Burdanda tepki vriyim hemen
kıslar facede haziran annelerine üyemisiniz?
seninkinede yappıp yollıcam erkek olursada başka bişey bulurumkkiiiiiiiiiiiiiiii
kızlarr yaa ben yarın bebışımın cınsıyetını ogrenmek ıcın randevu aldım yaaa hevesım kactı sankı hıc ogrenmek ıstemıyor gıbıyım nıye boyle oldukı sımdı
evet cnm hayırdırrrr
canım kızın mı olsun istiyosun erkek mi ? eger istedigin varsa tersi olur die gitmek istemio olabilirmisin
Kızlar ebru ve gözdenin belliolduktan sonra ben dururmuyum hayırÖzl hastaneden randevu aldım hafaya cumartesi gidicem.Zaten ondan sonraki 3-4 gün dede kendi doktoruma gitmiş olucam
çok güzel olmuşş cicimmm
ayy rubet süper olmuş diger konu varya haziran anneleri bebşlerimize neler aldık die orayada yazdım bide bunları kilotlu çorapların popo kısmına yap çok tatlı oluolar
süperrrrrrrr,gerçekten kızlara çok güzel şeyler var
Bizde gelir totolarınızı ısırırızzGel Çarşamba Gelllll Gelllllll
aha ahaa duyamadımmmmm haftayamıı gidicennnn abuuu çokk varrr nasıl dayancamm bennnnnn :)))
yiyinn bunun totoşunuuuu
marifetliii kızzz yhaaaa
saol bebeğğiim
aaaayyy eveeet çook güzell bir fiikiirr ondanda yapiimm hatta böyle bileklerinede güller falan yaparrııımmm
canım erkeklerede var yaratıcılıkle çıkıyo
geeell çarşaammbaa geell geell hanimişte hanimiiiş
sene olarak ayrım varmı yoksa tüm haziran annelerimi dogum yapanlar yapacak olanlar
bende gruba istek yolladımda daha bakamadım ondan sordum
aha ahaa duyamadımmmmm haftayamıı gidicennnn abuuu çokk varrr nasıl dayancamm bennnnnn :)))
yiyinn bunun totoşunuuuu
marifetliii kızzz yhaaaa
saolll canımm bnm tşklerr en kısa zamanda sende öğrenn inşşş :)gosdecım oglusun hayırlı olsun allah saglıkla dogmayı kucagına almayı nasıp etsın
Kaldı 1 hafta ahhh ahhDayanıcaz bacum artık
saolll canımm bnm tşklerr en kısa zamanda sende öğrenn inşşş :)
dayancazzz kuzummmm allahtann kesinn söylerrr o gnn artıkkkk tekk teselliii :2::2:
Ay inşallah kesin derrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?