kızlar bakın bu 2 koca bardak su ve 3 salatalık 2havuc sonrası biraz daha kendini gösteren göbişim
pelish bak bakalım hangimizinki daha kıllı
kızlar bakın bu 2 koca bardak su ve 3 salatalık 2havuc sonrası biraz daha kendini gösteren göbişim
pelish bak bakalım hangimizinki daha kıllı
Yavru ikimizinkide aynı boyutta gibi sankii.Valla kıl açısından ben bişi göremedim
seninki kac hafta önce benden benim pis bogazlıgımdan öne cıkıyo
lazerim yarım kaldı yaa.. bacakalrım almış basını gidiyo hiç dokunmak istemiyorum.. acaba agdaylamı devam etsem :26:
kızlar göbüşler harika görünüyooo
ben de dayanamadım yarım falan demedim paylaşayım dedim sizle.. bakın;
Eki Görüntüle 302462
seninki kac hafta önce benden benim pis bogazlıgımdan öne cıkıyo
lazerim yarım kaldı yaa.. bacakalrım almış basını gidiyo hiç dokunmak istemiyorum.. acaba agdaylamı devam etsem :26:
nurgüllll pelin bayıldım göbişlerinizee kızlarrr....:)))
oyyyy çok datluuubi belli olsa anneme neler ördürücem
di mi yaa..
bi de bunlar yüzünden kız olsun istiyoo insan.. ben anca kızlar için örebiliyorum bunlardan erkeklere pek model uyduramıyorum :44::44::44:
sorsamda koca pimpirikli tabiki yaptıramazsın dedidoktoruna sordunmu lazerinii..Ben ağda yaptım geçen bacaklarıma ama çıkıyo tabi aynı şekildeYa Kaşarım bıyıklrım fena şamurann gibi oldumm
çekme bebişim sal gururla sergileheheh yok cnm ben olucam 15 nerdeyse seninki pisboğaz göbüşüBen içime çekiyorum girmiyoda artık
Göbiş kardeşliğii
ben geldim kimseler yokmu, huhuu herkes uyudumu :S:
ben geldim kimseler yokmu, huhuu herkes uyudumu :S:
sorsamda koca pimpirikli tabiki yaptıramazsın dedi
çekme bebişim sal gururla sergile
burdayıızzz hoşgeldinn
cnmmm hele ben ters düzden başka bişi bilmiyorum kol yaka bile kesemem yani.annem halledicek artık
ama sen şimdi benim gibi gazlı bi insana sal falan böyle yanlış cümleler kurma ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?