2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım
afiyet olsun bakalım
alışverişe başladın demek hadi hayırlısıı
bekliyorum fotografları :)

güle güle kullansın bebeşin canım bizde bebişimle pepeyi islioruz denk gelirse eşim kanalı degiştirmek istio yaa diorum bebiş islioo hadii bee ordan ne anlasın dio bende hıh yapıorum

canımm ben bi geleyim sana ne yemekler tatlılar yapıcam :))
söylerken utanıyorum
ama evime bi misafir gelicek olsa deliye dönerim.. gündüz çaya geliyorsa 5-6 çeşit şey yaparım.. yiyen bidaa ister )
yemeğe geliyorsa ana yemek kesinlikle göz doldurur, karnı doyurur.. ama en önemlisi garnitürler... bayılırım değişik salata,meze,garnitür yapmaya..
bi de mutlaka soda alırım yemekli misafir olunca, çünkü muhakkak çok yiyip şişerler soda isterler
çok yorulsam da yaparken.. onların beğenmiş olması ve evimden memnun ayrılmaları bana mutluluk verir unuturum yorgunluğumu

ayva göbek degil kıs ayvanın şekli var bende ayvayı öle baş parmagımla sıkıp yüzüme yaptım gamzeli olsun diye
gamzeye bayılıorum ya

canım annem ben de denemiş ayva meselesini.. yerken yanaklarını sıkmışş sonuç, ailede kimse de yok ama benim gamzelerim var
ben de yapıyorum şimdi.. oğlan da olsa kız da olsa çok güzel duruyor gamze

güzeller iyi aksamlar hepinize bugun mahvoldum ama degdi evde tam bir simetrik duzen kurdum butun mutfak yatak odasi banyo duzenimi komple drgistirdim yarinda bebisimin odasini bosalticam siz neler yaptiniz gun boyu aklim burdaydi ama bagimli oldugumu bir kez daha anladim kizlar:»

annen kaç kere yapmış ben 3-4 kere yaptım gamzeli olsun çok isterim tabi bide gülünce gözlerinin içide gülsün :116:

almazsın canım bayadır yiyemiosun ye yee onların yerine geçer :))
bende akşamlarıı öyle oluyorum eşim yüzünden gndüz bişi yemiosun dioo ne bulsa getirio tıkıyo ağzımaa alırsam bu kociş yüzünden alıcam bende kilo :)
bu colaa işi beni mahfedio canım yhaa içiomm ama bi yandanda vicdanım o kadar kötü oluyo ki bu belgeselde diodu ki kafein direk bebeğe gidiomuşş etkilomuş onuuu (((((((((((((
ayyy snein içine kızmı doğuyo canım bakalım yarın söylerseee ne çıkıcak ben hep erkek hissediorum ama hiç belli olmaz tabii :S
bendeee pasta börek yapmayıı çok sewrimmm çokda güzel yaparımm bigün hepiniz gelsenizdeee kaynatsakk yhaa ne güzell olurrr :)))

iyi akşamlar kızlar;bugün doktora gittik bebişimi gördükkk hareket ediyordu insan nasıl mutlu oluyo görünce:))))kalbini dinledik tekrar,ikili testleri istedi,ense kalınlığını ölçtü çok iyi herşey dedi sağlıklı görünüyor dedi MAŞALLAHHHH...ÇOKK MUTLUYUMM RABBİM BEBEKLERİMİZİ SAĞLIKLA SIHHATLE KAVUŞMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHHH...AMİNNN

gözün aydın canım darısı başımıza inş bizlerde senin gibi ii haberler alırız test zamanı yaklaştıkça sinir stres başladı bende:18:
inş ii haberler alırım

ayyy o konuda bende öyleyimm bi girerim mutfağa misafirler gelenee kadar aklıma ne geliosa yaparımm ve soda konusunda haklısın ben almıodum ama herkes istiodu yemekten sonra eşim inip alıodu herkesee :
ewt dediğin gibi yoruluo insan belki ama misafirler beğenince herşey geçio sankii
sen gelll bizz beraber döktürürüz mutfaktaaa o zamannn off diorumm yaniii neler çıkar ortaya nelerrrr
bak o gamze meselesinde ciddimisin kuzummm bende yaptım bi kaç kezz ve acayip ayva yiyorum çünkü bulantıma çokk ii gelioo her yediğimde yapıyım bundan sonra çok sewer,m gamzeyii :)))

