ewtt canımmm yhaa aynı muhabbetler bizdede oluyoo deliriorumm valla öle olunca psikolojimi bozuyoooo uyuz şeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kız elbiseleri ben gösterdiğim zaman bakmıoo bileeee :S:S eee bende delleniorum dolğal olarak
aynen yhaa bide bilmiş bilmişşş oğlum oğlum demeleri yokmuuuuu ne belli doktorlarr bile bilmioo bunlarr herkesten önce biliolar ' biliom bennn içime öle doğuyoo ' dioo görcem ben sizin içinizii kız olunca surat ifadenizdee
ya benim kayınvalidemde 2 erkek büyütmüş ayy kız olsun yerim ben onu pembiş pembiş şeyler alırız dedi ki bu kaynanamadan beklenmeyen hareketelrdi ama sevindirik olmama yettiO pipi neyi değiştiriyo bi anlasamm tamamen geri kafalılık
Ya canım benim eşimdede şöle bişi oldu ben tutturdum ya hep erkek erkektir diyee buda en sonki ultrason resmini gördü anamm erkekmi bu dediDedim bilmioruz arlıkta öğrenicez.Dedim zıplıyo içerde ozaman kesin erkek bu kuduruk dedi.dedim salakmısın kızlar zıplamıyomu.Ya kızsa dedim Bu sefer o başladı erkektir diye sıçrattım resmen Ama kıın olucak desem daha değişik sevinir biliyorum ben onuu Ayırmaz sağolsunn
hahahahahahah çokk güzell söylemişsinn canımm valla çünkü bencedee öleee :))))sorma bide öyle diyolar geçen kaynanamlara gittik işte ben erkek olcak hissediyorum dedi kaynanamda bende erkek hissediyorum dedi kayın babam sizin değil kızımın ne hissettiği önemli dedi valla kız geçiyo içimdende gönlümden de dedim kaynanam ben daha hayal ederken oğlan dedirttiriyodu allah dedi bende erkek istiyosan ondandır dedim bişey demedi öyle diyince
huhuuuu kızlar..
bugün tembellik yaptım biraz.. :))
az önce annemle konuştuk telefonda doğum hikayemi anlattı...
3 erkek ten sonra beni nasıl istediğini... her gün kızım olsun diye dua ettiğini anlattı.. bi de 3. oğlan 17 günlükken ölmüş.. o yaşasa sen olmazdın diyor arada :))
gece 1 de sıkıştırmışım annemi.. apar topar hastaneye gitmişler.. yanına 1pembe 1mavi tülbent almış yüzörtüsü diye..
sabah 11 civarı doğmuşum.. o saate kadar sancı çekmiş.. ama hemşire kızın oldu deyince
"ohhh Allahım şükürler olsun" demiş... mavi tülbenti o hemşireye hediye etmiş...
hikaye yarım kaldı annemin işi çıktı.. birazdan devam edicek.. acayipp duygulandım
her gün sabırla bi evladın yolunu gözlemek.. o yolculuğun sonunda onu sağlıkla kucağına almak.. en büyük mutluluk olsa gerek..
Rabbim inşallah bize de yaşatıcak o mutluluğu :)))
huhuuuu kızlar..
3 erkek ten sonra beni nasıl istediğini... her gün kızım olsun diye dua ettiğini anlattı.. bi de 3. oğlan 17 günlükken ölmüş.. o yaşasa sen olmazdın diyor arada :))
gece 1 de sıkıştırmışım annemi.. apar topar hastaneye gitmişler.. yanına 1pembe 1mavi tülbent almış yüzörtüsü diye..
sabah 11 civarı doğmuşum.. o saate kadar sancı çekmiş.. ama hemşire kızın oldu deyince
"ohhh Allahım şükürler olsun" demiş... mavi tülbenti o hemşireye hediye etmiş...
hikaye yarım kaldı annemin işi çıktı.. birazdan devam edicek.. acayipp duygulandım
her gün sabırla bi evladın yolunu gözlemek.. o yolculuğun sonunda onu sağlıkla kucağına almak.. en büyük mutluluk olsa gerek..
hahahahahahah çokk güzell söylemişsinn canımm valla çünkü bencedee öleee :))))
oyyyyyyyyyyyyyyyy canımm benimmm ne güzell bi hikayeee buu :)))
çok etkilendimm vallahiii :)))
dewamını bekliorum heycanlaa :)))
beklenen kızımıız biziiim
ne güzel hikayeymiş
huhuuuu kızlar..
