benimde oğlan doğuyor ama ben hep ekşi yedim...
Allah allah mantığım kız diyor içim oğlan anlamadım gitti ....
Biz hislermize güvenelim oğlan diyelim...
iyiyim canım bebeşim için kitap okumaya başladım. ve hergün mutlaka yasin yada küçük duları dinliyorum. hem beni rahatlatıyo hemde bebişimim hafızası gelişsin artık herşeyi hissediyormuş.
canım içine doğuyorsa erkek olacaktır bence hadi hayırlısıyla öğrenirsin inşallah çok heyecan verici yaa..
yok canım 19 aralıkta gidicem
iyi bari cinsiyetide öğrenmiş olursun...
13 haftalık olucak belli olur herhalde..hayırlısı
çok güzelmiş.ama şöyle bi durum var.eğer normal doğum yaparsak en fazla 1 gece hastanede tutuyolar.bu durumda 1 gün için fazla süs gibi geldi bana.hastane için ancak kapı süsü olabilir.ama evde çocuk odasının kapısı,duvarı her yerini süs yapmak istiyorum:))
rubetcim o aglama krizine gecnlerde bnde girdim yardim etmedi dye.ama nasil agladim hunk hunk dye dayanamdi geldi sarildi ama bnmde sucum var bnm esim bna ck yardimciydi ama adam sonucta yardim ederken biseyleri dokuyrdu yanlis yapiyrdu dye acik kiziodum oda tabi snra vazgecti ama bn honk honk aglayinca smdi yne b asladi bnde ck dikkat ediyrm artk ne yapsa tesekkurederim askim deyip opuyrm o da gaza gelio:)))
neyi yapcan burda bir sürü şey çıkyo hangisi?
günaydın
gözdeyi bilmişim baktımda erkek demiştim ona.....:119:
rubeti bilemedim hatta çok şaşırdım...
ya dün misafirliğe gittik daha doğrusu görümceme gittik orda da misafir vardı neyse tam kalktık gidicez erken daha otursaydınız falan dediler görümcem de hemen iyi niyetiyle alınmadım tabi de duyunca garip oldum dedikii.Ee çalışan kadın yarın işe gidicek dedikadın kadın kadın kadın ben kendimi hala kadın gibi göremiyorum garip geliyo bana değil ki şimdi annemi olucam wayyy anasını sayın seyircilerrrr
günaydın kızlaaaar nasılsınızzz
ben cok heyecanlıyım cunki doktora gidceez
dua edinn benım ıcın olurmu test sonucları iyi çıksın
bebişim iyi olsun
günaydınnn annecikler....
herkesin keyfi yerindedir inşallah....
3 sabahtır anneme ikizime ekmek yapıyorum işe gitmeden .... keşke kalktığımda oturupta 2 lokma bende yiyebilsem ama nerdeee o saatte pek almıyo içimmmm....
Miraycım kapı süsleri çok güzelmiş ama keşke imkanın olsa da bi eminönündekileri görsen canımmm o kadar çok çeşit varki ...ben bi taneyi gözüme kestirdim cinsiyet belli olsun kesin ikizim yada işyerindekilerden biri hediye alır bana...Malum neyi beğensem hediye geliyoo...Daha ben bişey alamadım çileğimee..
aayyy hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruuuz
Günaydınnn annelerrrrrBunlarda bizim bebişimizin unisex eşyaları Cinsiyet hala belli olmadığı için unisex takılıyoruz
Eki Görüntüle 303354 Eki Görüntüle 303357 Eki Görüntüle 303358 Eki Görüntüle 303359 Eki Görüntüle 303360
ay sağol canım benim inşaalllaaah
asıl sanatopicte kızlar altın degerınde cunkı
Günaydınnn annelerrrrrBunlarda bizim bebişimizin unisex eşyaları Cinsiyet hala belli olmadığı için unisex takılıyoruz
Eki Görüntüle 303354 Eki Görüntüle 303357 Eki Görüntüle 303358 Eki Görüntüle 303359 Eki Görüntüle 303360
günaydın kızlaaaar nasılsınızzz
ben cok heyecanlıyım cunki doktora gidceez
dua edinn benım ıcın olurmu test sonucları iyi çıksın
bebişim iyi olsun
aaaayy çok güzel özellikle geğikli badiye bayııllddddııııımmmmgüzel günlerde giyer inşalllaaahh
saol canıımbelkim seninkide kız oluur
Canımmmm inşallahh herşey yolunda olur cinsiyetnide öğrenip hemencecik geliverirsinn
ay inşallah desem
neyse ben hayırlısı olsun diyeyim
farketmez diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?