ne güzel canım.. gözünaydın.. maşallah bebişine
döktürelim cnm..
evt canım.. annem, teyzemler herkes aynı şeyi söyledi.. bana da yaptırdılar.. ayva yerken yanaklarının normalde gamze olan yerlerine hafifçe bastır.. aklına geldikçe yap.. ben yapıyorum bi taraftan dua ediyorum gamzeli olsun diye :))
bana çekerse olur.. inşallah da olur :)))
canım senin kaynanan iimiş o zamanhayır canım :26:
kıslar bişi sorcam kaynananızla telde konuştugunuzda yada eşiniz konuştugunda akşam yemegi olarak ne yediginizi soruyor mu?
canım beniki her zaman sorar malesef..bu akşamda aradı ..sordu gene..öğrenince ne olacaksa !!!!oğluna iyi bakıyormuyum diye takipte
nere koydunn kim bilirrDATA kablomu bulamıyorum yavv
döktürelim cnm..
evt canım.. annem, teyzemler herkes aynı şeyi söyledi.. bana da yaptırdılar.. ayva yerken yanaklarının normalde gamze olan yerlerine hafifçe bastır.. aklına geldikçe yap.. ben yapıyorum bi taraftan dua ediyorum gamzeli olsun diye :))
bana çekerse olur.. inşallah da olur :)))
aynen cnaım akşamalrı yerken bende öyle diorummm aman yee zaten sabahları bişi yiyemion diorumm :))
hiç içmemek lazımm amaaaa işte olmuoo(
ayyy canımm bnm bnm için hiç fark etmez hatta kız olsaaa daha çok isterim ama hamile kaldığımdan beri hep erkek doğuyo içime bakalımmm ne çıkıcakk
vallahiii yhaaa niyee uzağızzz kiiii(((( yakın olmayıı çok ama çok isteridmmmmm (((((((((((((
iyidir canım pek zararı yokcanım senin kaynanan iimiş o zaman
maşallah canım baya bi iş yapmışsın
aynen bendede bagımlılık yarattı diyebilirim eskiden nette bu kadar vakit geçirmezdim
şimdi aklım hep burda :)
su ara almadan atlatabilsem 1 ayda iyi olcak ama bakalım
o kadar zamandan sonra napim alırsamda dedim artık göze aldım
evet ya kafein ve sigara dumanı direk gidiyormuş içmememiz lazım hiç aslında
ne biliyim söylee güzel tatlı bi kızın olsa yakışır gibi belkide o yüzden
hayırlısı canım yaa içinden erkek hissediyorsan genelde tutuyor
ah yakın olsaaaak ahh neler yaaprdık valla bol yemeli bol çeneli
canım güzel şeyler yapıyorsundur sen..döktürüyorsundur..adamcağız ağzının tadını biliyorsa suçmu canım?kaynanan klasik şeyler yapıyordur...eşinde onlardan bıkmıştır kesin ellerine kollarına sağlık...çatlşasın kaynanalar
canım inşallah bi an önce düzelirsinde sen zayıfsın hem hiç takma boşver
bende kız isterdim ama erkek gibi geliyor hep içimden
kız olursa büyük süpriz
aynen yaaaa cok iyi olurdu cokkk
bizi en iyi birbirimiz anlarız aynı zamanlarda yasıyoruz cok seyi
iyidir canım pek zararı yok
bazen sinir etsede
mesela gecenlerde erkek olursa ismail olsun ben öyle dusundum dedi tepemi attırdı
ama ben olaya el attım eşimi devreye soktum isim hakkını bana verdiğini söyledi
onun dısında pek sorun yasamayız
hoşgeldin cnm.. maşallah sana
şimdiden oda hazırlığımı yapıyosun canım ben mi yanlış anladım :44::44::44::44:
söylediğine göre ayva yerken aklına geldikçe yapmış canım.. bana da yaptırdılar.. ne kadar yapayım dedim aklına geldikçe dediler..
demek ki ölçü; aklına geldikçe
inşallah gamzeli gamzeli, gözlerinin içi gülen, güleryüzlü bebişlerimiz olur
kadın ne yedigimizi ögrenmek için arıyor resmen eşimde bu akşam kızdı annesine zıkkımın kökünü yedik sizin yemekte ne vardı dedi
evlendik evleneli hergün aynı olay kaynanamla konuşmasakta mesala kayınbabamla konuşsak ordan bagırıo sor bakalım ne yemişler dieee manyah yaa
canım inşallah bi an önce düzelirsinde sen zayıfsın hem hiç takma boşver
bende kız isterdim ama erkek gibi geliyor hep içimden
kız olursa büyük süpriz
aynen yaaaa cok iyi olurdu cokkk
bizi en iyi birbirimiz anlarız aynı zamanlarda yasıyoruz cok seyi
canım beniki her zaman sorar malesef..bu akşamda aradı ..sordu gene..öğrenince ne olacaksa !!!!oğluna iyi bakıyormuyum diye takipte
vayyyyy be demek böyle diyebildi he resmen okurken benim içimin yağları eridi sen nasıl keyiflenmişsindir bilemem artık
ama benim koce asla demez böyle bişi gıcık sanki bir iki dese işte onlarda bir daha yapmaz ama sözüm ona kırmayacak ya amannnnnn bak yine benimkinin pasifliği aklıma geldi sinirim zıpladı.....susayım.....kayınvalide de yok ben de görümcek var 3 yaş büyük bizden sağolsun her yere yetiyor.....
