2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzelmiş.ama şöyle bi durum var.eğer normal doğum yaparsak en fazla 1 gece hastanede tutuyolar.bu durumda 1 gün için fazla süs gibi geldi bana.hastane için ancak kapı süsü olabilir.ama evde çocuk odasının kapısı,duvarı her yerini süs yapmak istiyorum:))

rubetcim o aglama krizine gecnlerde bnde girdim yardim etmedi dye.ama nasil agladim hunk hunk dye dayanamdi geldi sarildi ama bnmde sucum var bnm esim bna ck yardimciydi ama adam sonucta yardim ederken biseyleri dokuyrdu yanlis yapiyrdu dye acik kiziodum oda tabi snra vazgecti ama bn honk honk aglayinca smdi yne b asladi bnde ck dikkat ediyrm artk ne yapsa tesekkurederim askim deyip opuyrm o da gaza gelio:)))

günaydınnn annecikler....

herkesin keyfi yerindedir inşallah....

3 sabahtır anneme ikizime ekmek yapıyorum işe gitmeden .... keşke kalktığımda oturupta 2 lokma bende yiyebilsem ama nerdeee o saatte pek almıyo içimmmm....

Miraycım kapı süsleri çok güzelmiş ama keşke imkanın olsa da bi eminönündekileri görsen canımmm o kadar çok çeşit varki ...ben bi taneyi gözüme kestirdim cinsiyet belli olsun kesin ikizim yada işyerindekilerden biri hediye alır bana...Malum neyi beğensem hediye geliyoo...Daha ben bişey alamadım çileğimee..

kızlarrrrrrrr eğer erkek olursa eşim ege olsun dıo
bende kız olursa tuana olsun dıyorum
bazılarıda tuana erkek ısmı dıolar kızdada duydumm cevaplarınızı beklıormm

bugün bi kaç bişi yiyebildim..mutluyum... benim bütün hazırlıklar tamam hiç bi hazırlıga gerek yok bi cinsiyet değişirse hastane çıkışı alırım o kdr

kapı süsü paylaştım geride baksan bir....senin fikrin ne ucuz gibi 25 TL...

sende erkek olcağı için değişme bence...

benimde oğlan doğuyor ama ben hep ekşi yedim...

Allah allah mantığım kız diyor içim oğlan anlamadım gitti ....

Biz hislermize güvenelim oğlan diyelim...

günaydın....nasılsın..

iyiyim canım bebeşim için kitap okumaya başladım. ve hergün mutlaka yasin yada küçük duları dinliyorum. hem beni rahatlatıyo hemde bebişimim hafızası gelişsin artık herşeyi hissediyormuş.

benimde oğlan doğuyor ama ben hep ekşi yedim...

Allah allah mantığım kız diyor içim oğlan anlamadım gitti ....

Biz hislermize güvenelim oğlan diyelim...

canım içine doğuyorsa erkek olacaktır bence hadi hayırlısıyla öğrenirsin inşallah çok heyecan verici yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…