Canım boşver sen ..sen kocanla iyi ol ,onu hiç kafana takma ...işini niye soruyor onu anlamadım...acaba yoruluyormusun diye mi soruyor??
Naptın canımm temizlikmiiii.Bende pazara gittim geldiim avm ye gittim bebişe çorap aldımmtıkındım geldim.Ben kendimi hala normal sanıyorum ama yorulmuşum Cnm parti parti yap hepsini bi anda yapma
Hos geldin cnmmm. Dikkat et kendine zorlama yavas yavas yap. Hatta birak yapma geri kalanida baska bir bahara sakla
bak sana bişey diyim eger bu çocuk erkek olursa kıskanır kaynanam onuda diyim aa yok daha neler demee az kaldı cinsiyet ögrenmeme arıcam kaynanamı ne dediyse harfi harfine yazıcam buraya şok olucaksınız yyuhhh diceksiniz hepinizde bu kadar emin konuşuyorum
Cnm oyle yapmaya calisiyorummmmmmm ama gecende demez mi dogumda oraya gelecemm en az bir iki ay kalacam diye
Dusun 24 saat surekli ic ice... Yok sutun yetmedi yok su yok bu simdiden gelecegimi goruyorummmmmmm
Lohusa donemine dikkat edin diyorlar kadin depresyona girebiliyormus, ben simdiden girdim girecemmmmmm
masalcım vallahi alemsin..çok yaşa inşallah...erkek doğur da morart şekerim inşallahhh ama bize bir bir yazmayı unutma sakınkoptum yaa
canım ben çok boşanma evrelerinden geçtim birde çok dua ettim eşim kim kötüyse kim haksızsa onun gerçek yüzünü görsün diye annesi bir keresinde hakkımda çok kötü konuşmuş akrabalara iftira filan atmış işte gelin şunu yaptı böle yaptı die bunuda eşime anlatmışlar ondan beridirde tavırlıdır onlara
Of of bende cok yalvariyorumm Rabbime... Azicik anlasa bide teraziye koymasini bilse. Hem beni hem annesini idare etsin istiyorum ama herseyi benim sirtima yukluyor.
Senin adina sevindim ama cnm, yuvanin huzurunu cok bozuyor maalesef.
Cok sukur mutluyum esim beni ben onu cok seviyorumm ama iste bazen patlaklik veriyor bu konular yuzunden oda artik tuzu biberi mi oluyor?
Oda annesi uzerimizde cok hakki vardir mutlaka ama birazcikta gencleri kendi hallerinde biraksalar ya
Cok mu sey istiyorum bilmiyorumm, bazende kendimi cadi gelin gibi goruyorumm
şimdiden düşünme benimkide gelir ne beni ne torununu gözü görür oglum aç ne yicek diyip durur bide zırp pırt der bu çocuk işten gelicek ne yicek
selam güzel hatunlarrr öğlenden beri girmedimmm anamm ne çabuk ilerlemişsinizzzbende mutafğımı temizledimmm accık camlarımı sildim içerden içerdennn....bide sağolsun defnenin darmaduman ettiği dağınıklıkları toparladımmm...sıpaaa öyle bi dağıtıyo ki eşim toplama ben gelince toplarım dioo..ya diyorum salondaa adım atcak yer bırakmıyoo atlaya atlaya mı geçiiymmm....neysee herkes iyi umarım...
hoşbulduk canım...yoo zorlamıyorum yavaş yavaş iş yaptıkça rahatlıyorum sankim bizim herif eve gelince şok geçiricek
Amannnnnnnn aslinda en guzeli heee diyip gecmek sallaaaaaaaa... bende salladim gitti hic degilse huzurumu kk'da bozmasinnn
sen niye cadı olasın kaynanan dururken
hiç ondan sana fırsat gelirmii
canım bebeişerimiz olduktan sonra gözümüz kaynanamı görücek sanki walla derim aha sen ahada oglun yapın yiyin için beni katmayın ben bebişimleyim
evet canıım temizlik yaptım hatta yapıyorum mutfağı komple çamaşır suyundan geçirdim düzenledim nevresimi falan değiştirdim çamaşır atmıştım sabah işe giderken onu serdim bi posta daha attım süpürgemde bozulmuş bi ara onu tamir ettimşimdi salonu falan süpürücem yarında silerim ütüye başlıcam üüü daha işim var en kaçtım
hoşbulduk canım...yoo zorlamıyorum yavaş yavaş iş yaptıkça rahatlıyorum sankim bizim herif eve gelince şok geçiricek
evet canım inşallah sonuclar iyidir
bebişlerimizde iyidir
ee arada cinsiyetleride ögrensek fena olmaz
selam güzel hatunlarrr öğlenden beri girmedimmm anamm ne çabuk ilerlemişsinizzzbende mutafğımı temizledimmm accık camlarımı sildim içerden içerdennn....bide sağolsun defnenin darmaduman ettiği dağınıklıkları toparladımmm...sıpaaa öyle bi dağıtıyo ki eşim toplama ben gelince toplarım dioo..ya diyorum salondaa adım atcak yer bırakmıyoo atlaya atlaya mı geçiiymmm....neysee herkes iyi umarım...
canım bebeişerimiz olduktan sonra gözümüz kaynanamı görücek sanki walla derim aha sen ahada oglun yapın yiyin için beni katmayın ben bebişimleyim
Ya ne bileyimm acaba gelin damarim mi tuttu diyorum abartilacak bir durum yokta ben mi abartiyorum diyorum
Pisikolojimi bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?