gunaydin kiz anasi (Maasallah) aman bn evde oturdukca daha ck yoruluyorum yaa.haftada 1 tatil bna yetiyr o da ck tatli geliyr.cnku vde durunca bn dur sunu da yapayim dur sunu da yapayim yk sunu da yapaym derken canim cikio...
kız hepsi tutmuyorki ama....
neyse yapim tutmazsa kızmak yok ama...
karnın büyükmüydü cnm senin,cildin kururmuydu,güzelleştinmi,bide memişler ucu kahveye döndümü?
birde ekşimi yedin çok tatlımı?
cokk guzelll.ya pelish bnm yavruya erkek dye yazmis ama doktor sadece tahmin etmisti...bn pek emin olamiyorum esim bna dediki burda doktorlarin cinsiyet soylemesi aslinda yasaklanmis genelde erkek istedikleri icin aldirmasinlar dye belki de doktor herkese oglan diyodur dedi.icime oglan doguyor ama sadece gonlum kiza daha yatkin tabiki en basta saglikli olsun ama iste gonul bu.ama sakin oglansa da alinmasin bnm yavrusum bn ona kurban olurum kiz da olsa oglan da olsa...senmiysin tahminci snce bnmki ne bnde ayin 20 si gibi doktora gitmeyi dusunuyorum???
bebek herşeyi güzelleştircek ben konuyu bilmiyorum ama onun sna bağlılığı herşeyden öte olacak.
GÜZELMİŞ BU
gayet güzel canım.Oohhh insanın tabi bebişinin ne olduğunu bilince böyle onu bunu beğenir gösterir di mi:26: renk tonu da çok hoşmuş.Tercih edilebilir
günaaayyyddıınn paannpiişşleeer yağlarımı kremlleriimi süründüm iş vaktinin gelmesini bekliyoruum yaa oofff artık çalışmak istemiyorum evimde oturmak istiyoruum yaaa
alayımmı karar veremedim ilk süsle başlayalım diyorum benim oğlum değişmez herhalde pipi görmüştüm çünkü.
alayımmı karar veremedim ilk süsle başlayalım diyorum benim oğlum değişmez herhalde pipi görmüştüm çünkü.
ya dün misafirliğe gittik daha doğrusu görümceme gittik orda da misafir vardı neyse tam kalktık gidicez erken daha otursaydınız falan dediler görümcem de hemen iyi niyetiyle alınmadım tabi de duyunca garip oldum dedikii.Ee çalışan kadın yarın işe gidicek dedikadın kadın kadın kadın ben kendimi hala kadın gibi göremiyorum garip geliyo bana değil ki şimdi annemi olucam wayyy anasını sayın seyircilerrrr
nilfar bence doktor bişi görmüştür de tahmin etmiştir sen bilyorum içten içe kız istiyosun bende ilk öyle sitedim sonra oğlum olacağını duyunca farklı oldu duygularım bu ilk bebeklerimiz sonuçta...daha ikincide üçüncüde kızı yakalarız napalım...
senin karnın çok çıkmışmıydı...güzelleştinmi...ciltte kuruluk varmı...bide ekşimi aşerdin tatlımı?
GÜNAYDINbence bu süs güzelmiş:)
kızlar bnm yarın ıkılı taramam var belli olurmu cinsiyetımız acaba
çok heycanlıyım
gelinimin annesi hoş geldin kız dünür....
bende gitmek istemiyorum ama yazı düşün bol bol tatil yapıcaz zaten....
herkese günaydın kızlar..bebeişlerinizi düşünün ve yüzünüzden gülücük eksik olmasın..
öylemi alayımmı odanın kapısına asayım güzel olur...kendimi zapt edemiyorum yaaa...kıyafet akkabı bide çorap aldım ama hala alasım var...
ben de dün ikili tarama testi yaptırdım ama belli olmaz dedi söylemedi,tüm ısrarımıza ragmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?