Canım benide kaşısana yaaamaymunlar gibi kaşıyalım birbirimizi
amiinn inşallahh
akşam yemegine planlarınız ne bebişler..
canım, benim kocişim görevde olduğundan canım ne isterse onu yiyorum.. ama bugün menüde nohutlu karnabahar yemeği var yanında domatesli makarna..
sen neler pişircen?? topiğin hamaratı
evt canım kesinlikle çok ihtiyacımız var onlara.. inşallah hep yanımızda olurlar...
ben bugün konuşayım onla.. tavsiye alayım... keçiören de olduğunu biliyorum ama neresinde onu hatırlamıyorum.. malum keçiören koca şehir oldu artık.. :))
ulaşımı kolay bi yerdeyse gider alırsın kuzum..
ben konuşup haber ederim sana :))
ayyy canımm bn hiç duymamıştımm bunu çok korktum ne kadar kötüü bişiii yhaaaen son doğum konuşulmuş en korktğum şey o benimde...
annemin ilk bebeği normal doğumda ölmüş meğer annemin kemik yapısı normal doğum için müsait değilmiş o yüzden kardeşimle ben sezeryan bebeğiymişiz sezeryanla doğmak zorunda kalmışız şimdi ise benim en korktğum şey onun gibi bir durumla karşılaşmakdoğumdan önce alttan ultrasyonla kemik yapısı tespit edilip doğum için uygunluğu ölçülebiliyormu bilgisi olan varmı acaba ???
en son doğum konuşulmuş en korktğum şey o benimde...
annemin ilk bebeği normal doğumda ölmüş meğer annemin kemik yapısı normal doğum için müsait değilmiş o yüzden kardeşimle ben sezeryan bebeğiymişiz sezeryanla doğmak zorunda kalmışız şimdi ise benim en korktğum şey onun gibi bir durumla karşılaşmakdoğumdan önce alttan ultrasyonla kemik yapısı tespit edilip doğum için uygunluğu ölçülebiliyormu bilgisi olan varmı acaba ???
hahahahhakuzum sendemi başladın kaşınmayaaa tamam gel ben seni jaşıyım sen benii
Canım malum yemek konuşamıyoruz şimdi senin yazdıklarını gören olursaBende eşimden bişiler istedim gelirken al diye aburcubur yeme diiyo..Dedm 3 ayda 2.defa yicem hamburger karışma bana hamileyim ben cnım çektii Bu arada nohutlu karnıbaharıda ilk defa duydum.Karnıbaharı çok severim kıymalı fln ama bunu ilk duydummmm
sorma sorma ben 9. haftadan beri maymun şeklinde kaşınıyorum süreklii göğüsümün kenarlarıı kiçatlamış gri griikarnımın alt kısımı yan kısımları flnn
ayyy canımm bn hiç duymamıştımm bunu çok korktum ne kadar kötüü bişiii yhaaa((((((((
allahım kmseye yaşatmasınn((
Hergün birimizBenimki süpriz yapıp mayıs sonunda gelmezse tabi Ben her ihtimale nisanda odayı falan herşeyi hazırlıycam mayısta süpri yapmasın
Canım malum yemek konuşamıyoruz şimdi senin yazdıklarını gören olursaBende eşimden bişiler istedim gelirken al diye aburcubur yeme diiyo..Dedm 3 ayda 2.defa yicem hamburger karışma bana hamileyim ben cnım çektii Bu arada nohutlu karnıbaharıda ilk defa duydum.Karnıbaharı çok severim kıymalı fln ama bunu ilk duydummmm
yaaa pelishhh bendeeee çoook sewerim ama bnmki geçç gelicek akşamm bizde bayadır çıkamıoz dışarı yiyemiorum uzun zamandr ondan erken gelceği bigün söliyimde bizimkiside alsın
bende nohutluyu ilk defa duydum nbende hep kıymalı yaparımm :)))
evt canım her ihtimale karşı hazır et.. mayısta gelirse seninki biz çaktırmayız
haziran annesi niyetine başladık sonuçta ama 37.haftadan sonra bekleniyomuş doğum hep :)))
canım hiç korkma ben doktorumla konuştum..
7.aydan sonra alttan muayene ediliyomuşsun.. rahim ve çatın hangi doğuma müsait diye bakılıyormuş.. o noktadan sonra karar veriliyormuş nasıl doğum yapacağımıza...
evt kuzum dikkat ediyorum ben o mevzuya ama şööle.. heryerde bulunabilicek şeyler zaten bunlar.. hani olmadık meyvelerden falan bahsedilmemeli diye düşünüyorum ben.. yada mevsimsiz, yada her yerde bulunamayan..
ben hep yaparım nohutlu karnabahar.. hatta biraz da limon tuzu koyarım içine.. bayılırım.... :)))
kızlar merabaaa...
ne zamandır yazamıyorum ama ara ara girip bakıyorum yazdıklarınıza.
listeye bakınca bebek erkekse cinsiyetinin daha erken söylendiğini teyit etmiş oluyoruz sanırım, bu demektir ki hala öğrenemeyenlerin ya da doktoru henüz bir şey söylemeyenlerin kızı olabilir... derrrmişim, karışık kafaları iyice karıştırırmışım
benim iki gündür özellikle sol yanıma sancılar girip çıkıyo. hatta girip çıkma gibi değil, geldiğinde baya bi kalıyo. dün özellikle çok canımı yaktı. bugün de alt tarafta ve sağda var.
rahim genişlediği için bağları geriyor diye tahmin ediyorum ama merak ettim bunu başka yaşayan var mı?
bir de.. muayeneler arası 1 ay çok uzun yaaa, meraktan çatlıyorum içerde noluyo diye :44:
Hergün birimizBenimki süpriz yapıp mayıs sonunda gelmezse tabi Ben her ihtimale nisanda odayı falan herşeyi hazırlıycam mayısta süpri yapmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?