Kızlar iyi akşamlarrrrrrrrrrrPazarıma gittim geldim aldıklarımı yerleştirdimmmm kocişimin yanına gittim Avm ye bişiler tıkındım eve geldim şükür Şimdş Trt de Cezur civciv başladı bebişimle onu izliycez Heeee bu arada l.c wa ya girdim ve bebişime önlükle çorap aldımmm ekliycm birazdan resimlerini
Kızlar iyi akşamlarrrrrrrrrrrPazarıma gittim geldim aldıklarımı yerleştirdimmmm kocişimin yanına gittim Avm ye bişiler tıkındım eve geldim şükür Şimdş Trt de Cezur civciv başladı bebişimle onu izliycez Heeee bu arada l.c wa ya girdim ve bebişime önlükle çorap aldımmm ekliycm birazdan resimlerini
hamaratt bu kızzz yaa bayılıorumm bu kızaaa :)))
bende yemek yapamadığım için her akşam başka bişi getirio kocam ama artık düzelmek istiorum böyle olmuyoo(
bu arada bulantılardan dolayı bende ilaçlarımı akşam alıorum ama bazen çok kötü olunca arada almadığım zamanda oluyoo :S
kilodan korkmak yok kuzum allahın izniylee bebişler doğunca veririzzz bizz hep beraber :)))
bendee kahve çay falan hiçç yok ama kola arada kaçamak yapıorumm çokk sewiorum vazgeçemiorumm( çok zararlı amaaaa bilmiom napıcamm (((
ayyy inşş söyler cinsiyetini yhaa ben çatlıcam meraktan yoksa ortadan ikiyeee
aynen canımm insanın hiç hali olmuooo bulantılar yüzünden ama enerjik olmayı çok özledimmm((
ayva göbek degil kıs ayvanın şekli var bende ayvayı öle baş parmagımla sıkıp yüzüme yaptım gamzeli olsun diye
gamzeye bayılıorum ya
canımm ben bi geleyim sana ne yemekler tatlılar yapıcam :))
söylerken utanıyorum
ama evime bi misafir gelicek olsa deliye dönerim.. gündüz çaya geliyorsa 5-6 çeşit şey yaparım.. yiyen bidaa ister)
yemeğe geliyorsa ana yemek kesinlikle göz doldurur, karnı doyurur.. ama en önemlisi garnitürler... bayılırım değişik salata,meze,garnitür yapmaya..
bi de mutlaka soda alırım yemekli misafir olunca, çünkü muhakkak çok yiyip şişerler soda isterler
çok yorulsam da yaparken.. onların beğenmiş olması ve evimden memnun ayrılmaları bana mutluluk verir unuturum yorgunluğumu
canım annem ben de denemiş ayva meselesini.. yerken yanaklarını sıkmışş sonuç, ailede kimse de yok ama benim gamzelerim var
ben de yapıyorum şimdi.. oğlan da olsa kız da olsa çok güzel duruyor gamze
takmıyordum fazla almıcam gibi hissediyorum zaten ama 3 gündür resmen 2 ayın acısını cıkardım diyebilirim
o yüzden korktum kendimden
doktor kızan bi tip persembe gidicem yaa kılo aldıysam kesin bişey der stres oldum
bu cola işini napıcaz bilmiyorum yaa tadıda öyle güzel geliyor öyle ayrı geliyorki pöfff sinir oluyorum
inşallah yarın söyler canım yaa kız gibi geliyor bna nedense seninki içimden ama bilemiyorum :)
ve bende özledim enerjimii hop hop hoplamak zıp zıplamak istiyorumama gücüm yok
evet denicem yarın başlıcam ya karar verdim :)
maşalllah diyelim nazar degmesin ellerine sağlık
bende pasta yapmayı cok severim
yemek yapmayı o kadar sevmiyorum nedensee
pasta cok zevkli geliyor banaa
artık yeniden başlamak istiyorum :)
iyi akşamlar kızlar;bugün doktora gittik bebişimi gördükkk hareket ediyordu insan nasıl mutlu oluyo görünce:))))kalbini dinledik tekrar,ikili testleri istedi,ense kalınlığını ölçtü çok iyi herşey dedi sağlıklı görünüyor dedi MAŞALLAHHHH...ÇOKK MUTLUYUMM RABBİM BEBEKLERİMİZİ SAĞLIKLA SIHHATLE KAVUŞMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHHH...AMİNNN
canımm ben bi geleyim sana ne yemekler tatlılar yapıcam :))
söylerken utanıyorum
ama evime bi misafir gelicek olsa deliye dönerim.. gündüz çaya geliyorsa 5-6 çeşit şey yaparım.. yiyen bidaa ister)
yemeğe geliyorsa ana yemek kesinlikle göz doldurur, karnı doyurur.. ama en önemlisi garnitürler... bayılırım değişik salata,meze,garnitür yapmaya..
