eşine olan tepkini çok beğendim çok güldüm:)) allah gönlünüze göre versin canım...
gÜNAYDIN BACILARRRRrubet geldimi rubet cinsiyete gdicektii :18::18::18::18::18:
ne diyim yani bu adama en güzel söylenicek şeyi yaptım bizim ilişkimzi bir garip eşimle öyle takmaz falan ben bazen kızarım oda kızdırmak için uğraşır arkadaş gibiyiz aaayy bana bi ara bu geniş ailede biri var bilmiyom sığır yarim diyomuş sevgilisine eşimde bi ara takmıştı ben bazen saflık yapınca a benim sığır yarim diyodu komuşunun oğlu onu duymuş bende bişey demezdim neyse gitmiş sevgilisine öyle demiş sevgilisi tokatı basıp gitmiş küsmüşgeldi diyoki e bende dedim ama benimki tokat attı eşim nası gülüyo oğlum herkes bizim gibi değil söylenirmi öyle dedim kıymetimi bil
eee deme şekli de gönlünde çok önemli canım kimisi "canım " der küfür gibi gelir kimisi " öküz" der balım der gibi gelirben de şekliden öte gönüle bakanlardanım... sevgiyi hissetmek yeter gerisi kenar süsü :)
canlarim gunaydın hepınıze dunden berı enerji patlamasi yasiyorum butun mutfagimi temizledim dolaplarin icindeki raf ortulerini yeniledim bugunde yatak odasinin duzenini degistiricem cok sukur eski ben geri geldi cok korkuyodum hep pasakli kalicam diye sizler nasilsiniz?
canlarim gunaydın hepınıze dunden berı enerji patlamasi yasiyorum butun mutfagimi temizledim dolaplarin icindeki raf ortulerini yeniledim bugunde yatak odasinin duzenini degistiricem cok sukur eski ben geri geldi cok korkuyodum hep pasakli kalicam diye sizler nasilsiniz?
günaydın canıım 14 haftalıkken kendini herkül sanıyosuun vallahibende öyleyim dün işten eve gittim eşim sağ olsun dağıtmış heryeri topladım çamaşır astım çamaşır ayırdım makinaya attım üzerine soyunma odasını dolaplarımı falan düzelttim mutfağın raflarına geçemedim ama bi güzel yağ sökücüyle falan silip temizledim dedim oohh be dünya varmıış
sormaa kendimize geldik bu haftalardaİnsan rahatlıyodu temizlik yapıncaa Benimde bugün nevresimi çıkarmam lazım ama eşimi bekliyorum yorganı savuramıyorum normaldede onunla yapıyodum.Bide dün gee cibinlik düştü yatağın üstünee allahım noluyo dedim bi anda
bende değiştiricektim dün akşam pilim yetmedi ona bu akşama kaldı o şimdi süpürücem silicem akşama bide ütüm var bildiğin dağ gibi ona başlıcam yarına en azından az kalır rahat rahat giderim gelirim gelince zaten yorgun oluyorum yatıyorum
yaa o ütü olayı delirtiyo beniii hem sevmiyorum hemde yaptıkça yapası geliyo insanın çekirdek gibi bi hastalıkYrın direk arıyosun zatenn bekleyemem ben sabahmı gidiceksin
günaydın canıım 14 haftalıkken kendini herkül sanıyosuun vallahibende öyleyim dün işten eve gittim eşim sağ olsun dağıtmış heryeri topladım çamaşır astım çamaşır ayırdım makinaya attım üzerine soyunma odasını dolaplarımı falan düzelttim mutfağın raflarına geçemedim ama bi güzel yağ sökücüyle falan silip temizledim dedim oohh be dünya varmıış
Günaydın canımmm.Valla ben dün yaşadım öyle bi enerji patlamasııbugün bi yıkanıcak çamaşırlarım kaldı ama dışarıda acayip fırtına var Anca parti parti yıkayıp içerde kurutucam
günaydın canım
ay ne kadar güzel bende zorla yapmaya calısıyorum
o enerji bana ne zaman gelecek acaba
aayy annem bazen gelince yapardı hep kurtarırdı beni bu sefer gelen gidende yokkaldı başıma bende sevmem eşimin gömleklerini ütülüyodum oda kolay ütülenenleri zor olanları yıkamak istemiyorum oda hep onları giyer sinir eder beni bide benim bi alışkanlığım var herşeyi ütülerim makinadan ne çıkıyosa allah ne verdiyse elektriğede zam geldi akşam 10dan sonra başlarım artık
yarın için eşiiim öff yinemi erken kaldırıcan işe giderken hadi iş için kalkıyosun uyandırıyosun 1 gün uyuyum bari falan dedi sabah ama ben yine 8-9 gibi kaldırırım onuyalandan aaaayyy aşkım özürdilerim geceliğimi çıkarıyoduuum hhii sen uyu die
evet kizlar superman modundayim ama arada belim agriyo oturuyorum sonra tekrar devam oh beee dunya varmis
canim sanada az kalmis bi kac gune sende duzelirsinbak mide bulantilarin bile hafiflemis
en iyisi en iyisii
ya benim bazen cidden saflığım tutarnebiliyim gözümün önündekini görmem falan işte o zaman a benim sığır yarim die gösterir falan gülüyorum ben nebilim alınmam öyle
Günaydın canımmm.Valla ben dün yaşadım öyle bi enerji patlamasııbugün bi yıkanıcak çamaşırlarım kaldı ama dışarıda acayip fırtına var Anca parti parti yıkayıp içerde kurutucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?