2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

doktor hersey yolunda dedı maşallah sağlıklı bir erkek bebek dedi haziran erkek ayı oldu valla

mehmet'im geliyor kızlarrrrr

canım hayırlı ugurlu bir evlat olur inş. sağlıkla kucagına almayı nasip eder Rabbim inş.

kızlarrrrrrr ben geldımmmm bebişimin cinsiyetini öğrendim

canım hayırlı uğurlu olur inş. erkekler kızlrdan daha erken öğreniliyomuş.Galiba biriki hafta sonra henüz belli olmayanaların ki kız olcak gibi Miraycıımmmm senin için bir ipucu olabilirrr ehehehehehe

hımm bekleriz artık napalım ayy rubet hakkaten kız diye diye tutturdu....

canım hayırlı uğurlu olur inş. erkekler kızlrdan daha erken öğreniliyomuş.Galiba biriki hafta sonra henüz belli olmayanaların ki kız olcak gibi Miraycıımmmm senin için bir ipucu olabilirrr ehehehehehe

olabilir ama 1 aydır gitmeyen var kontrole...

Selam kızlarrr annem geldiii ve hemen ambargo koydu pc mee anca ara ara bakabiliyorumm....nazlımdan haber gelmiş pek sevindimmm nazlı kızınaaa...bende bu ara pasoo turşu yiyorum bide limonlu salatalar..anneme göre vücut yapıpda kız gibiymiş kız buda deyip duruyo dün akşamdan berii...haftaya artık bende gidicemm....

bizde seviyoruz ayy aldıklarımız paylaşırız oğullarımızın cicilerini...

hade annesi git oğluna ilk cicisini al..ben aldım koycam koymayı unutyom ...

ya valla ne yalan soylıyım doktor kız deseydı kendımı ılk bebek magazasına atardım ama erkek dedıya ne bılıyım almadan geldım eve bırseyler ama gecen gun arkadasım patık aldı ılk hedıyemız onları eklıyım benım oglan pasaklı olcak galıba babasına cekıcek bu cocuk

eda senin de gözün aydın canım, ne güzel herkes yavaş yavaş öğreniyor :)
bu haftalar hepimizin heyecanı cinsiyet...
ben haftaya öğrenicem inşallah ama bugün dayanamadım snoopy'li bir tulum aldımmm internetten

solistice sanki benim içimede az önce doğdu seninkine baktım özellikle kızın çok tatlı ardından erkek gelcek gibi durmuyo nenemin yöntemine göre...sen kızı getircen galiba solis...

doktor hersey yolunda dedı maşallah sağlıklı bir erkek bebek dedi haziran erkek ayı oldu valla

mehmet'im geliyor kızlarrrrr

canımmm hayırr olsunn gözünn aydınn gelioo bi erkekimiz daha kesinmi dediii doktor ayyy adı da belliii mehmetimizz gelioooo :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…