bi de mutlaka soda alırım yemekli misafir olunca, çünkü muhakkak çok yiyip şişerler soda isterler
çok yorulsam da yaparken.. onların beğenmiş olması ve evimden memnun ayrılmaları bana mutluluk verir unuturum yorgunluğumu
canım annem ben de denemiş ayva meselesini.. yerken yanaklarını sıkmışş sonuç, ailede kimse de yok ama benim gamzelerim var
ben de yapıyorum şimdi.. oğlan da olsa kız da olsa çok güzel duruyor gamze
güzeller iyi aksamlar hepinize bugun mahvoldum ama degdi evde tam bir simetrik duzen kurdum butun mutfak yatak odasi banyo duzenimi komple drgistirdim yarinda bebisimin odasini bosalticam siz neler yaptiniz gun boyu aklim burdaydi ama bagimli oldugumu bir kez daha anladim kizlar:»
annen kaç kere yapmış ben 3-4 kere yaptımgamzeli olsun çok isterim tabi bide gülünce gözlerinin içide gülsün :116:
maşallah canım baya bi iş yapmışsıngüzeller iyi aksamlar hepinize bugun mahvoldum ama degdi evde tam bir simetrik duzen kurdum butun mutfak yatak odasi banyo duzenimi komple drgistirdim yarinda bebisimin odasini bosalticam siz neler yaptiniz gun boyu aklim burdaydi ama bagimli oldugumu bir kez daha anladim kizlar:»
almazsın canım bayadır yiyemiosun ye yee onların yerine geçer :))
bende akşamlarıı öyle oluyorum eşim yüzünden gndüz bişi yemiosun dioo ne bulsa getirio tıkıyo ağzımaa alırsam bu kociş yüzünden alıcam bende kilo :)
bu colaa işi beni mahfedio canım yhaa içiomm ama bi yandanda vicdanım o kadar kötü oluyo ki bu belgeselde diodu ki kafein direk bebeğe gidiomuşş etkilomuş onuuu(((((((((((((
ayyy snein içine kızmı doğuyo canım bakalım yarın söylerseee ne çıkıcak ben hep erkek hissediorum ama hiç belli olmaz tabii :S
bendeee pasta börek yapmayıı çok sewrimmmçokda güzel yaparımm bigün hepiniz gelsenizdeee kaynatsakk yhaa ne güzell olurrr :)))
gözün aydın canım darısı başımıza inş bizlerde senin gibi ii haberler alırız test zamanı yaklaştıkça sinir stres başladı bende:18:
inş ii haberler alırım
hoşgeldin cnm.. maşallah sana
şimdiden oda hazırlığımı yapıyosun canım ben mi yanlış anladım :44::44::44::44:
söylediğine göre ayva yerken aklına geldikçe yapmış canım.. bana da yaptırdılar.. ne kadar yapayım dedim aklına geldikçe dediler..
demek ki ölçü; aklına geldikçe
inşallah gamzeli gamzeli, gözlerinin içi gülen, güleryüzlü bebişlerimiz olur
evt cnm dene hangisi daha mide bulandırıcıysa onu gece al
ayy utandım şimdi
canım ben yemek yapmayı çok severim.. bi de değişik tarifler denemeye bayılırım..
kocişim anasının evinde biçok sebze yemeğini yemezmiş şimdi hiçbirini ayırmıyor..
afiyetle hepsini yiyor :)) ama sadece benim yaptıklarımı, anası yapsa yine yemez
iyi akşamlar kızlar;bugün doktora gittik bebişimi gördükkk hareket ediyordu insan nasıl mutlu oluyo görünce:))))kalbini dinledik tekrar,ikili testleri istedi,ense kalınlığını ölçtü çok iyi herşey dedi sağlıklı görünüyor dedi MAŞALLAHHHH...ÇOKK MUTLUYUMM RABBİM BEBEKLERİMİZİ SAĞLIKLA SIHHATLE KAVUŞMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHHH...AMİNNN
ayyy o konuda bende öyleyimm bi girerim mutfağa misafirler gelenee kadar aklıma ne geliosa yaparımm ve soda konusunda haklısın ben almıodum ama herkes istiodu yemekten sonra eşim inip alıodu herkesee:
ewt dediğin gibi yoruluo insan belki ama misafirler beğenince herşey geçio sankii
sen gelll bizz beraber döktürürüz mutfaktaaa o zamannn off diorumm yaniii neler çıkar ortaya nelerrrr
bak o gamze meselesinde ciddimisin kuzummm bende yaptım bi kaç kezz ve acayip ayva yiyorum çünkü bulantıma çokk ii gelioo her yediğimde yapıyım bundan sonra çok sewer,m gamzeyii :)))
kıslar bişi sorcam kaynananızla telde konuştugunuzda yada eşiniz konuştugunda akşam yemegi olarak ne yediginizi soruyor mu?
su ara almadan atlatabilsem 1 ayda iyi olcak ama bakalım
o kadar zamandan sonra napim alırsamda dedim artık göze aldım
evet ya kafein ve sigara dumanı direk gidiyormuş içmememiz lazım hiç aslında
ne biliyim söylee güzel tatlı bi kızın olsa yakışır gibi belkide o yüzden
hayırlısı canım yaa içinden erkek hissediyorsan genelde tutuyor
ah yakın olsaaaak ahh neler yaaprdık valla bol yemeli bol çeneli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?