ben taaaaaaaaa Ardahan dayım dr yok desem yeri......... tek devlet hastanesi geçici gelen tek dr cuma günü gidiyorki bana hamile değilsin demişti
pelishh nbr canım giremiyorum kaç gündür görmüşsün bebişini sevindim tatlım bende yarın gidicem 7h4g oldu bakalım öyle uyumlu gidiyormu gelişimi fln nasıl merak ettim :)
6+6yım
yiyebiliyorsan haftada 1-2 balık
haftada 1-2 et
baklagil sebze meyve
hergün 2 ceviz
hergün süt yoğurt
arada badem fındık
Ben herşey yiyorum maşallahım var bu gidişle 40 kilo alacam sanırım bende 8+1
insallah canim cooooooooooooook sevindim canim benim ne güzel bebisininde kollarida bacaklaridami görüniyornus amanda aman
maşallahBen herşey yiyorum maşallahım var bu gidişle 40 kilo alacam sanırım bende 8+1
anladım canım
sen kendin söylesen bu tahlilleri yapmazlar mı acaba?
senin durumlar nasıl cnm nasıl oldun iyimisin kanama felan yok dimi...
kaçkilo aldın şimdiye kadar?
Ya da aldın mı?
Benim de bulantım vardı ama 2 gündür iyi gibiyim
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım 2012 haziran anne adayıyım sizler kaç haftalık hamilesiniz nasıl besleniyorsunuz bu konuları benle paylasırmısınız
artık devlette özeline de gitsen doktor doğuma girecek diye bişey yok
hastanede kim varsa o giriyor
tek avantajı doktor hastaneyi arayıp benim hastam diyormuş biraz daha ilgileniyorlarmış sözde
herkesi o zaman 3-4 hafta sonrasında çağırıyor demek
neyse ben haftaya gideyim yine de merak ederim
bir de kızlar size hangi tahliller yapıldı?
bana tam kan sayımı, hepatit b, rubella ve toksoplazma,idrar tahlili
eksik bişey var mı?
Kızlarrrr ben geldim nihayet çıktım doktordann Oyy bebişimin kolarını bacaklarını gördüm yaaaa Ağlıyodum az kaldı o nasıl bir histir öylee kurban olduğum alahım kucağımıza versin inşallah sağlıklaa
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım 2012 haziran anne adayıyım sizler kaç haftalık hamilesiniz nasıl besleniyorsunuz bu konuları benle paylasırmısınız
hoşbulduk canım ben bunların yanı sıra arada atlı ve hamur işide yiyorum ne yapacam bilmiyrum canım istiyorhos geldin cnm rabbim bebegini saglikla sihhatle ve hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.
Mide bulantin yoksa herseyden azicik yimeye ozen goster cnm...
Omega3 yimen bebeginin acisindan faydali olur (balik, ceviz vs..)
koyu yesil sebzelerde cok onemli. Hergun et yimelisin et derken tavuk, kirmizi et, balik...
Meyveyi bol bol ye veeeeeeee sutu eksik etme. Bol bolda su icersen tamamdir
Hos bulduk cnm eveet meraktan takip ediyordum neler kaynatmislar bizim kizlar diye ama uzun baglanamiyacagim icin hic dalmayim sohbete dedim...
Surekli gozum uzerinizde amaaaaaaa
gözün aydın canım,inşallahhh RABBİM bizede nasip eder görmeyi bebişlerimiziiikaç haftalık senin bebiş,üstten mi baktı doktorrr???
tatlımm hoşgeldin aramıza hayırlı olsun.......doktorum bana mayonez,az pişmiş et,gazlı içeceklerden uzak dur demişti.
iyiyim canım sağolasın yavalla 9+3 çıktı 8 cm olmuş işlr yolunda dedi allahıma şükürler olsun. inşallah sende yarın güzel haberlerle gell
9+3 cnm teşekkür ederim bu arada.Hep üstten baktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?