2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gecenin bi vakti doktora gitmişsin, o da sana düşebilir de, düşmeyebilir de mi dedi? bu ne biçim doktor ya? tanıdığın doktor muydu canım? sıkma sen canını, başka bi doktora git bakalım ne diyo. inşallah bi daha korkutmaz bebiş seni.
eveeet kız die die kız ettiim

ayy çok sevindim. gözün aydın canım. kızın da sağlıkla doğsun inşallah. prenses geliyo demek.

tatlım sıkma canını ne olur... merak etme meleğin iyidir.bi arkadaşım tüm hamileliği boyunca kanama oldu

slm kızlarrrr size bişey sormak istiyorum..ben 12+2 günlük hamileyim şimdi 13 haftanın içindeyim diğil mi?????doktora gittiğim de12 haftalıktı cinsiyet 2 hafta sonra yani 14 hafta belli olur dedi..eşim çok sabırsız haftaya doktora gideceğim gün 13+2 günlük olucam yani 14. haftanın içinde öle diğil mi???ayyy ne karışık olduuuuuuu:))))gerçi bu sene haziran anneleri hep erkek olucak gibii:)))))

Sağol canım araştırma hastanesi devlete bağlı ordaki doktorlarda kasap gibi konuşuyo ben alıştım mecbur gittim yoksa allahım eksikliklerini göstermesin benide oraya düşürmesin inşallah yarın kendi doktoruma gideceğim ondanda bi sonuç alamazsam başka dokotora gideceğim off benim yüzüm gülmüyo doktordan yana

canım 12+2 olduğunda 12 . hafta bitmiş oluyor yani 13. haftadan bakiyenden 2 gün düşmüş oluyor o zman dr a gittiğinde 13 hafta bitmiş 14 . haftadan 2 gün yemiş oluyorsun ok?

evet canım doğru biliyosun. ben de erkek istiyorum hayırlısı neyse o olsun inşallah

hangisi canım? sen de izmirdesin dimi? ben 9 eylüle gidiyorum. evet ya doktor araştırıp bulana kadar bi bakcaz ki doğum yaklaşmış. benim dr fena değil şimdilik.

cnm kötü düşünme bence düşmeyecek Allahıma dua e bol bol içinide ferah tut ...iş felan yaptın yordunmu kendini?:26:

dualarım seninle şu bir haftayıda atlatırsan geçti gitti dersin inş...

Bacılar selam anca ev işleri bitti akşam misafirler vardı ilk defa misafir kabul ettim ama ben hep oturdum gelenler yaptı işleri dnaz doktora gitcekti test sonuçlarını almaya haberi olan varmı canlarım

Sementha Sütyen

kızlar benim göğüsler fena büyüdü ve kaşınıyor bende dün avm de bir çamaşır buldum birtane aldım denemek için fena değil . çok sütyenli gibi olmuyor ama insan boş gibi de değil ama rahat. doğum sonrası emzirirken de kullanılıyormuş. aklınızda olsun ekte linki var...indirime girmiş de

Canım ben ksk de oturuyorum uzak 9 eylül bize yakın yere gitmek istiyorum bu civarda aa hep hüsran kızımdada böle doktordan çektim inşallah bunda yüzüm gülerr off offf

onlar uzuyacak örersin ben fiyonk takcam hahhahhaa

ağdaya gitcem kurtulcam yaaa Lierac kremimde geldi onu kullancam artık...

miray bana da tahmin yapsana kız

bulantı ve kusma olmadı hiç

tatlı cnm hiç istemiyor

yüzümde sivilceler var biraz

karnım çok az çıktı

gögüs uçları çok kahve değil

canım 12+2 olduğunda 12 . hafta bitmiş oluyor yani 13. haftadan bakiyenden 2 gün düşmüş oluyor o zman dr a gittiğinde 13 hafta bitmiş 14 . haftadan 2 gün yemiş oluyorsun ok?

ayyy inşallahhh görürüz cinsiyetini haftaya eşim çatlıcak meraktansenin bebişin belli oldumu cinsiyeti????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…