2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin kiz anasi (Maasallah) aman bn evde oturdukca daha ck yoruluyorum yaa.haftada 1 tatil bna yetiyr o da ck tatli geliyr.cnku vde durunca bn dur sunu da yapayim dur sunu da yapayim yk sunu da yapaym derken canim cikio...

saol canım benniim... ya yetmiyo 1 gün 2 gün olsa tam süper olcak yoksa sürekli evde kalamam kendimi biliyorum

miraaayyyy bnm yazdigimi okumadnmi ama ya???

nilfar bence doktor bişi görmüştür de tahmin etmiştir sen bilyorum içten içe kız istiyosun bende ilk öyle sitedim sonra oğlum olacağını duyunca farklı oldu duygularım bu ilk bebeklerimiz sonuçta...daha ikincide üçüncüde kızı yakalarız napalım...

senin karnın çok çıkmışmıydı...güzelleştinmi...ciltte kuruluk varmı...bide ekşimi aşerdin tatlımı?

günaydin haziran anneleri...

maasallah yavastan cinsiyetleri ögrenmeye baslamissiniz:)hayirlisi olsun herkes icin..

ben de temmuz annesi adayi olarak sizleri takip ediyorum ve bi sonraki yasayacaklarimi sizlerden görmek cok güzel..

sanirim 12. haftadan itibaren cinsiyetler görülmeye baslaniyor?

gayet güzel canım.Oohhh insanın tabi bebişinin ne olduğunu bilince böyle onu bunu beğenir gösterir di mi:26: renk tonu da çok hoşmuş.Tercih edilebilir

hhahaha aynen sende beğenmeye başlarsın cnm ...
ben 28 ni beklemesem de gizli gizli bir doktora gitsem mi acaba...değişmez herhalde ...

günaaayyyddıınn paannpiişşleeer yağlarımı kremlleriimi süründüm iş vaktinin gelmesini bekliyoruum yaa oofff artık çalışmak istemiyorum evimde oturmak istiyoruum yaaa

gelinimin annesi hoş geldin kız dünür....

bende gitmek istemiyorum ama yazı düşün bol bol tatil yapıcaz zaten....

alayımmı karar veremedim ilk süsle başlayalım diyorum benim oğlum değişmez herhalde pipi görmüştüm çünkü.

valla güzel süs.ama yınede sen bılırsın bıraz daha bak baska bısı denk gelır sonra keske almasaydım dersın.eger gözune carpan bısı olmazsa al bunu

alayımmı karar veremedim ilk süsle başlayalım diyorum benim oğlum değişmez herhalde pipi görmüştüm çünkü.

ben kendim baappcaam böyle şeylerini ah boş vaktim olsa başlardım şimdiden dr kesinmi dedii öyle dediyse al gitsin yada elden alıcaksan fişini sakla değişirse bebiş sende onu değiştirirsin ben dr kesin dedi ama haftaya kendi drumda sorucam bakalım :) yinede fişleri saklıyorm

Son düzenleme:

kötü bişi dememiş kadınız artık öyle değilse kadınlar kulubunde ne geziyon şişttt

ben de kendimi kadın olarak göremiyorum nedense...çıtır kadınlarız

yaa allah saglik versin bebisime baska bisey istemem tabiki ama bn anneme ck bagliyim dye heralde gonlumden oyle geciyr ama oglan olacagini da kesin biilsem gonlumu filan unutup acayip mutlu olucam biliyorum ama belirsizlik iste bnmkine bi kiz dediler snra bi oglana benzio dediler nebilim???neyse bnm karnim az cikti popomda az cikti (snde bebis mebis yk diyomusun smdi:))) )bn hic as ta ermedim hic midem de bulanmadi...ne guzellestim ne cirkinlestim sadece suratm da biraz sivilceler cikti.cildimde kuruluk az az basladi sag yanagim acayip kuruo sol iyi:))gogus uclarim baya kahverengi oldu.smdi bukadar sacma belirtiye gore sn hamilemisnki diyomusun bna.hadiii deyin bna neyim olacak bnmmm deyin de gorummm:))Buarada korkuyorum ya Insallah sagliklidir doktora gidip geldigimde cinsiyeti filan unutup yikilacagim bi haberle donmek istemiyrm.Allahim sen saglik ver yeterrr.. aminnn...

gelinimin annesi hoş geldin kız dünür....

bende gitmek istemiyorum ama yazı düşün bol bol tatil yapıcaz zaten....

ondan emin değilim canım eşim şimdi bile yardımm etmiyo dün yatmadan ağlama krizine girdim onun yüzünden özürler falan diliyo ama yine bidiğielinde

ben de dün ikili tarama testi yaptırdım ama belli olmaz dedi söylemedi,tüm ısrarımıza ragmen

üff ya neden solemıolarr üstten kesın bişi dıemıolarmış alttan baktırrısan daha net ggozokuomuş adama alttn bakmı desem ne sapık heralde dıcek ılla göstermek ıstıo dıye hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…