Ölürüm traşsız doktora gitmem
doktor hersey yolunda dedı maşallah sağlıklı bir erkek bebek dedihaziran erkek ayı oldu valla
mehmet'im geliyor kızlarrrrr
pelish teyzesi isminide eklemeni rica etsem oğlumun
bende ölürüm kocama bile öle göstermem
aynenbende ölürüm kocama bile öle göstermem
doktor hersey yolunda dedı maşallah sağlıklı bir erkek bebek dedihaziran erkek ayı oldu valla
mehmet'im geliyor kızlarrrrr
aynenakrobatik hareketler falan yaparım, ayna tutarım, icabına bamadan banyodan çıkmam valla
ayyyybi oğluşumuz daha geliyo. gözün aydın canım. çok sevindim. Hayırlı evlat olsun inşallah Mehmet imiz. babamın da adaşı oluyo biz senle aynı gidiyoduk kız, şimdi ben de dayanamayıp gitmek istedim doktora artık darısı benim başıma
Yazdım Canım
miraycım oğluşum seni öpüyormus cok kız dediğin için ayrıca teessüf etmiş sana
aynenakrobatik hareketler falan yaparım, ayna tutarım, icabına bamadan banyodan çıkmam valla
ayyyybi oğluşumuz daha geliyo. gözün aydın canım. çok sevindim. Hayırlı evlat olsun inşallah Mehmet imiz. babamın da adaşı oluyo biz senle aynı gidiyoduk kız, şimdi ben de dayanamayıp gitmek istedim doktora artık darısı benim başıma
sana biz kız diyoruz yaa bence seninde erkek çıkabilir gibi NİLİ ile senin sat aynı tarih onda erkek yazıyo olabilir yani...
gönlümüzden geçen kız ama senin içinede erkek doğuyorsa erkek olur...
miraycım oğluşum seni öpüyormus cok kız dediğin için ayrıca teessüf etmiş sana
twbrikler canmmm ay dayanamicam artk yuregim dayanmio bnde kesin ogrenmk istyrm artk 3 yada 4 gune gidicem bnde kizlar dayanamadim yaaa:)))
sana biz kız diyoruz yaa bence seninde erkek çıkabilir gibi NİLİ ile senin sat aynı tarih onda erkek yazıyo olabilir yani...
gönlümüzden geçen kız ama senin içinede erkek doğuyorsa erkek olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?