2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

"Ense kalınlığının uygun ölçümün yapılabilmesi için fetus uygun pozisyonda olmalı, yine son adet tarihine göre 11 ile 13 hafta 6 gün arasında ve baş-popo mesafesi 45-84 mm arasında olmalıdır. "bir siteden alıntıdır.ense ölçümü sonucu böyle çıkmayacak mı panik oldum...ben de nukal translusensi 0.6 mm(normal sınırlarda)yazıyorda,bi arkadaş 1.2 mm dedi,haftaya göre mi değişiyor ki???

ben de özele gidiyorum ama yaa

canım tamam o 0.6 mm olan ense kalınlığı bende de nt:1.2mm yazıo o

ben de özele gidiyorum ama yaa
canım ozaman doktorun çokkk emin olmadan söylemeyenlerden bizimkide öle dedi aslında emin olmadan söylemiorum ama dedii hastaneden ayrılcağı için bnde son kez gördüğü için emin olmasada kıyak geçtii söyledi gördüğünü canımmm
hımm 11+6 ok yapıyorum şimciiii

tamam kuzucumm yapp :)))

işte ben de panik oldum netteki değerler bana göre normal de siizn ki çok gibi geldi oofff kafa karıştııı:18::18:

ben tamm eminim değilim canım bnmkinde baya uğraştılarrr bi ulrtasona girdim kalın gibi ense dediler ii değildi o ultrason tam görmediler başka ii bi ultrasona gittim orda baktılar 1.2 çıktı normal ii dediler o kadar biliorumm
kaçla kaç arasında olması gerekio ki acaba

ama senin 1 hafta büyükmüş,yani SATına baktım aramızda 7 gün var,belki ordan fark ediyor olabilir,panik yapmayayım sonra 1 hafta geçmz:))benim de normal dediler,kan tahlili sonucuna göre haftaya tam bilgi verirler inş.

aayy sizi biraz boş bıraktım yazmışsınız anca okuyamadım valla arkadaşın avon siparişlerini alıyodum da
bide sizde deli gibi susuyomusunuz bide üzerine su içince böyle mide şişip bi garip oluyomuuu

http://lbdf.lilypie.com/cJ3qp2.png
al cnm

ya cnm ben yemekte 1 tabak karnıbahar yedim şükür üstüne su al sana midee evet cnm bende içiyorum suu.Şekerine fln baktılardı dimi cnm seninn gebelikte ggizli oluyomuş aman dikkat diim..iç iç bol bol içelim bebişlere yarasın

bilmemki baktılar heralde 4 tüp falan kan aldılaar dilim damağım kuruyo ya sürekli şişe yanımda dikiyorum valla

bidee şunlara baksanızaaa Sew Much Ado: Etsy Love benim eski arşivleri karıştırıyorum birgün olursa yaparım die kaydettiklerimden buldum nee güüüzzeell diiimmmiiii çoook tatlılaar

canım ben cok su ıcıyorum boylke bıde her seferınde kana kana ıcıyorum sonra sısıyorum bıde gaz yapıyor

Bakmışlardır cnm o zamannn.. Amann ne güzel şeyler var böyleeeeee.Varmı başka canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…