2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Riskli bir durum yoksa cnm ayda bir cagiriyolar son aylarinda biraz SIKLASIYOR cagirmalari

Merhaba haziran ayinin guzel anneleri...

Nasilsiniz kizlar? Ne var ne yok gorusmiyeli?

Yarin bebegimi gorecegimmmmmmmm

Merhaba Esracım. Ben de yarın bebişi görmeye gitcem. inşallah orda iyilerdir.

tabikide yapabilirsin ama develetede arada git dr göz aşinalığı olur bi sıkıntıda olmaz

evet ben de bu seferki randevumu devletten ayarladım.

tamam, her ikisine de gideyim. sağolun canlarım

Merhaba haziran ayinin guzel anneleri...

Nasilsiniz kizlar? Ne var ne yok gorusmiyeli?

Yarin bebegimi gorecegimmmmmmmm

tabikide yapabilirsin ama develetede arada git dr göz aşinalığı olur bi sıkıntıda olmaz

evet ben de bu seferki randevumu devletten ayarladım.

tamam, her ikisine de gideyim. sağolun canlarım

ben 6.3 ken gitmiştim şimdi gittim 9.3 ken 3 hafta arayla çağırmıştı

pelishh nbr canım giremiyorum kaç gündür görmüşsün bebişini sevindim tatlım bende yarın gidicem 7h4g oldu bakalım öyle uyumlu gidiyormu gelişimi fln nasıl merak ettim :)

artık devlette özeline de gitsen doktor doğuma girecek diye bişey yok
hastanede kim varsa o giriyor
tek avantajı doktor hastaneyi arayıp benim hastam diyormuş biraz daha ilgileniyorlarmış sözde

herkesi o zaman 3-4 hafta sonrasında çağırıyor demek
neyse ben haftaya gideyim yine de merak ederim
bir de kızlar size hangi tahliller yapıldı?
bana tam kan sayımı, hepatit b, rubella ve toksoplazma,idrar tahlili
eksik bişey var mı?

InsaALLAH canimmm , haberleselim mutlaka doktor cikisinda... Saat kacta senin randevun?

Kiz bu arada gecenlerde konusunca Danimarkada yasamak istedigini soylemistin. Hala merak ediyorum nedenini??? :26:

bana mı hiçbişey :):) .... ben burda kendi kendimin druyum

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım 2012 haziran anne adayıyım sizler kaç haftalık hamilesiniz nasıl besleniyorsunuz bu konuları benle paylasırmısınız

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım 2012 haziran anne adayıyım sizler kaç haftalık hamilesiniz nasıl besleniyorsunuz bu konuları benle paylasırmısınız

hayırlısı olsun hoşgeldin 6+0 bugün beslenmeye gelince hiçbişey hep çıkıyo

nerdesinki canım sen?
kalp atışı duyulunca tahlil yapılması gerekmez mi?

ben taaaaaaaaa Ardahan dayım dr yok desem yeri......... tek devlet hastanesi geçici gelen tek dr cuma günü gidiyorki bana hamile değilsin demişti

hoşgeldin canım ilk 3 ay kendini kasma bence ben 7 haftalık hamileyim ama hamileyim diye iyi besleneyim fln olmuyor malesef bulantılar var canım ne isterse onu yiyebiliyorsun çok fazla yağlı ve tuzlu yeme 3 beyazdan uzak durmaya çalış

pelishh nbr canım giremiyorum kaç gündür görmüşsün bebişini sevindim tatlım bende yarın gidicem 7h4g oldu bakalım öyle uyumlu gidiyormu gelişimi fln nasıl merak ettim :)

senin durumlar nasıl cnm nasıl oldun iyimisin kanama felan yok dimi...

6+6yım
yiyebiliyorsan haftada 1-2 balık
haftada 1-2 et
baklagil sebze meyve
hergün 2 ceviz
hergün süt yoğurt
arada badem fındık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…