herkesin tek tesellisi o haftasonu zaten.bnm 2 haftada 1 pazar tatildi bn iki hafta sonra tatil dye kendimi avutuyodum ama sagolsun sef bayanlara her haftasonu izin verdi:))bn ck uykucuyum mayisik miskin ama nefret ediyrm bu halimden.belkide diyrm bnde tsh yuksek cikti ya ondandir ama ilaca da basladim hala ayniyim((
hımm ilacın etkisi olabilir canım.Ama ben ilaç falan değil gençliğimde de ihihihhihihi yanii lise hallerimdeyken tek fark gece sabahlara kadar oturuyodum sabah erkenden kalkıyodum ama haftasonları yine uyurdum uykuyu seviyodum yani.Şimdi ise eşimle şöyle haftasonu 12 den sonrası için oturmak istiyorum küt koltukta uyumuşumm nedennnnn nedennnnnnnnnnnnnn
günaaayyyddıınn paannpiişşleeer yağlarımı kremlleriimi süründüm iş vaktinin gelmesini bekliyoruum yaa oofff artık çalışmak istemiyorum evimde oturmak istiyoruum yaaa
bnde oyleyim ama iste yas ilerledikce napicaksin artk yasimizi basimizi almis anne olucak kadinlarz:))bundan gayri bole koltuklarda sizip kalicaz...
banada yaparmısın bı tahmın ölecem meraktan vallla
günaaayyyddıınn paannpiişşleeer yağlarımı kremlleriimi süründüm iş vaktinin gelmesini bekliyoruum yaa oofff artık çalışmak istemiyorum evimde oturmak istiyoruum yaaa
günaydın annişler
günaydınlar
günaydınnn annejiklerrrr
bide bu var bu sade gibi geldi ama ben süslü seviyorum...
Eki Görüntüle 303279
bende işyerine götürmeyi düşünmüyo değilim.ama haftaya karart verdik düzenli bi şekilde evimizde kahvaltımızı yapıcaz eşimle.Yoksa bu yaptığımız hiç sağlıklı değil
ya dün misafirliğe gittik daha doğrusu görümceme gittik orda da misafir vardı neyse tam kalktık gidicez erken daha otursaydınız falan dediler görümcem de hemen iyi niyetiyle alınmadım tabi de duyunca garip oldum dedikii.Ee çalışan kadın yarın işe gidicek dedikadın kadın kadın kadın ben kendimi hala kadın gibi göremiyorum garip geliyo bana değil ki şimdi annemi olucam wayyy anasını sayın seyircilerrrr
ya dün misafirliğe gittik daha doğrusu görümceme gittik orda da misafir vardı neyse tam kalktık gidicez erken daha otursaydınız falan dediler görümcem de hemen iyi niyetiyle alınmadım tabi de duyunca garip oldum dedikii.Ee çalışan kadın yarın işe gidicek dedikadın kadın kadın kadın ben kendimi hala kadın gibi göremiyorum garip geliyo bana değil ki şimdi annemi olucam wayyy anasını sayın seyircilerrrr
inş.düzelcek yavaş yavaş beklıorum herşeyın yoluna gırmesını
kız hepsi tutmuyorki ama....
neyse yapim tutmazsa kızmak yok ama...
karnın büyükmüydü cnm senin,cildin kururmuydu,güzelleştinmi,bide memişler ucu kahveye döndümü?
birde ekşimi yedin çok tatlımı?
bencede ama nasıl erkenden yiyebilcekmisin? ben ancak ofise gelince yiyebiliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?