2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

InsaALLAH canimmm , haberleselim mutlaka doktor cikisinda... Saat kacta senin randevun?

Kiz bu arada gecenlerde konusunca Danimarkada yasamak istedigini soylemistin. Hala merak ediyorum nedenini??? :26:

Benim randevum 14:30 da. senin kaçta? gelince hemen gircem topiğimize zaten. çatlarım paylaşmazsam. yaa korkuyorummm // Danimarka )) sevimli masalcı dedenin memleketi. (Hans Christian Andersen) . gitmek, görmek isterim. ama uzun süre yaşayamam tabi o hava şartlarıyla. psikolojim bozulur.

hoşbulduk canım ben bunların yanı sıra arada atlı ve hamur işide yiyorum ne yapacam bilmiyrum canım istiyor

Canim canin istiyorsa yapacak birsey yok yani kendini tatmin edecek kadar ye asiriya kacmadan.

Hamilelik acayip birsey omrumdee yagli et yimem istemem tiksinirim ama dun gittim kaburga aldimmm ALLAH'im o ne yagdii oyle ama nasil lezzetli geldi bana anlatamam...

Yine almayi dusunuyorum

canım kanamam yok çok şükür işte merak ettiğim ilk gebeliğimde hafta farkı vardı geriden geliyordu onu merak ediyorum yarın doktora gidicem son durumu haber veririm

inş.iyi haberlerle gelirsin uncalı meydan tıpa mı gidiyorsun..DR buldunmu iyi?

Kizlar bendemi sadece boyle bilmiyorum o yuzden sizlerede soarayim.

Site cok mu yavas??? 15-20 kisiyiz cokuyomuuuuuuu yoksa? :26:

yinede dikkat etmeye çalışacam bunun ilersi var

Kizlar bendemi sadece boyle bilmiyorum o yuzden sizlerede soarayim.

Site cok mu yavas??? 15-20 kisiyiz cokuyomuuuuuuu yoksa? :26:

hamilelerin ağırlığını kaldıramamıştır
bende ekstra bir yavaşlık yok ama genel hali öyle zaten
mesela son sayfayı hep zor görüyorsun

Hmm benimkide sabah 8:50'de gozumu actigim gibi hastaneye kosacagimm. Sonra kahvalti fazsti derken oglen baglanirim insaALLAH nasil olsa isede gitmiyorum artik.

Hmm gezip gormek icin yanee anladim yoksa dedigin gibi yasanilmaz

inş.iyi haberlerle gelirsin uncalı meydan tıpa mı gidiyorsun..DR buldunmu iyi?

ay evet malesef oraya gidicem eve en yakın orası eşimle beraber gidiyorum uzak bi yer olsa o gelemicek mecbur oraya devam ama aklıma takılan bişiler olursa arada bir baska doktora giderim sen nasılsın canım bebiş nasıll

benimde negatif çıktı değer kaçtı senin yazıyor yaa yanda merak ettim...?

banada yaptılar özellikle iztedim benim kediciğim var evimde aşılı ve çiğ et yemez ama yinede yaptırdım testleri bişi çıkmadı kedim zaten kokoştur özel parfümünden tut şampuanına kadar almışım tüylerini arada kırptıryom dökülmüyor kist aşısı felan yaptırdım bana çok düşkün başkasına vermem dedim DR a oda dedi test yapalım bakalım ....Kediciğim beni annesi sanıyor ben onu verirsem ölür bide üzülürüm valla...zaten tüm srtesimi alıyor beni neşelendiriyor aslında bana çok yararı var...

Hmm benimkide sabah 8:50'de gozumu actigim gibi hastaneye kosacagimm. Sonra kahvalti fazsti derken oglen baglanirim insaALLAH nasil olsa isede gitmiyorum artik.

Hmm gezip gormek icin yanee anladim yoksa dedigin gibi yasanilmaz

rana ve esra inşallah yarın güzel haberlerle döneceksinz ikiniz de
bebişlerimize sağlık sıhhat diliyorum

tatlım valla ben yiyecem sossuz yaptıracam ve yiyecem engel olamazlar bana....Ama şöyle bi kutu cola yı bi içesim varki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…