2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepinizi öpüyorum ben çıkıyorum biraz uykum var iğne uyku yapacak sanırım kızımda uyuyo hazır, dinlenmem lazım sonra yine açarım sağlıkla kalın rabbim hepimizi yavrularımızı korusun amin

Karnım daha 1,5 aylıkken çıktı

Gögüslerin rengi sekli hemen değişti

Canım hem tatlı hem eksi tuzlu ister

Bulantım kusmam hiiç olmadı

Benim ki ne olacak hersey aynı anda var benim ay Allah korusun topiş mi olcak :)))

bu çok değişik geldi bilmiyorum küçükmüdür ama beğendim 25 TL baya ucuz hemde değişik çok süslü olmaz erkeğe dimi...

benim de oğlum olursa ben de bunun gibi bişey alcam canım evet, burda benim gördüğüm fiyatlar da böyle. bunu evin kapısına da ascaz dimi?

günaydın kızlar..
dün sinirlerim tepemdeydi..gece gelince girmedim sayfaya.. şimdi tuttamam kendimi yazar dökerim diye.
ama şu kadarını söylicem.. ben insanları severim hayatım boyunca sadece 1 insanla küstüm konuşmuyorum yıllardır. onun dışında hiç kimseye kin tutmam nefret etmem.
kötü bişe yaşandıysa olup bitmiştir devam ederim ama araya sınır koyarak... ve artık görümcem nefret ettigim 2. insan olmayı başardı..
bana ettiklerini geçtim artık eşime yaptıklarına dayanamıyorum..

bundan sonra nasıl bi yol izlşcem onlara karsı bilmiyorum ama bi süre gitmeyi düşünmüyorum.. şu halimle bide onlara takılıp sinirlerimi bozmak istemiyorum.

canım inş geçer ya çok sinir bozucu kılbastı ben, ya heryerim aşırı tüylendi neremi alcamı şaşırdım

bencede uzak dur bebişee stres yapıosun olan ona oluo

merhaba canım.Hayırdır sorun nedir seni bu kadar sinir edecek

İnsan Sevdiğini Hiç Üzer mi? - Zapkolik Video

kızlar yaa ne tatlı şuna bakın.bebeğimle izleriz inş büyüsünde.eşimle izliyoruz şimdilik

canım cidden çok şeker bi video çok hoşuma gitti eşimede facebooktan attım hemen :9
[

canım malesef bize yardımcı olmak yerine sıkıntı çıkarmaktan başka bi işe yaramıyorlar. bizede geçeen hafta tüm çocuklarını toplamış geldi eltilerim ve görümcem saolsun elini hiç bişeye sürmedi. bu halimle hepsine hizmet ettim hemde yemeğe kaldırlar, artık dayanamadım ya dedim kusura bakmayın yemek yapacak hiç halim dışarıdan söledik yemeği dedim hım yok önemli değil dediler kalkalımda yemek yapmana yardım edelim bile diyen çıkmadı öğlen 1 de geldiler akşam 9 da gittiler 15 kişi ve 4 çocuk 2,3,6 ve 7 yaşlarındalar bide düşünün anneleri yapma oğlum etme oğlum demedi bile çıldırdım anlayacağın. nefret ediyorum böel insanlardan nefrettt..

geçmiş olsun canım,ah şu hamileleri hormonlarıyla başbaşa bıraksalar ne iyi olur...

Canım Allah görür haklıyı haksızı sen dua et stressten uzak kal koyma nefret tohumlarını hamileyken aman boşver yaa

ne oldu cnm kim sinir etti seni böyle görümcenmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…