ya kızlar bide ne anlatıcam hala sinir oluyorum sizinlede paylaşayım geçen gün eski işyerinden arkadaşım aradı konuştuk oda hamileymiş cinsiyetini sordu bende kız gibi şimdilik dedim hiç ses yok sonra neyse olsun filan dedi bende ne demek olsun ya dedim ben havalara uçtum ne fark eder dedim oda valla dedi ne yalan söyliyeyim (bu ikinci gebeliği) buda erkek olsun istiyorum dedi sonuçta bu devirde kız yetiştirmek kolaymı dedi bende ne alakası var devirle erkek çocuğu büyütmek kolaymı dedim ikiside yetiştirmeye bağlı zorluğu vardır dedim
ama ısrarla kız istemiyomuş kesinlikle iyi Allah kalbine göre versin dedim ama içimde inşallah kızın olur dedimkızı olsunda pişman olsun dediklerinden
ya annişler kızda erkekte çok güzel hepsinin yeri farklı ama ben bu anlayışı anlayamıyorum.....
ya kızlar bide ne anlatıcam hala sinir oluyorum sizinlede paylaşayım geçen gün eski işyerinden arkadaşım aradı konuştuk oda hamileymiş cinsiyetini sordu bende kız gibi şimdilik dedim hiç ses yok sonra neyse olsun filan dedi bende ne demek olsun ya dedim ben havalara uçtum ne fark eder dedim oda valla dedi ne yalan söyliyeyim (bu ikinci gebeliği) buda erkek olsun istiyorum dedi sonuçta bu devirde kız yetiştirmek kolaymı dedi bende ne alakası var devirle erkek çocuğu büyütmek kolaymı dedim ikiside yetiştirmeye bağlı zorluğu vardır dedim
ama ısrarla kız istemiyomuş kesinlikle iyi Allah kalbine göre versin dedim ama içimde inşallah kızın olur dedimkızı olsunda pişman olsun dediklerinden
ya annişler kızda erkekte çok güzel hepsinin yeri farklı ama ben bu anlayışı anlayamıyorum.....
günaydınnnnn kızlar nasılsınız bugün
temzkil yapmam lazım bi sürü iş var hiç yapasım gelmiyorrrrrr işkence gibi geliyor hamile olalı temizlik
bulantılarım 3 gundur yok sukur ama aklım takılıyor bu seferde bişey yoktur değilmi dusunmıyım takmiyim diyorum
ama cok merak ediyorum 2 gun kaldı doktora gitmeye gerçi ama bakalım
valla herşey yetiştirmekte bitiyor hala böyel zihniyetler var malesef kızlar aileye daha yakın oluyor bence de inşallah kızı olur da görür nasıl pişman olduğunu anlarrrr
yaa bu cidden cok sacma
heleki bi kadının bunu demesini hiç anlamıyorum
kız erkek ne farkederkii töbe töbeeeee
böyle saçma fikirli insanlarla muhattap bile olmıcan aslında
75 80 yaslarındaki ddedemle anneannem bile böyle dusunmez
yaaaa böyleee kavun kafalılarrrr varr heryerdee...salak şeyy allah bile kız evlada rahmett demiş...evladın kızı erkeği olmazz hayırlı sağlıklı olanı makbüldür ama bide gerçekler var ki kız evlat daha yakındırr daha sıcaktırrr....ve tabii ki ister istemez daha çok söz dinlerr...salak şeyy çok sinirlendimm valla bence 2 oğlu olsunda o oğlanlar yüzüne bile bakmasın o zaman sorarım onaa....
ayrıca kızlarrr eşlerinize kızmayın şimdiii onlar dışardan da gelicekk şeylere göre davranıyolar eminim ben kızları olsa daha fazla severler...üzmeyin hiç kendiniziiii...
aynen temizlik zor geliyor sağ olsun eşim yapıyor:)bulantıdan ben de şikayetçiyim geçmedi hatta arttı acayip bulanıyor,evde sürekli cam açık:)
ne güzel valla sağolsun eşim o konuda hiç yardımcı olmaz
tek yaptıgı yemek konusunda seslenmemek oldu :d
yaaaaa hiç yapasım yok ama yapmam lazım
geçer inşallah canım cunkı ben hiç geçmicek sanıyordum ciddi azalma var
slm kızlar nasılsınız bakalım bizim biraz uykumuz var dün geç yattım
slm kızlar nasılsınız bakalım bizim biraz uykumuz var dün geç yattım
erkekler kızma ama o konuda gerizeekalı benimkide sabah oğlum die seviyo işte yarın erkek derse iş yerinde sigara dağıtıcakmış falan baktım kız olursa napıcaksın ???baktı öyle öküzzsün dedim kalktım gittim
arkadaşlar aslında benim bi sorunum var siz olsanız ne edrdiniz benim annemle eşimin annesi konuşmuyo kavgalılar ve eşimin annesi demişki derya 8 ayına gireken temziliğe eve gelirim temzilik ederim ama annem evde bile görmek istemiyo eşimin annesini nsl edicem bilmiom ya ve ben yine arada kaldım off eşmde annem gelme diyemem netcem
sağol canım iyyiiyiz sen nasılsın
mrh kızlar. başğarımız azaldı biraz , daha iyi gibiyiz ne kötü bir haftasonuydu kabus gibi ama geçti galibasizler nasılsınız görmeyeli...
eşine olan tepkini çok beğendim çok güldüm:)) allah gönlünüze göre versin canım...
canım bence aralarına hi. girme zor bir durumdur.ama o ev eşine ve sana ait ve bir başkası bu eve yaptırım uygulamamalı bence. annene saygı duy ama ev size ait bir yer eşin ve sen nasıl mutlu olacaksanız öyle davranın. kayımvalideni eve almaman eşini çok mutsuz eder dolayısıyla da seni ve bebeğini. aile içi sorunlar zor ama bence sende bir aile olduğunu ve kararların sadece size ait olduğunu unutma... annen ya da kayımvaliden birbirlerini evlerine almasınlar konuşşmasınlar canları istemiyorsa ama senin evinede müdehale ederlerse sonu gelmez canım. nacizahene fikrim bu ,inş yardımcı olabilmişimdir.
aynen haklısın canım da gel bu durumu çöz 2 ne de bırakın ben yapcam diyemem sonuçta sl tatlılıkla çözerim peki eşime ne diycem ya
aynen haklısın canım da gel bu durumu çöz 2 ne de bırakın ben yapcam diyemem sonuçta sl tatlılıkla çözerim peki eşime ne diycem ya
rubetim allahtan onlar var buna da şükür de canım:))
valla benim eşim kızına o kadar düşkün ki anlatamam daha bi kere bağırmadı normalde ani sinirleri vardır ama ona hiç geçmiyor ben kızıma kızdığım zamanda bile benim kızıma kimse bağıramaz diyor tabi yağmur da hemen başlıyor şımarmaya:)))
babalar ile kızlarının bağı çok başka ben de babama çok çok daha fazla düşkünüm
saol canım da ben pek ii sayılmam kafayı yiycem saolsun annemle kayınvalidem arasında kalcam yine dün eşimn annesi demişki derya ağrlaşınca gelirim temzilk ederim annemle onun ki kavgalı ve görüşmüyolar annem evde bile göresi yok ben nsl diycem annesi temziliğe gelcek diye eşim de anneme gelme diyemem ne yapcam ya
ebrum nslsn müsaitsen msn e girer misin bişi sorcam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?