hoşgeldin cnm.. maşallah sana
şimdiden oda hazırlığımı yapıyosun canım ben mi yanlış anladım :44::44::44::44:

annen kaç kere yapmış ben 3-4 kere yaptım gamzeli olsun çok isterim tabi bide gülünce gözlerinin içide gülsün :116:

söylediğine göre ayva yerken aklına geldikçe yapmış canım.. bana da yaptırdılar.. ne kadar yapayım dedim aklına geldikçe dediler..
demek ki ölçü; aklına geldikçe

inşallah gamzeli gamzeli, gözlerinin içi gülen, güleryüzlü bebişlerimiz olur

maşallah canım baya bi iş yapmışsın
aynen bendede bagımlılık yarattı diyebilirim eskiden nette bu kadar vakit geçirmezdim
şimdi aklım hep burda :)

su ara almadan atlatabilsem 1 ayda iyi olcak ama bakalım
o kadar zamandan sonra napim alırsamda dedim artık göze aldım
evet ya kafein ve sigara dumanı direk gidiyormuş içmememiz lazım hiç aslında
ne biliyim söylee güzel tatlı bi kızın olsa yakışır gibi belkide o yüzden
hayırlısı canım yaa içinden erkek hissediyorsan genelde tutuyor
ah yakın olsaaaak ahh neler yaaprdık valla bol yemeli bol çeneli

gözün aydın canım darısı başımıza inş bizlerde senin gibi ii haberler alırız test zamanı yaklaştıkça sinir stres başladı bende:18:
inş ii haberler alırım

inşallahhh canım,içini rahat tutt pozitif düşün canım herşey iyi olucak hepimiz için ALLAHIN izniylee

ayyyyyy inş canm ya inşşşş

canım güzel şeyler yapıyorsundur sen..döktürüyorsundur..adamcağız ağzının tadını biliyorsa suçmu canım?kaynanan klasik şeyler yapıyordur...eşinde onlardan bıkmıştır kesinellerine kollarına sağlık...çatlşasın kaynanalar

ne güzel canım.. gözünaydın.. maşallah bebişine

döktürelim cnm..

evt canım.. annem, teyzemler herkes aynı şeyi söyledi.. bana da yaptırdılar.. ayva yerken yanaklarının normalde gamze olan yerlerine hafifçe bastır.. aklına geldikçe yap.. ben yapıyorum bi taraftan dua ediyorum gamzeli olsun diye :))
bana çekerse olur.. inşallah da olur :)))

kıslar bişi sorcam kaynananızla telde konuştugunuzda yada eşiniz konuştugunda akşam yemegi olarak ne yediginizi soruyor mu?

ne güzel ben gibi yemek yapmaktan hoşlananlar da var :))))
aynen misafirim geldiğin de ben de senin yaptığın gibi yaparım,keyif alıyorum vallahi......
ilk evlendik eşimin ailesi yemeğe geldi
sonra sırasıyla teyzeleri dayıları falan hepsine de aynı düzen ve çeşitlilikte hazırlanmıştım.....
pek bir memnun kalmışlardı.....gerçi aynı özveriyi göremeyince artık o tarafa yapmayı bende bıraktım :)))))
ne yapayım haketmiyorlardı.....ama diğer türlü gelen bütün misafirlerime hala aynıyım,çok şükür hamileliğim de beni zorlamadı hiç o yüzden yemek keyfimi kaybetmedim :))))

aynen cnaım akşamalrı yerken bende öyle diorummm aman yee zaten sabahları bişi yiyemion diorumm :))
hiç içmemek lazımm amaaaa işte olmuoo (
ayyy canımm bnm bnm için hiç fark etmez hatta kız olsaaa daha çok isterim ama hamile kaldığımdan beri hep erkek doğuyo içime bakalımmm ne çıkıcakk
vallahiii yhaaa niyee uzağızzz kiiii (((( yakın olmayıı çok ama çok isteridmmmmm (((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…