hamişlerin duası kabul olurmuş sürekli birini bulsa da evlense o da rahatlasa biz de diyorum :)))) ama napimmmm tak etti canıma....sizde edin ayyyyy komple edersek tutar falan kocem de aramızda mekik dokumak zorunda kalmaz.....
neyse de asıl mevzuya dönersem sen de şey desene Allah ne verdiyse yedik işte.....özellikle soruyorlar ben iyi niyet göremiyorum nedense bu soruda.....
kadın ne yedigimizi ögrenmek için arıyor resmen eşimde bu akşam kızdı annesine zıkkımın kökünü yedik sizin yemekte ne vardı dedi
evlendik evleneli hergün aynı olay kaynanamla konuşmasakta mesala kayınbabamla konuşsak ordan bagırıo sor bakalım ne yemişler dieee manyah yaa
nere koydunn kim bilirrbul çabukk nasıl cicili şeyler aldınnnn kim bilirr :)))
bende yapıcam bundan sonra hepp inanmamıştım daha önce yaptımda bi kez şimdi sen diyince inandımm amaaa
ayyy yerim seninn gamzelerinii sana çeker inşş :)
canim ben bebegim icin ayirdigim odayi ayni zamanda camasir odasi olarak kullaniyorum orayi iptal edip boslticam yavas yavas kusuma biseyler almaya baslicam odada biriktiricem
Iyi aksamlarrrrrrrrrr canlarrrrrrrrrrrr
Biz geldikkkkk
hoşgeldin cnm.. maşallah sana
şimdiden oda hazırlığımı yapıyosun canım ben mi yanlış anladım :44::44::44::44:
söylediğine göre ayva yerken aklına geldikçe yapmış canım.. bana da yaptırdılar.. ne kadar yapayım dedim aklına geldikçe dediler..
demek ki ölçü; aklına geldikçe
inşallah gamzeli gamzeli, gözlerinin içi gülen, güleryüzlü bebişlerimiz olur
canım bak ne anlatıcam sana..
ben hamile kaldığımda diyet yapıyordum, evde otura otura kilo aldım diye dertlenirken bebiş haberini aldım..
zaten fazla kiloyla başladım bide fazla almayalım dedi dr um..
kontrolden sonra araya bayram girdi memlekete falan gittik.. ne buldularsa yedirdiler.. yedim ben de
iştahım yerinde, kusma falan da yok..
çok kilo aldım diye korkuyordum tartılmıyodum o yüzden..
sonra 2. kontrole gittim tartıldım sadece 600gr almışım.. acayip sevindim..
bi hafta sonra 2li teste gittim bi daha tartıldım 1 kg vermişim..
dr um sordu aç mısın diye yok dedim bi güzel kahvaltı yapıp geldim
ama ben de şu var.. hamişlik öncesine göre iştahım kesildi.. yemekleri düzenli yemeye başladım..
önceden bi tabak bitince gözüm ikincide olurdu.. şimdi mümkün diil..
bi tabaj yemek yiyorum akşamları hemen doyuyorum.. mümkün diil başka yiyemiyorum..
ama tabi bu arada abur cubur falan yemiyrm.. malum kola içemeyince abur cubur istemez oldu canım..
her meyveyi yiyorum.. mutlaka 1kase yoğurt,1bardak süt günlük...
tabi bir de her gün yürüyüş yapıyorum az da olsa..
sen de düzeni sağlarsan kilodan korkma canımmm
saol canım benim.. walla kaynanam duydu eşimin her yemeği yediğini kudurdu resmen...
ben yapınca beğenmezdi, sen yapınca nasıl yedi falan diye söylendi.. ben de dedim herkesin yapışı farklı... belki de benim elimin tadını daha çok sevdi.. daha çok kudurdu..
yapmayı sevmediğim bikaç sakadat yemeği var inat olsun diye onlardan yaptı davet etti bizi.. bu defa inada bindi yaa.. eve girer girmez dedim bu ne iğrenç bi koku ben duramam burda.. çıktım balkona oturdum.. yaptığı yemeği de yemedim.. bişiler atıştırdım.. aç kaldım yanee.. ama bi daha da yapamadı.. o da ders oldu ona
ohhh yaşasın cadı gelinler
benim kide hemen kocasının adını layık gördüü oo küçük süleyman bende dedim yok küçük ömer ömerde neymiş dedi bende yuh hz ömeri bilmiomusun dedim
canım ben öle birşey desem varya parçalar beni ben hiç şikayet etmedim eşime bu nebee hergün arayıp soruyor diye kendisi kızdıda öle söyledi o kardeşiyle önemli biirşey konuşuodu annesi yine arkadan bagırdı ne yediniz die oda öle söyledi çaktırma acayip mutlu oldumm bende
Iyi aksamlarrrrrrrrrr canlarrrrrrrrrrrr
Biz geldikkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?