2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bakın bu 2 koca bardak su ve 3 salatalık 2havuc sonrası biraz daha kendini gösteren göbişim
pelish bak bakalım hangimizinki daha kıllı

anammm çıkamıycammm kızlarınnn göbüşleree bakk yhaaa :)))))))))))))
meraklıyımmm bennn yapamyınn böyle şeylerrr gidemiommmmm aklım burda kalıooooooooooo

Yavru ikimizinkide aynı boyutta gibi sankii.Valla kıl açısından ben bişi göremedim

seninki kac hafta önce benden benim pis bogazlıgımdan öne cıkıyo
lazerim yarım kaldı yaa.. bacakalrım almış basını gidiyo hiç dokunmak istemiyorum.. acaba agdaylamı devam etsem :26:

lazerim yarım kaldı yaa.. bacakalrım almış basını gidiyo hiç dokunmak istemiyorum.. acaba agdaylamı devam etsem :26:

doktoruna sordunmu lazerinii..Ben ağda yaptım geçen bacaklarıma ama çıkıyo tabi aynı şekilde Ya Kaşarım bıyıklrım fena şamurann gibi oldumm

kızlar göbüşler harika görünüyooo

ben de dayanamadım yarım falan demedim paylaşayım dedim sizle.. bakın;

heheh yok cnm ben olucam 15 nerdeyse seninki pisboğaz göbüşü Ben içime çekiyorum girmiyoda artık

ben internetten indiriyorum begendiklerimi cinsiyet belli olsun ördürtcem annecigime

cok güzel olmus canım ellerine saglık ben pek beceremiyorum böle seyleri ama denicem yapmaya calısıcam

buarada size küçüklük resmimi koycam.. kavga etmişim daha dogrusu bi oglan cocugunu dövdükten sonra cekilmiş bi resim
hocam sagolsun sacımı basımı bi düzeltmemiş

di mi yaa..
bi de bunlar yüzünden kız olsun istiyoo insan.. ben anca kızlar için örebiliyorum bunlardan erkeklere pek model uyduramıyorum :44::44::44:

cnmmm hele ben ters düzden başka bişi bilmiyorum kol yaka bile kesemem yani.annem halledicek artık

doktoruna sordunmu lazerinii..Ben ağda yaptım geçen bacaklarıma ama çıkıyo tabi aynı şekilde Ya Kaşarım bıyıklrım fena şamurann gibi oldumm
sorsamda koca pimpirikli tabiki yaptıramazsın dedi
heheh yok cnm ben olucam 15 nerdeyse seninki pisboğaz göbüşü Ben içime çekiyorum girmiyoda artık
çekme bebişim sal gururla sergile
Göbiş kardeşliğii

ben geldim kimseler yokmu, huhuu herkes uyudumu :S:

burdayıızzz hoşgeldinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…