2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım ya bende çok merak ediyorum cinsiyeti...Sağlıklı olsunda diyorum ama meraktanda çatlıyorum..
hayırlısı ne ise o olsun canım..
Ali Arda sanki güzel oldu?

güzel ama arda var ,enes var ,efe de var yakın akrabalarda aynı isim oluyoya ondan efe gerçi pek yakın değil ama değişik hoş bi isim bulamazsam ali efe olur büyük ihtimalle kısmet

inşallah canım.
işte ona derlerki yaptın bir hayır çek budunu ayır sorsan senden yorgundur
aynen canım öyle ben geldim kanepeye uzandı hemen yoruldum diye.ben sabah 7den 3e kadar ayaktayım bu halimde sesim çıkmadı.annem hastaydı bu hafta kendi geldi,bi de oğluma iyi baksa yine kızmayacam,çocuğa sabahtan beri sadece çorba içirmiş kahvaltı da yaptırmamış çıldırdım.şimdi de uyuyor yavrum uyansa hemen yedirip içirecem. aaahhh ahh ben çok dertliyim zaten kaynanadan yana

Ahh canım ya hadi sen gelinisin acımıyor sanada torununada mı acımıyor ne ?
kahvaltı yedirmemiş!!!öğlen yemeği yedirmemiş!!!Açççç aççç nasıl oturtmuş çocuğu!!!!
söylicek söz bulamıyorum!!!hayret birşeyyyyy!!!!!!!

evet canım 15 hafta bitti, 16'nın içindeyim.. en son ultrasonda miskin miskin yatıyodu tombalak, öyle olursa tekmeler mi bilemem
ama çok heyecanlıyım, büyüdükçe daha çok hissetmeye başlicam onu

Canım onun uyku saatidir ondan hareketsiz durmuştur 18 haftatı geç hayırlısıyla tekmeler hareketler hissedilmeye başlanıyo o zaman uyuduğunu uyandığını anlarsın severek bişey yiyince oda yekmeler bide 20 haftadan sonra rahatsız edincede tekmeliyo gürültülü müzik dinletince falan benim kı tekme tokat girişiyodu çok hareketliydi maşallah halada öyle hiç durmuyor çook yaramaz fırtına allahım sağlık versin yavrularımıza cinsiyete gelince ben kızımı 4. aya yakın öğrendim görtermedi ama oğlan maşallah açtı bacakları pozz verdi

torununa sözde acıyor,yememiş çocuk,o da zorlamamış savunma bu şekilde.şimdi de bana yemek yapalım mı diye soruyor yapmayacam zannetti sanırım,çok sinirlendiğii farketti. aah ahh çalışan anne olmak çok zor gerçektennnnnnnnn

canıım benim bende çocuk ele avuca geldikten sonra çalışmayı düşünüyorum annemde kaynanamda uzak ama kaynanam gel desem gelirmi bilmiyorum canları pek kıymetli gelsede seninkinden farksız olur yada çocuğu sahiplenir ben yaptım ben eğittim falan die ben ondan istemiyorum anneminde başında bi ben yokumki 2 kardeşim daha var 2side okuyo falan filan gelemez komşularım var allah razı olsun biz bakarız seen hiç sıkma canını dediler sakın öyle kaynanaya anneye yollarsan anne baba bilmez sizi dediler inan bazen el yakınında daha iyi oluyo ....

canım benım cuma gunu bırden mıde bulantım kesıldı hergun sabah cok fena oluodum ogun hıc bısey olmadı bana daha oncekı bebegımıde 9.haftada kaybedınce cok kotu oldum cumartesı pazarı kendıme dar ettım pazartesı hemen gıttım sapasaglam cıktı bu bulantı ıslerı cok garıp ole dusunup canlarınızı sıkmayınnn

canım ya üzülme çalışan anne olmak zor bide bir çocugun var karnındaki saten seni kemiriyor bide kaynana kim ne derse desin kendi kaynanamdan böyle kaynanalardanda nefret ediyorum kaynana olan çok taıdıgım var walla azcık gelinden şikayetçi olsunlar yanımda bir açıom agzımı zor kapatıyolar

Canım allah sabır kolaylık versin zor yani yazık ya çocuğa bari bişeyler yedirseydi kesin abur cubur verip doyurmuştur işlerine geliyo kolayca 2 şeker çıkolata cips verip doyuruyolar ohh doydu çocuk beslenme sıfır

tabi canım bazı komşular gerçekten iyi oluyorlar.boşver kaynananya hiç minnet etme.oğlum doğduğunda kaynanam bana dediki sen bu çocuğa tek başına bakamazsın leyla prematüre bebeği tek başına büyütemezsin hiç kendine güvenme demişti,çok şükür tek başıma aslanlar gibi büyüttüm oğlumu.bi kere de diyorki leyla seni çok takdir ettim hiç beklemiyordum senin bu çocuğu büyüteceğini dedi,ben de dedim onu ben doğurdum benden iyi de kimse büyütemezdi diye.bozuldu kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…