2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

peh benimkinin çokta umrumdaydı ne yiyip içtigim bigünde şunu yedigini duymadım ama bak oglum işe gidio havalar soguk o yine hastalanır dikkat et yemesine içmesine dio
geçen günde aklına nerden geldiyse bbegi sordu bende dedim ayaklarını oynatıodu oyy benim ogluşum gibi tatlı olurmu ki biliomusun oglum küçükken çok tatlıydı herkesin nazarı degerdi oyy anası kurban olsun ona aman ogluma ii bak vs vs vs şeyler işte sonra eşim alır teli elinee kurtarır beni yoksa bu konuşmaa 2-3 saat aralıksız sürer

ayyy kopardın beni Allah kaynan fena kudurmuştur.canım eşinede helal olsun valla nasıl söylemiş senin elinden olunca yediğini ayy çok fena olmuştur kesin!!oda kaç yaşına gelmiş çoluk çocuk sahibi olmuş koca kadın gelinini kıskanmasın canım..senin yerin farklı..onun yeri farklı..ama senin yemediğin yemekleri yapıp çağarması hiç hoş değil...allah allah oğlu senin yemeklerini yiyorsa senin suçun neohh sende iyi yapmışsın yememişsin.. öğrenmiş bak...yaşasın kötülük

Iyi aksamlarrrrrrrrrr canlarrrrrrrrrrrr

Biz geldikkkkk

hoşgeldiniz canım

cinsiyetlerde aynı olcak gibi bu durumda ya bakalım
ikimizde kız isteyen ama erkek hisseden modda
hayırlısı olsun bakalım
sen yarın ögrenirsin inşallah bende perşembeeeee
cok heyecanlıyım

biz evlendik evleneli şu beni korudun korumadın savundun savunmadın meselesinden çok kavga ettik azcıkta olsa anladı beni bu aralar hepte kusuorum ya bide çok zayıfladım acıoda halimee anasının eline bırakmıoo sagolsun

ayyy yok allahı var hamile kaldığımdan beri benide bebeğide sorar oldu..ehhh nede olsa kendi torunu yaa...tapar torunlarına..oğullarından bile öndedir..ondan artık üzerime çok düşüyor..nediyim allah razı olsunn ...daha önceden sadece oğlunu sorarsı..bunada şükürr

Pelishh'in dedigi gibi KAYNANATÖR.........................

Uslubunda kalplerini kirmadan halletmek sart ama nasil olucak orasini cozemedimm :26:

selaam kızlaar ben geldiiim ama ismail yknın şarkıda söylediği gibi öldüm bittim bittim ben mola verdim bişeyler yiyorum dinlenirkende uuff daha salon falan duruyo oturunca kalkasım gelmiyo kalkıncada oturamıyorum bi

bak sana bişey diyim eger bu çocuk erkek olursa kıskanır kaynanam onuda diyim aa yok daha neler demee az kaldı cinsiyet ögrenmeme arıcam kaynanamı ne dediyse harfi harfine yazıcam buraya şok olucaksınız yyuhhh diceksiniz hepinizde bu kadar emin konuşuyorum

Hos bulduk bitanemm, tamda dertliydim bi baktim benden baska dertlilerde varmis yani ayni konudan muzdarip olan ne kadar cok insan var ya...

Ya cok merak ediyorum baska kulturlerdede var mi boyle gelin kaynana olayi??? :26:

hoşgeldin
yok şekerim bizim türkler bunda da en başı çekeriz :))))

Ne guzel istee hic degilse azicik uzuluyor esi icin... Ben ne hale gelmistim bir keresinde uzuntuden banamisin demedi.

Iyi kotu birsekilde baristik uzun bir aradan sonra ama yine eski tas eski hamam... Diyorum ya pes ettim!

Bir pazarim var esimle biraz keyif yapacak soyle sabah 9-10 gibi kalkacak yok efendimmm her pazar erkenden caldirirlar interneti acin konusalim diye...

Dile getirdigimdede cok buyuk sorunlar cikiyor ortaya konusmak istemiyorsan odayi terket... Seneye benimle birlikte gelmezsin turkiyeye tatile vs gibi...

Neymis zorla birsey yaptirmazmis bana ben zorla gidiyormusum turkiyeye ailesinin yanina vs... Of desmeyin yarami

Naptın canımm temizlikmiiii.Bende pazara gittim geldiim avm ye gittim bebişe çorap aldımm tıkındım geldim.Ben kendimi hala normal sanıyorum ama yorulmuşum Cnm parti parti yap hepsini bi anda yapma

ayy kuzum ne halleri varsa görsünler yaaa bırak..Aklına getirme hamişliği yaşayalımm..Hadi kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı allahhhh

Hos geldin cnmmm. Dikkat et kendine zorlama yavas yavas yap. Hatta birak yapma geri kalanida baska bir bahara sakla

Canım boşver sen ..sen kocanla iyi ol ,onu hiç kafana takma ...işini niye soruyor onu anlamadım...acaba yoruluyormusun diye mi soruyor??

ben şaşırmıyorum artık canım.. bu kadın biz evlenmeden önce benim çeyizim yerleştirilirken köşe bucak saklanıp ağladı.. krizler geçirdi.. annem soruyor bişey mi dedin ağlattın kadını diye yok dedim ben napıcam..
ben sordum neyin var dedim.. sen anlamazsın falan dedi geçiştirdi.. sıkıştırdım bunu neyin var bak insanlar yanlış anlıyor bişey mi oldu dedim...
oğlum evden gidicek ya hiçbişey eskisi gibi olmıycak diye başladı mı daha çok ağlamaya..
evimizde onlara 10dk mesafedeydi..
eyvahhh dedim bu manyaqla işim var
evlendik ertesi gün gittik el öpmeye..
o hafta sonu aradılar kocişimi.. babası aramış.. anası yatak döşek yatıyomuş biz neden gitmiyomuşuz onlara falan da filan...
o zamandan beri sevmem kendisini hiçç
ondan sonra daha neler neler yaptılar da anlatsam topik mopik hak getire..
amaaan şimdi de idare ediyorum hıhı diyorum keyfime bakıyorum...
çizgiyi geçecek olursa HÖT diyorum orda duruyo

kuzum ben de perş gidicem :)) inşallah hayırlı haberle döneriz

canım ben çok boşanma evrelerinden geçtim birde çok dua ettim eşim kim kötüyse kim haksızsa onun gerçek yüzünü görsün diye annesi bir keresinde hakkımda çok kötü konuşmuş akrabalara iftira filan atmış işte gelin şunu yaptı böle yaptı die bunuda eşime anlatmışlar ondan beridirde tavırlıdır onlara

ayy kuzum ne halleri varsa görsünler yaaa bırak..Aklına getirme hamişliği yaşayalımm..Hadi kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı allahhhh

Cnm oyle yapmaya calisiyorummmmmmm ama gecende demez mi dogumda oraya gelecemm en az bir iki ay kalacam diye

Dusun 24 saat surekli ic ice... Yok sutun yetmedi yok su yok bu simdiden gelecegimi goruyorummmmmmm

Lohusa donemine dikkat edin diyorlar kadin depresyona girebiliyormus, ben simdiden girdim girecemmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…