2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun üzülme bak ignede vermiş ilk zamanlar bende vuruldum biraz yakıo ama naparsın işte katlanıcan kendine ve bbebişine ii bak

bencede uzak dur bebişee stres yapıosun olan ona oluo
tutamadım kendimi agladım.. Annem kızdı bebegine yazık diye.
zaten birini kaybettim sinirden stresten
merhaba canım.Hayırdır sorun nedir seni bu kadar sinir edecek

yaa anlatmakla bitirememki ben.. sevgili oldugumuz günden beri sürekli ugrasıp duruyodu arada cok iyi davranıyo sonra yine cozutuyo.. dengemi bozdu..
önceden duymazlıktan geliyodum ama şimdi tutamıyorum kendimi.. rüyalarıma giriyo sürekli kavga ediyoruz..
insan espiri bile olsa 'karnına vururum' 'merdivenden iterim seni' dermi ya..
uzak durabildigim kadar durucam.. eşimde cok sinirliydi konusamadık dün. bu aksam konusucam. zaten onlar bana gelmezler artık bende gitmicem.
eşim istedigi zaman gitsin gelsin.. ama söylicem oda kendini bu kadar ezdrmesin benim zoruma gidiyo..

Allahım yardımcımız olsun.. inşallah evlenir cok mutlu olur ama ona bana yasattıklarını yasatan biri olsun istiyorum..

canım cok geçmiş olsun.. Allah yardımcın olsun.. dualarımız seninle..
yat dinlen bol bol.. üzme kendinide olurmu..

Boşver canım, üzülme bunlara. ben de eşimin ailesiyle bir zamanlar sorun yaşadım. valla olan benim sinirlerime oldu, onlar gayet rahatlardı. ne güzel işte, bi daha sana gelmiceklermiş. sen de gitmezsin olur biter. uzak dur. Allah görüyo herşeyi. sen bebeğini düşün.

bebek örgüsü yapan avr mıııııııııııııııı???????**

kızlar bişey sorcam siz olsanız nasıl yapardınız
bnm takılarım eşimin ailesi borçları var dıe almışlardı hepsını 3 4 ay önce hemen hemen
ucuza gıttı zararına bozuldu altının tam duştugu zamn şimdide yükseldi yine ben altın olarak verdım altın olarak ıstıom sizce haklı deılmıım ama para olarak gerı vermeyı dusunuolar galıba

altın olarak almak istiyorsan altın üzerinden hesaplasınlar bendeeşimin arkadaşına borç evrdim atıyorum 40 gr altın vermişsindir sana ödeyeceklerse şuan gene 40 gr değerinde para yada altın evrmeleri lazım

hayir kesinlikle altin olarak geri al cnku sn onlara para degil altin verdin.ve sn altinini sugun satmak isteyebilirdin ama onlar mecbur kalip sattilar dye seni zarara sokmaya haklari ykkk bnce ....

ya o değilde ben hiç et yiyemiyorum kurban bayramından beridir çok tiksiniyorum alternatif hep baklagil ama etin yerini tutmaz diyorlar ne yapıcam bilmiyorum(

evet canım gramı gramına almalısın.. zaten bu altın olarak alınan borclarda hep bş yan çizme oluyo..
bakalım altının gramı 70lerdeyken benim takılarımıda bozdurmuşlardı merak ediyorum ne zaman ve nası vericekler..
kac gram tuttugunu bile bilmiyorum.

Altın olarak alcan tabii ne uyanıklık bu yaa...değerinden az para vercekler bunu bilmiyolarmı sanki...

ya o değilde ben hiç et yiyemiyorum kurban bayramından beridir çok tiksiniyorum alternatif hep baklagil ama etin yerini tutmaz diyorlar ne yapıcam bilmiyorum(

canım kivi yee dr arkadaşım sölemişti vejeteryanlar etin yerini doldursun diye kivi yiyorlarmış

sakın ha para olarak almayasın altınların çöpe gitmiş gibi bişey olur sen o parayla aynılarını alamıcana göree ne olucak parayı harcıcaksınız öle heder olucak onlarda nasıl verdiysem öylede istiyorum dee
he yine seninkiler iyimiş parada olsa veriolar benim kaynana 1 setimin üstüne yattı hala alıcak 15 ay oldu salak kafam keşkede vermiyeydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…