2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin cnm sorma yanip duruyor kestane toplamaya gitmisler isinmak icin ates yakmislar sonrada unutmuslar ve ormanimiz yanmis cnm

Gunaydin cnm sorma yanip duruyor kestane toplamaya gitmisler isinmak icin ates yakmislar sonrada unutmuslar ve ormanimiz yanmis cnm

yaa bişey demek istemiyorum ama içim acıyor yaa lodos ta ateş mi yakılır bizim evlerde bile kaloriferleri yakmadılar bütün gün ..... gitmesinler kestane toplamayaa yada ne bileyim bu işin sertifikasını falan versinler başkaları toplamasın böyle bi olay olduğunda da direk onlar muhatabı olsun.... şimdi sarı çizmeli mehmet ağa kim bulacak bakalımmm suçluları

kızlar gunaydın nasılsınız gece ıcın kusura bakmayın topıg kokuttuk bıraz

rubetcım aklım sendeydı butun gece beklıyoz guzel haberlerını cabuk gel hemen bıldır

selam hamişlerim

oooo sayfa kalabalık gelyom bakyom kimse yok 3-4 kişi yazıom kimseden cvp yok bende kaçıom topiğime ....
sonrası sizi unutyom işte

şurda hamişlik bile yaşıyamıyoz yaa...

kızlar yaa benm burnumun üstünde ki siyah noktalar ne yapsam geçmiyo yaa( bu hamileleik beni çok çirkinleştirdi yüz temizleme kremi,kil maskesi,tonik vs hepsi boş walla.bu siyah noktalardan kurtuluşm yok.bi önerisi olan var mı?

tatlım yaa bende de var çözüm bi türlü bulamadım m fondöten sürüp kamufle ediyooommm

cnm önce bir cilt bakım güzellik uzmanından randevu al profesyonel olsun temizlemesi lazım hepsini...sonrası maske ve tonik önerecek cildine göre yağlımı kurmu cildin bakacak kafaya göre ürün kullanma bence...satanlardanda alma..oleyin ürünleri güzel ama cildine göre alman lazım kadınada sorarsın...bian önce git hem çıkmıyor sonrası benim görümce güzellik uzmanı ona yaptıryom ben arada en son yazın gitmiştim şimdi dediği gibi yüzümü temzilemeden asla yatmam ve loreal ürünlerini ayrıca yosunlu maskeyi kullanıyorum...kendi cilt tipime göre verdi...

tatlım yaa bende de var çözüm bi türlü bulamadım m fondöten sürüp kamufle ediyooommm

yıllardır kullanıyorum cilt temizleme ürünlerini şimdiye kadar bi sorun yoktu aslında ama şimdilerde ne yapsam geçmiyo.bir de hamilelikte cilt bakımı yapılabiliyo mu ki?

canım zannedersen safra kesesi benim problemli ondan inşallah hamilelğim boyunca sıkıntı çok çıkarmaz

fondoten siyah noktaları artttırı ben kullanmıyorum cnm asla... pudra kullanıyorum süngerli ıslatılan cinsten o cildin enazından nefes almasını sağlıyor...

lorealın ürünlerinı bende kullanıyorum.faydasını gördüm

yıllardır kullanıyorum cilt temizleme ürünlerini şimdiye kadar bi sorun yoktu aslında ama şimdilerde ne yapsam geçmiyo.bir de hamilelikte cilt bakımı yapılabiliyo mu ki?

yüzüne yapcak sadece bence diğer ay yaptırırsın hem bebek daha iyi büyümüş olur yüzüne tutuğu bir ışın felan yokki maske yapıyor önce siyahlar pörtlüyor koca mercek var temizliyor bi jel var onu sürüyor (yinde sor zararlımı diye) sonuçta sende kozmetic ürünler sürüyosun evde onunda kullandığı daha hasssas oluyor cilde öyle düşün...
sonrası buhar yapıyor makineyle hem kış için iyi grip olmuyorsun buhar temiz nefes almanı sağlıyor...

neyse sonrası yüzünü
yıkıyorsun yosunlu krem sürüyor bekletiyor yarım saat (o doğal organik zaten) sonra yıkıyorsun sana kullancağın ürünü söylüyor...

cnm ben şuan loreal tonic ve bakım kremini kullanıyorum ölü hücreler için malum cildimde çok kuru bide nemlendiricim var onu..bunlar ne kdar zararlı bilemem ama ilk 3 ay zaten bişi sürmedim yüzüme...

lorealın ürünlerinı bende kullanıyorum.faydasını gördüm

bende gördüm cnm cilt ve yüz için olanlar güzel...pahalı ama güzel clinique ve vichy ürünleride güzel...göz kremim clinique ,vichy yazın güneş lekelenmelirine karşıda o güzel..

kızlarrrrrr yarın kar yagısı gelıyormus donucaz valla

ya benim calıştığım yer köy önceden dere yatağıymış burlar dün geceden beri yağmur yağıyo burda valla sel aldı her tarafı odaya gircek birazdan o derece göl oldu bakalım eve nasıl gidicem kara kara düşünüyom yaaaaaa

günaydın bacılarrrrrrrrrr dün geceki muhabeti görenler kokunun sebebini anlamışlardır Çok fena bi şamata kaçırdınız gülmekten ağladıkkk Ben rubetten telefon bekliyorum heycanlaaa gözdede gidicekti bugün ..Varmıydı başka doktor kontrolü olannn :26:

anladım bende noviderm ve bioderma kullanıyodum.ama şimdi bi güzellik salonuyla konuştum haftaya randevu aldım bakalım yaa aynaya bakmaktan utanıyorum resmen bi gidip güzelleşeyim:) senin de dediğin gibi hamilelikte bi zararı olmaz dediler.bi de ben öyle aman şundan sakınıyım vs davranan bi insan değilim aslında.mesela bugün hamileliğimde 2.defa saçımı boyatıcam çok beyazlarım çıktı.

selam hamişlerim

oooo sayfa kalabalık gelyom bakyom kimse yok 3-4 kişi yazıom kimseden cvp yok bende kaçıom topiğime ....
Sonrası sizi unutyom işte

şurda hamişlik bile yaşıyamıyoz yaa...

cevap yazamıyorum ki tam cevap yazıcam bi konuya hop internet gidiyo burda hava berbat resmen sel var abartmıyorum o yüzden galiba internette şaşırdı o yüzden benim bugün kusuruma bakmayın

pelinim sorma biz gece yarıldık gülmekten ama bizi topiğin gazmanları ilan etmişler kuzum..
ona napcaz

bu arada herkeslere günaydınnn... :)))))

Son düzenleme:

günaydın canıııım. Valla dün muhabbette olmak isterdim okurken bile çok güldüm. Ben burdayım diyen göbüşüde gördüm çok şirin. Rubeti bende merakla bekliyorum. Sen haber alınca bizide haberdar et....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…