2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben gebelik planlarken genel kontrolleri yaptırdığımda toksoplazma, hepatit ve rubellaya bakıldı. hepatit ve rubellaya karşı bağışıklığım olmadığı için doktor hamile kalmadan önce aşılarını ol demişti. rubella aşısı olduktan sonra da 4 ay hamile kalmaman gerekiyo, hamileyken yapılan bi aşı da değil. ikili tarama yapılırken tekrar bakıldı rubellaya, bu sefer bağışıklık göründü. yani hamilelikte bakılması gereken en temel testlerden biri rubella, bildiğimiz kızamıkçık hastalığı canım. geçirmişsen problem yok ama geçirmemişsen ve hamileysen uzak durman gerekiyo bu hastalıktan.

Canım doktorun pirpirik demekki her ayrıntıya bakıyo ne güzel korkun olmasın bazı doktorlar her türlü tahlili yaptırıyo içi rahat oluyo tabi bu sayede seninde ilgili biri demekki ne güzell

slm kızlar ben geldim,çook yorgunum.okulda ders anlatmaktan tahtaya yazı yazmaktan kolum ağrıdı,şimdi ağzımı açmak bile zor geliyor konuşmaktan çenem ağrımış5 gündür kusmuyorum çook mutluyum en son rekorum 3 gündü geçenlerde.bi yandan da acaba bebiş iyimi diye de korkuyorum:26: dün bi de oğlumu kucağıma almak zorunda kaldım mecburen.inşallah iyiddir yavru kuzum

canım o testlerin aynılarıını ben de geçen hafta yaptırdım,ben kızamıkçık geçirmişim küçüklüğümde testlerde bi sorun çıkmadı sadece doktorum her ihtimale karşı evcil hayvanlardan felan uzak durmamı söyledi.ben özelde yaptırdım ama extra hiç para vermedim.

ya annişler bizim haziran ayı erkekler olcak sanırım kız duyduğumuz yok ama hayrlısı olsun sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alalım inş başka bişşi istemez

yediklerimize göre nasıl anlarız kız yada erkek olduğunu

Ye tatlıyı çıkar hakkıyı
ye ekşiyi çıkar ayşeyi

bu tabir nekadar doğrudur?

hoş geldiin canıım aayy kıyaammaam sana beeen canım beniim boğaz patlattın bide örtmeniim canım beniim canıım beniim
bişey olmamıştıır canım allah korusun öyle düşünme

Ye tatlıyı çıkar hakkıyı
ye ekşiyi çıkar ayşeyi

bende hiçbir ddoğruluk payı yok.bi oğlum var,ona hamileyken hiç bi zaman tatlı bişey yiyemedim canım da istemedi,ya tuzlu ya ekşili yedim mide bulantımı bastırmak için.bu defa da cinsiyetni bilmiyorum ama yine tuzlu yiyorum yine mide bulantım kusmam var.hayırlısı bakalım

Ye tatlıyı çıkar hakkıyı
ye ekşiyi çıkar ayşeyi

hiç alakası yok ilk hamileliğimde kilolarca portakal mandalina yerdim tek başıam 4-5 kilo mandalino portakal yiyordum erkek olmuştu

bende senin gibi kusmayınca merak ettim doktora gittigimde baktım gayet iyiydi doktora sordum yavaş yavaş geçicek kusmadıgında bebegi merak etmene gerek yok bende uzun zamandır kusmuyodum takii bu sabaha kadar kan hapını içtim 10dk geçti kustum tekrar içtim yine kustum bi dahada içmedim napim

ben tatlı hiç yiyemiyorum bulantım çok fazla 13'cü haftadayım yarı yarıya indi bulantım cinsiyeti için ne kadar bekleyeceğim ? sabırsızlarnıyorum..

hoş geldiin canıım aayy kıyaammaam sana beeen canım beniim boğaz patlattın bide örtmeniim canım beniim canıım beniim
bişey olmamıştıır canım allah korusun öyle düşünme

saol canım,inşallah bebişim iyidir.bi de kaynanam bizde bu hafta birazddan kalkıp yemek yapcam.tüm gün evde oğluma bakıyor güya ama bi kap yemek yapıp taş üstüne taş koymuyor.geliyorum ev dağınık

ben tatlı hiç yiyemiyorum bulantım çok fazla 13'cü haftadayım yarı yarıya indi bulantım cinsiyeti için ne kadar bekleyeceğim ?sabırsızlarnıyorum..

Ye tatlıyı çıkar hakkıyı
ye ekşiyi çıkar ayşeyi

o yalanmış canım vücutta ne eksikse canı onu istermiş ben hamileyken toprak yiyen insan gördüm oda çamur mu dogurucak şaka bir yana demir eksikligi olanlarda toprak istermiş
yüzden yediklerinizden içtiklerinizden yorum çıkarmayın

canım yorucu iş gücü ve gebelik çok zor..bebişine gelince canım nerdeyse 12 haftalık olmuş maşallah..3.ayda miğde bulantılanlarının azaldığını bilyorum canım..inşallah seninde bebişininde hiçbirşeyiniz yok..sadece büyüyor annesiii

ben tatlı hiç yiyemiyorum bulantım çok fazla 13'cü haftadayım yarı yarıya indi bulantım cinsiyeti için ne kadar bekleyeceğim ?sabırsızlarnıyorum..

canım genelde 16.haftada öğreniliyor en geç.ama erken öğrenen arkadaşlar da var 11. 12. haftalarda.

saol canım,inşallah bebişim iyidir.bi de kaynanam bizde bu hafta birazddan kalkıp yemek yapcam.tüm gün evde oğluma bakıyor güya ama bi kap yemek yapıp taş üstüne taş koymuyor.geliyorum ev dağınık

işte ona derlerki yaptın bir hayır çek budunu ayır sorsan senden yorgundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…