2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Oldu bileee Rica ederim canım ne demek aşkolsun..Osurdumda kıçımmı yorulduu ayy pardon taş attımda kolummu yorulduuu

ahahahahahah

bana osurmaaa deme bakkk 9.cu madde gelıyor aklıma

9. madde halk arasında bok ama çocuklara ayıp olmasın die kaka e e gibi tabir edilen maddemi eee nede olsa osurduktan sonra devamıı bu

2 cocuk zor valla canım ne diyelim simdiden kolay gelsin ama beraber büyür giderler işte :)
sen yoksun şimdi annen gelmiştir..
arkadaşa gittim bende malum maç vardı falan cok heyecanlıyım hiç uykum yok sorma canım hiçç

gözdemm inşallah güzel haberlerle yazarız yarın

kızlarr ben sımdı yarın gıdıyımmı yaa cınsıyetını ogrenmeye off cok kararsızım yada beklıyım kendı doktorumamı gıdeyımkı

eskileri okuyorum şuan ama henüz elime bir bilgi geçmedi giremedim şu aralar bilg.bozuktu sanki cinsiyet öğrenilmiş..bana biri güncel özet geçsin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gunaydin anneler. Bugun is yoktur diye uzun uzun uyurum diye dusunurken erkenden kalktim. 1 saat oldu Kalktim bulasik yikadim. Canim yemekde istemiyor ayva yedim.Ama cok kotu gazim var sanirsam dunden beri. Karnim cok kotu

Günaydın cnm senle benden başka çalışan yok herhalde güne biz başlıyoruz...

sabah sabah bir öğürme ile girdim ofise herkes böle oldu

arada yokluyor yine oğlum...

gunaydın tatlım .aynen öle canım erkencıyız.senın bulantılarda bı gecseydı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…