Slm arkadaşlar bugün nasılsınız dün gece kanamam oldu çok koktum hemen doktora gitti muane etti off ultrason falan ama bişey demedi şu sebepten bu sebepten kaynaklanır diye düşük tehliken var dedi düşebilirde düşmeyebilirde her şeye hazırlıklı ol dedi sinir etti beni iğne verdi progestan içiyodum zaten 3 günde 1 iğne olacağım yarın kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek bu gidişle ben yine doktor değiştiririm offf moralim alt üst oldu tek tesellim gece ultrasonla bakıyoz benimki kurtlu gibi tekme atıyo zıplıyo kollarını sallıyo hemşire bile ne kadar hareketli bu dedi yani sağlıklı görünüyo ama düşük riski benim doktordan yana şansım gülmeyecek offf offf allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah kızlar dualarınızı bekliyorum 11 haftayı geçiyoruz risk bitiyo derken yine başa döndük yatıyomm:18::18:
eveeet kız die die kız ettiim
cnm geçmiş olsun kendi dr gidiyor musun bugün şimdi nasılsın allah korusun cnm[/QUSAğol cnm yarın kendi doktoruma gideceğim test için onada dedim akıntım var diye progestana devam dedi başka bişey sölememişti yarın gideceğim bakalım ne diyecek allahım zamanında sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı inşallah
kızlar çok haziran annesi olunca karıştırmaya başladım ikiz bebeği olacak olan arkadaş kimdi
hatırlamıyorum
Slm arkadaşlar bugün nasılsınız dün gece kanamam oldu çok koktum hemen doktora gitti muane etti off ultrason falan ama bişey demedi şu sebepten bu sebepten kaynaklanır diye düşük tehliken var dedi düşebilirde düşmeyebilirde her şeye hazırlıklı ol dedi sinir etti beni iğne verdi progestan içiyodum zaten 3 günde 1 iğne olacağım yarın kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek bu gidişle ben yine doktor değiştiririm offf moralim alt üst oldu tek tesellim gece ultrasonla bakıyoz benimki kurtlu gibi tekme atıyo zıplıyo kollarını sallıyo hemşire bile ne kadar hareketli bu dedi yani sağlıklı görünüyo ama düşük riski benim doktordan yana şansım gülmeyecek offf offf allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah kızlar dualarınızı bekliyorum 11 haftayı geçiyoruz risk bitiyo derken yine başa döndük yatıyomm:18::18:
gecenin bi vakti doktora gitmişsin, o da sana düşebilir de, düşmeyebilir de mi dedi? bu ne biçim doktor ya? tanıdığın doktor muydu canım? sıkma sen canını, başka bi doktora git bakalım ne diyo. inşallah bi daha korkutmaz bebiş seni.
ayy çok sevindim.gözün aydın canım. kızın da sağlıkla doğsun inşallah. prenses geliyo demek.
Sağol tatlım ay bi görsen kıpır kıpırdı nasıl oluyo anlamıyorum bide yazmayı unuttum doktor açılma olmuş dedi doğacak sanki ondan yanii inşallah birşey olmaz
slm kızlarrrr size bişey sormak istiyorum..ben 12+2 günlük hamileyim şimdi 13 haftanın içindeyim diğil mi?????doktora gittiğim de12 haftalıktı cinsiyet 2 hafta sonra yani 14 hafta belli olur dedi..eşim çok sabırsız haftaya doktora gideceğim gün 13+2 günlük olucam yani 14. haftanın içinde öle diğil mi???ayyy ne karışık olduuuuuuu:))))gerçi bu sene haziran anneleri hep erkek olucak gibii:)))))
evet canım doğru biliyosun.slm kızlarrrr size bişey sormak istiyorum..ben 12+2 günlük hamileyim şimdi 13 haftanın içindeyim diğil mi?????doktora gittiğim de12 haftalıktı cinsiyet 2 hafta sonra yani 14 hafta belli olur dedi..eşim çok sabırsız haftaya doktora gideceğim gün 13+2 günlük olucam yani 14. haftanın içinde öle diğil mi???ayyy ne karışık olduuuuuuu:))))gerçi bu sene haziran anneleri hep erkek olucak gibii:)))))
Sağol canım araştırma hastanesi devlete bağlı ordaki doktorlarda kasap gibi konuşuyo ben alıştım mecbur gittim yoksa allahım eksikliklerini göstermesin benide oraya düşürmesin inşallah yarın kendi doktoruma gideceğim ondanda bi sonuç alamazsam başka dokotora gideceğim off benim yüzüm gülmüyo doktordan yana
hadi yaaaa
benim normaldede çıktı napcaz yaaaaa :18:
evet canım doğru biliyosun.ben de erkek istiyorum hayırlısı neyse o olsun inşallah
hangisi canım? sen de izmirdesin dimi? ben 9 eylüle gidiyorum. evet ya doktor araştırıp bulana kadar bi bakcaz ki doğum yaklaşmış. benim dr fena değil şimdilik.
onlar uzuyacak örersin ben fiyonk takcam hahhahhaa
ağdaya gitcem kurtulcam yaaa Lierac kremimde geldi onu kullancam artık...
canım 12+2 olduğunda 12 . hafta bitmiş oluyor yani 13. haftadan bakiyenden 2 gün düşmüş oluyoro zman dr a gittiğinde 13 hafta bitmiş 14 . haftadan 2 gün yemiş oluyorsun ok?
ODA SÜSLEME+PTT KARGO ile kapıda odeme +KAPI SÜSÜ - Bebek Odası Kapı Süsü sahibinden.com'da - 61741921
kızlar bu çok güzel yaa oğluma bunu alcam ben karar verdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?