2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım boşver sen ..sen kocanla iyi ol ,onu hiç kafana takma ...işini niye soruyor onu anlamadım...acaba yoruluyormusun diye mi soruyor??

Yoo ondan filan degil laf olsun torba dolsun diye herhalde ne bileyimm. Her defasinda sorulur mu birgun diyecem ama gitsem sanane gitmesem sanane her defasindada sorulmaz ki

Sonrada hamileligin verdigi etkiden dolayi agresiflestim derimm

Naptın canımm temizlikmiiii.Bende pazara gittim geldiim avm ye gittim bebişe çorap aldımm tıkındım geldim.Ben kendimi hala normal sanıyorum ama yorulmuşum Cnm parti parti yap hepsini bi anda yapma

evet canıım temizlik yaptım hatta yapıyorum mutfağı komple çamaşır suyundan geçirdim düzenledim nevresimi falan değiştirdim çamaşır atmıştım sabah işe giderken onu serdim bi posta daha attım süpürgemde bozulmuş bi ara onu tamir ettim şimdi salonu falan süpürücem yarında silerim ütüye başlıcam üüü daha işim var en kaçtım

Hos geldin cnmmm. Dikkat et kendine zorlama yavas yavas yap. Hatta birak yapma geri kalanida baska bir bahara sakla

hoşbulduk canım...yoo zorlamıyorum yavaş yavaş iş yaptıkça rahatlıyorum sankim bizim herif eve gelince şok geçiricek

masalcım vallahi alemsin..çok yaşa inşallah...erkek doğur da morart şekerim inşallahhh ama bize bir bir yazmayı unutma sakınkoptum yaa

şimdiden düşünme benimkide gelir ne beni ne torununu gözü görür oglum aç ne yicek diyip durur bide zırp pırt der bu çocuk işten gelicek ne yicek

selam güzel hatunlarrr öğlenden beri girmedimmm anamm ne çabuk ilerlemişsinizzz bende mutafğımı temizledimmm accık camlarımı sildim içerden içerdennn....bide sağolsun defnenin darmaduman ettiği dağınıklıkları toparladımmm...sıpaaa öyle bi dağıtıyo ki eşim toplama ben gelince toplarım dioo..ya diyorum salondaa adım atcak yer bırakmıyoo atlaya atlaya mı geçiiymmm....neysee herkes iyi umarım...

masalcım vallahi alemsin..çok yaşa inşallah...erkek doğur da morart şekerim inşallahhh ama bize bir bir yazmayı unutma sakınkoptum yaa

kız olursada dicekki hıh saten beliiiydi kız olcagı nerde erkek olaa kolaymı öle erkek dogurmak bakın benim tosunuma oyy ogluşum evlendide çocugu oldu diye

Of of bende cok yalvariyorumm Rabbime... Azicik anlasa bide teraziye koymasini bilse. Hem beni hem annesini idare etsin istiyorum ama herseyi benim sirtima yukluyor.

Senin adina sevindim ama cnm, yuvanin huzurunu cok bozuyor maalesef.

Cok sukur mutluyum esim beni ben onu cok seviyorumm ama iste bazen patlaklik veriyor bu konular yuzunden oda artik tuzu biberi mi oluyor?

Oda annesi uzerimizde cok hakki vardir mutlaka ama birazcikta gencleri kendi hallerinde biraksalar ya

Cok mu sey istiyorum bilmiyorumm, bazende kendimi cadi gelin gibi goruyorumm

sen niye cadı olasın kaynanan dururken
hiç ondan sana fırsat gelirmii

şimdiden düşünme benimkide gelir ne beni ne torununu gözü görür oglum aç ne yicek diyip durur bide zırp pırt der bu çocuk işten gelicek ne yicek

Amannnnnnnn aslinda en guzeli heee diyip gecmek sallaaaaaaaa... bende salladim gitti hic degilse huzurumu kk'da bozmasinnn

hoşgeldin canım
pek görünmüyorsun
bugün temizlik günüydü herhalde hepimiz bişeyler yapmışız :)

Amannnnnnnn aslinda en guzeli heee diyip gecmek sallaaaaaaaa... bende salladim gitti hic degilse huzurumu kk'da bozmasinnn

canım bebeişerimiz olduktan sonra gözümüz kaynanamı görücek sanki walla derim aha sen ahada oglun yapın yiyin için beni katmayın ben bebişimleyim

sen yarın doktor çıkışı bana gelll

evet canım inşallah sonuclar iyidir
bebişlerimizde iyidir
ee arada cinsiyetleride ögrensek fena olmaz

hadi inşallah canım

ayy Defnoş iyileşti de ortalık mı dağıtır oldu.. ne güzel ne güzel
iştahı falan düzeldi mi canım???

canım bebeişerimiz olduktan sonra gözümüz kaynanamı görücek sanki walla derim aha sen ahada oglun yapın yiyin için beni katmayın ben bebişimleyim

EN iyisini edersin caninda kiymetli mi... Benden bundan sonra lafimi esirgemiyecem aman esim uzulmesin aman kaynanam uzulmesin aman gorumcem uzulmesin diye diye yiyecem kafayi. Iyiki kayinbabam var bi o anliyor beni bos ver biiitanemm diyoo nasil icimin yaglari eriyo anlatamam.

Ya ne bileyimm acaba gelin damarim mi tuttu diyorum abartilacak bir durum yokta ben mi abartiyorum diyorum

Pisikolojimi bozdu

eşim eskiden derdi aşkım çok abartıosun annem saf kadındır o konuşmasını bilmez aslında öle demek istemez diyede gördü anasının gözü oldugunu ne safıı benim anam yere bakan yürek yakan dioo walla bende diorum ananın yarısıda yerin dibinde diee

kızlar bu kadar kişinin kaynanadan şikayetçi olması tesadüf diil işte.. bişi var bunların hamurunda hepsi aynı..

en iyi kaynana en uzak olandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…