evt ben 6 haftalıktı gittiğimde en son 3 kasımda gitmiştim en son 2 aralıkta gittim dra muayene etmedi resmen kovdu beni... 19 aralıkta gidicem nerdese 1,5 ay olucak arası
apartman doğum yapıyorum sanar valla
bu arada listeye bebişlerin isimlerinin de eklenmesi çok güzel oldu canımbakalım ben 23 ünde İremle mi gelcem, Ömerle mi.
napcaz kesicezmi görmeden yapmam ağda sir ağdaya gideriz artık...tüyler coştu zaten hep jilet sıkıldım....ağdadan da korkyom acısını unutmuştum...
aaa neden kii? ya testlerin vakti gelemedi mi kaç haftalıksın sen hilmacım
ya valla ne yalan soylıyım doktor kız deseydı kendımı ılk bebek magazasına atardım ama erkek dedıya ne bılıyım almadan geldım eve bırseyler ama gecen gun arkadasım patık aldı ılk hedıyemız onları eklıyım benım oglan pasaklı olcak galıba babasına cekıcek bu cocuk
benim de doktorum ayda bir veriyo randevuyu. 25 kasımda gitmiştim, bu ayın 23 ünde gitcem bi daha.1 ay mıayyyyyy çok değil mi
orayamı yapıyosunuz ya? anlayamadımben agda yaptırıyom hep ama ben senelerdır agda yaptırırım o yuzden rahat rahat devam agdaya agdatemız oluyor yaaa
napcaz kesicezmi görmeden yapmam ağda sir ağdaya gideriz artık...tüyler coştu zaten hep jilet sıkıldım....ağdadan da korkyom acısını unutmuştum...
1 ay mıayyyyyy çok değil mi
kızlarrr artıyoo sankii yaaa...bende daah 2 li test var inşallah onda bişey der diyorum haftaya zira yoksa beklicezz bi 20 gün daha falan....apartman doğum yapıyorum sanar valla
bu arada listeye bebişlerin isimlerinin de eklenmesi çok güzel oldu canımbakalım ben 23 ünde İremle mi gelcem, Ömerle mi.
valla bana da bu ara öyle geliyoo cnm sankii...solistice sanki benim içimede az önce doğdu seninkine baktım özellikle kızın çok tatlı ardından erkek gelcek gibi durmuyo nenemin yöntemine göre...sen kızı getircen galiba solis...
hadi bakalım benimde belli ya yiğit ya elif naz
11 haftalıgım bu hafta ikili testin benim için önemi yok yani ilkinde de hiç yaptırmadım ben ardahandayım tek dr ve tek hastane var vaginal bakacam dedi 12. haftadan önceki herkese vaginal bakıymuş göstermem dedim muayene olacaksan ol olmayacaksan çık git dedi bana.. bende 19 unda allah nasip ederse kars a gidicem ondan
kızlarrr artıyoo sankii yaaa...bende daah 2 li test var inşallah onda bişey der diyorum haftaya zira yoksa beklicezz bi 20 gün daha falan....
valla bana da bu ara öyle geliyoo cnm sankii...
hadi bakalımmmm bu arada nasılsın cnm bulantıların hafifledimi....
eda senin de gözün aydın canım, ne güzel herkes yavaş yavaş öğreniyor :)
bu haftalar hepimizin heyecanı cinsiyet...
ben haftaya öğrenicem inşallah ama bugün dayanamadım snoopy'li bir tulum aldımmm internetten
yaaa doktora baksen.Ne haddine sana öyle davranmak.Terbiyesiz ay çok sinirlendim şimdiverseydin ağzının payını otursaydı yerine.Hay Allahım ya.Umarım Kars'ta güzel bi doktor bulursun canım yaa.Bu arada testleri yaptırmamak sana kalmış zaten evet.Çokta mühim değil
orayamı yapıyosunuz ya? anlayamadım
eda senin de gözün aydın canım, ne güzel herkes yavaş yavaş öğreniyor :)
bu haftalar hepimizin heyecanı cinsiyet...
ben haftaya öğrenicem inşallah ama bugün dayanamadım snoopy'li bir tulum aldımmm internetten
canımmm hayırr olsunn gözünn aydınn gelioo bi erkekimiz daha kesinmi dediii doktor ayyy adı da belliii mehmetimizz gelioooo :)))))
benim de doktorum ayda bir veriyo randevuyu. 25 kasımda gitmiştim, bu ayın 23 ünde gitcem bi daha.
orayamı yapıyosunuz ya? anlayamadım
evet canım ben senelerdır genıtal bolgeme agda yaptırırım doktor sureklı yaptırıyorsan hamılelıkte problem yaratmaz dedı ama bazıları bı gerdekte bır ogumda yaptırmaya kalkıyor onlarda rahım kasılması sorununa rastladık ama sen rahat ol dedı 3 aydırda yaptırıyorum sureklı
o günlere bi gelelim inşallah, onları da konuşuruz
aman dedim de ne olacak el mahkum bi kaç sonra giderim gene her zman karsada gidilmiyo... valla Allah göstermesin de %100de problem var deseler ben aldırmam o yüzden olacaksa bile 6 ayımı rahatça geçireyim Allahım ne verirse başımın üstünde elden bişey gelmez...
canım benimde durum aynı şimdi yaptırınca çok acır mı acaba traş çok güçlendiriyo tüyleri ne yapcam şimdiden düşünüyorum
cnm sen rubetin altındasın tabloda aynı sat bence seninki kız olcak gibi...ben sana ne demiştim merak ettim sende kızı götüryosun hadi hayırlısı
canım sen nye bu kadar şaşırdın ben anlamadım.evet tahmin etttiğin yere ağdadan bahsedliyo.tertemiz de oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?