iyi cnm nasıl olsun mide bulantıları arttı sabah akşam çıkarıyoruz bakalım ne olcak öğleyin bişi yemedim kokulardan midem bulanıyor...yakında eşimide sepetlersem hiç şaşmam adam duş alıyor yok ben yinde parfüm kokusundan bile tiksinyorum ...
git cnm uncalı iyidir herhalde orasıda özel sonuçta ilgilenirler...orhan bey diyodun bari onu dene..
artık yarın orda karar vericem canım gelince yazarım sonuçları bendede var bulantılar tavuktan acayip bigdem bulanıyor ama eşimde sporcu ve sanah aksam tavuk yiyiyor :)))
stres yapma tatlımAmin canım çok saol. çok stres yaptım şimdiden. // sabahtan koşuşturcam. bakalım ne halde gelcem. yarın bu saatlerde belli olcak.. of, şimdi tırnaklarımı yiycemm((((
off sorma yaa o koku hassasiyeti bende de variyi cnm nasıl olsun mide bulantıları arttı sabah akşam çıkarıyoruz bakalım ne olcak öğleyin bişi yemedim kokulardan midem bulanıyor...yakında eşimide sepetlersem hiç şaşmam adam duş alıyor yok ben yinde parfüm kokusundan bile tiksinyorum ...
git cnm uncalı iyidir herhalde orasıda özel sonuçta ilgilenirler...orhan bey diyodun bari onu dene...
sossuz dediğin o muydu pardontatlım hamile kaldım kalalı daha az yiyorum desem doğrudur....Hele tatlı o kadar az yedim halbuki çok düşkünümdür.
tatlım ben lise yıllarımda MC Donald's ta çalışmıştım orada ki ortamı hijyeni bildiğim için içim rahat.Sossuz yerim diye düşünüyorum....Kolaya gelince kana kana içmek vardı ama sadece şimdiye kadar 2 yudumcuk
yook canımmm nerdeeee ama iç deseler hiç hayır demem yani
eşim gelirken getirir canım, şimdi telefonda sordum çok düşük bişey deditabii önemli değildir ama o değer artış gösterebiliyor yediğimiz içtiğimize göre benimki yüzünden merak ettim ben sen bana yine söyle yarın olurmu kaç benimki ile karşılaştırcam sen bişi çıkmaz zaten dışarda salata ve çiğ bişi yemedikten sonra benim kediciğim var oyüzden bakıcam değerinle değerime...
off of olsa da yesek di miiayyy bnimde cnm istiyor yaaaaaaaaaaaaaaa:26:
kızlar sabaha karşı 4 ten beri baş ağım ve bulantım yine başladı durmuyor hiç kafamı yataktan kaldıramıyorum 8.haftyı birecem yaknda limon çubuk leblebi işe yaramıyor:2::2:
Cnm benim yaa insaALLAH gecer. Hamileler icin mide bulantisina karsi surup varmis doktorum demisti istersen alabilirsin eczaneden herhangi bir zarari yok demisti ama iste ne olursa olsun ilac ilactir diyerek almamistim.
Cnm kendini zorlama illa birseyler yiyeyim diye. Az ye SIk yimeye calis...
stres yapma tatlım
allahın izniyle herşey güzel olacak
off sorma yaa o koku hassasiyeti bende de var
parfüm sıkamıyorum zaten de
duş almaktan da nefret eder oldum
şampuan kokuları çok fena yapıyor beni yaa
sağıma soluma döndükçe bayılacak gibi oluyorum kokudan
offf pis piss gezesim var varya
bi de işin kötüsü ben 2 günde bir saçımı yıkarım çünkü çok yağlı
sossuz dediğin o muydu pardon
canım aslında sorun hijyen değil, etlerin az pişiyor olması
eşim gelirken getirir canım, şimdi telefonda sordum çok düşük bişey dedi
0,5 ya da 0,05 gibi bişeymiş
8 altı negatifmiş sanırım senin kaçtı?
off of olsa da yesek di mii
hımm 0,8 yazıyordu bende iyi ozman aklıma takıldı ne alaka bu değer diyee....kediciğide vermiyorum ki üzülürüm şimdi..
şurubu bilmemde bende bitane bulantı hapı var bebişime kıyamıyorum içmeyebişeylerde yiyemiyorum öğürmekten kasıklarıma sAncılar giriyr artk...
şurubu bilmemde bende bitane bulantı hapı var bebişime kıyamıyorum içmeyebişeylerde yiyemiyorum öğürmekten kasıklarıma sAncılar giriyr artk...
Geçmiş olsun canım. bulantıya karşı ben kaç gündür ayvayı tuzlayıp yiyorum bana iyi geliyo. // burda Ferdacım söylemişti onu da saolsun // meyve dışında ben de hiç bişey yiyemiyorum. aynı senin durumundayım. öğürmeler mahvetti
alışmışsındır tabi
verme ama çok dikkatli ol tamam mı
dışkısına kesinlikle dokunma, sen temizleme eşin ilgilensin
tatlım bi duş alsan belki ağrın geçer...bazen bana iyi geliyor ama mide bulantısı için dr una bi sor istersen
o kadar abartmayın kızlar ya
madem bulantınız o kadar çok için ilacı
benim çok olsa içerim yani, doktor da veriyor zaten
yazık canınıza
hımm 0,8 yazıyordu bende iyi ozman aklıma takıldı ne alaka bu değer diyee....kediciğide vermiyorum ki üzülürüm şimdi..
Kizlar ben cikiyorumm acayip uyku basti anlatamamm. Kafami tutamaz oldum gozlerimm kapaniyor.
Hepinizi coooooooook opuyorumm bebislerinize iyi bakin.
Biliyorum cnm o duyguyu. InsaALLAH tez zamanda gecer... Sicak dus al hem kasiklarin rahatlar hemde faydasini gorursun kafa agrina iyi gelir insaALLAH
Kızlar ben çıkıyorum şimdilik. biraz evle ilgilencem. akşam giremezsem artık yarın görüşürüz. Dualarınızı eksik etmeyin nolur. yarın benim için çok önemli bi gün. hepinizi çok seviyorum. Allaha emanet olun. Öptüm
tatlim sonucu simdi getirdi esim
benim deger 0,05mis
0,8den asagisi negatifmis
0,8-1 arasina cut off demisler o neyse
sen doktoruna gosterdin mi canim sonucu
sen kalp atışlarını gördün mü canım
Selammlar
Mide bulantısı , tiksinmee ay ne berbatmış yahu..
Bu beniöm 2. hamileliğim 10 yaşında bir kızım var ona hamile iken ne bulantı ne tiksinme ne de uyku hali yoktuuuu..
Bu hamileliğim bambaşka Allah hepimizin yardımcısı olsun
Dünden beri salçalı makarna üstüne yoğurt döküp yiyiorum nasıl iyi geliyor anlatamam...:44:
evet canim cok sukur persembe gorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?