2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

MasaALLAH cnm bebisine... Nasil bir mucize bu yaaa bas parmagindaki tirnagin uzerinde durabilecek buyuklukte ama kollarini bacaklarini net bir sekilde goruyoruz....

Ne kadar sukretsek az kizlar bol bol sukretmemiz gerekiyor... Bebislerimizi korusun guzel ALLAH'im.

bende folic plus kullanıyorum doktorumla konuştum doğru kullanıyorum şu anda günde 3 defa sabah öğle akşam tok..doktor markalara göre kullanım değişir dediii....

bende folic plus kullanıyorum doktorumla konuştum doğru kullanıyorum şu anda günde 3 defa sabah öğle akşam tok..doktor markalara göre kullanım değişir dediii....

canımmm )) çok sevindim. Darısı bizim başımıza. İnşallah biz de o günleri görürüz.

hoş geldiiin amanda amaann nazar değmesin maşallah ikinizede bende gidicem yaaa çok heweslendim bak şimdi üüff ewe alcam o aletten olmuyo böyle

Merhaba haziran ayinin guzel anneleri...

Nasilsiniz kizlar? Ne var ne yok gorusmiyeli?

Yarin bebegimi gorecegimmmmmmmm

meraabbaa iyiyiz canım sen nasılsın?

üç boyutlu ultrasona sürekli girdirmiyorlar diye biliyorum
doktoruna sorarsın tabi ama
sanırım zararlı

evet zararlı olabilir genelde bayaa büyüyünce falan gösteriyolar bi yerde görmüştüm albüm yapmışlar biri bacak bacak üstüne atmış biri sanki düşünür pozisyonda falan çok güzellerdi

Sağolasın bitanemm.Evet yaa aslında okadar miniklerkii.Ama göbüşüne kadar görüyoruz kurban olduğum allahım kucaklarımız versin inşallahh

Allah bize de nasip etsin o günleri...
zaman geçmiyorr sanki ((

hoş geldiiin amanda amaann nazar değmesin maşallah ikinizede bende gidicem yaaa çok heweslendim bak şimdi üüff ewe alcam o aletten olmuyo böyle

Hepimize kocaman bi maşşallahhhhh git git ya çok enteresan bi duygu aynen birer ultrason alalım arrtık 4 hafta sonra çağırdı tekrar.

evt bak avatar resmime bu benim melek yavrum ultrasona bakıp el sallamıştı

kızlar bişey sorucam
biz geçen hafta perşembe kalp atışını gördük
1 ay sonra gel dedi ama bana ara uzun geldi
siz kalp atışını gördükten sonra ilk ne zaman gittiniz?
ben 2 doktora birden gidiyorum da haftaya için bir de diğer doktordan randevu alayım diyorum
aralıkta da başka doktora gidicem

valla benim arkdiş öyle yaptı özele gitti muayene oldu tam doğum yaklaştı devlete gitmişler tabii hangi doktor denk gelirse o girer doğumuna ondada öyle olmuş...sancı odasında 20-25 kişi sancı çekmişler bebeği geleni alıyorlarmış doğuma...hemşireler çok sertmiş ama bişey soruyorsun tersliyorlar diyordu...tabii ona öylesi denk gelmiştir...iki kişilik odaya almışlar doğumdan sonra...
bence madem devlette yapıcan oradan bir doktor araştır özeline gidersin doğumu devlette yapsın...öyle anlaşırsın tanımadığın biri doğumuna girecek risk birazda gerer insanı öyle yani..

fatma sen hilmifatma mıydın kız eskiden konuştuğumuz öyleyse ben seni çoktandır tanıyorum bide yeni konuşmuş gibi tanışyoruz...
evt oyum canım :)
Hos bulduk cnm tsk ederim iyiki varsinnn koca topikde bir sen hos geldin dedin
ne dimek canım benim

drlar artık bundan sonra ayda 1 çagırırlar riskli bi durum yoksa eger

ben 6.3 ken gitmiştim şimdi gittim 9.3 ken 3 hafta arayla çağırmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…