InsaALLAH canimmm, haberleselim mutlaka doktor cikisinda... Saat kacta senin randevun?
Kiz bu arada gecenlerde konusunca Danimarkada yasamak istedigini soylemistin. Hala merak ediyorum nedenini??? :26:
hoşbulduk canım ben bunların yanı sıra arada atlı ve hamur işide yiyorum ne yapacam bilmiyrum canım istiyor
canım kanamam yok çok şükür işte merak ettiğim ilk gebeliğimde hafta farkı vardı geriden geliyordu onu merak ediyorum yarın doktora gidicem son durumu haber veririm
8 cm mi hahahhahahah o ne kız ay ne komik geliyor böyle ilk zamanlardaki boyları fln maşşallahh kuzuma uzun boylu olacak sanırım :))))
canim canin istiyorsa yapacak birsey yok yani kendini tatmin edecek kadar ye asiriya kacmadan.
Hamilelik acayip birsey omrumdee yagli et yimem istemem tiksinirim ama dun gittim kaburga aldimmm allah'im o ne yagdii oyle ama nasil lezzetli geldi bana anlatamam...
Yine almayi dusunuyorum
Kizlar bendemi sadece boyle bilmiyorum o yuzden sizlerede soarayim.
Site cok mu yavas??? 15-20 kisiyiz cokuyomuuuuuuu yoksa? :26:
Kizlar bendemi sadece boyle bilmiyorum o yuzden sizlerede soarayim.
Site cok mu yavas??? 15-20 kisiyiz cokuyomuuuuuuu yoksa? :26:
hoşbuldek canım o tarz şeyler yamiyorum ama yemek çok yiyorum iştee
Benim randevum 14:30 da. senin kaçta? gelince hemen gircem topiğimize zaten. çatlarım paylaşmazsam. yaa korkuyorummm// Danimarka )) sevimli masalcı dedenin memleketi. (Hans Christian Andersen) . gitmek, görmek isterim. ama uzun süre yaşayamam tabi o hava şartlarıyla. psikolojim bozulur.
inş.iyi haberlerle gelirsin uncalı meydan tıpa mı gidiyorsun..DR buldunmu iyi?
kilo alan var mı kızlar?
ben aldım zannediyordum ama bikaç gündür tartılıyorum aynıyım
tatlım şimdiden çok kilo almamamız lazımmış zira son aylar elimizde olmadan alacakmışız zaten kilocukları
böyle yazışmak iyi oluyor zaman çabuk geçiyor...
toksoplazma tahlili pozitif olan var mı acaba?
genelde herkesin negatif zaten
benim de negatif
az pişmiş et ve dışarda kesinlikle salata yemiyoruz
et kısmı neyse de salata için çok üzgünüm
dün baya nefsim zorlandı zaten salata yüzünden
bir de burger king yiyemiyorum yaa çok üzgünüm, whopper menü gözümde tütüyor
Hmm benimkide sabah 8:50'degozumu actigim gibi hastaneye kosacagimm. Sonra kahvalti fazsti derken oglen baglanirim insaALLAH nasil olsa isede gitmiyorum artik.
Hmm gezip gormek icin yanee anladim yoksa dedigin gibi yasanilmaz
benimde bazı pantolonlarım zor kapanıyo ama bende almamışım.bebiş büyüyo ya ondandır kilo aldık gibi geliyo
benimde bazı pantolonlarım zor kapanıyo ama bende almamışım.bebiş büyüyo ya ondandır kilo aldık gibi geliyo
toksoplazma tahlili pozitif olan var mı acaba?
genelde herkesin negatif zaten
benim de negatif
az pişmiş et ve dışarda kesinlikle salata yemiyoruz
et kısmı neyse de salata için çok üzgünüm
dün baya nefsim zorlandı zaten salata yüzünden
bir de burger king yiyemiyorum yaa çok üzgünüm, whopper menü gözümde tütüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?