2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eşine olan tepkini çok beğendim çok güldüm:)) allah gönlünüze göre versin canım...

ne diyim yani bu adama en güzel söylenicek şeyi yaptım bizim ilişkimzi bir garip eşimle öyle takmaz falan ben bazen kızarım oda kızdırmak için uğraşır arkadaş gibiyiz aaayy bana bi ara bu geniş ailede biri var bilmiyom sığır yarim diyomuş sevgilisine eşimde bi ara takmıştı ben bazen saflık yapınca a benim sığır yarim diyodu komuşunun oğlu onu duymuş bende bişey demezdim neyse gitmiş sevgilisine öyle demiş sevgilisi tokatı basıp gitmiş küsmüş geldi diyoki e bende dedim ama benimki tokat attı eşim nası gülüyo oğlum herkes bizim gibi değil söylenirmi öyle dedim kıymetimi bil

eee deme şekli de gönlünde çok önemli canım kimisi "canım " der küfür gibi gelir kimisi " öküz" der balım der gibi gelir ben de şekliden öte gönüle bakanlardanım... sevgiyi hissetmek yeter gerisi kenar süsü :)

ya benim bazen cidden saflığım tutar nebiliyim gözümün önündekini görmem falan işte o zaman a benim sığır yarim die gösterir falan gülüyorum ben nebilim alınmam öyle

canlarim gunaydın hepınıze dunden berı enerji patlamasi yasiyorum butun mutfagimi temizledim dolaplarin icindeki raf ortulerini yeniledim bugunde yatak odasinin duzenini degistiricem cok sukur eski ben geri geldi cok korkuyodum hep pasakli kalicam diye sizler nasilsiniz?

günaydın canıım 14 haftalıkken kendini herkül sanıyosuun vallahi bende öyleyim dün işten eve gittim eşim sağ olsun dağıtmış heryeri topladım çamaşır astım çamaşır ayırdım makinaya attım üzerine soyunma odasını dolaplarımı falan düzelttim mutfağın raflarına geçemedim ama bi güzel yağ sökücüyle falan silip temizledim dedim oohh be dünya varmıış

Günaydın canımmm.Valla ben dün yaşadım öyle bi enerji patlamasıı bugün bi yıkanıcak çamaşırlarım kaldı ama dışarıda acayip fırtına var Anca parti parti yıkayıp içerde kurutucam

günaydın canım
ay ne kadar güzel bende zorla yapmaya calısıyorum
o enerji bana ne zaman gelecek acaba

sormaa kendimize geldik bu haftalarda İnsan rahatlıyodu temizlik yapıncaa Benimde bugün nevresimi çıkarmam lazım ama eşimi bekliyorum yorganı savuramıyorum normaldede onunla yapıyodum.Bide dün gee cibinlik düştü yatağın üstünee allahım noluyo dedim bi anda

bende değiştiricektim dün akşam pilim yetmedi ona bu akşama kaldı o şimdi süpürücem silicem akşama bide ütüm var bildiğin dağ gibi ona başlıcam yarına en azından az kalır rahat rahat giderim gelirim gelince zaten yorgun oluyorum yatıyorum

yaa o ütü olayı delirtiyo beniii hem sevmiyorum hemde yaptıkça yapası geliyo insanın çekirdek gibi bi hastalık Yrın direk arıyosun zatenn bekleyemem ben sabahmı gidiceksin

yaa o ütü olayı delirtiyo beniii hem sevmiyorum hemde yaptıkça yapası geliyo insanın çekirdek gibi bi hastalık Yrın direk arıyosun zatenn bekleyemem ben sabahmı gidiceksin

aayy annem bazen gelince yapardı hep kurtarırdı beni bu sefer gelen gidende yok kaldı başıma bende sevmem eşimin gömleklerini ütülüyodum oda kolay ütülenenleri zor olanları yıkamak istemiyorum oda hep onları giyer sinir eder beni bide benim bi alışkanlığım var herşeyi ütülerim makinadan ne çıkıyosa allah ne verdiyse elektriğede zam geldi akşam 10dan sonra başlarım artık
yarın için eşiiim öff yinemi erken kaldırıcan işe giderken hadi iş için kalkıyosun uyandırıyosun 1 gün uyuyum bari falan dedi sabah ama ben yine 8-9 gibi kaldırırım onu yalandan aaaayyy aşkım özürdilerim geceliğimi çıkarıyoduuum hhii sen uyu die

evet kizlar superman modundayim ama arada belim agriyo oturuyorum sonra tekrar devam oh beee dunya varmis

günaydın canım
ay ne kadar güzel bende zorla yapmaya calısıyorum
o enerji bana ne zaman gelecek acaba

canim sanada az kalmis bi kac gune sende duzelirsinbak mide bulantilarin bile hafiflemis

en iyisi en iyisii

evet kizlar superman modundayim ama arada belim agriyo oturuyorum sonra tekrar devam oh beee dunya varmis

canim sanada az kalmis bi kac gune sende duzelirsinbak mide bulantilarin bile hafiflemis

ay ınsallah canım yoksa dusunemıyorum zaten
su anda 10 dk iş yapıyorum 15 dk buraya bakıyorum sabahtan beri

en iyisi en iyisii

ne güsel hepiniz temzilik yapmışşsınız benim bi pzrım old için hepsini pzara sığdırdım ama baya canım çıktı diyebilirim camlar kaldı bi onu da haftaya eşim de diyo ki ya daha erken doğuma kadar yapardık ben yaptım gerisini yapacaklarda bakalım o günlerde nsl olcak yaaa beni biraz düşündürüyo

ya benim bazen cidden saflığım tutar nebiliyim gözümün önündekini görmem falan işte o zaman a benim sığır yarim die gösterir falan gülüyorum ben nebilim alınmam öyle

allah muhabbetinizi artırsın canım maşallah ...

bende istiyorum enerji şeyisinden ne zman olacak ... temizliğe gelen ablanın enerjisinden faydalanıyoruz gerçi miss oldu evim dün bir geldi ama yine de bende destek çıksam peşi sıra iş yapsam daha iyi hissederdim kendimi...
gerçi yavaştan başlıyor mu ne en azından hasta modunda değilim çokca artık... bulantılarımda yemek yemezsem olmuyor. haftasonu ve dün yaşadığım öldürücü başağrısı ve burun kanamalarınıda yaşamazsam inş birde kızlar sizin iştahlar ne durumda yaaa benim aklıma gelmiyor açlık falan... birez yiyince de ilk başlarda iyi azıcık doyunca kötü oluyorum bulantım başlayacak gibi. hep böyle mi olacağım acep ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…