kızlar bliliyonuz mu aklınızda olsun izinsiz bişi olup sakın bi yerine sürmeyin çocukta çıkıyomuş
benim teyzem yeğenime hamileyken ayva almış ayva var göbeğinde
yaptım yemeemi geldim
yaa şimdi ben anneme kurban olmiim de kime kurban oliiimm...
telefonda konusuyoduk yemek yapıyorum dedim.. bide bulgur pilavı yapıyım yanına iyi gider dedim bi baktımm aaaa bulgur yok
tüh neyse dedim.. konustuk kapattık..
biraz önce zil çaldı.. annem iftarını yapmış sonra bana bulgur pilavı yapmış getirmiş
canımm canımm canııımmmm çok seviyorum annemi yaaa
yaptım yemeemi geldim
telefonda konusuyoduk yemek yapıyorum dedim.. bide bulgur pilavı yapıyım yanına iyi gider dedim bi baktımm aaaa bulgur yok
biraz önce zil çaldı.. annem iftarını yapmış sonra bana bulgur pilavı yapmış getirmiş
kızlar bliliyonuz mu aklınızda olsun izinsiz bişi olup sakın bi yerine sürmeyin çocukta çıkıyomuş
yaptım yemeemi geldim
ben de ayva yiyip yanaklarıma parmağımı koydum bi kaç kez.. gamzeli olsun die:)) başka bi şey olur mu ki?? göbeğinde nasıl ayva var?? ayva göbek mi olmuş yani??
kızlar benimde çok fena bi yerimde gül lekesi var
bildiğin ayva şekli var göbeğinde canım
aaaaaaaaaa.... çok ilginç yaa.. Bnmkinin de yanaklarında olursa??? Kuzumm yaa...
kustum ama ya kimse bana cevap yazmadi.demek herkesin baya baya gobegi cikmis.bi bnmi boyleyimmm.neyse iyigeceler kizlar...
benimki pek değil hiç planlı değildi bi yeri aradık en son antalyada bi yerdi işte eşim diyoki abbiii kiraz varmı adam o yok erik var yenge erik yemezmi diyo
canım ben çıkom kib görüşmek üzer yarın aeo ayva ye bebişinin gamzeleri çok olsun bizim kiracı yerdi gamzesi vardı oğlunun
iyi akşamlar kızlarr
nasılsınızz
ben bugün baya biş yaptım en son bi yığın ütü vardı onu bitirdim kasıgım agrıyor yoruldum yahuu
keşke kendini o kadar yormasaydın canım.. dinlene dinlene yapsaydın ütüyü..
iş yaparken anlamıyorsun yorulduğunu ama oturunca çıkıyor acısı...
tarif bekleyen arkadaşlar çok çok çok özür diliyorum sizden..
önce habersizce kahve içmeye gelen komşum ardından çalan telefon derken anca yazabildim.. nolurr kusuruma bakmayın
keşke kendini o kadar yormasaydın canım.. dinlene dinlene yapsaydın ütüyü..
iş yaparken anlamıyorsun yorulduğunu ama oturunca çıkıyor acısı...
tarif bekleyen arkadaşlar çok çok çok özür diliyorum sizden..
önce habersizce kahve içmeye gelen komşum ardından çalan telefon derken anca yazabildim.. nolurr kusuruma bakmayın
iyi akşamlar kızlarr
nasılsınızz
ben bugün baya biş yaptım en son bi yığın ütü vardı onu bitirdim kasıgım agrıyor yoruldum yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?