doktor hersey yolunda dedı maşallah sağlıklı bir erkek bebek dedihaziran erkek ayı oldu valla
mehmet'im geliyor kızlarrrrr
kızlarrrrrrrben geldımmmm bebişimin cinsiyetini öğrendim
canım hayırlı ugurlu bir evlat olur inş. sağlıkla kucagına almayı nasip eder Rabbim inş.
ben de sabırsızlandım ya çokk:18:tesekkür ederim canım darısı basına biz seninle aynı gun gıdıcektık ama ben dayanamadım valla yaaa
ehhehehe bide kukişi kesermişiz ozman allah korusun başka doktor bakmak zorunda kalır valla ben son aylara ağdaya gitcem gibi...:26:
ama biz seni çok seviyoruzzz utanma teyzesi
Canım benimde gnlümden kız geçiyo ama Erkek gibi geliyo çok bilmiyorum vallahi hayırlısı arıtkkk..Ebru kız diye diye kız yaptı Bende erkek diye diye erkek mi çıkarıcam neÖnümüzdeki çarşamba gidicem cnm doktor orda değilse perşembe bakalım
canım hayırlı uğurlu olur inş. erkekler kızlrdan daha erken öğreniliyomuş.Galiba biriki hafta sonra henüz belli olmayanaların ki kız olcak gibiMiraycıımmmm senin için bir ipucu olabilirrr ehehehehehe
bizde seviyoruz ayy aldıklarımız paylaşırız oğullarımızın cicilerini...
hade annesi git oğluna ilk cicisini al..ben aldım koycam koymayı unutyom ...
miraycim nedemk istedin burda???o nili bnmiyim??
ben de sabırsızlandım ya çokk:18:
ağda mı? oraya mı?
olabilir ama 1 aydır gitmeyen var kontrole...
acır beeeeeeee
ben agda yaptırıyom hep ama ben senelerdır agda yaptırırım o yuzden rahat rahat devam agdaya agdatemız oluyor yaaa
ben de sabırsızlandım ya çokk:18:
ağda mı? oraya mı?
1 ay mıayyyyyy çok değil mi
acır beeeeeeee
Selam kızlarrr annem geldiii ve hemen ambargo koydu pc mee anca ara ara bakabiliyorumm....nazlımdan haber gelmiş pek sevindimmm nazlı kızınaaa...bende bu ara pasoo turşu yiyorum bide limonlu salatalar..anneme göre vücut yapıpda kız gibiymiş kız buda deyip duruyo dün akşamdan berii...haftaya artık bende gidicemm....
doktor hersey yolunda dedı maşallah sağlıklı bir erkek bebek dedihaziran erkek ayı oldu valla
mehmet'im geliyor kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?