bu arada teyzişler biz dr a gittik geldik bile :))) çok çok mutluyuz dr teyzemiz bize pipomuzu gösterdi. eşim offf bu çok büyük değil mi vücuduna göre dedi. dr da güldü. zoom olduğu için öyle yoksa kendi bile 6cm dedibi oğlan daha geliyo Haziran'da... ben eşimden daha çok sevindim. hep oğlan isimleriyle seviyor, her gece rüyamda erkek bebekler görüyordum. Allahtan bi mani çıkmazsa rüyalarım gerçeğe dönüşüyoooooo....
doğumhaneden kız haberi çıktığında babam hastane bahçesindeymiş.. ananem koşmuş müjdeyi vermeye.. babam kız olduğumu öğrenince ellerini açmış şükretmiş.. :))
o gün dr gözetim altında tutmak istemiş annemi bi gün kalmışlar.. ertesi gün hastaneden çıkmışız..
eve giderken ananem bakkala uğrayıp çikolata,şeker,bisküvi almış.. aldıklarını benim kundağımın arasına sarmışlar..
malum evde biri 8 biri 9 yaşında 2 tane azman abim var..
eve gider gitmez küçük abim beni kucağına almış hemen.. kundağın arasındakileri görünce sevinçten çıldırmış, kız kardeşim bize neler getirmiş diye manyaq
her gelen misafire bizim kız oldu çok güzel.. hem bize hediye getirdi diye anlatırlarmış
doğmadan yoluma adaklar adamışlar.. doğduktan sonra kurban kesmişler benim için...
çok seviyorum onları :))
bu arada teyzişler biz dr a gittik geldik bile :))) çok çok mutluyuz dr teyzemiz bize pipomuzu gösterdi. eşim offf bu çok büyük değil mi vücuduna göre dedi. dr da güldü. zoom olduğu için öyle yoksa kendi bile 6cm dedibi oğlan daha geliyo Haziran'da... ben eşimden daha çok sevindim. hep oğlan isimleriyle seviyor, her gece rüyamda erkek bebekler görüyordum. Allahtan bi mani çıkmazsa rüyalarım gerçeğe dönüşüyoooooo....
bnde genelde düşürdüğümü görüorumm amaa hatırlayamıorum uyanınca genelde rüyalarımı çok nadr hatırlarımm :)))
rubett sen yarınn gidicen canım hastaneye dimiii bnde yarın gidicem heraldeee çokk heycanlıyımmmm :s
Canım benimde öyle ya kanamam gelir ya düşer dediğin gibi ama bu rüyada ilk kez yüzüünü bu kadar net gördüm gecen de erkek doğurmuştum ama yüzü net değildi :)
babam yaa aşığıım ona farklı bi bağımız var babikomlan
canıım benniim ne güzeel
ben ilk çocuk olduğum için pek böyle olaylarım yokama 2 kurban kesilmiş onu biliyorum kalçam çıkmış benim ameliyat falan filan 9 çocuktan 1 ben kızmışım ve sadece benimki doğru kaynamış düzelmiş annem anlatıyo bazen gözleri dolarak o zamanı ameliyata girdin sen ben odada seni bekliyorum baban bahçeye çıkmış çömelmiş iki eli başının arasında nasıl ağlıyo ilk defa o zaman öyle gördüm onu demişti
Kızlarrr dün bilgisayarım kafayı yedi kitlendi kapandı..açamadım neyse bugün şimdilik iyi . ..hiçbirinize iyi akşamlar diyemedim...ne olur kusura bakmayın..nurgülce pelin7 ve diğer konuştuğum bütün arkidişlerimm ...
saol canım benim. ağzım ayrık ya sevinçten, otobüse bindim herkes bana baktı yaaa çok utandım farkedince... hamileliğin tatlı şeyleri bunlar. Allah hepimize yaşatsın :))Maşallahhayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
canımmm hayırlı olsun kaç haflaıksınn şu ann ne güzell göstermişş bebişş çok sewindimm :)bu arada teyzişler biz dr a gittik geldik bile :))) çok çok mutluyuz dr teyzemiz bize pipomuzu gösterdi. eşim offf bu çok büyük değil mi vücuduna göre dedi. dr da güldü. zoom olduğu için öyle yoksa kendi bile 6cm dedibi oğlan daha geliyo Haziran'da... ben eşimden daha çok sevindim. hep oğlan isimleriyle seviyor, her gece rüyamda erkek bebekler görüyordum. Allahtan bi mani çıkmazsa rüyalarım gerçeğe dönüşüyoooooo....
