2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım valla benim doktor çok katı konuştu sabah kahvaltısı kesinlikle yapıyosun süt+peynir+yumurta (yumurtayı daha yiyemiyorum) mutlaka kahvaltında olacak filan diye eee bunu koçişte duydu kaçma fırsatın yokki sabah biraz daha uyumak istiyorum zaten canım da istemiyo ama valla işe gelip poğacayla tostla kahvaltı yapmayı özledim

bilmem depresyonmu ama hiç bişey yapmak istemiyorum bi derdimde yok aslında ne biliyim hiiiç keyfim yok...

ya düşünsene karnın da bi canlı.O canlı senin ve sevdiğin adamın kanından canından.Allahın izniyle dünyaya gözlerini açıcak ve size anne baba diyecek.Güzel günler bekliyo hepimizi.Olur öyle arada ben de hergün keyifli değilim sonuçta.Ama mühim olan bunu sürdürmemek.Kahkahalar at diyemem belki ama ufak bir tebessümü bile bebişimiz hissediyor ve bunun rahatllığıyla gelişimini sürdürüyor.Ben tamam hamişim diyodum ama bebişimin o hareketlerini gördükten sonra sorumluluğun bir okadar arttı.Anlaşılan sen bebişini özlemişin heralde çarşamba görüceksin inş.Ayy ne güzel Rubetcim yaaa hadi canlan biraz

çalışıyorum canım işteyim ondan çıkamam

bilmem depresyonmu ama hiç bişey yapmak istemiyorum bi derdimde yok aslında ne biliyim hiiiç keyfim yok...

düşün o bile heycanlandırmıyo beni

Valla bebegım bnm kendımı sıkıcak okadar ck seyım varkı burda bebegımı nsıl yetıstırıcem nasl okula yollıycam hangı dılı ogretıcem dye bazen arada ıcım ıcımı yıyooo..dıyorum keske su ıstanbuldakı ızmrdekı kızların yerınde olsam.ama snra kendı kendıme dıyorum kendıne gel nılufer Allah once sna o bebegı nasıp etsın snra dusun bunları yeterkı butun sevdıklerım saglıklı olsun herseyın ustesınden Insallah gelıcez.gercı canm snn sıkıntın ne bılmıyorum ama bazen de hc yok yere sıkılıyor ınsan(

canım, benim doktorda yumurta süt ve her öğünde nasıl olcaksa süt ürünleri tüketmeliymişim. Ama bende senin gibi yumurta yiyemiyorum yeyince hala midem bulanacakmış gibi geliyo.

bilmem özledimmi ne biliyim o özentim heyecanım hiç bişeyim kalmadı 2 gündür nedeni yok....

ya canım illaki nerde olursan ol hayata gitriceğin bi canın sorumluluğunu kaldırmak onun için endişelenmek çok doğal.... ne biliyim böyle gitsem tek başıma biraz kafamı dinlesem yoruldum galiba bilmiyorum....

canım ne güzel şeyler yazmışsın öyle valla bende bi toparlanma ihtiyacı duydum böyle yüzümde filan bi gülümseme belirdi valla çok doğru söylüyosun ama işte insanın bazen insanın elinde olmuyo bence rubet bebişini özlemiş yarın bişiciği kalmaz bende kontrol yaklaştıkça öyle oluyom strese giriyom mutlu oluyom duygu karmaşası yaşıyom

kızlar sizde benim gibimisiniz bilmiyorum herşeyi kafama takıyorum bu ara. dünden beri taktığım tek konu dün bizim bebişin cinsiyetini öğrendik eşim bi sevindi bi sevindi anlatamam öğrenmeden önce sağlıklı olsun yeterki deyip duruyordu. bebişim kız olsaydı sevinmiycekmiydi bu kadar acaba sinir oldum yaa. taktım kafamı bukez de bu mevzuya. takkıntılı bi insan oldum çıktım 3 aydır.

yaaa rubet kızdırma beni.istanbuldaysın sn dmiii.yuru bı gıt yaaa.kızımmm snn yerınde olmak için neler vermezdimmm.aslında burda rahat yasıyorum bi sıkıntım yk ama bnde isterdm ynede türkiyede olmayı.bn senin yerinde olsam akşam alırdım kocamı giyinir süslenir girerdim kocamın koluna biyerde oturu bi tatlı yer dönerdm.bde kızlar artk içim nasıl yanıyrsa gecen eşime dedim bna sprite al gel dayanamıyorum bebegımde beni affetsin.ay bi içtim bi içtim kana kanaa sanırsınız çöllerde susuz kalmışım bak yne canm istyrrr....ıcım yanıyrrrrr

erkekler kızma ama o konuda gerizeekalı benimkide sabah oğlum die seviyo işte yarın erkek derse iş yerinde sigara dağıtıcakmış falan baktım kız olursa napıcaksın ??? baktı öyle öküzzsün dedim kalktım gittim

