2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrr dün bilgisayarım kafayı yedi kitlendi kapandı..açamadım neyse bugün şimdilik iyi ...hiçbirinize iyi akşamlar diyemedim...ne olur kusura bakmayın..nurgülce pelin7 ve diğer konuştuğum bütün arkidişlerimm ...

Maşallah hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm

ayyy canım bnmm çok duygulandımm yhaaa (((((((((((
bende de annemler abime şeker çikolata falan koymuşlar amaa bende bi daha anlatırcam anneme doğum hikayemiii :)))

canım hayırlı olsun..walla haziran ayı erkek ayı oldu:)

evet canıım yarın gidicem inşallah beklenen gün geliyo galiba bilmiyorum bana yine göstermicek gibi geliyo

Canım benimde öyle ya kanamam gelir ya düşer dediğin gibi ama bu rüyada ilk kez yüzüünü bu kadar net gördüm gecen de erkek doğurmuştum ama yüzü net değildi :)

ne güzel bende geçen düşürdüğümü gördüm sonra canlandı hemen büyüdü erkekmiş erkek çocuğun ölüp dirilmesi kız çocuğuna delaletmiş ne kadar doğru bilmiyorum tabirde öyle diyodu

aayy gözün aydın canıım aay yarın bende böyle haberle gelicekmiyim ki :44::44:

evlat başka işte.. rabbim sınamasın kimseyi evladıyla..

hayırlı olsun canım oğluşun.. ne kadar güzel hemen göstermiş akıllı kuzun sizi merakta bırakmamış... çok sevindim canım..

canım hamişlikte hiçbi şeyin kusuruna bakılmaz rahat ol kuzum

canım gözün aydın darısı cinsiyetini ögrenmek isteyen tüm annişlerin başınaaa ...maşallah oğluşuna

canımmm hayırlı olsun kaç haflaıksınn şu ann ne güzell göstermişş bebişş çok sewindimm :)

evet canıım yarın gidicem inşallah beklenen gün geliyo galiba bilmiyorum bana yine göstermicek gibi geliyo

ayyy yokk canım bnce gösterir artık yarın seninki kesinn ama bnmkiiden emin değilim erken zaten daha ama inşş ölçümkleri ii çıkarrr

canım valla kitlendim kaldım..sorma.çok sinirlendim bilgisayara ... teşekkür ederim canım benim..darılmasın annişler bana söyliyeyim dedim..

ayyy canım bnmm çok duygulandımm yhaaa (((((((((((
bende de annemler abime şeker çikolata falan koymuşlar amaa bende bi daha anlatırcam anneme doğum hikayemiii :)))

anlattır canım.. hayatımda dinlediğim en güzel hikaye gibi geldi bana :)) sende de aynı etkiyi yaratıcak dinleyince :))

kuzum bi de sen yağ demişsin geçmişte gördüm,
ben Johnson's baby kullanıyorum hep.. hamişlik öncesi de nemlendirici olarak kullanırdım zaten..
dalin ve nivea da denedim onlar da güzeldi.. bunlardan birini duş sonrası mutlaka kullan.. ben diz,dirsek,göğüs,popo her yerime sürüyorum :))

bi de kakao yağı alıcam.. yeni doğum yapan tanıdığım herkes aynı şeyi tavsiye etti.. çok etkiliymiş..

krem için güzellik öğretmeni-uzmanı bi arkadaşım var ondan tavsiye istiycem.. o hem en iyisini tavsiye eder..
hem de muhtemelen hediye eder bana, kendisi aynı zamanda keçiören de bi eczane de çalışıyoo

bi de badem yağı için bi çok kişi tüylenme, tüyleri artırıcı etkisi olduğunu söyledi o yüzden ondan gözüm korktu benim.. o da aklında bulunsun canım :))

Son düzenleme:

Maşallah canım Allah kucağına almayıda nasip etsin inş
ya ne çok erkek oldu dimi topikte bende iyice merak ediyorum bebeğimi

muhteşem ...Allah anacığına babacığına abilerine uzun ömürler versin canımm...muhteşem gerçekten..çok duygulandım...

Maşallah canım Allah kucağına almayıda nasip etsin inş
ya ne çok erkek oldu dimi topikte bende iyice merak ediyorum bebeğimi

CANIM GERÇEKTEN NE MUTLU SANA DARISI BAŞIMIZA BAKALIM DAHA ÇOK VAR 20 GÜN VAR BENİM CİNSİYETİÖĞRENMEMEM BAKALIM NE OLCAK ALLAH HERKSE BU DUYGUYU YAŞŞATTRSIN HEPİMİZ SAĞ SALİM BEBİŞLERİMİZ ALALIM KUCAĞIMIZA

saoll canımm ewt kesinn bende ağlarımm he dinlerkenn
ewt ben kullanmamakta hatta ettim bu zamana kadar hemen alıyım bende Johnson2s baby i yarınn her yerime sürüyim bende
aktara gitcem bende canım alıcam bide ordan yağlarr kakao yağını söylüolar hep ama bi iki yağı karıştırırım
bende zaten tüy problemi var o yüzden badem yağı kullanmayı düşünmüorum aman deyim zaten çok artırır iice
krem için lierac varya ondan sipariş edicem internetten canım sen genede arkadaşına sorunca tavsiye ettiği kremi banada söyle canımm :))

muhteşem ...Allah anacığına babacığına abilerine uzun ömürler versin canımm...muhteşem gerçekten..çok duygulandım...

amin canım.. rabbim eksik etmesin onları hiç başımdan :))
ben de daha önce dinlemiştim ama bu kadar ayrıntılı sormamıştım.. bi heyecanla dinledim ki..
ilk ne zaman aldın kucağına, ne zaman emzirdin falan diye her şeyi sordum :))

hala gözyaşlarımı siliyorum..
bi de en çok abilerimin saflığına gülüyorum.. nasıl da kanmışlar

rahmetli ananemm ne kurnaz kadınmış, öyle zamanda herkesin aklına gelmez işte öyle şeyler..
illa yanında bilen,görüp geçirmiş biri olacak işte..

kızlar ben eve dogmuşum
annemin sancısı gelmiş evede kimse yok.. annem kapıya kadar gelebilmiş açmış komsumuz aysel teyzeye bagırmış bebek geliyo diye
aysel teyzenin yukarı cıkmasıyla ben kapının eşiğinde doğuvermişim pırt diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…