Merhaba haziran ayinin guzel anneleri...
Nasilsiniz kizlar? Ne var ne yok gorusmiyeli?
Yarin bebegimi gorecegimmmmmmmm
maşallahh
karından bakıldı değil mi?
Kızlarrrr ben geldim nihayet çıktım doktordann Oyy bebişimin kolarını bacaklarını gördüm yaaaa Ağlıyodum az kaldı o nasıl bir histir öylee kurban olduğum alahım kucağımıza versin inşallah sağlıklaa
selamlar
şu folik asit işini açığa kavuşturmak istedim
folic plus kullananlar günde 3 defa kullanmalı, çünkü günlük ihtiyaç ancak 3 tane ile alınıyor
gebelik öncesi bazı doktorlar 1 kullanın diyor ama gebe iken kesinlikle 3 kullanılmalı, yoksa eksik almış oluyorsun
folbiol türündekiler ise günde 1 defa
ben ikisinden de kullandım
folic plusı seviyorm ama bulamadığımdan folbiola başladım mecburen
selamlar
şu folik asit işini açığa kavuşturmak istedim
folic plus kullananlar günde 3 defa kullanmalı, çünkü günlük ihtiyaç ancak 3 tane ile alınıyor
gebelik öncesi bazı doktorlar 1 kullanın diyor ama gebe iken kesinlikle 3 kullanılmalı, yoksa eksik almış oluyorsun
folbiol türündekiler ise günde 1 defa
ben ikisinden de kullandım
folic plusı seviyorm ama bulamadığımdan folbiola başladım mecburen
maşallahh
karından bakıldı değil mi?
Kızlarrrr ben geldim nihayet çıktım doktordann Oyy bebişimin kolarını bacaklarını gördüm yaaaa Ağlıyodum az kaldı o nasıl bir histir öylee kurban olduğum alahım kucağımıza versin inşallah sağlıklaa
Merhaba haziran ayinin guzel anneleri...
Nasilsiniz kizlar? Ne var ne yok gorusmiyeli?
Yarin bebegimi gorecegimmmmmmmm
üç boyutlu ultrasona sürekli girdirmiyorlar diye biliyorum
doktoruna sorarsın tabi ama
sanırım zararlı
MasaALLAH cnm bebisine... Nasil bir mucize bu yaaa bas parmagindaki tirnagin uzerinde durabilecek buyuklukte ama kollarini bacaklarini net bir sekilde goruyoruz....
Ne kadar sukretsek az kizlar bol bol sukretmemiz gerekiyor... Bebislerimizi korusun guzel ALLAH'im.
selam ben geldim...............
hoşgeldin esracım
hoş geldiiin amanda amaann nazar değmesin maşallah ikinizedebende gidicem yaaa çok heweslendim bak şimdi üüff ewe alcam o aletten olmuyo böyle
hoş geldiiin amanda amaann nazar değmesin maşallah ikinizedebende gidicem yaaa çok heweslendim bak şimdi üüff ewe alcam o aletten olmuyo böyle
meraabbaa iyiyiz canım sen nasılsın?
evet zararlı olabilir genelde bayaa büyüyünce falan gösteriyolar bi yerde görmüştüm albüm yapmışlar biri bacak bacak üstüne atmış biri sanki düşünür pozisyonda falan çok güzellerdi
evet bana da 3.aydan sonra dedi. ya canım ben bide şeyi sorcam. ben doğumu devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum. kontrollere özelde gidip doğumu devlette yapabiliyomuyuz acaba? yoksa devlettekinde de doktora gitmelimiyim?
bi bilgisi olan varmI?
evt oyum canım :)fatma sen hilmifatma mıydın kız eskiden konuştuğumuz öyleyse ben seni çoktandır tanıyorum bide yeni konuşmuş gibi tanışyoruz...
ne dimek canım benimHos bulduk cnm tsk ederim iyiki varsinnn koca topikde bir sen hos geldin dedin
kızlar bişey sorucam
biz geçen hafta perşembe kalp atışını gördük
1 ay sonra gel dedi ama bana ara uzun geldi
siz kalp atışını gördükten sonra ilk ne zaman gittiniz?
ben 2 doktora birden gidiyorum da haftaya için bir de diğer doktordan randevu alayım diyorum
aralıkta da başka doktora gidicem
kızlar bişey sorucam
biz geçen hafta perşembe kalp atışını gördük
1 ay sonra gel dedi ama bana ara uzun geldi
siz kalp atışını gördükten sonra ilk ne zaman gittiniz?
ben 2 doktora birden gidiyorum da haftaya için bir de diğer doktordan randevu alayım diyorum
aralıkta da başka doktora gidicem
meraabbaa iyiyiz canım sen nasılsın?
Allah bize de nasip etsin o günleri...
zaman geçmiyorr sanki((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?