evet ya sankim erkek çoğunlukta olacak gibi ama kısmet belli de olmaz daha bir sürü kişiyiz....
hazır bu kadar kalabalıkken soram bir daha kafam karıştı okuldan öğrt. ark. 8 haftalık hamiş,benim dr. istemedi dedi.....
dr.larınız rubella testi yaptırmanızı istedi mi kızlar????
kendi dr. istedi
avcılar devlet hastanesi istemedi
yine devlet semt polikliniği rutin testler içinde değil istenmiyor dedi.....
peki ya sizlerde ????
evet ya sankim erkek çoğunlukta olacak gibi ama kısmet belli de olmaz daha bir sürü kişiyiz....
hazır bu kadar kalabalıkken soram bir daha kafam karıştı okuldan öğrt. ark. 8 haftalık hamiş,benim dr. istemedi dedi.....
dr.larınız rubella testi yaptırmanızı istedi mi kızlar????
kendi dr. istedi
avcılar devlet hastanesi istemedi
yine devlet semt polikliniği rutin testler içinde değil istenmiyor dedi.....
peki ya sizlerde ????
gelmedi tarif bekliorum ne yapsam diye düşünüp duruyorum
aynen canım özelliklede bnm bu ara çok oluoo yemek yapmadığım içinnn artık almıom da fazla ama genede aldıklarımda bozuluyo bişi yapamadığım içinn
ben gebelik planlarken genel kontrolleri yaptırdığımda toksoplazma, hepatit ve rubellaya bakıldı. hepatit ve rubellaya karşı bağışıklığım olmadığı için doktor hamile kalmadan önce aşılarını ol demişti. rubella aşısı olduktan sonra da 4 ay hamile kalmaman gerekiyo, hamileyken yapılan bi aşı da değil. ikili tarama yapılırken tekrar bakıldı rubellaya, bu sefer bağışıklık göründü. yani hamilelikte bakılması gereken en temel testlerden biri rubella, bildiğimiz kızamıkçık hastalığı canım. geçirmişsen problem yok ama geçirmemişsen ve hamileysen uzak durman gerekiyo bu hastalıktan.
canım en kolayı menemen yapp...beyaz peynirde çıkart sofraya bol ekmek ..ohhhhh..
Yemek tamam...ben öyle yapıcammm
ya annişler bizim haziran ayı erkekler olcak sanırım kız duyduğumuz yok ama hayrlısı olsun sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alalım inş başka bişşi istemez
slm kızlar ben geldim,çook yorgunum.okulda ders anlatmaktan tahtaya yazı yazmaktan kolum ağrıdı,şimdi ağzımı açmak bile zor geliyor konuşmaktan çenem ağrımış5 gündür kusmuyorum çook mutluyum en son rekorum 3 gündü geçenlerde.bi yandan da acaba bebiş iyimi diye de korkuyorum:26: dün bi de oğlumu kucağıma almak zorunda kaldım mecburen.inşallah iyiddir yavru kuzum
yediklerimize göre nasıl anlarız kız yada erkek olduğunu
Ye tatlıyı çıkar hakkıyı
ye ekşiyi çıkar ayşeyi
bu tabir nekadar doğrudur?
aklımımı okudun kız bende onu düşündüm şimdi başka da bişigelmio çünkü aklıama var yapılcak şey ama halsizlkten hiç bişi yaopacak halim yok
Ye tatlıyı çıkar hakkıyı
ye ekşiyi çıkar ayşeyi
slm kızlar ben geldim,çook yorgunum.okulda ders anlatmaktan tahtaya yazı yazmaktan kolum ağrıdı,şimdi ağzımı açmak bile zor geliyor konuşmaktan çenem ağrımış5 gündür kusmuyorum çook mutluyum en son rekorum 3 gündü geçenlerde.bi yandan da acaba bebiş iyimi diye de korkuyorum:26: dün bi de oğlumu kucağıma almak zorunda kaldım mecburen.inşallah iyiddir yavru kuzum
bende hiçbir ddoğruluk payı yok.bi oğlum var,ona hamileyken hiç bi zaman tatlı bişey yiyemedim canım da istemedi,ya tuzlu ya ekşili yedim mide bulantımı bastırmak için.bu defa da cinsiyetni bilmiyorum ama yine tuzlu yiyorum yine mide bulantım kusmam var.hayırlısı bakalım
hoş geldiin canıım aayy kıyaammaam sana beeen canım beniim boğaz patlattın bide örtmeniim canım beniim canıım beniim
bişey olmamıştıır canım allah korusun öyle düşünme
bende hiçbir ddoğruluk payı yok.bi oğlum var,ona hamileyken hiç bi zaman tatlı bişey yiyemedim canım da istemedi,ya tuzlu ya ekşili yedim mide bulantımı bastırmak için.bu defa da cinsiyetni bilmiyorum ama yine tuzlu yiyorum yine mide bulantım kusmam var.hayırlısı bakalım
Ye tatlıyı çıkar hakkıyı
ye ekşiyi çıkar ayşeyi
ben tatlı hiç yiyemiyorum bulantım çok fazla 13'cü haftadayım yarı yarıya indi bulantım cinsiyeti için ne kadar bekleyeceğim ?sabırsızlarnıyorum..
saol canım,inşallah bebişim iyidir.bi de kaynanam bizde bu hafta birazddan kalkıp yemek yapcam.tüm gün evde oğluma bakıyor güya ama bi kap yemek yapıp taş üstüne taş koymuyor.geliyorum ev dağınık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?