hşşş geldinn canımmm
ayy canım hakikaten eşin süper cevap vermiş ..koptum meraklılar kuzucum meraklılar..bakalım gelin ne yapmış hanım diyordur kesin benimkiler yediklerimizi öğrendikten sonra başlıyorlar bana yoğurt yedin mi?süt kaç bardak ictin?meyva ye sebze ve et önemli yemelisin..meyva suyunu sık iç kızım..bak bebek büyümez falan falan..birde bütün gün yiyip içtiklerimi anlatıyorum..eşimde ama dinle bak bebek beslenmezmiş diye yorum yapıyor...sormaaa ahh tamam iyi niyette o da bir yere kadar dimi
canım bak ne anlatıcam sana..
ben hamile kaldığımda diyet yapıyordum, evde otura otura kilo aldım diye dertlenirken bebiş haberini aldım..
zaten fazla kiloyla başladım bide fazla almayalım dedi dr um..
kontrolden sonra araya bayram girdi memlekete falan gittik.. ne buldularsa yedirdiler.. yedim ben de
iştahım yerinde, kusma falan da yok..
çok kilo aldım diye korkuyordum tartılmıyodum o yüzden..
sonra 2. kontrole gittim tartıldım sadece 600gr almışım.. acayip sevindim..
bi hafta sonra 2li teste gittim bi daha tartıldım 1 kg vermişim..
dr um sordu aç mısın diye yok dedim bi güzel kahvaltı yapıp geldim
ama ben de şu var.. hamişlik öncesine göre iştahım kesildi.. yemekleri düzenli yemeye başladım..
önceden bi tabak bitince gözüm ikincide olurdu.. şimdi mümkün diil..
bi tabaj yemek yiyorum akşamları hemen doyuyorum.. mümkün diil başka yiyemiyorum..
ama tabi bu arada abur cubur falan yemiyrm.. malum kola içemeyince abur cubur istemez oldu canım..
her meyveyi yiyorum.. mutlaka 1kase yoğurt,1bardak süt günlük...
tabi bir de her gün yürüyüş yapıyorum az da olsa..
sen de düzeni sağlarsan kilodan korkma canımmm
saol canım benim.. walla kaynanam duydu eşimin her yemeği yediğini kudurdu resmen...
ben yapınca beğenmezdi, sen yapınca nasıl yedi falan diye söylendi.. ben de dedim herkesin yapışı farklı... belki de benim elimin tadını daha çok sevdi.. daha çok kudurdu..
yapmayı sevmediğim bikaç sakadat yemeği var inat olsun diye onlardan yaptı davet etti bizi.. bu defa inada bindi yaa.. eve girer girmez dedim bu ne iğrenç bi koku ben duramam burda.. çıktım balkona oturdum.. yaptığı yemeği de yemedim.. bişiler atıştırdım.. aç kaldım yanee.. ama bi daha da yapamadı.. o da ders oldu ona
ohhh yaşasın cadı gelinler
Iyi aksamlarrrrrrrrrr canlarrrrrrrrrrrr
Biz geldikkkkk
inşş canımm inşş bi geçsinn de(
aynı hislerdeyiz aynı şeyleri yaşadık genelde bakalım bizim bebişler farklı cinsiyet olursa şaşırcamm :d
aynen en ii biz analrız birbirimizii yakınn olsakkk neler yaşardık beraber :)
Demek ki esininde canina tak etmis
Ben 5 senedir bir kere olsun beni savunuyormus gibi yapsin diye bekliyorum...sadece savunuyomus gibi yapsin istiyorum savunmasinnn
Hep annesini koruyor ama benimki korusun varsin cani sagolsun napimm pes ettim artik...
Simdi dusununce dank etti her konustugumuzda degil ama cogunlukla menude ne var bu aksam diye soruyo bilmem rahatsiz olmuyorum ben ondan ama su isimi sormasa keske mufettis gibi gittin mi bugun diyoooooo yoksa benim kaynana benim gizli patronum muuuuu :26::26:
peh benimkinin çokta umrumdaydı ne yiyip içtigim bigünde şunu yedigini duymadım ama bak oglum işe gidio havalar soguk o yine hastalanır dikkat et yemesine içmesine dio
geçen günde aklına nerden geldiyse bbegi sordu bende dedim ayaklarını oynatıodu oyy benim ogluşum gibi tatlı olurmu ki biliomusun oglum küçükken çok tatlıydı herkesin nazarı degerdi oyy anası kurban olsun ona aman ogluma ii bak vs vs vs şeyler işte sonra eşim alır teli elinee kurtarır beni yoksa bu konuşmaa 2-3 saat aralıksız sürer
ayyy kopardın beniAllah kaynan fena kudurmuştur.canım eşinede helal olsun valla nasıl söylemiş senin elinden olunca yediğini ayy çok fena olmuştur kesin!! oda kaç yaşına gelmiş çoluk çocuk sahibi olmuş koca kadın gelinini kıskanmasın canım..senin yerin farklı..onun yeri farklı..ama senin yemediğin yemekleri yapıp çağarması hiç hoş değil...allah allah oğlu senin yemeklerini yiyorsa senin suçun ne ohh sende iyi yapmışsın yememişsin.. öğrenmiş bak... yaşasın kötülük
peh benimkinin çokta umrumdaydı ne yiyip içtigim bigünde şunu yedigini duymadım ama bak oglum işe gidio havalar soguk o yine hastalanır dikkat et yemesine içmesine dio
geçen günde aklına nerden geldiyse bbegi sordu bende dedim ayaklarını oynatıodu oyy benim ogluşum gibi tatlı olurmu ki biliomusun oglum küçükken çok tatlıydı herkesin nazarı degerdi oyy anası kurban olsun ona aman ogluma ii bak vs vs vs şeyler işte sonra eşim alır teli elinee kurtarır beni yoksa bu konuşmaa 2-3 saat aralıksız sürer
Pelishh'in dedigi gibi KAYNANATÖR.........................
