tabi canım bazı komşular gerçekten iyi oluyorlar.boşver kaynananya hiç minnet etme.oğlum doğduğunda kaynanam bana dediki sen bu çocuğa tek başına bakamazsın leyla prematüre bebeği tek başına büyütemezsin hiç kendine güvenme demişti,çok şükür tek başıma aslanlar gibi büyüttüm oğlumu.bi kere de diyorki leyla seni çok takdir ettim hiç beklemiyordum senin bu çocuğu büyüteceğini dedi,ben de dedim onu ben doğurdum benden iyi de kimse büyütemezdi diye.bozuldu kaldı
işte komşularımda öyle diyo senden iyi kimse büyütemez biz bakarız zaten üst komşumun kocası istese hemen kendi yapıcakta istemiyo çok sever çocuklarıda hem komşuyuz hemde eşlerimiz iş yerinden arkadaş gerçekten allah razı olsun en azından şimdi içim rahat ediyo onlar var diye yada hiç bişey olmazsa paşalar gibi büyütücem kendim napiimçok zor gerçekten hem çalış hem çocuk büyüt iştesin acaba ne yaptı yemeğini yedimi uyudumu bilmiyorum olsunda artık bakıcaz
bi süre aklın kalıyor sürekli arıyorsun iş yerinden ama bi süre sonra rahat olduğundan emin olunca arama sıklığın azalıyor yine arıyorsun da.bi de ek gıdaya geçince daha rahat oluyor bırakıp gitmesi,emmese bile yiyeceği alternatif şeyler oluyor.
doğucakta büyüceeek aaayy hemen doğsun istiyorruumm
Eki Görüntüle 302246
Hamileliğinin 8inci ayına giren Tuba Büyüküstün, önceki gece Esma Sultan Yalısında düzenlenen Elle Style Awards gecesinde ortaya çıktı.
Raşit Bağzıbağlı tasarımı ateş kırmızısı elbisesiyle “Elle Style Kadın Oyuncusu Ödülü”nü almaya gelen Büyüküstün, gecede pamuk şekerine aşerince oyuncu eşi Onur Saylak bu isteği hemen yerine getirdi.
Ünlüleri buluşturan gecede Okan Yalabık, Elle Style Erkek Oyuncu Ödülü’ne layık görülürken, Harun Tekin, Akın Öngör, Tommy Hillfiger, Arzu Kaprol gibi birçok ünlü isim de ödüllendirildi.
hamilelik çok yakıştı daha bir güzel oldu
hayırlısıyla doğarlar inşallah canım,ama zaman çabuk geçiyor inan,ben doğum yaptığım günü dün gibi hatırlıyorum 15 ay geçmesine rağmen.hamileliğimi de hatırlıyorum çok net.bi baktım bi daha hamileyim
hayırlısıyla doğarlar inşallah canım,ama zaman çabuk geçiyor inan,ben doğum yaptığım günü dün gibi hatırlıyorum 15 ay geçmesine rağmen.hamileliğimi de hatırlıyorum çok net.bi baktım bi daha hamileyim
Eki Görüntüle 302246
Hamileliğinin 8inci ayına giren Tuba Büyüküstün, önceki gece Esma Sultan Yalısında düzenlenen Elle Style Awards gecesinde ortaya çıktı.
Raşit Bağzıbağlı tasarımı ateş kırmızısı elbisesiyle Elle Style Kadın Oyuncusu Ödülünü almaya gelen Büyüküstün, gecede pamuk şekerine aşerince oyuncu eşi Onur Saylak bu isteği hemen yerine getirdi.
Ünlüleri buluşturan gecede Okan Yalabık, Elle Style Erkek Oyuncu Ödülüne layık görülürken, Harun Tekin, Akın Öngör, Tommy Hillfiger, Arzu Kaprol gibi birçok ünlü isim de ödüllendirildi.
hamilelik çok yakıştı daha bir güzel oldu
bu kadının kaç aylık hamile olduğunu bi netleştirsinler ama yaa, biri diyo 6, biri diyo 7, biri diyo 8.. herkes göbeğine bakıp yorum yapıyo herhalde, e tabi ikiz olduğundan da kimse doğru tahminde bulunamıyo :)
maşallah çok cesaretlisin tebrik ederimben varya bu günleri hatırlarsam bi daha yapmam
bende arayı kısa tutmayı düşünüyorum ikisi birden büyür
pamuk şekerini bulur tabi kiraz bulsunda göriim onu akdenizin komple hallerini aradık yok
eşim dün diyo çocuk sana çekicek bişey istedin oda yok dedi
ccesaret hiiiç değil canım,kazara olmuş bi hamilelik benimkisi ama hiç pişman değilim dünyada kısmeti varmış inşallah diye düşünüyorum.hamileliğimin ilk zamanlarında psikolojim çok kötüydü şoklardaydım ama şimdi normale döndüm.
benimkisi planlı hamilelik oldugu için ben bazı meyveleri buzluga atmıştım ama o istedigin hiç aklıma gelmedi keşke aklıma gelseydi yollardım sana
neyse kızlar size doyum olmaz ben kaçar,eşim gelmek üzere,kendinize iyi bakın.
glcnats_00 sen anadolu hastanesine gidiyodun dimi? doğum ücreti ne kadarmış orda?
Kolay gelsin canım yorma kendini yemek yapmayı özeledim arada zorda kalınca yapıyom içim dışıma çıkıyo sonrada bişey yiyemiyom oyyy oyy nede severim yemek yapıp mutfakla uğraşmayı
kolay gelsin canım ..ellerine sağlık ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?