günaydınlar
gunaydın tatlım .aynen öle canım erkencıyız.senın bulantılarda bı gecseydı(
günaydın
gözdeyi bilmişim baktımda erkek demiştim ona.....:119:
rubeti bilemedim hatta çok şaşırdım...
gunaydın tatlım .aynen öle canım erkencıyız.senın bulantılarda bı gecseydı(
kizlar bnde erkenciyim de artk bn ofise kahvaltilik ne varsa getiriyorum cayci kizin odasinda lop lop yiyorum biktimtost yemekten yaa...
kizlar bnde erkenciyim de artk bn ofise kahvaltilik ne varsa getiriyorum cayci kizin odasinda lop lop yiyorum biktimtost yemekten yaa...
bende işyerine götürmeyi düşünmüyo değilim.ama haftaya karart verdik düzenli bi şekilde evimizde kahvaltımızı yapıcaz eşimle.Yoksa bu yaptığımız hiç sağlıklı değil
günaydınnn annejiklerrrr
valla canm bn sabah 7 de evden cikiyorum ve bn o saatte agzima lokma koyarsam geri cikaririm oyle garip bu huyum var.oyuzden iste olmam saat 9u buluo ve bnde aliyorum beslenme cantami dolduruyorum icine peynirdi zeytinyagiydi receldi kahvaltilik ne varsa bde meyveler filan ohhh cayimida aliyorum bebiste bikti tosttan ayrica bizim burda yapilan tost rezalet zaten.
günaydınnn annejiklerrrr
ya ben normalde 7.30 da kalkıyorum.Kahvaltı yapmam için 7 de kalkmam lazım.Ya alışık değilim o kadar erken kahvaltıya.Ama yapacak bişey yok yicem yicem yicemmmmmmmmmmmmmm
gunsydin canm bn arada kaciriyorum ama sn o bebegini aldirmayi dusunen arkadasmiydin??ya da o arkadas noldu bileniniz varmi??
iste buuu...uykumdan asla taviz veremem....
eet cnm bendim =((
aaa iyiki kiymamisin bebisine noldu hallettinmi sikintilarini???Insallah zamanla hepsi yoluna giricek zaten hep mutlaka bisekilde yoluna girer.sinir savasi vermeyen ailemi var???
komik ama sabah alarmı kuruyorum 7.20 ye 5 dakka ertelemesi var saat oluyo 7,35 o zaman kalkmak zorunda kalıyorumeşimde bi yandan hadi hadi ama her sabah haftasonuna şu kadar gün kaldı diyerek uyanıyorum bi nevi teselli ediyorum kendimi çok uykucuyum galibaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?