hımmmm. rubetcim canım benim senin canını sıkan bu anlaşılan.Ben de geçmiş zamanlarda anlatımışımdır.Eşim hayırlısı derdi ama oğlum derdi ben de neden oğlum diye seviyorsun derken o da ben genel anlamda çocuğum anlamında diyorum derdi ne alakaysakızdım bende.En son doktor kız gibi deyince ayy ben çok sevindim.Eşime de sürekli kızım kızım diyorum.O da daha belli değil diyo yaa ozaman al o kocayı duvara fırlat yani.Biliyorum kızınıda sevicek kızım diyo seviyo göbişimi ama önceki söyledikleri aklıma gelince bırak o benim kzıım diyorum üzülüyo falan.Ama sen onları düşünme..Allah aşkına o cahil insanlarmıyız ki kız olunca arkamızı dönüp oturalım asla!! Bakma sen o kocalara söylerler bi görsünler ultrasonda hemen yelkenler foraa
rubetcim erkeklerin tek derdi soyadlarını devam ettirmek aslında benim kuzenim var erkek diye diye yedi eşini kadın 4.de doğurdu erkeği bu kadar düşkünlük niye anlamam allah elli ayaklı sağlıklı versin erkekler bizim kadar ince olamıyor malesef allahtan benim kociş gıkını çıkartmıyor öyle olsa üzülürüm((
bende istemem istanbulda yaşamak orda doğdum büyüdüm ama o zman bitti beşnim için...
küçük bi ilçede oturuyorum ama bahçemiz var kocaman kızım akşama kadar dışarda kumda,çamurda evde kapalı değil okullar çok kalabalık değil herkes birbirini tanıyor belki sosyal hayatı pek yok ama karşımda deniz arkamda yeşillik ohhh memleketimi çok seviyorum ben yaaa
valla nedir bu erkek takıntıları anlamıyom ya doktorumuz kontrolde kıza benziyoda dedi böyle bi aptallaştı konuşmadı bi dumur oldu baktığı yere baktı kaldı tepki filan yok sonrada yaptığı şeyi kabul etmiyo o sadece bebeğin hareketlerini görmüş o anda heyecanlanmış bence öyle değil ama neyse üstüne gitmedim
slm kızlar eski topik kapatıldımı :44: bende haziran annesiyim inş bayadır girmedim ev taşıma vs nasılsınız
canım benim eşimle ilk zamanlar konuştuğumuz da bana erkek olursa kardeşlerine sahip çıkar abilik yapar diyodu.Bütün niyeti isteği bunun içindi.Yoksa soydan şundan bundan asla değil.Ki öyle olduğunu az da olsa sezmiş olsaydım o zaman tepkim çokkkk farklı olurdu.Allahtan eşimin öyle soysop düşüncesi yok.Benim eşimin tek derdi karşelerine sahip çıksın abileri olsun isteğiydi.Canım kocacım ya kıyamam ona biliyorum içindeki iyi niyeti.
slm kızlar eski topik kapatıldımı :44: bende haziran annesiyim inş bayadır girmedim ev taşıma vs nasılsınız
rubetcim malesef büyük şehirde yaşamanın sıkıntısı çok canım ya inşallah sizde karadenize taşınırsınız hehehhhhh:))
ya sorma canım ya sinir oldum bende. dün doktor erkek dedi dediği dakikadan beri adam sanki havalara girdi. elinmde kalacak boğacam adamı kız deseydi sanki sevinmiycekmiş gibi davranmaya başladı. evlat evlattır sonuçta sağlıklı olsunda diyoduk ama adam bi havlarda bi havalarda anlatamam
günaydınnnnn kızlar nasılsınız bugün
temzkil yapmam lazım bi sürü iş var hiç yapasım gelmiyorrrrrr işkence gibi geliyor hamile olalı temizlik
bulantılarım 3 gundur yok sukur ama aklım takılıyor bu seferde bişey yoktur değilmi dusunmıyım takmiyim diyorum
ama cok merak ediyorum 2 gun kaldı doktora gitmeye gerçi ama bakalım
günaydınnnnn kızlar nasılsınız bugün
temzkil yapmam lazım bi sürü iş var hiç yapasım gelmiyorrrrrr işkence gibi geliyor hamile olalı temizlik
bulantılarım 3 gundur yok sukur ama aklım takılıyor bu seferde bişey yoktur değilmi dusunmıyım takmiyim diyorum
ama cok merak ediyorum 2 gun kaldı doktora gitmeye gerçi ama bakalım
canım boşver demekki gönlünden geçen oymuş kız olsaydıda biraz durgunlaşırdı sonrada yine sevinmeye devam ederdi benimkisi gibi hele bi yüzlerini görsünler kızda erkekte canlarından bi parça ne fark eder
canım zaten bulantıların son bulacak korkma benimde bulantım topu topu 10 gün sürdü doktora sordum normal korkma dedi kızım da tam 3 ay çekmiştim bence endişelenme ...
kızlar cinsiyet olayını hiççç takmayın boşa üzmeyin kendinizi
su anda böyle dusunmelerı normaldir cogunun ilk bebişi değilmi daha o duygu nasıl bişey tatmadılar
sımdı erkek isterler tamamda inanın kız olunca daha cok severler unutur gidersiniz bugünleri
babalar kızlarına cok duskundur kızlarda babalarına
canım yok yok korkma bişey yoktur bebeşin iyidir zaten bulantıların normalde bu haftada geçmesi gerekiyormuş bende senin gibi endişeleniyordum ama dün gördüm turp gibiydi MAŞALLAH.
ya evet öle mutlaka öledir zaten kız çocuklarından erkekler vazgeçemiyor kızları hep oğullarından daha kıymetli oluyor. Ama işte o kadar çok sevinincede erkek erkek diye boğasım geldi dün kocamı.
ya kızlar bide ne anlatıcam hala sinir oluyorum sizinlede paylaşayım geçen gün eski işyerinden arkadaşım aradı konuştuk oda hamileymiş cinsiyetini sordu bende kız gibi şimdilik dedim hiç ses yok sonra neyse olsun filan dedi bende ne demek olsun ya dedim ben havalara uçtum ne fark eder dedim oda valla dedi ne yalan söyliyeyim (bu ikinci gebeliği) buda erkek olsun istiyorum dedi sonuçta bu devirde kız yetiştirmek kolaymı dedi bende ne alakası var devirle erkek çocuğu büyütmek kolaymı dedim ikiside yetiştirmeye bağlı zorluğu vardır dedim
ama ısrarla kız istemiyomuş kesinlikle iyi Allah kalbine göre versin dedim ama içimde inşallah kızın olur dedimkızı olsunda pişman olsun dediklerinden
ya annişler kızda erkekte çok güzel hepsinin yeri farklı ama ben bu anlayışı anlayamıyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?