2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hepimizin bebişşşlerinee maşallahh

canım beniki her zaman sorar malesef..bu akşamda aradı ..sordu gene..öğrenince ne olacaksa !!!!oğluna iyi bakıyormuyum diye takipte

kadın ne yedigimizi ögrenmek için arıyor resmen eşimde bu akşam kızdı annesine zıkkımın kökünü yedik sizin yemekte ne vardı dedi
evlendik evleneli hergün aynı olay kaynanamla konuşmasakta mesala kayınbabamla konuşsak ordan bagırıo sor bakalım ne yemişler dieee manyah yaa

DATA kablomu bulamıyorum yavv
nere koydunn kim bilirr bul çabukk nasıl cicili şeyler aldınnnn kim bilirr :)))

bende yapıcam bundan sonra hepp inanmamıştım daha önce yaptımda bi kez şimdi sen diyince inandımm amaaa
ayyy yerim seninn gamzelerinii sana çeker inşş :)

canım inşallah bi an önce düzelirsinde sen zayıfsın hem hiç takma boşver
bende kız isterdim ama erkek gibi geliyor hep içimden
kız olursa büyük süpriz
aynen yaaaa cok iyi olurdu cokkk
bizi en iyi birbirimiz anlarız aynı zamanlarda yasıyoruz cok seyi

canım senin kaynanan iimiş o zaman
iyidir canım pek zararı yok
bazen sinir etsede
mesela gecenlerde erkek olursa ismail olsun ben öyle dusundum dedi tepemi attırdı
ama ben olaya el attım eşimi devreye soktum isim hakkını bana verdiğini söyledi
onun dısında pek sorun yasamayız

canım bak ne anlatıcam sana..
ben hamile kaldığımda diyet yapıyordum, evde otura otura kilo aldım diye dertlenirken bebiş haberini aldım..
zaten fazla kiloyla başladım bide fazla almayalım dedi dr um..
kontrolden sonra araya bayram girdi memlekete falan gittik.. ne buldularsa yedirdiler.. yedim ben de
iştahım yerinde, kusma falan da yok..
çok kilo aldım diye korkuyordum tartılmıyodum o yüzden..
sonra 2. kontrole gittim tartıldım sadece 600gr almışım.. acayip sevindim..
bi hafta sonra 2li teste gittim bi daha tartıldım 1 kg vermişim..
dr um sordu aç mısın diye yok dedim bi güzel kahvaltı yapıp geldim
ama ben de şu var.. hamişlik öncesine göre iştahım kesildi.. yemekleri düzenli yemeye başladım..
önceden bi tabak bitince gözüm ikincide olurdu.. şimdi mümkün diil..
bi tabaj yemek yiyorum akşamları hemen doyuyorum.. mümkün diil başka yiyemiyorum..
ama tabi bu arada abur cubur falan yemiyrm.. malum kola içemeyince abur cubur istemez oldu canım..
her meyveyi yiyorum.. mutlaka 1kase yoğurt,1bardak süt günlük...
tabi bir de her gün yürüyüş yapıyorum az da olsa..
sen de düzeni sağlarsan kilodan korkma canımmm

saol canım benim.. walla kaynanam duydu eşimin her yemeği yediğini kudurdu resmen...
ben yapınca beğenmezdi, sen yapınca nasıl yedi falan diye söylendi.. ben de dedim herkesin yapışı farklı... belki de benim elimin tadını daha çok sevdi.. daha çok kudurdu..
yapmayı sevmediğim bikaç sakadat yemeği var inat olsun diye onlardan yaptı davet etti bizi.. bu defa inada bindi yaa.. eve girer girmez dedim bu ne iğrenç bi koku ben duramam burda.. çıktım balkona oturdum.. yaptığı yemeği de yemedim.. bişiler atıştırdım.. aç kaldım yanee.. ama bi daha da yapamadı.. o da ders oldu ona
ohhh yaşasın cadı gelinler

benim kide hemen kocasının adını layık gördüü oo küçük süleyman bende dedim yok küçük ömer ömerde neymiş dedi bende yuh hz ömeri bilmiomusun dedim

vayyyyy be demek böyle diyebildi he resmen okurken benim içimin yağları eridi sen nasıl keyiflenmişsindir bilemem artık

ama benim koce asla demez böyle bişi gıcık sanki bir iki dese işte onlarda bir daha yapmaz ama sözüm ona kırmayacak ya amannnnnn bak yine benimkinin pasifliği aklıma geldi sinirim zıpladı.....susayım.....kayınvalide de yok ben de görümcek var 3 yaş büyük bizden sağolsun her yere yetiyor.....
hamişlerin duası kabul olurmuş sürekli birini bulsa da evlense o da rahatlasa biz de diyorum :)))) ama napimmmm tak etti canıma....sizde edin ayyyyy komple edersek tutar falan kocem de aramızda mekik dokumak zorunda kalmaz.....

