2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaar ben görünmez mi oldum meraktan çatlıyorum sordum söylemiyorsunuz.gözdenin cinsiyeti belli oldu mu.rubete hayırlı olsun dedim ses yok,küstünüzmü banaaaaaa

kızlar doktoru aradım sekreterı çıktı yagrın ıkılı taramam var 3 hafta sonra gelmemi söylemişti doktorum dedim yagrın gel muayne ol ıkı gun sonra tekrar gelıcksn ıkılı tarama için dedi ne alaka ıkı kere muayne parası almak içinmi yapıolar

deniz git bakalım hayırlısyla bende merak ettim şimdi bian önce öğren gel...

neden öyle dediki.Özele mi gidiyorsun canım?Bne gittiğimde test için aynı gün hem kan verdim hemde ultrasona girdim ki aynı gün yapılması gerekiyo ikiside.Neden önce çağırmış ki neyin kontrolünü yapıcak bende pek anlam veremedim.

ayyyyy inş. gzel haberlerle gelirsin canım yaaa.bebişin de cinsiyetini öğrenirsin belki.Ya sorma geçen bi çocuk bana teyze dedi halbuki ben daha 25 yasındayım.Ben evliyim dediğimde şaşkınlık geçiriyolar hehehe bi de hamileyim desem o kadar da değil derler heralde Ben bi de kocişimin yanında iyice küçülüyorum minicik bir kedi yavrusu gibi sokuluyorum eheuhu

oldu canım erkekmiş pipisini görmüşler bebişin
senin prensesin de hayırlı olsun,alışverişe de başlarsın sen artık bizi kıskandırırsın
ben görüyorum ben şimdi geldimmmmm

hoşgeldin canım.nasılsın?benim midem çook fena dünden beri yatıyorum.bugün okula çok zor geldim.kusmuyorum ama çok kötüyüm.acaba gidip bi serum mu taktırsam diye düşünüyorum

kızlar merhaba bşy sorucam yaa bnde hçbi belirti kalmadı göğüslerde ağrı acı kasıklarda ağrı fln bazen hamile olduğumu bile unutuyorum szler ne durumdasınız

kaç haftalıksın canım.Bende de ilk zamanlar çok olmuştu.Artık bende sadece göğüslerde dolgunluk yerinde.Olabilir yanii ilerleyen zamanlarda normale dönüyosun.

geçer inş. bende dün acaip kötüydüm bi lokma koyamaım bugün biraz daha iyiyim...

geçer inş. bende dün acaip kötüydüm bi lokma koyamaım bugün biraz daha iyiyim...

ben de açım ama dünden beri bişey yiyemiyorum,ağzımda zehir gibi bi tat var sanki geçmiyor.midem bulanıyor keşke kussam da rahatlasam diyorum ama kusamıyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…