2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sorma bide öyle diyolar geçen kaynanamlara gittik işte ben erkek olcak hissediyorum dedi kaynanamda bende erkek hissediyorum dedi kayın babam sizin değil kızımın ne hissettiği önemli dedi valla kız geçiyo içimdende gönlümden de dedim kaynanam ben daha hayal ederken oğlan dedirttiriyodu allah dedi bende erkek istiyosan ondandır dedim bişey demedi öyle diyince

huhuuuu kızlar..

bugün tembellik yaptım biraz.. :))

az önce annemle konuştuk telefonda doğum hikayemi anlattı...
3 erkek ten sonra beni nasıl istediğini... her gün kızım olsun diye dua ettiğini anlattı.. bi de 3. oğlan 17 günlükken ölmüş.. o yaşasa sen olmazdın diyor arada :))

gece 1 de sıkıştırmışım annemi.. apar topar hastaneye gitmişler.. yanına 1pembe 1mavi tülbent almış yüzörtüsü diye..
sabah 11 civarı doğmuşum.. o saate kadar sancı çekmiş.. ama hemşire kızın oldu deyince
"ohhh Allahım şükürler olsun" demiş... mavi tülbenti o hemşireye hediye etmiş...
hikaye yarım kaldı annemin işi çıktı.. birazdan devam edicek.. acayipp duygulandım

her gün sabırla bi evladın yolunu gözlemek.. o yolculuğun sonunda onu sağlıkla kucağına almak.. en büyük mutluluk olsa gerek..
Rabbim inşallah bize de yaşatıcak o mutluluğu :)))

:)) ne güzell canımm bizim kocişlerde öle olsa keşkeee :S:S
aynen tamamen geri kafalı bizim kocalarrrrrrrrrr (((
hahahahahahah çokk güzell söylemişsinn canımm valla çünkü bencedee öleee :))))

oyyyyyyyyyyyyyyyy canımm benimmm ne güzell bi hikayeee buu :)))
çok etkilendimm vallahiii :)))
dewamını bekliorum heycanlaa :)))

beklenen kızımıız biziiim
ne güzel hikayeymiş

hahahahahahah çokk güzell söylemişsinn canımm valla çünkü bencedee öleee :))))

ay annemde erkek istiyo mesela ama beni gördü karnımı falan kızın olcak dedi bide tüüledi
kadın 3 çocuk yapmış 3ü kız bide babamların sülaleye rağmen neler neler söylendi yapıldı ağlatıldı ama babam hiç bir zaman demedi biride oğlan olsaydı die hatta annem çok söylerdi babam kızardı neyi var benim kızlarımın die babam isteseydi oğlana kadar yapcaktı annem sırf dedemlere inat onlara inat çocukmu yapıcaz çocuklarımız var ya die hep annemi terslerdi halada öyle annem söylenir babam kızar tam tersiydi bizim evde

Kızceler nasılsınız gecmişi okuyamadım anam ne cenebazsınız siz maşallah Allah muhabbetimizi eksik etmesin. Hafta sonu koca evdeydi dün ben kafamı kaldıramadım bugünde yiğenimi mıncıklamaya gidicem daha 4 aylık kuzum :) İnternetten biraz hamilelerin yapabileceği kalça popo ve bacak hareketlerine bakıcam var mı

Bu arada cinsiyetler ne güzel başladı baya ben dün gece ama rüyanın başı kötü ultrasonla bakıyo ölmüş bebek allah korusun rabbim içimde tam alacaklarken tekrar bakıyo doktor bu kıpır kıpır aa uyuyomuş bişey yok diyo karnımdan doktor bebeği çıkardı göya öyle kontrol ediliyomuş sapsarı mavi gözlü dünya güzeli bir kızdı hatta kız olduğu kesinleşti dimi diyip seviniyoduk o kadar güzeldi ki gülüyodu doktora doktor ayy ne tatlı bu diyip bebişin karnını öpüop gıdıklıyodu doktorda ama daha vaktin var gir bakalım annenin karnına orda daha kalman lazım diyip karnıma sokuyodu

Ağlattın beni sabah sabahh bee oyy kız gelecek inşallah banada Arkadası olacak sırdası olacak büyüyünce anasının inşallahh

herkese merhaba ben ilk kez yazıyorum bugün doktora gittim bu benim 3 gebeliğim malesef 2 gebeliğim düşükle sonuçlandı inşaallah bu sefer kucağıma alırım meleğimi ve hepimize sorusuz hamilelik diliyorum.sağlıklı olarak kucağımıza alırız inşallah.

