2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm zatenn yanyana olaydık kaç kilo olurduk bilmiyorum sen yer kusardın ben seni görüp kusardım gül gibi geçinir giderdik

ayyyyyyyyyyy pelinnnnnnnnnnn koptumm kısss
senin iştahın ne durumda açıldımı aynımı ? bnm kusmalrı sorarsan akşam dışında sabahları istisnasız dewamdayızzz

kuşum sakın yanlış anlama benii malum hemen tartışma çıkıyo bu yemek konusunda başına kalmasın diye didim bunun tarifini alıcam bi araa Bi karnıbahar olmuş 6 liraa
pelishh canım hoşgeldin topiğe. yolunu gözlüyodum :) dışarı çıkıcam yemeğimi yapıp işim var biraz. bir an önce oğlumuzu listeye eklemeni rica etsem olur mu?

canım artık herkesin seni ve bebeği düşünmesi lazım..herkese söyle problem istemiyorum diyee açık açık konuş...kötü oluyorum de hasta oluyorumde..bilsinler üzmesinler seni canım yaaa...

kızmıııı bna hiç gerçekçi gelmiyo neden acabaa Cn muaynen ne zaman..Benim 2 hafta sonra yani 4 hafta arayla gitmiş olucam bende

valla bana herkes oğlun olacak diyor ama benim içime hep kız doğuyor.. hangisi olduğu önemli değil, ben sadece hayal kurmaya başlamak istiyorum.. şu an hayala kursam hep eksik kalıyo, kız mı erkek mi olduğunu bilince sanki gerçeğe daha yakın hayallerim olacakmış gibi :44:

kendi doktorumda muayenem 22'sine canım ama sanırım doktor değiştiriyorum, değiştirirken bir hafta daha erkene aldım akıllılık edip 15ine gidicem yani doktora da söylicem, ben 15 günde bir gelip bir baksam nolur sakıncası olur mu dicem.. kendi doktorum bir aydan önce randevu vermiyodu çünkü..

Ahanda senle benim 1-2 sene sonraki halimiz

ayyyyyyyyyyy pelinnnnnnnnnnn koptumm kısss
senin iştahın ne durumda açıldımı aynımı ? bnm kusmalrı sorarsan akşam dışında sabahları istisnasız dewamdayızzz

allahım ya Cnm kalktığım zaman kahvaltıda zorlanıyorumm Hatta bugn iki bisküvi yiyip çay içtim tabi iki bisküvi ne işe yarıycak aç karnına içmiş gibi oldu midemm..Eşime dedim işte bişiler al Zaten semt pazarına çıkıcam birazdan dünde ıspanak yaptım ama yedim artık zar zor tarhanadan çıkarmam lazım burnumuuu

ayyy canımm bn hiç duymamıştımm bunu çok korktum ne kadar kötüü bişiii yhaaa ((((((((
allahım kmseye yaşatmasınn ((

canım 37,haftada doktor muayne ediyor seni çatı muaynesi doğurup doğuramayacağın anlaşılıyor canım zaten zaten normal doğumda bi aksilik olduğunda doktorlar hemen sezeryana alıyor canım endişelenme...

:.(
cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar gerçekten henüz doktoruma bu konuyu açmadım henüz erken diye ama burda hazır doğumdan bahsedeilirken paylaşmak istedim sadece sizinle gerçekten cevap veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum öylee içimde olan bir endişeydi işte gerçi artık tıpda ilerledi doktorlarımıza güveniyoruz ama ... kendime birşey olsa hiç endişelenmem ama içimdeki haylaza hiç kıyamam
neyse allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun inşallah herkesin tatlı göbişlerini yerim hoşçakalın

tekrar hoşgeldin arkadaşım..benimde son 1 haftadır sağ tarafıma sancılar giriyor bazen uzun uzun bazen kısa kısa sürüyor..sağ üst bacağımda kasıklarımdada oluyor canım...bende bu hafta doktora gidicem sorucam canım..

kızz iki bisküvi mi o neye yeterrr yemeye çalışş azıcıkk bendee zorluomm ama anaca çıardıktans onra rahat yiyebiliomm :))
eşinin o getirdiklerinden yee barii tamammı iice doyur göbüşüü
tarhana tarhana seni takında tarhana çorbasıı oalrak görücemm kokun geldi burnumaa ımmmmmmmmmmmmmm miss gibi çokda sewerim gel bi içiyim

peliisshh valla kuzum karnıbahar almış basını gitmis
yogurtlar yerim dedim bi avuç bişi 4 küsür tuttu
omatesin kilosu olmus 5lira abbaaooowww

pirinç alıcam iye gittim mercimek alım geldim kafam hiç yerinde değil

Kıyamammm annem yollim sana yokmu ordaaa

arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. 13+5 iz bizde ilk gebeliğim ve çok heyecanlıyım. Yazdıklarınızı takip ediyordum sonunda bende üye oldum. İnsan gerçekten kendisi gibi olan insanlarla konuşmak, bişiler sormak istiyor. Sonuçta derdimizi en iyi anlayabilecek, aynı durumu yaşayanlardır. İnşallah hepimiz sağlıkla, sıhhatle ve kolayca bebişlerimizi kucağımıza alırız. Bizide aranıza kabul ederseniz çok seviniriz :))))))

kız bu mevsimde domates mi yenir ben yazından hzırladım domates konservelerim var

kuşum sakın yanlış anlama benii malum hemen tartışma çıkıyo bu yemek konusunda başına kalmasın diye didim bunun tarifini alıcam bi araa Bi karnıbahar olmuş 6 liraa

pelinim allah korusun walla.. hiç tartışma çıkmasın topiğimizde.. bu topikte gerginliğe yer yok.. hepimiz hamişiz en son ihtiyacımız olan şey o :))
haklısın kuzum hemen unutalım bu mevzuuyu ben bişey görmedim,bilmiyorum
vereyim canım tarifi.. çok basit,pratiktir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…