Gunaydin cnm sorma yanip duruyor kestane toplamaya gitmisler isinmak icin ates yakmislar sonrada unutmuslar ve ormanimiz yanmis cnmGünaydın günaydııınn günaydııınn annecikler....
umarım herkesin keyfi yerindedir.....Kaloriferler yanmıyo okulda şimdiden donmaya başladım nasıl günü bitiricem bilmiyorummm..... Bursa da 3 gündür yangın var öyle üzülüyorum ki sabah baktığımda hala dumanlar yükseliyordu...İşin kötüsü lodostan ve tepelerde olduğunda çokda müdahale edemediler herhalde..... Yağmur yağsa bir an önce sönse alevler.....
Ebrucummmm canımm hadi güzel haberlerini bekliyoruz canımmmm
Gunaydin cnm sorma yanip duruyor kestane toplamaya gitmisler isinmak icin ates yakmislar sonrada unutmuslar ve ormanimiz yanmis cnm
kızlar yaa benm burnumun üstünde ki siyah noktalar ne yapsam geçmiyo yaa( bu hamileleik beni çok çirkinleştirdi yüz temizleme kremi,kil maskesi,tonik vs hepsi boş walla.bu siyah noktalardan kurtuluşm yok.bi önerisi olan var mı?
kızlar yaa benm burnumun üstünde ki siyah noktalar ne yapsam geçmiyo yaa( bu hamileleik beni çok çirkinleştirdi yüz temizleme kremi,kil maskesi,tonik vs hepsi boş walla.bu siyah noktalardan kurtuluşm yok.bi önerisi olan var mı?
cnm önce bir cilt bakım güzellik uzmanından randevu al profesyonel olsun temizlemesi lazım hepsini...sonrası maske ve tonik önerecek cildine göre yağlımı kurmu cildin bakacak kafaya göre ürün kullanma bence...satanlardanda alma..oleyin ürünleri güzel ama cildine göre alman lazım kadınada sorarsın...bian önce git hem çıkmıyor sonrası benim görümce güzellik uzmanı ona yaptıryom ben arada en son yazın gitmiştim şimdi dediği gibi yüzümü temzilemeden asla yatmam ve loreal ürünlerini ayrıca yosunlu maskeyi kullanıyorum...kendi cilt tipime göre verdi...
tatlım yaa bende de var çözüm bi türlü bulamadım m fondöten sürüp kamufle ediyooommm
canım güzel haberlerini bekliyoruz... Gelince hemen bilgilendir bizi merak ederiz bide yiyebilirsen tatlı ye de daha ii göstersin
canım benimde sabah öyle çıktı bi düşündüm dün gece mandalina suyu içmiştim onu çıkarmışım
tatlım yaa bende de var çözüm bi türlü bulamadım m fondöten sürüp kamufle ediyooommm
cnm önce bir cilt bakım güzellik uzmanından randevu al profesyonel olsun temizlemesi lazım hepsini...sonrası maske ve tonik önerecek cildine göre yağlımı kurmu cildin bakacak kafaya göre ürün kullanma bence...satanlardanda alma..oleyin ürünleri güzel ama cildine göre alman lazım kadınada sorarsın...bian önce git hem çıkmıyor sonrası benim görümce güzellik uzmanı ona yaptıryom ben arada en son yazın gitmiştim şimdi dediği gibi yüzümü temzilemeden asla yatmam ve loreal ürünlerini ayrıca yosunlu maskeyi kullanıyorum...kendi cilt tipime göre verdi...
yıllardır kullanıyorum cilt temizleme ürünlerini şimdiye kadar bi sorun yoktu aslında ama şimdilerde ne yapsam geçmiyo.bir de hamilelikte cilt bakımı yapılabiliyo mu ki?
lorealın ürünlerinı bende kullanıyorum.faydasını gördüm
kızlarrrrrr yarın kar yagısı gelıyormus donucaz valla
yüzüne yapcak sadece bence diğer ay yaptırırsın hem bebek daha iyi büyümüş olur yüzüne tutuğu bir ışın felan yokki maske yapıyor önce siyahlar pörtlüyor koca mercek var temizliyor bi jel var onu sürüyor (yinde sor zararlımı diye) sonuçta sende kozmetic ürünler sürüyosun evde onunda kullandığı daha hasssas oluyor cilde öyle düşün...
sonrası buhar yapıyor makineyle hem kış için iyi grip olmuyorsun buhar temiz nefes almanı sağlıyor...
neyse sonrası yüzünü
yıkıyorsun yosunlu krem sürüyor bekletiyor yarım saat (o doğal organik zaten) sonra yıkıyorsun sana kullancağın ürünü söylüyor...
cnm ben şuan loreal tonic ve bakım kremini kullanıyorum ölü hücreler için malum cildimde çok kuru bide nemlendiricim var onu..bunlar ne kdar zararlı bilemem ama ilk 3 ay zaten bişi sürmedim yüzüme...
selam hamişlerim
oooo sayfa kalabalık gelyom bakyom kimse yok 3-4 kişi yazıom kimseden cvp yok bende kaçıom topiğime ....
Sonrası sizi unutyom işte
şurda hamişlik bile yaşıyamıyoz yaa...
günaydın bacılarrrrrrrrrrdün geceki muhabeti görenler kokunun sebebini anlamışlardır Çok fena bi şamata kaçırdınız gülmekten ağladıkkk Ben rubetten telefon bekliyorum heycanlaaa gözdede gidicekti bugün ..Varmıydı başka doktor kontrolü olannn :26:
günaydın bacılarrrrrrrrrrDün geceki muhabeti görenler kokunun sebebini anlamışlardır çok fena bi şamata kaçırdınız gülmekten ağladıkkk Ben rubetten telefon bekliyorum heycanlaaa Gözdede gidicekti bugün ..varmıydı başka doktor kontrolü olannn :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?