işte arada yazıyorum her zaman olmasada kendimi iyi hiseetiğim zaman kendimi böyle motive ediyorum bi nebze sizede bunu hisettirebilip tebessüm ettirebildiysem ne mutlu bana.KK nın güzel hamişleri herşey bebişlerimiz vesevdiklerimiz için haydi kadehler havayaaa hobaa coştum yaa

slmlar doktora gidip geldik,her şey yolunda dedi.yarında ikili test için gideceğiz...yalnız dr 5 aylık olunca cinsiyeti öğrenirsin diyo şaşırdım
mutluyuma,mutlu olun,mutlu olsunlarrrr

ben artık kocama naber kardes filan diyorum:)))hamilelikten sonra iyice bagladık kardes moduna bn ona naber kardes deyince çok gülüyor hoşuna gidiyor:)))cidden adam kardesmi olmaya karar verdi bnle ne....

canım istanbulda çocuk büyütmek kolaymı sanıyosun devlet okuluna yollasan hırsızı uğursuzu var özele yollasan paran olması gerekiyo artık dışarı bile çıkamıyo çocuklar betonların arasında gözünün önünden bile alıp kaçırıyolar ki neler var kolay değil yani istanbulda çocuk büyütmek..... kocamla gidemem evde değilki akşam çalışıyo... bide o susuzluğa portakal suyu iyi geliyo valla bende öyleyim sıkma portakal suyu içiyorum hararetimi kesiyo...

Son düzenleme:
canım, benim doktorda yumurta süt ve her öğünde nasıl olcaksa süt ürünleri tüketmeliymişim. Ama bende senin gibi yumurta yiyemiyorum yeyince hala midem bulanacakmış gibi geliyo.

12. haftaya kadar biter diyodum bitmedi bütün umudum 16. haftaya kadar bu iştahsızlığımın bitmesi inşallah seninde geçer

hımmmm. rubetcim canım benim senin canını sıkan bu anlaşılan.Ben de geçmiş zamanlarda anlatımışımdır.Eşim hayırlısı derdi ama oğlum derdi ben de neden oğlum diye seviyorsun derken o da ben genel anlamda çocuğum anlamında diyorum derdi ne alakaysa kızdım bende.En son doktor kız gibi deyince ayy ben çok sevindim.Eşime de sürekli kızım kızım diyorum.O da daha belli değil diyo yaa ozaman al o kocayı duvara fırlat yani.Biliyorum kızınıda sevicek kızım diyo seviyo göbişimi ama önceki söyledikleri aklıma gelince bırak o benim kzıım diyorum üzülüyo falan.Ama sen onları düşünme..Allah aşkına o cahil insanlarmıyız ki kız olunca arkamızı dönüp oturalım asla!! Bakma sen o kocalara söylerler bi görsünler ultrasonda hemen yelkenler foraa

rubetcim erkeklerin tek derdi soyadlarını devam ettirmek aslında benim kuzenim var erkek diye diye yedi eşini kadın 4.de doğurdu erkeği bu kadar düşkünlük niye anlamam allah elli ayaklı sağlıklı versin erkekler bizim kadar ince olamıyor malesef allahtan benim kociş gıkını çıkartmıyor öyle olsa üzülürüm ((

valla nedir bu erkek takıntıları anlamıyom ya doktorumuz kontrolde kıza benziyoda dedi böyle bi aptallaştı konuşmadı bi dumur oldu baktığı yere baktı kaldı tepki filan yok sonrada yaptığı şeyi kabul etmiyo o sadece bebeğin hareketlerini görmüş o anda heyecanlanmış bence öyle değil ama neyse üstüne gitmedim

bende istemem istanbulda yaşamak orda doğdum büyüdüm ama o zman bitti beşnim için...
küçük bi ilçede oturuyorum ama bahçemiz var kocaman kızım akşama kadar dışarda kumda,çamurda evde kapalı değil okullar çok kalabalık değil herkes birbirini tanıyor belki sosyal hayatı pek yok ama karşımda deniz arkamda yeşillik ohhh memleketimi çok seviyorum ben yaaa

canım benim eşimle ilk zamanlar konuştuğumuz da bana erkek olursa kardeşlerine sahip çıkar abilik yapar diyodu.Bütün niyeti isteği bunun içindi.Yoksa soydan şundan bundan asla değil.Ki öyle olduğunu az da olsa sezmiş olsaydım o zaman tepkim çokkkk farklı olurdu.Allahtan eşimin öyle soysop düşüncesi yok.Benim eşimin tek derdi karşelerine sahip çıksın abileri olsun isteğiydi.Canım kocacım ya kıyamam ona biliyorum içindeki iyi niyeti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…