canım genelde 16.haftada öğreniliyor en geç.ama erken öğrenen arkadaşlar da var 11. 12. haftalarda.
ayy canım ya bende çok merak ediyorum cinsiyeti...Sağlıklı olsunda diyorum ama meraktanda çatlıyorum..
hayırlısı ne ise o olsun canım..
Ali Arda sanki güzel oldu?
güzel ama arda var ,enes var ,efe de var yakın akrabalarda aynı isim oluyoya ondan efe gerçi pek yakın değil ama değişik hoş bi isim bulamazsam ali efe olur büyük ihtimalle kısmet
inşallah canım.canım yorucu iş gücü ve gebelik çok zor..bebişine gelince canım nerdeyse 12 haftalık olmuş maşallah..3.ayda miğde bulantılanlarının azaldığını bilyorum canım..inşallah seninde bebişininde hiçbirşeyiniz yok..sadece büyüyor annesiii
aynen canım öyle ben geldim kanepeye uzandı hemen yoruldum diye.ben sabah 7den 3e kadar ayaktayım bu halimde sesim çıkmadı.annem hastaydı bu hafta kendi geldi,bi de oğluma iyi baksa yine kızmayacam,çocuğa sabahtan beri sadece çorba içirmiş kahvaltı da yaptırmamış çıldırdım.şimdi de uyuyor yavrum uyansa hemen yedirip içirecem. aaahhh ahh ben çok dertliyim zaten kaynanadan yanaişte ona derlerki yaptın bir hayır çek budunu ayır sorsan senden yorgundur
güzel ama arda var ,enes var ,efe de var yakın akrabalarda aynı isim oluyoya ondan efe gerçi pek yakın değil ama değişik hoş bi isim bulamazsam ali efe olur büyük ihtimalle kısmet
en pratik olanı canım... Bende onu ypıcam eşim gelince, dinlen biraz uzan istersen canım ....çok iyi geliyo halsizliğee
inşallah canım.
aynen canım öyle ben geldim kanepeye uzandı hemen yoruldum diye.ben sabah 7den 3e kadar ayaktayım bu halimde sesim çıkmadı.annem hastaydı bu hafta kendi geldi,bi de oğluma iyi baksa yine kızmayacam,çocuğa sabahtan beri sadece çorba içirmiş kahvaltı da yaptırmamış çıldırdım.şimdi de uyuyor yavrum uyansa hemen yedirip içirecem. aaahhh ahh ben çok dertliyim zaten kaynanadan yana
evet canım 15 hafta bitti, 16'nın içindeyim.. en son ultrasonda miskin miskin yatıyodu tombalak, öyle olursa tekmeler mi bilemem
ama çok heyecanlıyım, büyüdükçe daha çok hissetmeye başlicam onu
evde olsam yapardım işteyim 7 de çıkıom evegidene kadar 8 oluyo
Ahh canım ya hadi sen gelinisin acımıyor sanada torununada mı acımıyor ne ?
kahvaltı yedirmemiş!!!öğlen yemeği yedirmemiş!!!Açççç aççç nasıl oturtmuş çocuğu!!!!
söylicek söz bulamıyorum!!!hayret birşeyyyyy!!!!!!!
inşallah canım.
aynen canım öyle ben geldim kanepeye uzandı hemen yoruldum diye.ben sabah 7den 3e kadar ayaktayım bu halimde sesim çıkmadı.annem hastaydı bu hafta kendi geldi,bi de oğluma iyi baksa yine kızmayacam,çocuğa sabahtan beri sadece çorba içirmiş kahvaltı da yaptırmamış çıldırdım.şimdi de uyuyor yavrum uyansa hemen yedirip içirecem. aaahhh ahh ben çok dertliyim zaten kaynanadan yana
mete nasıl olur Ali Mete
bende senin gibi kusmayınca merak ettim doktora gittigimde baktım gayet iyiydi doktora sordum yavaş yavaş geçicek kusmadıgında bebegi merak etmene gerek yok bende uzun zamandır kusmuyodum takii bu sabaha kadar kan hapını içtim 10dk geçti kustum tekrar içtim yine kustum bi dahada içmedim napim
torununa sözde acıyor,yememiş çocuk,o da zorlamamış savunma bu şekilde.şimdi de bana yemek yapalım mı diye soruyor yapmayacam zannetti sanırım,çok sinirlendiğii farketti.aah ahh çalışan anne olmak çok zor gerçektennnnnnnnn
torununa sözde acıyor,yememiş çocuk,o da zorlamamış savunma bu şekilde.şimdi de bana yemek yapalım mı diye soruyor yapmayacam zannetti sanırım,çok sinirlendiğii farketti.aah ahh çalışan anne olmak çok zor gerçektennnnnnnnn
canıım benim bende çocuk ele avuca geldikten sonra çalışmayı düşünüyorum annemde kaynanamda uzak ama kaynanam gel desem gelirmi bilmiyorum canları pek kıymetli gelsede seninkinden farksız olur yada çocuğu sahiplenir ben yaptım ben eğittim falan die ben ondan istemiyorum anneminde başında bi ben yokumki 2 kardeşim daha var 2side okuyo falan filan gelemez komşularım var allah razı olsun biz bakarız seen hiç sıkma canını dediler sakın öyle kaynanaya anneye yollarsan anne baba bilmez sizi dediler inan bazen el yakınında daha iyi oluyo ....
canım yaa kolay gelsin bende bugün 3 e kadar çizim yaptım birazdan yine başlıcam...başıma ağrılar giriyor canım vallaaa...sormaa..
Kolay gelsin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?