Oldu bileee Rica ederim canım ne demek aşkolsun..Osurdumda kıçımmı yorulduu ayy pardon taş attımda kolummu yorulduuu
bana osurmaaa deme bakkk 9.cu madde gelıyor aklıma
Sabahtan beriiii etraf topluyorummm ben topluyorumm defnoşş dağıtıoo demin poposuna yedii bi tokatt bi geldimmm salonun her yanına krikkraklarını dağıtmış bide üstlerinee basmış hepp heryerr furda allahım bunlar 2 olunca ben ne halttt edicemm...
Birazdan allahtan annecimm geliyoo da en azından ben yaparken o tutar sıpamı...Herkes iyidir umarımmm..Küçükkk Bade hoşgeldinnn ...
Nazlıı Duyguu helecan durumlarıı nasılll ...:)))
EWTT TATLIMM SÜPER OLDU ÇOK BEĞENDİMM VALLAHİİ BÖYLEEEE :)))
KIZLARR BEN YATIOMM HEYCANDAN BUGÜNNN SABAH ÇOK ERKEN KALKTIMM UYKUMMM GELDİİ
LÜTFENN RİCA EDİORUMM BEN YOKKEN ÇOK KAYNATMAYIN SİZİ DÜŞÜNMEKTENNN SABAHI ZOR SABAH EDİOMM :d:d
SONRADA GEÇMİŞİ OKUYUNCA NİYE YATTIM DİE ÜZÜLÜOMMM
ÖPÜORUMMMM SİZLERİİ İİ GECELERRRRRRRRRRRR :)))
DNAZZZZ :))) DENİZKIZIIII YARINN HASTANEDEN GELİNCE MERAKTA BIRAKMAYINN HEMEN GİRİNN YAZINNN MERAKLA BEKLİCEZZZ KUZLARRRR ÖPÜLDÜNÜZZZ :)))))
ahahahahahah
9. madde halk arasında bok ama çocuklara ayıp olmasın die kaka e e gibi tabir edilen maddemi eee nede olsa osurduktan sonra devamıı bu
Yok yavrum ben sana linkini atimde anlaaa yarılosurmak - ek_i sözlük Şurdki 9.cu maddeyi okurmusunn
yolla bakiiim
cnm burdaki 9.cu madde osurmak - ek_i sözlük ve burdaki 8.ci maddeden sonrası
sevişirken osurmak - itü sözlük
eskileri okuyorum şuan ama henüz elime bir bilgi geçmedi giremedim şu aralar bilg.bozuktu sanki cinsiyet öğrenilmiş..bana biri güncel özet geçsin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Cnm rubetin kiz gozdeninde erkekmis
Cnm rubetin kiz gozdeninde erkekmis
ayy ne güzel allah onlara bağışlasın evlatlarını..bende çok meraklandım şimdi yaa sen ne zaman öğreniyorsun seninde sıran gelmiş
merhaba nasılsınız ,
ya ben "sigara bırakan anne adayının ruh hali " ni arattım ama bulamadım sizde var mı böyle bir yazı ?
merak ettim hem sigara bırakmanın pisikolojisi hem hamilelik etkisi ne gibi ruh hali oluşturuyor, böyle yazı aradım[/QUOTE
günaydın annişler
Günaydın cnm senle benden başka çalışan yok herhalde güne biz başlıyoruz...
sabah sabah bir öğürme ile girdim ofise herkes böle oldu
arada yokluyor yine oğlum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?