2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimde oğlan doğuyor ama ben hep ekşi yedim...

Allah allah mantığım kız diyor içim oğlan anlamadım gitti ....

Biz hislermize güvenelim oğlan diyelim...

sana demistim bnde bi gariplik var dye:))bak gordnmu snnde kafan karisti hadi hayirlisi kendimi tutayim biraz artk 20 sinde kesin belli olur sanirim.allahtan hayirlisi neyse o olsun saglikli olsun ama hala icimde bnle yasio olsunn:)))

evet y ck heyecanli oglan da olsa kizda olsa insan bilmek ona gore sevmk istio.allahimm gcsin su gunler goreyim yavrusumuuu:)))

günaydın kızlar,nasılslnız
rubetcim hayırlı uğurlu olsun prensesin inşallah.artık alışverişe başlarsın bizi kıskandırırsın bu arada gözde öğrendi mi bebeğinin cinsiyetini?sayfa çok ilerlemiş şimdi okuyamıyorum da.

bu zamanda normal doğum yapan bulmak zor canım valla hemeen hhoop sezeryan ne kadar epidural normal istesemde sezeryan olucakmışım gibi geliyo

yok canım benimki bişey yapmıyo bu hafta 4-12 evde 4e kadar evi görsen harp edilmiş gibi oluyo mutfak desen sorma gitsin salı akşamı eve gidince bildiğin evi çamaşır suyuyla yıkadım bi yatak odam kaldı bide ütülerim (zaten yatak odamada yatağı kaldıramam die girmedim yoksa sildiğin falan hiç bişey anlaşılmıyo) neyse 12de hiç aç geldiğini görmedim bende dışardan söyledim canım bişey istedi ekmek yokmuş evde ekmek tam yatıyodum ekmek nerde die soruyo dedim nerde olabilir e yok orda yok ekmek yoktur dedim zaten sinirlendirmişti beni gelir gelmez çoraplarını falan çıkarmış salonun ortasında neyse zaten şurasıda olmasa aç kalıcaz die saydırıyo dedim sen nebiçim insansın canım çıkıyo ne biliyim aç geliceğini senin evin dimi ekmeğin yerini bile bana soruyosun evinde ne var ne yok haberin bile yok insanlar evde oturduğu halde kadın tutuyo(üst komşum) ben çalışıyorum birde üzerine hamileyim canım çıkıyo yeterki çenen kapansın die kadın çağırsamda laf ediyosun ama yardım etmiyosun hiç bana die başladım ağlamaya hem sayıyorum gecenin bi yarısı öyle olunca sarılıyo özürdilerim özürdilerim çok düşüncesizim falan git istemiyorum git die ağlıyorum bu sefer

neyi yapcan burda bir sürü şey çıkyo hangisi?

canım oda süslemesi işte

bende 16 sında gidicem kontrole ..aslında normalde bu cuma çağırmıştı dr ama eşim çok girdik usg ye nerdeyse 10 günde bir gittik başlarda o yüzden geç gidelim dedi 1 hafta bizde haftaya gidicez..cinsiyetde belli olur belki ...

günaydın kızlaaaar nasılsınızzz
ben cok heyecanlıyım cunki doktora gidceez
dua edinn benım ıcın olurmu test sonucları iyi çıksın
bebişim iyi olsun

günaydın

gözdeyi bilmişim baktımda erkek demiştim ona.....:119:

rubeti bilemedim hatta çok şaşırdım...

miray bugün ögrenebilriim cinsiyeti büyük ihtimalle banada kız demiştin bakalım nolcekkk

bi bende var sanırdım bu durum
herhalde vajınısmustan derdim megerse normalmiş
kadın dedilermi hakaret ettiler gibi gelirdi o derece

biraz bakıcam cnm buralarda varmı diye mağazalara baksam bulurum herhalde...

bu basit gibi geldi vazgeçtim...eminönünde olan bir mağzayı buldum burdan hakkaten süper şeler vardı ama ben Antalyadayım azcık beklicem araştırcam.

aaaayy çok güzel özellikle geğikli badiye bayııllddddııııımmmm güzel günlerde giyer inşalllaaahh

ay sağol canım benim inşaalllaaah
asıl sana topicte kızlar altın degerınde cunkı

saol canıım belkim seninkide kız oluur

aaaayy çok güzel özellikle geğikli badiye bayııllddddııııımmmm güzel günlerde giyer inşalllaaahh

saol canıım belkim seninkide kız oluur

ay inşallah desem
neyse ben hayırlısı olsun diyeyim
farketmez diyeyim
Canımmmm inşallahh herşey yolunda olur cinsiyetnide öğrenip hemencecik geliverirsinn

sağol canımm inşallaaaaah

kızlar merhaba bşy sorucam yaa bnde hçbi belirti kalmadı göğüslerde ağrı acı kasıklarda ağrı fln bazen hamile olduğumu bile unutuyorum szler ne durumdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…