Uslubunda kalplerini kirmadan halletmek sart ama nasil olucak orasini cozemedimm :26:
ayyy yok allahı var hamile kaldığımdan beri benide bebeğide sorar oldu..ehhh nede olsa kendi torunu yaa...tapar torunlarına..oğullarından bile öndedir..ondan artık üzerime çok düşüyor..nediyim allah razı olsunn ...daha önceden sadece oğlunu sorarsı..bunada şükürr
Hos bulduk bitanemm, tamda dertliydim bi baktim benden baska dertlilerde varmis yani ayni konudan muzdarip olan ne kadar cok insan var ya...
Ya cok merak ediyorum baska kulturlerdede var mi boyle gelin kaynana olayi??? :26:
biz evlendik evleneli şu beni korudun korumadın savundun savunmadın meselesinden çok kavga ettik azcıkta olsa anladı beni bu aralar hepte kusuorum ya bide çok zayıfladım acıoda halimee anasının eline bırakmıoo sagolsun
selaam kızlaar ben geldiiim ama ismail yknın şarkıda söylediği gibi öldüm bittim bittim ben mola verdim bişeyler yiyorum dinlenirkende uuff daha salon falan duruyo oturunca kalkasım gelmiyo kalkıncada oturamıyorum bi
Ne guzel istee hic degilse azicik uzuluyor esi icin... Ben ne hale gelmistim bir keresinde uzuntuden banamisin demedi.
Iyi kotu birsekilde baristik uzun bir aradan sonra ama yine eski tas eski hamam... Diyorum ya pes ettim!
Bir pazarim var esimle biraz keyif yapacak soyle sabah 9-10 gibi kalkacak yok efendimmm her pazar erkenden caldirirlar interneti acin konusalim diye...
Dile getirdigimdede cok buyuk sorunlar cikiyor ortaya konusmak istemiyorsan odayi terket... Seneye benimle birlikte gelmezsin turkiyeye tatile vs gibi...
Neymis zorla birsey yaptirmazmis bana ben zorla gidiyormusum turkiyeye ailesinin yanina vs... Of desmeyin yarami
selaam kızlaar ben geldiiim ama ismail yknın şarkıda söylediği gibi öldüm bittim bittim ben mola verdim bişeyler yiyorum dinlenirkende uuff daha salon falan duruyo oturunca kalkasım gelmiyo kalkıncada oturamıyorum bi
Demek ki esininde canina tak etmis
Ben 5 senedir bir kere olsun beni savunuyormus gibi yapsin diye bekliyorum...sadece savunuyomus gibi yapsin istiyorum savunmasinnn
Hep annesini koruyor ama benimki korusun varsin cani sagolsun napimm pes ettim artik...
Simdi dusununce dank etti her konustugumuzda degil ama cogunlukla menude ne var bu aksam diye soruyo bilmem rahatsiz olmuyorum ben ondan ama su isimi sormasa keske mufettis gibi gittin mi bugun diyoooooo yoksa benim kaynana benim gizli patronum muuuuu :26::26:
ayyy kopardın beniAllah kaynan fena kudurmuştur.canım eşinede helal olsun valla nasıl söylemiş senin elinden olunca yediğini ayy çok fena olmuştur kesin!! oda kaç yaşına gelmiş çoluk çocuk sahibi olmuş koca kadın gelinini kıskanmasın canım..senin yerin farklı..onun yeri farklı..ama senin yemediğin yemekleri yapıp çağarması hiç hoş değil...allah allah oğlu senin yemeklerini yiyorsa senin suçun ne ohh sende iyi yapmışsın yememişsin.. öğrenmiş bak... yaşasın kötülük
hoşgeldiniz canım
cinsiyetlerde aynı olcak gibi bu durumda ya bakalım
ikimizde kız isteyen ama erkek hisseden modda
hayırlısı olsun bakalım
sen yarın ögrenirsin inşallah bende perşembeeeee
cok heyecanlıyım
Ne guzel istee hic degilse azicik uzuluyor esi icin... Ben ne hale gelmistim bir keresinde uzuntuden banamisin demedi.
Iyi kotu birsekilde baristik uzun bir aradan sonra ama yine eski tas eski hamam... Diyorum ya pes ettim!
Bir pazarim var esimle biraz keyif yapacak soyle sabah 9-10 gibi kalkacak yok efendimmm her pazar erkenden caldirirlar interneti acin konusalim diye...
Dile getirdigimdede cok buyuk sorunlar cikiyor ortaya konusmak istemiyorsan odayi terket... Seneye benimle birlikte gelmezsin turkiyeye tatile vs gibi...
Neymis zorla birsey yaptirmazmis bana ben zorla gidiyormusum turkiyeye ailesinin yanina vs... Of desmeyin yarami
ayy kuzum ne halleri varsa görsünler yaaa bırak..Aklına getirme hamişliği yaşayalımm..Hadi kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı allahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?