neyse de asıl mevzuya dönersem sen de şey desene Allah ne verdiyse yedik işte.....özellikle soruyorlar ben iyi niyet göremiyorum nedense bu soruda.....

canim ben bebegim icin ayirdigim odayi ayni zamanda camasir odasi olarak kullaniyorum orayi iptal edip boslticam yavas yavas kusuma biseyler almaya baslicam odada biriktiricem

ayy canım hakikaten eşin süper cevap vermiş ..koptummeraklılar kuzucum meraklılar..bakalım gelin ne yapmış hanım diyordur kesinbenimkiler yediklerimizi öğrendikten sonra başlıyorlar bana yoğurt yedin mi?süt kaç bardak ictin?meyva ye sebze ve et önemli yemelisin..meyva suyunu sık iç kızım..bak bebek büyümez falan falan..birde bütün gün yiyip içtiklerimi anlatıyorum..eşimde ama dinle bak bebek beslenmezmiş diye yorum yapıyor...sormaaaahh tamam iyi niyette o da bir yere kadar dimi

inşş canımm inşş bi geçsinn de (
aynı hislerdeyiz aynı şeyleri yaşadık genelde bakalım bizim bebişler farklı cinsiyet olursa şaşırcamm :d
aynen en ii biz analrız birbirimizii yakınn olsakkk neler yaşardık beraber :)

canım beniki her zaman sorar malesef..bu akşamda aradı ..sordu gene..öğrenince ne olacaksa !!!!oğluna iyi bakıyormuyum diye takipte

Benimkide ne zaman konussam ise gittin mi diye sorar

Ne olacaksaa?? gitsem ne gitmesem ne? ama mutlaka sorar bir kere daha sormadigi olmadi

Ne diyecegimi sasiriyorummm...

canım ben öle birşey desem varya parçalar beni ben hiç şikayet etmedim eşime bu nebee hergün arayıp soruyor diye kendisi kızdıda öle söyledi o kardeşiyle önemli biirşey konuşuodu annesi yine arkadan bagırdı ne yediniz die oda öle söyledi çaktırma acayip mutlu oldumm bende

ayh koptum
helal walla çok iyi demiş...
hepimiz biraz dertliyiz ya rahatladım walla bana noluyosaaa

inşallah canımmm benimmm

canim ben bebegim icin ayirdigim odayi ayni zamanda camasir odasi olarak kullaniyorum orayi iptal edip boslticam yavas yavas kusuma biseyler almaya baslicam odada biriktiricem

ay ne güzel.. heyecanlandım düşününce...

Iyi aksamlarrrrrrrrrr canlarrrrrrrrrrrr

Biz geldikkkkk

hoşgeldin cnm...

sen az almışsın canım yaa ben su 3 gundur yemeyle 1 kilo aldım herhalde
bende saçma sapan hç bişey yemıyorum normal sekılde
bide deiğin gibi normalde dısarda falan bişey yesem hepsini yerdim
simdi yarısını eşim yiyor ama ben cok yiyormusum gibi hissediyorum tıkanıyorum neden bilmem
bide benimki hareketsizlikten daha yenı yenı dısarı falan ckıyorum
biraz yürürsem falan daha iyi geliceektir dediğin gibi

canım bende evlendikten sonra tamı tamına 20 kilo aldım hemde 1 sene içinde nasıl oldugunı anlayamadım bile
cunkı vajınısmus derdiyle ugrasmaktan kendimi kaybetmiştim
sonrasında doktora bi gittimki polikistik overmişim haberim yokmuş kilo almam normalmıs yanii bide vajinismus stresinden güzel güzel gelmiş kllolar
tam doktor ilaç verdi zayıflıyorum 2 kılo derkeeen hamileymişim meger vee gene yalan oldu kilo verme işi

benim kide hemen kocasının adını layık gördüü oo küçük süleyman bende dedim yok küçük ömer ömerde neymiş dedi bende yuh hz ömeri bilmiomusun dedim

bizimki kocasının babasının adını layık gördü
kendi niye koymamıs anlamadım bana söylüyor
bende kusura bakma ama benimde babam var vefat etmiş
eğer birinin ismini koycaksam onu koyarım dedm

bu arada süleyman ismini hiç sevmem erkek olsam sleyman olcakmısım
lafını cekmicen ya bazen sen sinir olcagına o olcak
yaşasın kötülük bazen

Demek ki esininde canina tak etmis

Ben 5 senedir bir kere olsun beni savunuyormus gibi yapsin diye bekliyorum... sadece savunuyomus gibi yapsin istiyorum savunmasinnn

Hep annesini koruyor ama benimki korusun varsin cani sagolsun napimm pes ettim artik...

Simdi dusununce dank etti her konustugumuzda degil ama cogunlukla menude ne var bu aksam diye soruyo bilmem rahatsiz olmuyorum ben ondan ama su isimi sormasa keske mufettis gibi gittin mi bugun diyoooooo yoksa benim kaynana benim gizli patronum muuuuu :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…