kızlaar ben görünmez mi oldum meraktan çatlıyorum sordum söylemiyorsunuz.gözdenin cinsiyeti belli oldu mu.rubete hayırlı olsun dedim ses yok,küstünüzmü banaaaaaa
miray güzelmiş kapı süsü
günaydın kızlaaaar nasılsınızzz
ben cok heyecanlıyım cunki doktora gidceez
dua edinn benım ıcın olurmu test sonucları iyi çıksın
bebişim iyi olsun
miray bugün ögrenebilriim cinsiyeti büyük ihtimalle banada kız demiştin bakalım nolcekkk
bi bende var sanırdım bu durum
herhalde vajınısmustan derdim megerse normalmiş
kadın dedilermi hakaret ettiler gibi gelirdi o derece
kızlaar ben görünmez mi oldum meraktan çatlıyorum sordum söylemiyorsunuz.gözdenin cinsiyeti belli oldu mu.rubete hayırlı olsun dedim ses yok,küstünüzmü banaaaaaa
kızlar doktoru aradım sekreterı çıktı yagrın ıkılı taramam var 3 hafta sonra gelmemi söylemişti doktorum dedim yagrın gel muayne ol ıkı gun sonra tekrar gelıcksn ıkılı tarama için dedi ne alaka ıkı kere muayne parası almak içinmi yapıolar
Günaydınnn annelerrrrrBunlarda bizim bebişimizin unisex eşyaları Cinsiyet hala belli olmadığı için unisex takılıyoruz
Eki Görüntüle 303354 Eki Görüntüle 303357 Eki Görüntüle 303358 Eki Görüntüle 303359 Eki Görüntüle 303360
bu zamanda normal doğum yapan bulmak zor canım valla hemeen hhoop sezeryan ne kadar epidural normal istesemde sezeryan olucakmışım gibi geliyo
walla bende normal doğum yapıcam diyorum kendi kendime..aslında canım çok tatlıdır ama şu doğum fotoğrafçılığı var ya normal doğumda hemen foto çekiliyo ve güzel oluyo..böyle bebişimi öperken:) sırf hemen foto çekiliyim diye dişimi sıkıyım diyorum:)) epiduralden de korkuyorum..ne biliim işte yaa.her şey foto da güzel görünmek için:))
günaydın kızlaaaar nasılsınızzz
ben cok heyecanlıyım cunki doktora gidceez
dua edinn benım ıcın olurmu test sonucları iyi çıksın
bebişim iyi olsun
miray bugün ögrenebilriim cinsiyeti büyük ihtimalle banada kız demiştin bakalım nolcekkk
bi bende var sanırdım bu durum
herhalde vajınısmustan derdim megerse normalmiş
kadın dedilermi hakaret ettiler gibi gelirdi o derece
merhaba nasılsınız ,
ya ben "sigara bırakan anne adayının ruh hali " ni arattım ama bulamadım sizde var mı böyle bir yazı ?
merak ettim hem sigara bırakmanın pisikolojisi hem hamilelik etkisi ne gibi ruh hali oluşturuyor, böyle yazı aradım[/QUOTE[/QUOTE
bak buda var ama çok pahalı yaa 150 TL ne bu yaa altın yastığı bide çerçeve varmış...Eki Görüntüle 303379
senin prensesin de hayırlı olsun,alışverişe de başlarsın sen artık bizi kıskandırırsınoldu canım erkekmiş pipisini görmüşler bebişin
ben görüyorum ben şimdi geldimmmmm
kızlar merhaba bşy sorucam yaa bnde hçbi belirti kalmadı göğüslerde ağrı acı kasıklarda ağrı fln bazen hamile olduğumu bile unutuyorum szler ne durumdasınız
merhaba nasılsınız ,
ya ben "sigara bırakan anne adayının ruh hali " ni arattım ama bulamadım sizde var mı böyle bir yazı ?
merak ettim hem sigara bırakmanın pisikolojisi hem hamilelik etkisi ne gibi ruh hali oluşturuyor, böyle yazı aradım[/QUOTE[/QUOTE
yok yokk ben bu ısrarlı soruna cevap vericem artık:)):):) Canımm konuyu günceller misin:)
senin prensesin de hayırlı olsun,alışverişe de başlarsın sen artık bizi kıskandırırsın
hoşgeldin canım.nasılsın?benim midem çook fena dünden beri yatıyorum.bugün okula çok zor geldim.kusmuyorum ama çok kötüyüm.acaba gidip bi serum mu taktırsam diye düşünüyorum
geçer inş. bende dün acaip kötüydüm bi lokma koyamaım bugün biraz daha iyiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?