2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hımm ilacın etkisi olabilir canım.Ama ben ilaç falan değil gençliğimde de ihihihhihihi yanii lise hallerimdeyken tek fark gece sabahlara kadar oturuyodum sabah erkenden kalkıyodum ama haftasonları yine uyurdum uykuyu seviyodum yani.Şimdi ise eşimle şöyle haftasonu 12 den sonrası için oturmak istiyorum küt koltukta uyumuşumm nedennnnn nedennnnnnnnnnnnnn

kızlar şu kapı süsü çok hoşuma gitti sizce nasıl?

Eki Görüntüle 303278

cokk guzelll.ya pelish bnm yavruya erkek dye yazmis ama doktor sadece tahmin etmisti...bn pek emin olamiyorum esim bna dediki burda doktorlarin cinsiyet soylemesi aslinda yasaklanmis genelde erkek istedikleri icin aldirmasinlar dye belki de doktor herkese oglan diyodur dedi.icime oglan doguyor ama sadece gonlum kiza daha yatkin tabiki en basta saglikli olsun ama iste gonul bu.ama sakin oglansa da alinmasin bnm yavrusum bn ona kurban olurum kiz da olsa oglan da olsa...senmiysin tahminci snce bnmki ne bnde ayin 20 si gibi doktora gitmeyi dusunuyorum???

bnde oyleyim ama iste yas ilerledikce napicaksin artk yasimizi basimizi almis anne olucak kadinlarz:))bundan gayri bole koltuklarda sizip kalicaz...

günaaayyyddıınn paannpiişşleeer yağlarımı kremlleriimi süründüm iş vaktinin gelmesini bekliyoruum yaa oofff artık çalışmak istemiyorum evimde oturmak istiyoruum yaaa

Son düzenleme:
günaaayyyddıınn paannpiişşleeer yağlarımı kremlleriimi süründüm iş vaktinin gelmesini bekliyoruum yaa oofff artık çalışmak istemiyorum evimde oturmak istiyoruum yaaa

günaydın canım

bnde oyleyim ama iste yas ilerledikce napicaksin artk yasimizi basimizi almis anne olucak kadinlarz:))bundan gayri bole koltuklarda sizip kalicaz...

ya dün misafirliğe gittik daha doğrusu görümceme gittik orda da misafir vardı neyse tam kalktık gidicez erken daha otursaydınız falan dediler görümcem de hemen iyi niyetiyle alınmadım tabi de duyunca garip oldum dedikii.Ee çalışan kadın yarın işe gidicek dedi kadın kadın kadın kadın ben kendimi hala kadın gibi göremiyorum garip geliyo bana değil ki şimdi annemi olucam wayyy anasını sayın seyircilerrrr

banada yaparmısın bı tahmın ölecem meraktan vallla

kız hepsi tutmuyorki ama....
neyse yapim tutmazsa kızmak yok ama...

karnın büyükmüydü cnm senin,cildin kururmuydu,güzelleştinmi,bide memişler ucu kahveye döndümü?

birde ekşimi yedin çok tatlımı?

günaydın kızzzzz annnesiiiii amannn yağlarını da sürmüşşş süslenmişşş.Maşallahhh annişimizee

gunaydin kiz anasi (Maasallah) aman bn evde oturdukca daha ck yoruluyorum yaa.haftada 1 tatil bna yetiyr o da ck tatli geliyr.cnku vde durunca bn dur sunu da yapayim dur sunu da yapayim yk sunu da yapaym derken canim cikio...

bende işyerine götürmeyi düşünmüyo değilim.ama haftaya karart verdik düzenli bi şekilde evimizde kahvaltımızı yapıcaz eşimle.Yoksa bu yaptığımız hiç sağlıklı değil

bencede ama nasıl erkenden yiyebilcekmisin? ben ancak ofise gelince yiyebiliyorum...

evet o durum bende de var yaaa nasııll yaaa diyorum kendime kalıncaaa ben bebek evlilik bundan 2 yıl önce anlatsaydınız s.r die kovardım valla

valla bnde esime hep onu derim bn hala kendimi kadin gibi hissetmiyorum kizim bn derim.o da bnle dalga gecer hadiiii o tren cktan gectiiii dye...

oley
niye kızıyım canım aa olurmu ole sey
yok canım karnım pek buyuk degıl- cildimde kurumuyo-güzellestıgım solenemez-evet memişler kahveye donundu-eksıyı daha cok sevıyorum

bencede ama nasıl erkenden yiyebilcekmisin? ben ancak ofise gelince yiyebiliyorum...

miray yaa napimm bilmiyoruumm yani bi yerden başlamak lazım.Allah şükür yediklerimi çıkarmıyorum sadece iştahsızlık oluyo sabah erken saatlerde inan varya ekmeği ağzıma attığımda bazen suyla yutuyorum yoksa geçmiyo.Ki benn sabah en az yemekten önce 2 bardak yemek arası 3 bardak rahat su içiyorum yoksa kahvaltı yapamam içerlerimin tezmilendiğini hissediyorum açılıyorumm oofff su gbisi yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…