Ya canım benim eşimdede şöle bişi oldu ben tutturdum ya hep erkek erkektir diyee buda en sonki ultrason resmini gördü anamm erkekmi bu dediDedim bilmioruz arlıkta öğrenicez.Dedim zıplıyo içerde ozaman kesin erkek bu kuduruk dedi.dedim salakmısın kızlar zıplamıyomu.Ya kızsa dedim Bu sefer o başladı erkektir diye sıçrattım resmen Ama kıın olucak desem daha değişik sevinir biliyorum ben onuu Ayırmaz sağolsunn
Kızceler nasılsınız gecmişi okuyamadım anam ne cenebazsınız siz maşallah Allah muhabbetimizi eksik etmesin. Hafta sonu koca evdeydi dün ben kafamı kaldıramadım bugünde yiğenimi mıncıklamaya gidicem daha 4 aylık kuzum :) İnternetten biraz hamilelerin yapabileceği kalça popo ve bacak hareketlerine bakıcam var mı
Bu arada cinsiyetler ne güzel başladı baya ben dün gece ama rüyanın başı kötü ultrasonla bakıyo ölmüş bebek allah korusun rabbim içimde tam alacaklarken tekrar bakıyo doktor bu kıpır kıpır aa uyuyomuş bişey yok diyo karnımdan doktor bebeği çıkardı göya öyle kontrol ediliyomuş sapsarı mavi gözlü dünya güzeli bir kızdı hatta kız olduğu kesinleşti dimi diyip seviniyoduk o kadar güzeldi ki gülüyodu doktora doktor ayy ne tatlı bu diyip bebişin karnını öpüop gıdıklıyodu doktorda ama daha vaktin var gir bakalım annenin karnına orda daha kalman lazım diyip karnıma sokuyodu
babann tamm bizdenn süperr vallahii ellerinden öpüyorumm :)))ay annemde erkek istiyo mesela ama beni gördü karnımı falan kızın olcak dedi bide tüüledi
kadın 3 çocuk yapmış 3ü kız bide babamların sülaleye rağmen neler neler söylendi yapıldı ağlatıldı ama babam hiç bir zaman demedi biride oğlan olsaydı die hatta annem çok söylerdi babam kızardı neyi var benim kızlarımın die babam isteseydi oğlana kadar yapcaktı annem sırf dedemlere inat onlara inat çocukmu yapıcaz çocuklarımız var ya die hep annemi terslerdi halada öyleannem söylenir babam kızar tam tersiydi bizim evde
oyyy canım bnm yhaaa :)))walla kızlar hala gözyaşlarımı siliyorum çok duygulandım çokkk :)
devamı geliyorr :))
herkese merhaba ben ilk kez yazıyorum bugün doktora gittim bu benim 3 gebeliğim malesef 2 gebeliğim düşükle sonuçlandı inşaallah bu sefer kucağıma alırım meleğimi ve hepimize sorusuz hamilelik diliyorum.sağlıklı olarak kucağımıza alırız inşallah.
huhuuuu kızlar..
herkese merhaba ben ilk kez yazıyorum bugün doktora gittim bu benim 3 gebeliğim malesef 2 gebeliğim düşükle sonuçlandı inşaallah bu sefer kucağıma alırım meleğimi ve hepimize sorusuz hamilelik diliyorum.sağlıklı olarak kucağımıza alırız inşallah.
bende böyle rüyalar görüyorum sürekli annem doğurana kadar rüyanda her gün doğurusun öldürürsün düşürürsün dedi aklın hep onda olduğu için görüyomuşuz
ağlattın beni sabah sabahh bee oyy kız gelecek inşallah banada arkadası olacak sırdası olacak büyüyünce anasının inşallahh
Ağlattın beni sabah sabahh bee oyy kız gelecek inşallah banada Arkadası olacak sırdası olacak büyüyünce anasının inşallahh
:tabi canım 9: canım bizimkilerde seviniir canım bazen eteklere bakarken mağazada allahım ne güzel böyle giydirirsen zilli olur diyo da sinir ediyo işte erkek muhabbetinde
bende böyle rüyalar görüyorum sürekli annem doğurana kadar rüyanda her gün doğurusun öldürürsün düşürürsün dedi aklın hep onda olduğu için görüyomuşuz
babann tamm bizdenn süperr vallahii ellerinden öpüyorumm :)))
doğumhaneden kız haberi çıktığında babam hastane bahçesindeymiş.. ananem koşmuş müjdeyi vermeye.. babam kız olduğumu öğrenince ellerini açmış şükretmiş.. :))
o gün dr gözetim altında tutmak istemiş annemi bi gün kalmışlar.. ertesi gün hastaneden çıkmışız..
eve giderken ananem bakkala uğrayıp çikolata,şeker,bisküvi almış.. aldıklarını benim kundağımın arasına sarmışlar..
malum evde biri 8 biri 9 yaşında 2 tane azman abim var..
eve gider gitmez küçük abim beni kucağına almış hemen.. kundağın arasındakileri görünce sevinçten çıldırmış, kız kardeşim bize neler getirmiş diye manyaq
her gelen misafire bizim kız oldu çok güzel.. hem bize hediye getirdi diye anlatırlarmış
doğmadan yoluma adaklar adamışlar.. doğduktan sonra kurban kesmişler benim için...
çok seviyorum onları :))
hoşgeldin canım aramızaherkese merhaba ben ilk kez yazıyorum bugün doktora gittim bu benim 3 gebeliğim malesef 2 gebeliğim düşükle sonuçlandı inşaallah bu sefer kucağıma alırım meleğimi ve hepimize sorusuz hamilelik diliyorum.sağlıklı olarak kucağımıza alırız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?