2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr yaa ben yarın bebışımın cınsıyetını ogrenmek ıcın randevu aldım yaaa hevesım kactı sankı hıc ogrenmek ıstemıyor gıbıyım nıye boyle oldukı sımdı

kızlarr yaa ben yarın bebışımın cınsıyetını ogrenmek ıcın randevu aldım yaaa hevesım kactı sankı hıc ogrenmek ıstemıyor gıbıyım nıye boyle oldukı sımdı

canım kızın mı olsun istiyosun erkek mi ? eger istedigin varsa tersi olur die gitmek istemio olabilirmisin

canım kızın mı olsun istiyosun erkek mi ? eger istedigin varsa tersi olur die gitmek istemio olabilirmisin

herhangı bir isteğim yok sağlıklı olsun yeter eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun ıstıyorum ama ne bılıyım hangısı olursa dıgerınde aklım kalacakmıs gıbı hıssettım bırden korktum kendımden sonrada boyle canım sıkıldı nıye bu kadar cok ogrenmek ıstıyom dıye

çok güzel olmuşş cicimmm

saol bebeğğiim

ayy rubet süper olmuş diger konu varya haziran anneleri bebşlerimize neler aldık die orayada yazdım bide bunları kilotlu çorapların popo kısmına yap çok tatlı oluolar

aaaayyy eveeet çook güzell bir fiikiirr ondanda yapiimm hatta böyle bileklerinede güller falan yaparrııımmm

süperrrrrrrr,gerçekten kızlara çok güzel şeyler var

canım erkeklerede var yaratıcılıkle çıkıyo

Bizde gelir totolarınızı ısırırızz Gel Çarşamba Gelllll Gelllllll

geeell çarşaammbaa geell geell hanimişte hanimiiiş

sorma gelll gelllll

sene olarak ayrım varmı yoksa tüm haziran annelerimi dogum yapanlar yapacak olanlar
bende gruba istek yolladımda daha bakamadım ondan sordum

Cnm haziran anneleri diye geçi ayrım yok cnm

aha ahaa duyamadımmmmm haftayamıı gidicennnn abuuu çokk varrr nasıl dayancamm bennnnnn :)))

yiyinn bunun totoşunuuuu
marifetliii kızzz yhaaaa

Kaldı 1 hafta ahhh ahh Dayanıcaz bacum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…