arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. 13+5 iz bizde ilk gebeliğim ve çok heyecanlıyım. Yazdıklarınızı takip ediyordum sonunda bende üye oldum. İnsan gerçekten kendisi gibi olan insanlarla konuşmak, bişiler sormak istiyor. Sonuçta derdimizi en iyi anlayabilecek, aynı durumu yaşayanlardır. İnşallah hepimiz sağlıkla, sıhhatle ve kolayca bebişlerimizi kucağımıza alırız. Bizide aranıza kabul ederseniz çok seviniriz :))))))
Bir PİPİ daha sayın seyircilerrrr
pelinim allah korusun walla.. hiç tartışma çıkmasın topiğimizde..bu topikte gerginliğe yer yok.. hepimiz hamişiz en son ihtiyacımız olan şey o :))
haklısın kuzum hemen unutalım bu mevzuuyuben bişey görmedim,bilmiyorum
vereyim canım tarifi.. çok basit,pratiktir :))
kızlar bende gidiyorum yemek yapmaya..
hadi öpüldünüz hepiniz
Erkekler çoğalıyo kızlar nerdesiniz oğluşularımıza tatlu güzel gelinler yerim ben sizi allahım kucağımıza almayı nasıp eder inşallah hazıran erkek ayı olacak bu gidişle arkadaşlar
Bu arada cuma 2li test var cinsiyette bi değişiklik olmazsa gerçi pipiyi gördük ama allah bilir benim isimde belli ilk adı Ali olacak 2. isim için ardım bekliyorum
kızlar bende gidiyorum yemek yapmaya..
hadi öpüldünüz hepiniz
Kızlar ben şimdilik kaçıyorumm pazara gitmem lazımmm.Demeyin soğuk ne işin var diye pazar evimin tam karşısındaGidiym fiyatlar uçmuşsa biraz kavga ederim falan Şaka bi yana alışverişimi yapim kuşlarr öpüyorum sizi kocamannnn..Aldıklarımı yerleştiriyim konuşuruk kızlar
canım sata göre yarın giriyorum ama ultrasona göre çoktan 16. haftaya girdim bile ama hala ve hala çıkarabiliyorum. kokuya karşı hassasiyet çoktan azaldı ama bu mide bulantıları ve çıkarmalar kaldı ki sorma.. 6. haftadan beri çekiyorum, bi insan evladı 2.5 ay boyunca mide bulantısı çekerse ancak hamile olduğunda depresyona girmez.. dayanıyorum mecbur.. ama farkettim ki aç kaldığımda daha çok bulanıyor, en azından sakız çiğneyip yemek yermiş gibi yapıyorum
Bir PİPİ daha sayın seyircilerrrr
kızlar hakikaten allah korusun..tartışma yok, muhabbet varr bol bolll..tarifini bende dört gözle bekliyorum canım
Hayırlı olsun canm 16 haftalık oldumu maşallah 2-3 hafta sonra tekmeler gelir rahat rahat hissedersin sağlıklı olsunlarda inşallah az kalmış hissetmene
bende ewlendiğimden beri gitmedim hiç pazara dediğin gibi marketten tane tane alıom onlarda bile bozulan alıoo kiloyla alsam ne olur kim bilir
evet ya sankim erkek çoğunlukta olacak gibi ama kısmet belli de olmaz daha bir sürü kişiyiz....
hazır bu kadar kalabalıkken soram bir daha kafam karıştı okuldan öğrt. ark. 8 haftalık hamiş,benim dr. istemedi dedi.....
dr.larınız rubella testi yaptırmanızı istedi mi kızlar????
kendi dr. istedi
avcılar devlet hastanesi istemedi
yine devlet semt polikliniği rutin testler içinde değil istenmiyor dedi.....
peki ya sizlerde ????
gelmedi tarif bekliorum ne yapsam diye düşünüp duruyorum
benimde öyle valla bazen varya sırf bozulmasın die kafadan uydurma yemek yapıyorumnapiim aay ilk zamanlar hep bozuyodum atıyodum baktım olucak gibi değil tane tane hafta sonu eşimle alıyoruz tubberlar iyi oluyo korumak için onlardan kullanıyorum ama yinede telef olanlar çıkıyo arada
tarif tariff tariffff
gelmedi tarif bekliorum ne yapsam diye düşünüp duruyorum
Kızlar ben şimdilik kaçıyorumm pazara gitmem lazımmm.Demeyin soğuk ne işin var diye pazar evimin tam karşısındaGidiym fiyatlar uçmuşsa biraz kavga ederim falan Şaka bi yana alışverişimi yapim kuşlarr öpüyorum sizi kocamannnn..Aldıklarımı yerleştiriyim konuşuruk kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?