evet canıım yarın gidicem inşallah beklenen gün geliyo galiba bilmiyorum bana yine göstermicek gibi geliyo
evlat başka işte.. rabbim sınamasın kimseyi evladıyla..
hayırlı olsun canım oğluşun.. ne kadar güzel hemen göstermiş akıllı kuzun sizi merakta bırakmamış... çok sevindim canım..
canım hamişlikte hiçbi şeyin kusuruna bakılmaz rahat ol kuzum
canım valla kitlendim kaldım..sorma.çok sinirlendim bilgisayara ... Teşekkür ederim canım benim..darılmasın annişler bana söyliyeyim dedim..
ayyy canım bnmm çok duygulandımm yhaaa(((((((((((
bende de annemler abime şeker çikolata falan koymuşlar amaa bende bi daha anlatırcam anneme doğum hikayemiii :)))
doğumhaneden kız haberi çıktığında babam hastane bahçesindeymiş.. ananem koşmuş müjdeyi vermeye.. babam kız olduğumu öğrenince ellerini açmış şükretmiş.. :))
o gün dr gözetim altında tutmak istemiş annemi bi gün kalmışlar.. ertesi gün hastaneden çıkmışız..
eve giderken ananem bakkala uğrayıp çikolata,şeker,bisküvi almış.. aldıklarını benim kundağımın arasına sarmışlar..
malum evde biri 8 biri 9 yaşında 2 tane azman abim var..
eve gider gitmez küçük abim beni kucağına almış hemen.. kundağın arasındakileri görünce sevinçten çıldırmış, kız kardeşim bize neler getirmiş diye manyaq
her gelen misafire bizim kız oldu çok güzel.. hem bize hediye getirdi diye anlatırlarmış
doğmadan yoluma adaklar adamışlar.. doğduktan sonra kurban kesmişler benim için...
çok seviyorum onları :))
canımmm hayırlı olsun kaç haflaıksınn şu ann ne güzell göstermişş bebişş çok sewindimm
Maşallah canım Allah kucağına almayıda nasip etsin inş
ya ne çok erkek oldu dimi topikte bende iyice merak ediyorum bebeğimi
ne darılcaz güselim yine düşünmen yeterli yaaa moral bozukluğundan hiç bişi yapasım yok kızlar
saoll canımm ewt kesinn bende ağlarımm he dinlerkennanlattır canım.. hayatımda dinlediğim en güzel hikaye gibi geldi bana :)) sende de aynı etkiyi yaratıcak dinleyince :))
kuzum bi de sen yağ demişsin geçmişte gördüm,
ben Johnson's baby kullanıyorum hep.. hamişlik öncesi de nemlendirici olarak kullanırdım zaten..
dalin ve nivea da denedim onlar da güzeldi.. bunlardan birini duş sonrası mutlaka kullan.. ben diz,dirsek,göğüs,popo her yerime sürüyorum :))
bi de kakao yağı alıcam.. yeni doğum yapan tanıdığım herkes aynı şeyi tavsiye etti.. çok etkiliymiş..
krem için güzellik öğretmeni-uzmanı bi arkadaşım var ondan tavsiye istiycem.. o hem en iyisini tavsiye eder..
hem de muhtemelen hediye eder bana, kendisi aynı zamanda keçiören de bi eczane de çalışıyoo
bi de badem yağı için bi çok kişi tüylenme, tüyleri artırıcı etkisi olduğunu söyledi o yüzden ondan gözüm korktu benim.. o da aklında bulunsun canım :))
muhteşem ...Allah anacığına babacığına abilerine uzun ömürler versin canımm...muhteşem gerçekten..çok duygulandım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?