2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

pelishh nbr canım giremiyorum kaç gündür görmüşsün bebişini sevindim tatlım bende yarın gidicem 7h4g oldu bakalım öyle uyumlu gidiyormu gelişimi fln nasıl merak ettim :)

iyiyim canım sağolasın ya valla 9+3 çıktı 8 cm olmuş işlr yolunda dedi allahıma şükürler olsun. inşallah sende yarın güzel haberlerle gell

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım 2012 haziran anne adayıyım sizler kaç haftalık hamilesiniz nasıl besleniyorsunuz bu konuları benle paylasırmısınız

Hos geldin cnm Rabbim bebegini saglikla sihhatle ve hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.

Mide bulantin yoksa herseyden azicik yimeye ozen goster cnm...

Omega3 yimen bebeginin acisindan faydali olur (balik, ceviz vs..)

Koyu yesil sebzelerde cok onemli. Hergun et yimelisin et derken tavuk, kirmizi et, balik...

Meyveyi bol bol ye veeeeeeee sutu eksik etme. Bol bolda su icersen tamamdir

hımm olabilir ne bilim işte ona tanımadığı bir dr. girmişti...Bilmiyorum devlet hastanesi biraz bana ilgisiz ve oradakiler güvenilir gelmiyor bilmiyorum tabii benim düşüncem herkesle ayrı ayrı ilgilenemezler tabii ama çok iyi şeyler duymadım...

banada dediğin tüm tahliller yapıldı..biyokimya yazıyordu bide onada bakıldı...

gözün aydın canım,inşallahhh RABBİM bizede nasip eder görmeyi bebişlerimiziii kaç haftalık senin bebiş,üstten mi baktı doktorrr???

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım 2012 haziran anne adayıyım sizler kaç haftalık hamilesiniz nasıl besleniyorsunuz bu konuları benle paylasırmısınız

tatlımm hoşgeldin aramıza hayırlı olsun.......doktorum bana mayonez,az pişmiş et,gazlı içeceklerden uzak dur demişti.

hoşgeldin aramıza ben 9+2 haftalık hamileyim hergün süt yoğurt fındık ve ceviz yiyorum birde sabahları bir kaşık üzüm pekmezi yiyorum çiğ et sosis sucuk salam bunlardan uzak duruyorum birde doktor bol bol sirkeli suda bekletilmiş yani iy yıkanmış yeşillik yememi söyledi maydanoz hariç

hoşbulduk canım ben bunların yanı sıra arada atlı ve hamur işide yiyorum ne yapacam bilmiyrum canım istiyor

iyiyim canım sağolasın ya valla 9+3 çıktı 8 cm olmuş işlr yolunda dedi allahıma şükürler olsun. inşallah sende yarın güzel haberlerle gell

8 cm mi hahahhahahah o ne kız ay ne komik geliyor böyle ilk zamanlardaki boyları fln maşşallahh kuzuma uzun boylu olacak sanırım :))))

toksoplazma tahlili pozitif olan var mı acaba?
genelde herkesin negatif zaten
benim de negatif
az pişmiş et ve dışarda kesinlikle salata yemiyoruz
et kısmı neyse de salata için çok üzgünüm
dün baya nefsim zorlandı zaten salata yüzünden
bir de burger king yiyemiyorum yaa çok üzgünüm, whopper menü gözümde tütüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…