ne oldu canım ?neden moralin bozuk ?kıyamam valla..nazar mı değiyor annişlerimize ne??
şuan sat a göre 11+6 yız ama önden gidiyoruz biz 12+4 gösterdi ultrasonda.
kızlar ben eve dogmuşum
Annemin sancısı gelmiş evede kimse yok.. Annem kapıya kadar gelebilmiş açmış komsumuz aysel teyzeye bagırmış bebek geliyo diye
Aysel teyzenin yukarı cıkmasıyla ben kapının eşiğinde doğuvermişim pırt diye
saoll canımm ewt kesinn bende ağlarımm he dinlerkenn
ewt ben kullanmamakta hatta ettim bu zamana kadar hemen alıyım bende Johnson2s baby i yarınn her yerime sürüyim bende
aktara gitcem bende canım alıcam bide ordan yağlarr kakao yağını söylüolar hep ama bi iki yağı karıştırırım
bende zaten tüy problemi var o yüzden badem yağı kullanmayı düşünmüorum aman deyim zaten çok artırır iice
krem için lierac varya ondan sipariş edicem internetten canım sen genede arkadaşına sorunca tavsiye ettiği kremi banada söyle canımm :))
kızlar ben eve dogmuşum
annemin sancısı gelmiş evede kimse yok.. annem kapıya kadar gelebilmiş açmış komsumuz aysel teyzeye bagırmış bebek geliyo diye
aysel teyzenin yukarı cıkmasıyla ben kapının eşiğinde doğuvermişim pırt diye
yok güselim ondan değil annem kaynanm arasında kendi araklarında kavgalı eşimin annesi de dün demiş ki derya ben yani ağırlaşınca evi temzilemeye gelcem annemlerinde alt katında oturuyoz biz o da onu görmek istemiyo netcem ben ya dünden beri başım bu yüzden çok ağrıyo ve moralim 000 larda onlar yüzüden tekarar midem bulantım oldu bugun
anaa ne güzell pırt diye kolayca doğmuşsun..
inşallah bizim bebişlerimiz de kolayca doğar canım
yok güselim ondan değil annem kaynanm arasında kendi araklarında kavgalı eşimin annesi de dün demiş ki derya ben yani ağırlaşınca evi temzilemeye gelcem annemlerinde alt katında oturuyoz biz o da onu görmek istemiyo netcem ben ya dünden beri başım bu yüzden çok ağrıyo ve moralim 000 larda onlar yüzüden tekarar midem bulantım oldu bugun
bende az kalsın takside olcakmışım o hafta hep babam izinlkiymiş bakmış ben doğcağım yok işe gitmiş sonra akşam annem rahatsızlanıyo komşuya habr verilioyo taksiye biniyolar annem öle bi sıkıyo ki anneannemin kolunu mosmor etmiş sonra kendisi hastaneye geldiklerinde koştura koştura doğumhaneye çıkıyo 2 dk sonra pırtt ben dünyaya geliyom
amin canım.. rabbim eksik etmesin onları hiç başımdan :))
ben de daha önce dinlemiştim ama bu kadar ayrıntılı sormamıştım.. bi heyecanla dinledim ki..
ilk ne zaman aldın kucağına, ne zaman emzirdin falan diye her şeyi sordum :))
hala gözyaşlarımı siliyorum..
bi de en çok abilerimin saflığına gülüyorum.. nasıl da kanmışlar
rahmetli ananemm ne kurnaz kadınmış, öyle zamanda herkesin aklına gelmez işte öyle şeyler..
illa yanında bilen,görüp geçirmiş biri olacak işte..
tamam kuzum sen çok zayıfsın zati güreşe gider gibi yağlan bundan sonra
krem için mutlaka haberdar ederim seni.. hatta adresini de alayım yakınsa sana gidip ordan al.. indirim yaptırırım ben sana :)
çok iyidir arkadaşım.. cilt bakım ürünlerinde fiyatlar uçukk zati.. geliş fiyatlarını duysan şok olursun..
180 liralık kremin 80 liraya falan geldiğini söyledi bana.. o kadar fark koyuyorlar yani...
:
hayırlı olsun canım inş. bu bebeğini kucağına alırsın sağlıkla.Aramıza hoşgeldin haziran annesi :119:
kızlar ben eve dogmuşum
annemin sancısı gelmiş evede kimse yok.. annem kapıya kadar gelebilmiş açmış komsumuz aysel teyzeye bagırmış bebek geliyo diye
aysel teyzenin yukarı cıkmasıyla ben kapının eşiğinde doğuvermişim pırt diye
amiinn inşallahh
akşam yemegine planlarınız ne bebişler..
ahhh canım yaa maşallah ailene, anneannen çok düşünceli biriymiş...seni kıskanmasınlar diyede koymuştur...Allahım tüm annelerimize babalarımıza uzun uzun ömürler versin..şimdi onlara daha çok ihtiyacımız var...çok duygulandım valla..
ewt canımm yhaa zaten kaşınmaya başladım ondan çok korkuorumm :S:S
bide çok kusanların daha çok çatlıomuşş dün öle bi yazı okudum ondanda tırstımm bundan sonra dediğin gibi güreşe gider gibi yağlanırımm
valla çokk ii olur canım keçöirendeyse gider alırım ordanindirimde süper olur hanii ne kadar çok fiyat koyuyolarmışş öleee şok oldumm canımm yhaaa
bende çok zor doğmuşum ama kızımı 2 saatte doğuruverdim zordu ama sonrası çok güzeldi ya hemen kalktım,emzirdim bide hemen kokladım yavrumu,allah hepimize kolay hayırlı doğumlar versin...
bende çok zor doğmuşum ama kızımı 2 saatte doğuruverdim zordu ama sonrası çok güzeldi ya hemen kalktım,emzirdim bide hemen kokladım yavrumu,allah hepimize kolay hayırlı doğumlar versin...
teşekkürler canım saol...
ewt canımm yhaa zaten kaşınmaya başladım ondan çok korkuorumm :S:S
bide çok kusanların daha çok çatlıomuşş dün öle bi yazı okudum ondanda tırstımm bundan sonra dediğin gibi güreşe gider gibi yağlanırımm
valla çokk ii olur canım keçöirendeyse gider alırım ordanindirimde süper olur hanii ne kadar çok fiyat koyuyolarmışş öleee şok oldumm canımm yhaaa
ben bugün konuşayım onla.. tavsiye alayım... keçiören de olduğunu biliyorum ama neresinde onu hatırlamıyorum.. malum keçiören koca şehir oldu artık.. :))
ulaşımı kolay bi yerdeyse gider alırsın kuzum..
ben konuşup haber ederim sana :))
ayy ne güzel canım yaa.. inşallah hepimiz kolayca pırt diye doğururuz :))
zaten bizim pırtlamalar ardarda olucak ya..
haziran ayında her gün doğum haberleri alıp vericez birbirimize.. ne güzel.. rabbim kısmet etsin hepimize :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?