2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sinirlen kalktım onun yüzünden belkide ondandır .....

o konuda babamı çok taktir ediyorum baba tarafım erkeğe çok düşkündür hemde nasıl biz 3 kız kardeşiz annemde hep der birkerede erkek die demedi duymadık belki içinden geçirmiştir bişey diyemeyiz ama annem hep der biriniz erkek olamadınız die ama babamdan bırakın bizi annem bile duymamıştır....yengem sırf dedemlerin yüzünden inadıda 45 yaşında doğum yaptı erkek yapıcam onlara inat diye düşün yani o kadar ......

oohh canım tam yaşanıcak yer öyle yerlerde çok güzel büyür çocuk sevgiyi saygıyı bilir insanlarla kaynaşmayı paylaşmayı bilir burada inan karşı komşum selam vermiyo bazen yüzsüzlük yapıyorum slm veriyorum slm alıyo bari paat kapıyı kapatıyo geriiiiii....

slm kızlar eski topik kapatıldımı :44: bende haziran annesiyim inş bayadır girmedim ev taşıma vs nasılsınız

ya sorma canım ya sinir oldum bende. dün doktor erkek dedi dediği dakikadan beri adam sanki havalara girdi. elinmde kalacak boğacam adamı kız deseydi sanki sevinmiycekmiş gibi davranmaya başladı. evlat evlattır sonuçta sağlıklı olsunda diyoduk ama adam bi havlarda bi havalarda anlatamam

benim de şuan bi kızım var bi de oğlum olsun isterim tabi ki ama bu takıntı olmamalı ilk çocuğum erkek olsaydı da kız geçerdi içimden bazen de bi kızım daha olsun istiyorum çünkü biz 2 kardeşiz bide erkek kareşim var hep bi kızkardeşim olsa ya da ablam derdim hep özenirdim ne bileyim iştee...allah elli ayaklı sağlıklı çocuklar versin hepimize hayırlı uzun ömürler versin hepimizin bebişlerine...

Son düzenleme:

canım benimki de hep aynı şeyleri sölüyo zaten soysop bizim ailede almış başını gidiyo öyle bi niyeti yokta işte ilki abi olsun istiyo ama yinede onun erkek istemesi beni sinir ediyodu , kız fikrine alıştı gerçi artık en son doktor kız gibi duruyo deyince her nekadar donup kalsada

rubetcim malesef büyük şehirde yaşamanın sıkıntısı çok canım ya inşallah sizde karadenize taşınırsınız hehehhhhh:))

günaydınnnnn kızlar nasılsınız bugün
temzkil yapmam lazım bi sürü iş var hiç yapasım gelmiyorrrrrr işkence gibi geliyor hamile olalı temizlik
bulantılarım 3 gundur yok sukur ama aklım takılıyor bu seferde bişey yoktur değilmi dusunmıyım takmiyim diyorum
ama cok merak ediyorum 2 gun kaldı doktora gitmeye gerçi ama bakalım

rubetcim malesef büyük şehirde yaşamanın sıkıntısı çok canım ya inşallah sizde karadenize taşınırsınız hehehhhhh:))

komşuluk yaptığım kişilerde var yazın akşam çayını demleyip çardağa inenler falan ama bir binada en az 40 daire var hepi topu 5 aile var öyle inen bide eşimin iş arkadaşlarıyla aynı blokta oturuyorum ne kadar yaşları benden çok çok büyük olsada iyi oluyo valla bi canım sıkılınca yada bişey olduğu zaman arayabileceğim 1 2 kişi var allahtan onlar olmasa çok yanlızım

canım boşver demekki gönlünden geçen oymuş kız olsaydıda biraz durgunlaşırdı sonrada yine sevinmeye devam ederdi benimkisi gibi hele bi yüzlerini görsünler kızda erkekte canlarından bi parça ne fark eder

canım zaten bulantıların son bulacak korkma benimde bulantım topu topu 10 gün sürdü doktora sordum normal korkma dedi kızım da tam 3 ay çekmiştim bence endişelenme ...

kızlar cinsiyet olayını hiççç takmayın boşa üzmeyin kendinizi
su anda böyle dusunmelerı normaldir cogunun ilk bebişi değilmi daha o duygu nasıl bişey tatmadılar
sımdı erkek isterler tamamda inanın kız olunca daha cok severler unutur gidersiniz bugünleri
babalar kızlarına cok duskundur kızlarda babalarına

canım yok yok korkma bişey yoktur bebeşin iyidir zaten bulantıların normalde bu haftada geçmesi gerekiyormuş bende senin gibi endişeleniyordum ama dün gördüm turp gibiydi MAŞALLAH.

ya evet öle mutlaka öledir zaten kız çocuklarından erkekler vazgeçemiyor kızları hep oğullarından daha kıymetli oluyor. Ama işte o kadar çok sevinincede erkek erkek diye boğasım geldi dün kocamı.

rubetim allahtan onlar var buna da şükür de canım:))
valla benim eşim kızına o kadar düşkün ki anlatamam daha bi kere bağırmadı normalde ani sinirleri vardır ama ona hiç geçmiyor ben kızıma kızdığım zamanda bile benim kızıma kimse bağıramaz diyor tabi yağmur da hemen başlıyor şımarmaya:)))
babalar ile kızlarının bağı çok başka ben de babama çok çok daha fazla düşkünüm

canım zaten bulantıların son bulacak korkma benimde bulantım topu topu 10 gün sürdü doktora sordum normal korkma dedi kızım da tam 3 ay çekmiştim bence endişelenme ...

sağol canım artık geçmesi normal zaten ama gönlüme söz dinletemiyorum
illa rahat etmicek bişey buluruz ya :))
ben 7 hafta yasadım ve artık hiç geçmicek sanıyordum
günde defalarca cıkarıyordum simdi bulansada cıkarmıyorum
inşallah iyidir

ya kızlar bide ne anlatıcam hala sinir oluyorum sizinlede paylaşayım geçen gün eski işyerinden arkadaşım aradı konuştuk oda hamileymiş cinsiyetini sordu bende kız gibi şimdilik dedim hiç ses yok sonra neyse olsun filan dedi bende ne demek olsun ya dedim ben havalara uçtum ne fark eder dedim oda valla dedi ne yalan söyliyeyim (bu ikinci gebeliği) buda erkek olsun istiyorum dedi sonuçta bu devirde kız yetiştirmek kolaymı dedi bende ne alakası var devirle erkek çocuğu büyütmek kolaymı dedim ikiside yetiştirmeye bağlı zorluğu vardır dedim
ama ısrarla kız istemiyomuş kesinlikle iyi Allah kalbine göre versin dedim ama içimde inşallah kızın olur dedim kızı olsunda pişman olsun dediklerinden
ya annişler kızda erkekte çok güzel hepsinin yeri farklı ama ben bu anlayışı anlayamıyorum.....

kii sunuda ekliyim bu sadece gözlemlerim yasadıgım bişey degıl babamı 2.5 yasındayken kaybettiğimizden o hisleri bilmiyorum
ama hep böyle oldugunu gördum

inşallah canım evet normalmıs artık keyfını cıkar diyor annemlerde bugun
sımdı guzel zamanlarmıs
persembe gunu görunce içim rahatlar ınsallah tabı test sonucunu alıcaz oda önemlii

bu arada benım esımde ilgınc bi sekılde kız ıstıyor
benımkıde erkek olursa sevınmıcekmı ne

valla herşey yetiştirmekte bitiyor hala böyel zihniyetler var malesef kızlar aileye daha yakın oluyor bence de inşallah kızı olur da görür nasıl pişman olduğunu anlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…