benim adımın karşısına dr tahmini erkek yazıyo.Ben öyle bişey demedim ki nerden çıktı
Anaa sen dememişmiydinn nerden çıktı ozamannnn siliyorum cnm hemen
kızlarrrrrrrrrrrrr :)))) ben forumaa hiçç yazamadımm ama çouğunuzz duydunuzzz facebookta paylaşmıştımm ... :))))
kızlarrrrrrrrrrrrrr çookk ama çok heycanlıı bi gündüüüü
özeldeki doktorumm ikili tarama testini yapmadı o tıp merkezinden ayrıcağı için ama bi cinsiyert tahmini yaptııı veeeeeeeeeeeeeeeeeee
BANA PİPİ GÖRFDÜĞÜNÜ OĞLUŞUM OLUCANI SÖYLEDİ AMA DAHA ERKEN OLDUĞU İÇİN KESİN DEĞİL DİYE DE EKLEDİİ BAKALIMM HAYIRLISIIII :)))
SONRA İKİLİ TESTİMİ DE YAPTIRDIMM VE BAZI KAN TESTLERİDE YAPILDI ÖLÇÜMLER İİ ÇIKTII BOYUU 51,3MM ENSE KALINLIĞI DA 1.2MM :)))
SONUÇLARIN BAZILARINI CUMA GÜNÜ ALICAM AMA Bİ TANESİDE GEÇ ÇIKICAKMIŞŞ ONU NE ZAMAN ALIRIMM BİLMİORUMMM :)))
BU ARADA PAZARTESİDE BAŞKA Bİ HASTANEDE RANDEWUM VAR İNŞŞ BURASI İİ ÇIKARRR......:18::18::18::18::18:
kızlarrrrrrrrrrrrr :)))) ben forumaa hiçç yazamadımm ama çouğunuzz duydunuzzz facebookta paylaşmıştımm ... :))))
özeldeki doktorumm ikili tarama testini yapmadı o tıp merkezinden ayrıcağı için ama bi cinsiyert tahmini yaptııı veeeeeeeeeeeeeeeeeee
BANA PİPİ GÖRFDÜĞÜNÜ OĞLUŞUM OLUCANI SÖYLEDİ AMA DAHA ERKEN OLDUĞU İÇİN KESİN DEĞİL DİYE DE EKLEDİİ BAKALIMM HAYIRLISIIII :)))
SONRA İKİLİ TESTİMİ DE YAPTIRDIMM VE BAZI KAN TESTLERİDE YAPILDI ÖLÇÜMLER İİ ÇIKTII BOYUU 51,3MM ENSE KALINLIĞI DA 1.2MM :)))
SONUÇLARIN BAZILARINI CUMA GÜNÜ ALICAM AMA Bİ TANESİDE GEÇ ÇIKICAKMIŞŞ ONU NE ZAMAN ALIRIMM BİLMİORUMMM :)))
BU ARADA PAZARTESİDE BAŞKA Bİ HASTANEDE RANDEWUM VAR İNŞŞ BURASI İİ ÇIKARRR......:18::18::18::18::18:
Kizlar ben geldim nasilsiniz?
Bu arada bebeklerinin cinsiyetlerini ogrenen anneleri tekrar tebrik ediyorum erkek agirlikli gidiyoruz hayirlisi bakalim.
Rubet'in ki ne zaman aciklandi? Kesin kizmiymis? ALLAH gonlune gore vermis arkadasimin.
Bakalim bizler ne zaman ogrenecez.
ben de ikili teste girdim bugün,49 ense nerde yazıyor bakayım,kan tahlili sonra çıkacakmış,haftaya..bana cinsiyet söylemedi zorladık ama söylemedi
evet canım kesinmişş
Cok sevindim gercekten leoparli hayaller gercek olucak demek ki ins.
Darisi basina cnm
Aynen canımmm.Bana erkek derse ebruya alıcam leoparlı bişiler
Leopardan baska birsey giymiyecek anlasilan bebis,
Ne zaman senin birdahaki randevun? Ne hissediyorsun?
Benim beynimm kiz diyor icimden nedense erkekmis giibi geciyor.
ALLAH hepimizin gonlune gore versin, saglikli hayirli evlat versin ins,
maşallah erkekler çoğalmış....annişler darısı bizim öğrendiğimiz günlere:))
saoll canımm çoookk teşekkürlerrr valalhii bendee çatlıodum da allahtan doktor bi tahminde bulundu biraz olsun geçti şimdide bişiler alasım geldiii acayipp fenaaacanım ya seninde hayırlı olsun oğluşun bi kız bir erkek haberi geldi ha bugün valla siz öğrendikçe ben çatlıyorum meraktan ama randevum 27 aralıkta :18::18::18:
saoll kuzum oğlan anası olunca herşey değiştii şimdiii aşağıdakinide değişcemmmmYazı renginde pek bi cizel olmuş bebişim
canım özele mi gidiosun dewlet hastanesine ben ilk gittiğim yer özeldi onlar söyledi hemen sonra dewlete gittim ikili test için onlar hiçç bişi demedi uyuzlarrben de ikili teste girdim bugün,49 ense nerde yazıyor bakayım,kan tahlili sonra çıkacakmış,haftaya..bana cinsiyet söylemedi zorladık ama söylemedi
canım tekrar hayırlı olsunnnnnn
saoll canımm çoookk teşekkürlerrr valalhii bendee çatlıodum da allahtan doktor bi tahminde bulundu biraz olsun geçti şimdide bişiler alasım geldiii acayipp fenaaa
saoll kuzum oğlan anası olunca herşey değiştii şimdiii aşağıdakinide değişcemmmm
anam ben şimdiden alıştımmm sabah ilk duyduğumda ggarip gelmiştiii kız olsa süslerdfim falan diodumm içimden şimdii alıştım gibibiii
canım özele mi gidiosun dewlet hastanesine ben ilk gittiğim yer özeldi onlar söyledi hemen sonra dewlete gittim ikili test için onlar hiçç bişi demedi uyuzlarr
saolll canımmm teşekkürlerrr :) darısıı sizeee
Cnm çizelgen olmamış ben yapim dedim ama duymadın sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?