2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin aramıza canım ..hayırlı ugurlu olsun..Allah hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin...

Bir PİPİ daha sayın seyircilerrrr

Erkekler çoğalıyo kızlar nerdesiniz oğluşularımıza tatlu güzel gelinler yerim ben sizi allahım kucağımıza almayı nasıp eder inşallah hazıran erkek ayı olacak bu gidişle arkadaşlar
Bu arada cuma 2li test var cinsiyette bi değişiklik olmazsa gerçi pipiyi gördük ama allah bilir benim isimde belli ilk adı Ali olacak 2. isim için ardım bekliyorum

kızlar hakikaten allah korusun..tartışma yok, muhabbet varr bol bolll..tarifini bende dört gözle bekliyorum canım

ayy canım ya bende çok merak ediyorum cinsiyeti...Sağlıklı olsunda diyorum ama meraktanda çatlıyorum..
hayırlısı ne ise o olsun canım..
Ali Arda sanki güzel oldu?

Kolay gelsin cnm dikkatet kendine ağır şeyler alma iyi alışverişler tatlum

evet ya sankim erkek çoğunlukta olacak gibi ama kısmet belli de olmaz daha bir sürü kişiyiz....

hazır bu kadar kalabalıkken soram bir daha kafam karıştı okuldan öğrt. ark. 8 haftalık hamiş,benim dr. istemedi dedi.....
dr.larınız rubella testi yaptırmanızı istedi mi kızlar????
kendi dr. istedi
avcılar devlet hastanesi istemedi
yine devlet semt polikliniği rutin testler içinde değil istenmiyor dedi.....
peki ya sizlerde ????

Hayırlı olsun canm 16 haftalık oldumu maşallah 2-3 hafta sonra tekmeler gelir rahat rahat hissedersin sağlıklı olsunlarda inşallah az kalmış hissetmene

Hayırlı olsun canm 16 haftalık oldumu maşallah 2-3 hafta sonra tekmeler gelir rahat rahat hissedersin sağlıklı olsunlarda inşallah az kalmış hissetmene

evet canım 15 hafta bitti, 16'nın içindeyim.. en son ultrasonda miskin miskin yatıyodu tombalak, öyle olursa tekmeler mi bilemem
ama çok heyecanlıyım, büyüdükçe daha çok hissetmeye başlicam onu

bende ewlendiğimden beri gitmedim hiç pazara dediğin gibi marketten tane tane alıom onlarda bile bozulan alıoo kiloyla alsam ne olur kim bilir

benimde öyle valla bazen varya sırf bozulmasın die kafadan uydurma yemek yapıyorum napiim aay ilk zamanlar hep bozuyodum atıyodum baktım olucak gibi değil tane tane hafta sonu eşimle alıyoruz tubberlar iyi oluyo korumak için onlardan kullanıyorum ama yinede telef olanlar çıkıyo arada

canım bana yapıldı 7.haftada yapıldı. negatif çıktı canım..

aynen canım özelliklede bnm bu ara çok oluoo yemek yapmadığım içinnn artık almıom da fazla ama genede aldıklarımda bozuluyo bişi yapamadığım içinn

pelin çok ağır şeyler taşıma canım olrmu? iyi alışverişlerrr canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…