inşallah herşey güzel çıkar canım..güle güle git güle güle gel...günaydın kızlaaaar nasılsınızzz
ben cok heyecanlıyım cunki doktora gidceez
dua edinn benım ıcın olurmu test sonucları iyi çıksın
bebişim iyi olsun
miray bugün ögrenebilriim cinsiyeti büyük ihtimalle banada kız demiştin bakalım nolcekkk
Bi bende var sanırdım bu durum
herhalde vajınısmustan derdim megerse normalmiş :d
kadın dedilermi hakaret ettiler gibi gelirdi o derece
çok şekerler...günaydınnn annelerrrrrBunlarda bizim bebişimizin unisex eşyaları Cinsiyet hala belli olmadığı için unisex takılıyoruz
Eki Görüntüle 303354 Eki Görüntüle 303357 Eki Görüntüle 303358 Eki Görüntüle 303359 Eki Görüntüle 303360
bende aynı durumdayım canım..ama bugün çok halsiz hissediyorum kendimi kocişimlede bozuğuz az ondandır belki gerçi ben bozuğum o değil..ama genede çok kötüyüm halsiz uykusuz ve iştahsızım..kızlar merhaba bşy sorucam yaa bnde hçbi belirti kalmadı göğüslerde ağrı acı kasıklarda ağrı fln bazen hamile olduğumu bile unutuyorum szler ne durumdasınız
kızlar doktoru aradım sekreterı çıktı yagrın ıkılı taramam var 3 hafta sonra gelmemi söylemişti doktorum dedim yagrın gel muayne ol ıkı gun sonra tekrar gelıcksn ıkılı tarama için dedi ne alaka ıkı kere muayne parası almak içinmi yapıolar
deniz git bakalım hayırlısyla bende merak ettim şimdi bian önce öğren gel...
ayyyyy inş. gzel haberlerle gelirsin canım yaaa.bebişin de cinsiyetini öğrenirsin belki.Ya sorma geçen bi çocuk bana teyze dedihalbuki ben daha 25 yasındayım.Ben evliyim dediğimde şaşkınlık geçiriyolar hehehe bi de hamileyim desem o kadar da değil derler heralde Ben bi de kocişimin yanında iyice küçülüyorum minicik bir kedi yavrusu gibi sokuluyorum eheuhu
ben de açım ama dünden beri bişey yiyemiyorum,ağzımda zehir gibi bi tat var sanki geçmiyor.midem bulanıyor keşke kussam da rahatlasam diyorum ama kusamıyorum da.
saol canım cıkınca facebooktan yazıcam önce direk
ama bu da dilek ağacı gibi:) zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu benim tercihim olmazdı şahsen.Daha böyle bebişli daha belirgin bi hikaye içerir gibi bişi olması lazım benimkinin.
kaç haftalıksın canım.Bende de ilk zamanlar çok olmuştu.Artık bende sadece göğüslerde dolgunluk yerinde.Olabilir yanii ilerleyen zamanlarda normale dönüyosun.
ben de açım ama dünden beri bişey yiyemiyorum,ağzımda zehir gibi bi tat var sanki geçmiyor.midem bulanıyor keşke kussam da rahatlasam diyorum ama kusamıyorum da.
iyiyiz canım sen nasılsınGünaydın kızlar. 2 gün girmedim, nasılsınız bakalım? Neler oldu?
teşekkürler canım inşallaaahinşallah herşey güzel çıkar canım..güle güle git güle güle gel...
çok şekerler...
bende aynı durumdayım canım..ama bugün çok halsiz hissediyorum kendimi kocişimlede bozuğuz az ondandır belki gerçi ben bozuğum o değil..ama genede çok kötüyüm halsiz uykusuz ve iştahsızım..
canım 10 gün içinde muayene olunca benim bildiğim tekrar muayene ücreti ödemiyosun..bizde öyle. Eminim sizinde öyledir..
tamam canım özelden gönderiyorum simdicanım face adresini bana yazar mısın bakim neler olur orda
güzelmiş de ne gerek var ya o kadara pahalı değilmi
yok yokk ben bu ısrarlı soruna cevap vericem artık:)):):) Canımm konuyu günceller misin:)
yok yokk ben bu ısrarlı soruna cevap vericem artık:)):):) Canımm konuyu günceller misin:)
e yani dimi , hem diyorlar bida sor bu sefer cevap vercez , hem yine görmeden geçiyolar..
bu sefer sitem etmeden alıntımı alıntı yaptım durdum bakam napacaklar diye..
taaaaa ne zaman önce sorduğum sorular bunlar ayol...
bide gaz ile ilgili sorum vardı bir ay geçti hiiç cvp verilmedi...
14. haftadayım cnmm ayy ne bilim yaa tedirgin oluyorum uffff
bide gülüyon demi ilgilenmeyenler arasındayız diyeceğine.. hıh!!!
bak bunları nasıl görüyonuz hıh
aybalam bu mesajı yazarken çok içten yazdımmmvalla çözüö bulmak istiyorummmm artık arkadaşa yaaaaaa ara reklamlar gibi her sayfada var ama yardımcı olalım arkidiiişlerim
bende 14.haftadayım:) tedirgin olmana gerek yok doktor kontrollerine gidiyo musun.test falan yaptırıyoumusun eğer aksi bi durum olsa bunu doktorun söyler ve ona göre sana yardımcı olur
14. haftadayım cnmm ayy ne bilim yaa tedirgin oluyorum uffff
selwiciim noldu nie kızdırdı eşin seni bakiim sıkma canını kuzum
bide gülüyon demi ilgilenmeyenler arasındayız diyeceğine.. hıh!!!
bak bunları nasıl görüyonuz hıh
e yani dimi , hem diyorlar bida sor bu sefer cevap vercez , hem yine görmeden geçiyolar..
bu sefer sitem etmeden alıntımı alıntı yaptım durdum bakam napacaklar diye..
taaaaa ne zaman önce sorduğum sorular bunlar ayol...
bide gaz ile ilgili sorum vardı bir ay geçti hiiç cvp verilmedi...
sen sıkıntı yapma canım.Konualım halledelim ben yanındayımsen heralde sigara kullanıyosun öyle mi hamişsin şimdi sigaraya mı bırakıyosun açıklar msıın ona göre yazalım bişeyler
ayyy burda benim ismim görünüyo ben yazmadım o yorumu noliiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?