canım bizimkilerde seviniir canım bazen eteklere bakarken mağazada allahım ne güzel böyle giydirirsen zilli olur diyo da sinir ediyo işte erkek muhabbetinde

bende böyle rüyalar görüyorum sürekli annem doğurana kadar rüyanda her gün doğurusun öldürürsün düşürürsün dedi aklın hep onda olduğu için görüyomuşuz

babann tamm bizdenn süperr vallahii ellerinden öpüyorumm :)))

walla kızlar hala gözyaşlarımı siliyorum çok duygulandım çokkk :)
devamı geliyorr :))
oyyy canım bnm yhaaa :)))

hg canımm aramızaaa :))
inşş bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bebişinii :)))

doğumhaneden kız haberi çıktığında babam hastane bahçesindeymiş.. ananem koşmuş müjdeyi vermeye.. babam kız olduğumu öğrenince ellerini açmış şükretmiş.. :))
o gün dr gözetim altında tutmak istemiş annemi bi gün kalmışlar.. ertesi gün hastaneden çıkmışız..
eve giderken ananem bakkala uğrayıp çikolata,şeker,bisküvi almış.. aldıklarını benim kundağımın arasına sarmışlar..
malum evde biri 8 biri 9 yaşında 2 tane azman abim var..
eve gider gitmez küçük abim beni kucağına almış hemen.. kundağın arasındakileri görünce sevinçten çıldırmış, kız kardeşim bize neler getirmiş diye manyaq
her gelen misafire bizim kız oldu çok güzel.. hem bize hediye getirdi diye anlatırlarmış
doğmadan yoluma adaklar adamışlar.. doğduktan sonra kurban kesmişler benim için...

çok seviyorum onları :))

hayırlı olsun canım inş. bu bebeğini kucağına alırsın sağlıkla.Aramıza hoşgeldin haziran annesi :119:

bende böyle rüyalar görüyorum sürekli annem doğurana kadar rüyanda her gün doğurusun öldürürsün düşürürsün dedi aklın hep onda olduğu için görüyomuşuz

bnde genelde düşürdüğümü görüorumm amaa hatırlayamıorum uyanınca genelde rüyalarımı çok nadr hatırlarımm :)))

rubett sen yarınn gidicen canım hastaneye dimiii bnde yarın gidicem heraldeee çokk heycanlıyımmmm :s

inşallah canım hayırlısıyla, sağlıkla kavuşursun, kavuşuruz meleklerimize..

Ağlattın beni sabah sabahh bee oyy kız gelecek inşallah banada Arkadası olacak sırdası olacak büyüyünce anasının inşallahh

canımm.. daha önce dinlediyseniz bile yine dinleyin doğum hikayenizi.. acayip etkileyici, duygulu oluyor

Canım benimde öyle ya kanamam gelir ya düşer dediğin gibi ama bu rüyada ilk kez yüzüünü bu kadar net gördüm gecen de erkek doğurmuştum ama yüzü net değildi :)

babann tamm bizdenn süperr vallahii ellerinden öpüyorumm :)))

babam yaa aşığıım ona farklı bi bağımız var babikomlan

canıım benniim ne güzeel
ben ilk çocuk olduğum için pek böyle olaylarım yok ama 2 kurban kesilmiş onu biliyorum kalçam çıkmış benim ameliyat falan filan 9 çocuktan 1 ben kızmışım ve sadece benimki doğru kaynamış düzelmiş annem anlatıyo bazen gözleri dolarak o zamanı ameliyata girdin sen ben odada seni bekliyorum baban bahçeye çıkmış çömelmiş iki eli başının arasında nasıl ağlıyo ilk defa o zaman öyle gördüm onu demişti

Son düzenleme:
hoşgeldin canım aramıza ne kadarlık bebeğin?

bu arada teyzişler biz dr a gittik geldik bile :))) çok çok mutluyuz dr teyzemiz bize pipomuzu gösterdi. eşim offf bu çok büyük değil mi vücuduna göre dedi. dr da güldü. zoom olduğu için öyle yoksa kendi bile 6cm dedi bi oğlan daha geliyo Haziran'da... ben eşimden daha çok sevindim. hep oğlan isimleriyle seviyor, her gece rüyamda erkek bebekler görüyordum. Allahtan bi mani çıkmazsa rüyalarım gerçeğe dönüşüyoooooo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…