saolll canımmm teşekkürlerrr :) darısıı sizeee
Cnm aralık sonuydu ama haftaya çarşamba gidicem inşallah.Canım hep dediğim gibi erkek gibi geliyo ama bakıcaz artıkk
durr ben yapıcam sana tickerr
saoll canımm çoookk teşekkürlerrr valalhii bendee çatlıodum da allahtan doktor bi tahminde bulundu biraz olsun geçti şimdide bişiler alasım geldiii acayipp fenaaa
saoll kuzum oğlan anası olunca herşey değiştii şimdiii aşağıdakinide değişcemmmm
anam ben şimdiden alıştımmm sabah ilk duyduğumda ggarip gelmiştiii kız olsa süslerdfim falan diodumm içimden şimdii alıştım gibibiii
canım özele mi gidiosun dewlet hastanesine ben ilk gittiğim yer özeldi onlar söyledi hemen sonra dewlete gittim ikili test için onlar hiçç bişi demedi uyuzlarr
saolll canımmm teşekkürlerrr :) darısıı sizeee
AHA YAPP KUZUUMM BEKLİORUMMM :d:d:d
AMA BGN ULTRASONDA 11+6 ÇIKTI BEBİŞ ONA GÖRE YAPSANA UNUTTUKÇA BURDAN TAKİP EDİORUMM :d:d
"ense kalınlığının uygun ölçümün yapılabilmesi için fetus uygun pozisyonda olmalı, yine son adet tarihine göre 11 ile 13 hafta 6 gün arasında ve baş-popo mesafesi 45-84 mm arasında olmalıdır. "bir siteden alıntıdır.ense ölçümü sonucu böyle çıkmayacak mı panik oldum...ben de nukal translusensi 0.6 mm(normal sınırlarda)yazıyorda,bi arkadaş 1.2 mm dedi,haftaya göre mi değişiyor ki???
canım tamam o 0.6 mm olan ense kalınlığı bende de nt:1.2mm yazıo o
canım ozaman doktorun çokkk emin olmadan söylemeyenlerden bizimkide öle dedi aslında emin olmadan söylemiorum ama dedii hastaneden ayrılcağı için bnde son kez gördüğü için emin olmasada kıyak geçtii söyledi gördüğünü canımmmben de özele gidiyorum ama yaa
hımm 11+6 ok yapıyorum şimciiii
AHA YAPP KUZUUMM BEKLİORUMMM :d:d:d
AMA BGN ULTRASONDA 11+6 ÇIKTI BEBİŞ ONA GÖRE YAPSANA UNUTTUKÇA BURDAN TAKİP EDİORUMM :d:d
işte ben de panik oldum netteki değerler bana göre normal de siizn ki çok gibi geldi oofff kafa karıştııı:18::18:
al kuşummmmmmm http://lbdf.lilypie.com/kbhzp2.png
ben tamm eminim değilim canım bnmkinde baya uğraştılarrr bi ulrtasona girdim kalın gibi ense dediler ii değildi o ultrason tam görmediler başka ii bi ultrasona gittim orda baktılar 1.2 çıktı normal ii dediler o kadar biliorumm
kaçla kaç arasında olması gerekio ki acaba
ben tamm eminim değilim canım bnmkinde baya uğraştılarrr bi ulrtasona girdim kalın gibi ense dediler ii değildi o ultrason tam görmediler başka ii bi ultrasona gittim orda baktılar 1.2 çıktı normal ii dediler o kadar biliorumm
kaçla kaç arasında olması gerekio ki acaba
vooooooooooooooooooovvvvvvvvvvvvvv bebeğiimmmm çook güzelll olmuşşş yhaaa
o güzelll ellerineee sağlıkk canım benimmmm
aayy sizi biraz boş bıraktım yazmışsınız ancaokuyamadım valla arkadaşın avon siparişlerini alıyodum da
bide sizde deli gibi susuyomusunuz bide üzerine su içince böyle mide şişip bi garip oluyomuuu
ya cnm ben yemekte 1 tabak karnıbahar yedim şükürüstüne su al sana midee evet cnm bende içiyorum suu.Şekerine fln baktılardı dimi cnm seninn gebelikte ggizli oluyomuş aman dikkat diim..iç iç bol bol içelim bebişlere yarasın
aayy sizi biraz boş bıraktım yazmışsınız ancaokuyamadım valla arkadaşın avon siparişlerini alıyodum da
bide sizde deli gibi susuyomusunuz bide üzerine su içince böyle mide şişip bi garip oluyomuuu
bilmemki baktılar heralde 4 tüp falan kan aldılaar dilim damağım kuruyo ya sürekli şişe yanımda dikiyorum valla
bidee şunlara baksanızaaa Sew Much Ado: Etsy Love benim eski arşivleri karıştırıyorum birgün olursa yaparım die kaydettiklerimden buldum nee güüüzzeell diiimmmiiii çoook tatlılaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?