ne güzel karşılama bu hoşbulduk
Slm arkadaşlar bugün nasılsınız dün gece kanamam oldu çok koktum hemen doktora gitti muane etti off ultrason falan ama bişey demedi şu sebepten bu sebepten kaynaklanır diye düşük tehliken var dedi düşebilirde düşmeyebilirde her şeye hazırlıklı ol dedi sinir etti beni iğne verdi progestan içiyodum zaten 3 günde 1 iğne olacağım yarın kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek bu gidişle ben yine doktor değiştiririm offf moralim alt üst oldu tek tesellim gece ultrasonla bakıyoz benimki kurtlu gibi tekme atıyo zıplıyo kollarını sallıyo hemşire bile ne kadar hareketli bu dedi yani sağlıklı görünüyo ama düşük riski benim doktordan yana şansım gülmeyecek offf offf allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah kızlar dualarınızı bekliyorum 11 haftayı geçiyoruz risk bitiyo derken yine başa döndük yatıyomm:18::18:
Saol canım.hepimiz güzel bir karşılamayı hakediyoruz öyle değil miiiiiii
tutamadım kendimi agladım.. Annem kızdı bebegine yazık diye.bencede uzak dur bebişee stres yapıosun olan ona oluo
merhaba canım.Hayırdır sorun nedir seni bu kadar sinir edecek
canım malesef bize yardımcı olmak yerine sıkıntı çıkarmaktan başka bi işe yaramıyorlar. bizede geçeen hafta tüm çocuklarını toplamış geldi eltilerim ve görümcem saolsun elini hiç bişeye sürmedi. bu halimle hepsine hizmet ettim hemde yemeğe kaldırlar, artık dayanamadım ya dedim kusura bakmayın yemek yapacak hiç halim dışarıdan söledik yemeği dedim hım yok önemli değil dediler kalkalımda yemek yapmana yardım edelim bile diyen çıkmadı öğlen 1 de geldiler akşam 9 da gittiler 15 kişi ve 4 çocuk 2,3,6 ve 7 yaşlarındalar bide düşünün anneleri yapma oğlum etme oğlum demedi bile çıldırdım anlayacağın. nefret ediyorum böel insanlardan nefrettt..
buda güzel off karar veremedim en iyisi 2 ay daha beklemek hem çok görürüz daha....
nazbebe erkek bebek kap ss | nazbebe bebeinize deer...
Slm arkadaşlar bugün nasılsınız dün gece kanamam oldu çok koktum hemen doktora gitti muane etti off ultrason falan ama bişey demedi şu sebepten bu sebepten kaynaklanır diye düşük tehliken var dedi düşebilirde düşmeyebilirde her şeye hazırlıklı ol dedi sinir etti beni iğne verdi progestan içiyodum zaten 3 günde 1 iğne olacağım yarın kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek bu gidişle ben yine doktor değiştiririm offf moralim alt üst oldu tek tesellim gece ultrasonla bakıyoz benimki kurtlu gibi tekme atıyo zıplıyo kollarını sallıyo hemşire bile ne kadar hareketli bu dedi yani sağlıklı görünüyo ama düşük riski benim doktordan yana şansım gülmeyecek offf offf allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah kızlar dualarınızı bekliyorum 11 haftayı geçiyoruz risk bitiyo derken yine başa döndük yatıyomm:18::18:
evet bu daha güzelama ben de şubat mart gibi almaya başlıycam. daha çok var ya nasıl dayancam?
tutamadım kendimi agladım.. Annem kızdı bebegine yazık diye.
zaten birini kaybettim sinirden stresten
yaa anlatmakla bitirememki ben.. sevgili oldugumuz günden beri sürekli ugrasıp duruyodu arada cok iyi davranıyo sonra yine cozutuyo.. dengemi bozdu..
önceden duymazlıktan geliyodum ama şimdi tutamıyorum kendimi.. rüyalarıma giriyo sürekli kavga ediyoruz..
insan espiri bile olsa 'karnına vururum' 'merdivenden iterim seni' dermi ya..
uzak durabildigim kadar durucam.. eşimde cok sinirliydi konusamadık dün. bu aksam konusucam. zaten onlar bana gelmezler artık bende gitmicem.
eşim istedigi zaman gitsin gelsin.. ama söylicem oda kendini bu kadar ezdrmesin benim zoruma gidiyo..
Allahım yardımcımız olsun.. inşallah evlenir cok mutlu olur ama ona bana yasattıklarını yasatan biri olsun istiyorum..
kızlar bişey sorcam siz olsanız nasıl yapardınız
bnm takılarım eşimin ailesi borçları var dıe almışlardı hepsını 3 4 ay önce hemen hemen
ucuza gıttı zararına bozuldu altının tam duştugu zamn şimdide yükseldi yine ben altın olarak verdım altın olarak ıstıom sizce haklı deılmıım ama para olarak gerı vermeyı dusunuolar galıba
bnm takılarım eşimin ailesi borçları var dıe almışlardı hepsını 3 4 ay önce hemen hemen
ucuza gıttı zararına bozuldu altının tam duştugu zamn şimdide yükseldi yine ben altın olarak verdım altın olarak ıstıom sizce haklı deılmıım ama para olarak gerı vermeyı dusunuolar galıba
ya o değilde ben hiç et yiyemiyorum kurban bayramından beridir çok tiksiniyorum alternatif hep baklagil ama etin yerini tutmaz diyorlar ne yapıcam bilmiyorum(
ya o değilde ben hiç et yiyemiyorum kurban bayramından beridir çok tiksiniyorum alternatif hep baklagil ama etin yerini tutmaz diyorlar ne yapıcam bilmiyorum(
bebek örgüsü yapan avr mıııııııııııııııı???????**
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?