2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya bugün resmen seni bekledim cinsiyeti öğrenmek için ama çıkmak zorunda kaldım işten yolda nasıl merak ediyorum :18::18::18::18: canım gönlünden geçen olmuş çok sevindim kızına çiçişleride beğendim doğsunda süslü süslü giysin kıyamam ben ona bakalım belki arkadaş gelir teyzesi ona benimde kız olma ihtimali varya

saolll canımm bnm tşklerr en kısa zamanda sende öğrenn inşşş :)

dayancazzz kuzummmm allahtann kesinn söylerrr o gnn artıkkkk tekk teselliii :2::2:

canım ya seninde hayırlı olsun oğluşun bi kız bir erkek haberi geldi ha bugün valla siz öğrendikçe ben çatlıyorum meraktan ama randevum 27 aralıkta :18::18::18:

Kuşum dur naptınn ebrunun kızı oluyoo ..Alahmı söletti nolduu

saolll canımm bnm tşklerr en kısa zamanda sende öğrenn inşşş :)

dayancazzz kuzummmm allahtann kesinn söylerrr o gnn artıkkkk tekk teselliii :2::2:

Canım hayırlı olsun sende öğrenmişsin kızı alahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah maşalllah yerim ben onlarıı

pppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

seniiii sewiorumm kuzucuummmm süperrsinnnn yhaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))
on numara olmuşşş muckss muckssss

kızlar hamiş çizelgesini nasıl yapıyorsunuz?eminim basittir ama bulamadım

elmiranisa SATımız aynı senin cinsiyet nasıl belli yaaa:44::44:benim niye söylemiyo dr,başka dr gitsem söyler mi ki:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…