2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bliliyonuz mu aklınızda olsun izinsiz bişi olup sakın bi yerine sürmeyin çocukta çıkıyomuş
benim teyzem yeğenime hamileyken ayva almış ayva var göbeğinde

Aynen öyle benim kardeşimdede birşey lekesi war yazmayın da dediğin gibi izinsiz yada canın çok cekipte yiyemezsen oluyormuş

ii ya ne mutlu sana benim annemde şimdi eve gidince yemek verse keşke üstümde oturuyo hiç yapasım yok bişi çünkü

aanuuum yiiiirrrriiim annenniiiii yiiiirr

kızlar bliliyonuz mu aklınızda olsun izinsiz bişi olup sakın bi yerine sürmeyin çocukta çıkıyomuş

duymuştum ben de bu tarz şeyleri....
benimde arada vücudumda bir yerler kaşınıyor tam kaşıyacağım yaw diyorum bişi olur mu kuzumda
gülüyorum sonra kendi kendime

ben de ayva yiyip yanaklarıma parmağımı koydum bi kaç kez.. gamzeli olsun die:)) başka bi şey olur mu ki?? göbeğinde nasıl ayva var?? ayva göbek mi olmuş yani??

oyhhh bu annelere harbii kurbann olunurrr yhaaa :))))

kustum ama ya kimse bana cevap yazmadi.demek herkesin baya baya gobegi cikmis.bi bnmi boyleyimmm.neyse iyigeceler kizlar...

kustum ama ya kimse bana cevap yazmadi.demek herkesin baya baya gobegi cikmis.bi bnmi boyleyimmm.neyse iyigeceler kizlar...

canımm 15 haftalık demiştn di mi? bnmki 13 haftalık. bnmki de daha yok. göbeğim az çıktı ama bebekten dolayı olduğunu sanmıyorum,çünkü yemek yeyince çıkıyo.. çok yersem çok çok çıkıyo..:)) ama 15 haftalıkken nasıl olur bilmiyorum...
ben de bazen merak etip netten araştırıyorum çıkması lazım mı bu hafta da göbüşün die..

benimki pek değil hiç planlı değildi bi yeri aradık en son antalyada bi yerdi işte eşim diyoki abbiii kiraz varmı adam o yok erik var yenge erik yemezmi diyo

canım dün haberlerde gördüm mısır çarşısında aşure yapmışlar içinde kirazda var dedi adam bence mısır çarşısında olabilir kiraz

iyi akşamlar kızlarr
nasılsınızz
ben bugün baya biş yaptım en son bi yığın ütü vardı onu bitirdim kasıgım agrıyor yoruldum yahuu

iyi akşamlar kızlarr
nasılsınızz
ben bugün baya biş yaptım en son bi yığın ütü vardı onu bitirdim kasıgım agrıyor yoruldum yahuu

keşke kendini o kadar yormasaydın canım.. dinlene dinlene yapsaydın ütüyü..
iş yaparken anlamıyorsun yorulduğunu ama oturunca çıkıyor acısı...

tarif bekleyen arkadaşlar çok çok çok özür diliyorum sizden..
önce habersizce kahve içmeye gelen komşum ardından çalan telefon derken anca yazabildim.. nolurr kusuruma bakmayın

cok usengec oldum canım son zamanlarda yapmışken yapayım dedm bırakırsam kalıyor öyle :)
bide cok cabuk yoruluyorum ya sanırım demir eksikliğinden kaynaklı birazda
sen nasılsınnn
hayırdır ne tarifi veriyordun :)

aaaa kız bizi niye cağırmıyosun kahve içmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…