2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

keske vermiyeymisin bn buyuk konismiyim ama vermek istemem bna hatira bu derim satamam derim.aman dilimi isirayim yaaa isterler filan mecbur kalirim Allah korusun...

para olarak almam zarara gırrım ozamn 10 yaptıysa şimdi 15 yapıo bn gramı 90 bozdum şimdi 103 şimdi kar olcak o günü bozdurdugum para verırlerse 10 e şimdi aynı gram yaptırrlarsa 15 yaaaltın olarak ıstıom valla

Et ve balık proteince zengin besinler. O halde protein kaynağı olarak;

•Kültür mantarı : Sebzeler içerisinde en zengin protein içeriğine sahiptir.
•Kuru bakliyatlar: Yeşil mercimek, nohut, kuru fasulye, soya fasulyesi proteince ve fosforca zengin gıdalardır.
•Bezelye: Bakliyatlarınkine benzer özellik taşır.
•Hayvansal gıdalar: Süt, peynir, yoğurt, kefir, yumurta protein ve kalsiyumca** zengin gıdalardır.
•Muz, avakado, kakao: Balık etinden alamadığınız magnezyumu karşılayabilirsiniz.
•Omega 3 ve Omega 6: Özellikler çocuklarda bedensel ve zeka gelişimi için (tabiki yetişkliler içinde gerekli) Omega 3 ve 6'yı; ceviz, fındık, soya fasulyesi, lahana, ıspanak, brokoli, marul, kabola ve tabiki balık ve balık yağından karşılayabilirsiniz.

altın olarak al dicem de, takı diyosun, takılarının aynısını alcaklarmı? dandik bişey alıp getirmesinler. keşke hiç vermeseydin. genellikle geri gelmez de..

keske vermiyeymisin bn buyuk konismiyim ama vermek istemem bna hatira bu derim satamam derim.aman dilimi isirayim yaaa isterler filan mecbur kalirim Allah korusun...

bencede vermeyın kendınız rezıl oluyosunuz sonra bnm daha nezaman yapcakları bellı deıl vercez lafı gectı eltımınde almışlar 4 senedır gerı verememişlerr düşünn bnmkılerıde =((

canım walla boşluguma geldi dügün onlaraın memleketinde oldu bilmedigim yer yeni gelinim anamdan babamdan ayrılmışım salya sümük aglıyorum saten dediler işte dügün borcu bilmem nee sen ver kızım ben sana daha iyisini yapıcam trabzon seti alıcam bu güzel deil bende begenmiyodum saten ne bilim werdim iştee off

kullanışlı değil kullanışlı bişey arıyorum

evet annemde enson battaniye oruyodu ama bn anlamiyrmki bu isten canm ya.galiba nohut modelinden oruyodu beyaz...

hımm görebilseydim..

yok canım o günü bozdurdugu para demiyorum atıyorum 40 gr borç altın verdin o zaman gr mı 90 tl olsun yani 3600 tl borç vermiş oluyoraun sana dediler şimdi ödeyeceğiz sana borcumuzu şimdi soracaksınız altın kaç para gr mı 103 tl 40X103=4120 tl vermeleri gereiyo ister sana 4120 yi para olarak versinler ister altın ondan kast ettim

etten tiksindiğim için etli yemek yemeyi denemedim henüz....en sevdiğim şeyi hamilelikte yeiyemeyeceğim hiç aklıma gelmezdi:) umarım 3.aydan sonra durulur midem:S

yemegin içinde et oldugu için yemesen bile etlerini vitamini alırsın die düşünüyorum bide sana akıl veriyorumda sanki kendim yiyomuşum gibi

hemen mantar alıyorum:)diğerlerini yiyebiliyorum çok şükür bir düzen yaptım o konuda.

kızlar ben yatmaya gidiyorum..
annemin asure günü var misafir alıcakmış iftarada kalkıncada ona gidicem yardıma..
hadi öpüyorum hepinizi

etten tiksindiğim için etli yemek yemeyi denemedim henüz....en sevdiğim şeyi hamilelikte yeiyemeyeceğim hiç aklıma gelmezdi:) umarım 3.aydan sonra durulur midem:S

bende yaa çok şaşkınım ben diyordum kurbana da denk geldi ohhh bol bol yerim.ama şimdi hiiç içim çekmiyor. hoş hiçbirşey canım istemiyor ya neyse. 4. aya girdik biz hala iştahsızız :2: yemek yiyinceee hooop başlıyor bulantı...

Slm arkadaşım nerede oturuyorsun sana Dr tavsiye edebilirim İstanbul'sa bende Dr değiştirenlerdenim

ya o değilde ben hiç et yiyemiyorum kurban bayramından beridir çok tiksiniyorum alternatif hep baklagil ama etin yerini tutmaz diyorlar ne yapıcam bilmiyorum(

bana endokrin dr um hafta da 3 gün kırmızı et yemelisin dedi..B 12 vitamn değerim düşüktü..ve bu dönemde bebek için en önemlisi kırmızı etmiş.balık yesem olmaz mı dedim ama nafile.kaldı ki ben etten nefret ederim.gözümü burnumu kapatıp zorla yemeye çalışıyorum.özellikle bebeğin sinir sistemi gelişimi için çok önemli dedi.kontrole gittiğimde tek sorduğu et yiyo musn oldu:) o nedenle kendini biraz zorla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…