2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

apartman doğum yapıyorum sanar valla
bu arada listeye bebişlerin isimlerinin de eklenmesi çok güzel oldu canım bakalım ben 23 ünde İremle mi gelcem, Ömerle mi.

hadi bakalım benimde belli ya yiğit ya elif naz

napcaz kesicezmi görmeden yapmam ağda sir ağdaya gideriz artık...tüyler coştu zaten hep jilet sıkıldım....ağdadan da korkyom acısını unutmuştum...

canım benimde durum aynı şimdi yaptırınca çok acır mı acaba traş çok güçlendiriyo tüyleri ne yapcam şimdiden düşünüyorum

aaa neden kii? ya testlerin vakti gelemedi mi kaç haftalıksın sen hilmacım

11 haftalıgım bu hafta ikili testin benim için önemi yok yani ilkinde de hiç yaptırmadım ben ardahandayım tek dr ve tek hastane var vaginal bakacam dedi 12. haftadan önceki herkese vaginal bakıymuş göstermem dedim muayene olacaksan ol olmayacaksan çık git dedi bana.. bende 19 unda allah nasip ederse kars a gidicem ondan

niçk niçk doğsun dicem seni...erkek olmuşsa nolmuş onlarında süslenmeye şımartılmaya ihtiyaçları olacak..

bende kendimi hiç erkek anası gibi görmüyorum alışmışım süse püse arkdaşlarım doğacak erkeğe acımaya başladılar resmen ....metrosexüel olcak die töbee...

ben erkekte olsa süslicem anam napim...ikinciyide fazla geciktirmem kız yılında doğurcam öyle denk getircem ben...

1 ay mı ayyyyyy çok değil mi
benim de doktorum ayda bir veriyo randevuyu. 25 kasımda gitmiştim, bu ayın 23 ünde gitcem bi daha.
ben agda yaptırıyom hep ama ben senelerdır agda yaptırırım o yuzden rahat rahat devam agdaya agdatemız oluyor yaaa
orayamı yapıyosunuz ya? anlayamadım
napcaz kesicezmi görmeden yapmam ağda sir ağdaya gideriz artık...tüyler coştu zaten hep jilet sıkıldım....ağdadan da korkyom acısını unutmuştum...

o günlere bi gelelim inşallah, onları da konuşuruz

apartman doğum yapıyorum sanar valla
bu arada listeye bebişlerin isimlerinin de eklenmesi çok güzel oldu canım bakalım ben 23 ünde İremle mi gelcem, Ömerle mi.
kızlarrr artıyoo sankii yaaa...bende daah 2 li test var inşallah onda bişey der diyorum haftaya zira yoksa beklicezz bi 20 gün daha falan....
solistice sanki benim içimede az önce doğdu seninkine baktım özellikle kızın çok tatlı ardından erkek gelcek gibi durmuyo nenemin yöntemine göre...sen kızı getircen galiba solis...
valla bana da bu ara öyle geliyoo cnm sankii...
hadi bakalım benimde belli ya yiğit ya elif naz

hadi bakalımmmm bu arada nasılsın cnm bulantıların hafifledimi....

yaaa doktora baksen.Ne haddine sana öyle davranmak.Terbiyesiz ay çok sinirlendim şimdi verseydin ağzının payını otursaydı yerine.Hay Allahım ya.Umarım Kars'ta güzel bi doktor bulursun canım yaa.Bu arada testleri yaptırmamak sana kalmış zaten evet.Çokta mühim değil

bugün biraz daha iyiyim düne göre

cnm sen rubetin altındasın tabloda aynı sat bence seninki kız olcak gibi...ben sana ne demiştim merak ettim sende kızı götüryosun hadi hayırlısı

aman dedim de ne olacak el mahkum bi kaç sonra giderim gene her zman karsada gidilmiyo... valla Allah göstermesin de %100de problem var deseler ben aldırmam o yüzden olacaksa bile 6 ayımı rahatça geçireyim Allahım ne verirse başımın üstünde elden bişey gelmez...

canım cok tesekkur ederım darısı basına ınş. sende ogrenırsın tez zamanda

canımmm hayırr olsunn gözünn aydınn gelioo bi erkekimiz daha kesinmi dediii doktor ayyy adı da belliii mehmetimizz gelioooo :)))))

saol canım oğlusuna arkadas geldı doktor kesın gıbı dedı yanı %99 -%1 yanılma payı verdı adımız mehmet evet

amannn Allah korusun canım.Hayırlısı olsun herzaman:)

cnm sen rubetin altındasın tabloda aynı sat bence seninki kız olcak gibi...ben sana ne demiştim merak ettim sende kızı götüryosun hadi hayırlısı

sen bana hiçbişi dememiştin miray ama tahminini aldım iyi oldu
çevremde herkes oğlun olacak diyo, ama benim içime hep kız doğuyo..
hem cinsiyetin satla ilgisi var mı ki?
dur ben sana belirtilerimi söyliyim de kesin tahmini öyle yap sen
göbeğim 2 ayda çıkmaya başladı, şu an oldukça belirgin..
cildim zaten kuruydu hala kuru..
sivilcem çok olmazdı, hala da yok..
tenim beyaz olduğu için memelerim de çok koyulaşmadı.
mide bulantım çok kötüydü, 3 gündür iyiyim.
genelde tuzlu ve ekşi istedim, tatlıyı hiç canım çekmedi.
başka ne söylemem gerekiyodu

edacım hayırlı olsun Mehmet'innnn...Sağlıkla gelsin annesine düşkün sakin bir bebek olsun inşallahh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…