2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne oldu canım ?neden moralin bozuk ?kıyamam valla..nazar mı değiyor annişlerimize ne??

yok güselim ondan değil annem kaynanm arasında kendi araklarında kavgalı eşimin annesi de dün demiş ki derya ben yani ağırlaşınca evi temzilemeye gelcem annemlerinde alt katında oturuyoz biz o da onu görmek istemiyo netcem ben ya dünden beri başım bu yüzden çok ağrıyo ve moralim 000 larda onlar yüzüden tekarar midem bulantım oldu bugun

şuan sat a göre 11+6 yız ama önden gidiyoruz biz 12+4 gösterdi ultrasonda.

anladım canım bnmde 12+2 olmam laızm ama geçen hafta gittiğimde geriden geliodu bakalım yarın gidicem doktora inş herşey yolundadır da yapılır ikili testimiz belki cinsiyette söyler doktor sanmıorum ama

bende az kalsın takside olcakmışım o hafta hep babam izinlkiymiş bakmış ben doğcağım yok işe gitmiş sonra akşam annem rahatsızlanıyo komşuya habr verilioyo taksiye biniyolar annem öle bi sıkıyo ki anneannemin kolunu mosmor etmiş sonra kendisi hastaneye geldiklerinde koştura koştura doğumhaneye çıkıyo 2 dk sonra pırtt ben dünyaya geliyom

slm kızlar nasılsınız bakalım....biz kuzumla bir aceleyle geldik eve
hemen ıspanak pişirdik babamızda gececi olduğu için evdeydi o şimdi içerde uyuyor bizse sizinleyiz.....
az geçmişe bakayım neler yazılmış acep...

Son düzenleme:

tamam kuzum sen çok zayıfsın zati güreşe gider gibi yağlan bundan sonra
krem için mutlaka haberdar ederim seni.. hatta adresini de alayım yakınsa sana gidip ordan al.. indirim yaptırırım ben sana :)
çok iyidir arkadaşım.. cilt bakım ürünlerinde fiyatlar uçukk zati.. geliş fiyatlarını duysan şok olursun..
180 liralık kremin 80 liraya falan geldiğini söyledi bana.. o kadar fark koyuyorlar yani...

anaa ne güzell pırt diye kolayca doğmuşsun..
inşallah bizim bebişlerimiz de kolayca doğar canım

canım hiç bozma moralini torun inşallah her ikisinede herşeyi unutturacak...ama kayınvalidene gelme dersende kocan çok kırılabilir..bence kayınvaliden gelmeden evvel annene söyle gelecek diye ..hem karşılaşmamış olurlar...sende arada kalmazsın canım..inşallah annen anlayışla karşılar canım..off hakikaten çopk zor bir durum yaaa...

canım hiç üzme kendini şimdiden.. su aka aka yolunu bulurmuş.. doğuma kadar düzelmezse araları o tatlı torun bi gelsin.. bak nelere kaadir oluyor..
bütün küslükler unutulur o minnacık şeyin hatrına...
hem doğum öncesi karşılaşmak istemeseler bile mecbur doğum yaptığın gün karşılaşıp barışırlar...

maşallah annene nasıl koşmuş o halde.. walla dayanıklı kadınlarmış şu analarımız..

ahhh canım yaa maşallah ailene, anneannen çok düşünceli biriymiş...seni kıskanmasınlar diyede koymuştur...Allahım tüm annelerimize babalarımıza uzun uzun ömürler versin..şimdi onlara daha çok ihtiyacımız var...çok duygulandım valla..

ewt canımm yhaa zaten kaşınmaya başladım ondan çok korkuorumm :S:S
bide çok kusanların daha çok çatlıomuşş dün öle bi yazı okudum ondanda tırstımm bundan sonra dediğin gibi güreşe gider gibi yağlanırımm
valla çokk ii olur canım keçöirendeyse gider alırım ordan indirimde süper olur hanii ne kadar çok fiyat koyuyolarmışş öleee şok oldumm canımm yhaaa

nurgülce canım inşallah senin doğumunda anneciğin kadar kolay olur canım...Allahım ya bizler nasıl doğurucaz bakalım ???

bende çok zor doğmuşum ama kızımı 2 saatte doğuruverdim zordu ama sonrası çok güzeldi ya hemen kalktım,emzirdim bide hemen kokladım yavrumu,allah hepimize kolay hayırlı doğumlar versin...

amiinn inşallahh

akşam yemegine planlarınız ne bebişler..

canım, benim kocişim görevde olduğundan canım ne isterse onu yiyorum.. ama bugün menüde nohutlu karnabahar yemeği var yanında domatesli makarna..
sen neler pişircen?? topiğin hamaratı

evt canım kesinlikle çok ihtiyacımız var onlara.. inşallah hep yanımızda olurlar...

ben bugün konuşayım onla.. tavsiye alayım... keçiören de olduğunu biliyorum ama neresinde onu hatırlamıyorum.. malum keçiören koca şehir oldu artık.. :))
ulaşımı kolay bi yerdeyse gider alırsın kuzum..
ben konuşup haber ederim sana :))

bende çok zor doğmuşum ama kızımı 2 saatte doğuruverdim zordu ama sonrası çok güzeldi ya hemen kalktım,emzirdim bide hemen kokladım yavrumu,allah hepimize kolay hayırlı doğumlar versin...

Canım ne kadar güzel..2 saatte doğurup hemen kendine gelmişsin maşallah...darısı bu bebişin başına canım..Rabbim hepimize senin kadar kolay güzel doğum yapmayı nasip etsin canımm

ayy ne güzel canım yaa.. inşallah hepimiz kolayca pırt diye doğururuz :))
zaten bizim pırtlamalar ardarda olucak ya..
haziran ayında her gün doğum haberleri alıp vericez birbirimize.. ne güzel.. rabbim kısmet etsin hepimize :)))

teşekkürler canım saol...

Hoşgeldin cnm Sat ını beklenen d.t ini şehrini kilonu yaz listeye ekliyim senide

Canım benide kaşısana yaaa maymunlar gibi kaşıyalım birbirimizi

tamam canım senden haber beklicem ben :)

Hergün birimiz Benimki süpriz yapıp mayıs sonunda gelmezse tabi Ben her ihtimale nisanda odayı falan herşeyi hazırlıycam mayısta süpri yapmasın

en son doğum konuşulmuş en korktğum şey o benimde...
annemin ilk bebeği normal doğumda ölmüş meğer annemin kemik yapısı normal doğum için müsait değilmiş o yüzden kardeşimle ben sezeryan bebeğiymişiz sezeryanla doğmak zorunda kalmışız şimdi ise benim en korktğum şey onun gibi bir durumla karşılaşmak doğumdan önce alttan ultrasyonla kemik yapısı tespit edilip doğum için uygunluğu ölçülebiliyormu bilgisi olan varmı acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…