cnm zatenn yanyana olaydık kaç kilo olurduk bilmiyorum sen yer kusardın ben seni görüp kusardımgül gibi geçinir giderdik
pelishh canım hoşgeldin topiğe. yolunu gözlüyodum :) dışarı çıkıcam yemeğimi yapıp işim var biraz. bir an önce oğlumuzu listeye eklemeni rica etsem olur mu?kuşum sakın yanlış anlama benii malum hemen tartışma çıkıyo bu yemek konusunda başına kalmasın diye didimbunun tarifini alıcam bi araa Bi karnıbahar olmuş 6 liraa
ya inş. Kızlar o zaman kadar bi düzelme bi mucize olur ne bilim yoksa ben kafayı yiycem onlar yüzünden az önce yine taşıundık wc ye yine çıkardık çok halsizim ya beynim çatlıo kendimi vermemeye çalışsam da diyom ne kaldı douma of of diom sonra
kızmıııı bna hiç gerçekçi gelmiyo neden acabaa Cn muaynen ne zaman..Benim 2 hafta sonra yani 4 hafta arayla gitmiş olucam bende
assss canımm hgg :)selaaammmmmmmmmmmmmmmmm
canım benim içimden hep mayısta doğum yapıcakmışım gibi geliyo
bide ne anlatıcam dün viaporta gittim iki kadın işte aynı yaşta kızları var bankta oturuyolar alışveriş falan yapmışlar kızlar kucaklarında ağlıyo bunlar öyle dalmışlarki konuşmaya sohbet ediyolar kızlar iiyice bağırıyolar hiiiiç çok hararetli konuşuyolardı yalnız dedim acaba bizim gbi falanmı tanıştılar onları görünce çünkü iyi arkadaşlar çocuklar aynı yaştalar falandedim bizdemi böyle olcaz
ayyyyyyyyyyy pelinnnnnnnnnnnkoptumm kısss
senin iştahın ne durumda açıldımı aynımı ? bnm kusmalrı sorarsan akşam dışında sabahları istisnasız dewamdayızzz
ayyy canımm bn hiç duymamıştımm bunu çok korktum ne kadar kötüü bişiii yhaaa((((((((
allahım kmseye yaşatmasınn((
cnm bir ay kala çatı muaynesi adı altında bakılıyo bu tip şeylere rahat ol..Ona göre doğum şekline karar veriliyo
sorma sorma ben 9. haftadan beri maymun şeklinde kaşınıyorum süreklii göğüsümün kenarlarıı kiçatlamış gri griikarnımın alt kısımı yan kısımları flnn
evt canım her ihtimale karşı hazır et.. mayısta gelirse seninki biz çaktırmayız
haziran annesi niyetine başladık sonuçta ama 37.haftadan sonra bekleniyomuş doğum hep :)))
canım hiç korkma ben doktorumla konuştum..
7.aydan sonra alttan muayene ediliyomuşsun.. rahim ve çatın hangi doğuma müsait diye bakılıyormuş.. o noktadan sonra karar veriliyormuş nasıl doğum yapacağımıza...
evt kuzum dikkat ediyorum ben o mevzuya ama şööle.. heryerde bulunabilicek şeyler zaten bunlar.. hani olmadık meyvelerden falan bahsedilmemeli diye düşünüyorum ben.. yada mevsimsiz, yada her yerde bulunamayan..
ben hep yaparım nohutlu karnabahar.. hatta biraz da limon tuzu koyarım içine.. bayılırım.... :)))
umaycım aman sen doktoruna anlattın mı annenin başına geleni..belki seni ve bebeği riske atmaz canım mutlaka konuş doktorunla canım..benim anneminde doğumu çok zor olmuş normal yolla suni sancıyla doğurtmaya çalışmışlar fakat benim kalp atışlarım yavaşlayınca mecbur sezeryanla doğum yapmış anneciğim..
canım doğum yaklaştığı zaman zaten doktorun çatı darlığı muayenesi yapar için rahat olsun rutin yapılan bişi zaten elle kontrol ediliyo bir kemik var onun durumuna bakılıyo. ona göre normal yada sezeryan kararı verir.
canım 37,haftada doktor muayne ediyor seni çatı muaynesi doğurup doğuramayacağın anlaşılıyor canım zaten zaten normal doğumda bi aksilik olduğunda doktorlar hemen sezeryana alıyor canım endişelenme...
selam cnmmm
assss canımm hgg :)
kızlar merabaaa...
ne zamandır yazamıyorum ama ara ara girip bakıyorum yazdıklarınıza.
listeye bakınca bebek erkekse cinsiyetinin daha erken söylendiğini teyit etmiş oluyoruz sanırım, bu demektir ki hala öğrenemeyenlerin ya da doktoru henüz bir şey söylemeyenlerin kızı olabilir... derrrmişim, karışık kafaları iyice karıştırırmışım
benim iki gündür özellikle sol yanıma sancılar girip çıkıyo. hatta girip çıkma gibi değil, geldiğinde baya bi kalıyo. dün özellikle çok canımı yaktı. bugün de alt tarafta ve sağda var.
rahim genişlediği için bağları geriyor diye tahmin ediyorum ama merak ettim bunu başka yaşayan var mı?
bir de.. muayeneler arası 1 ay çok uzun yaaa, meraktan çatlıyorum içerde noluyo diye :44:
sellaaam hoş geldiiin
allahım ya Cnm kalktığım zaman kahvaltıda zorlanıyorumm Hatta bugn iki bisküvi yiyip çay içtim tabi iki bisküvi ne işe yarıycak aç karnına içmiş gibi oldu midemm..Eşime dedim işte bişiler al Zaten semt pazarına çıkıcam birazdan dünde ıspanak yaptım ama yedim artık zar zor tarhanadan çıkarmam lazım burnumuuu
pelishh canım hoşgeldin topiğe. yolunu gözlüyodum :) dışarı çıkıcam yemeğimi yapıp işim var biraz. bir an önce oğlumuzu listeye eklemeni rica etsem olur mu?
kızz iki bisküvi mi o neye yeterrr yemeye çalışş azıcıkk bendee zorluomm ama anaca çıardıktans onra rahat yiyebiliomm :))
eşinin o getirdiklerinden yee barii tamammı iice doyur göbüşüü
tarhana tarhana seni takında tarhana çorbasıı oalrak görücemm kokun geldi burnumaa ımmmmmmmmmmmmmm miss gibi çokda sewerim gel bi içiyim
peliisshh valla kuzum karnıbahar almış basını gitmis
yogurtlar yerim dedim bi avuç bişi 4 küsür tuttu
omatesin kilosu olmus 5lira abbaaooowww
pirinç alıcam iye gittim mercimek alım geldimkafam hiç yerinde değil
pelishh canım hoşgeldin topiğe. yolunu gözlüyodum :) dışarı çıkıcam yemeğimi yapıp işim var biraz. bir an önce oğlumuzu listeye eklemeni rica etsem olur mu?
kuşum sakın yanlış anlama benii malum hemen tartışma çıkıyo bu yemek konusunda başına kalmasın diye didimbunun tarifini alıcam bi araa Bi karnıbahar olmuş 6 liraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?