2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım çok saol. çok stres yaptım şimdiden. // sabahtan koşuşturcam. bakalım ne halde gelcem. yarın bu saatlerde belli olcak.. of, şimdi tırnaklarımı yiycemm((((
stres yapma tatlım
allahın izniyle herşey güzel olacak

off sorma yaa o koku hassasiyeti bende de var
parfüm sıkamıyorum zaten de
duş almaktan da nefret eder oldum
şampuan kokuları çok fena yapıyor beni yaa
sağıma soluma döndükçe bayılacak gibi oluyorum kokudan
offf pis piss gezesim var varya
bi de işin kötüsü ben 2 günde bir saçımı yıkarım çünkü çok yağlı

sossuz dediğin o muydu pardon
canım aslında sorun hijyen değil, etlerin az pişiyor olması

eşim gelirken getirir canım, şimdi telefonda sordum çok düşük bişey dedi
0,5 ya da 0,05 gibi bişeymiş
8 altı negatifmiş sanırım senin kaçtı?
ayyy bnimde cnm istiyor yaaaaaaaaaaaaaaa:26:
off of olsa da yesek di mii

kızlar sabaha karşı 4 ten beri baş ağım ve bulantım yine başladı durmuyor hiç kafamı yataktan kaldıramıyorum 8.haftyı birecem yaknda limon çubuk leblebi işe yaramıyor:2::2:

tatlım bi duş alsan belki ağrın geçer...bazen bana iyi geliyor ama mide bulantısı için dr una bi sor istersen

şurubu bilmemde bende bitane bulantı hapı var bebişime kıyamıyorum içmeye bişeylerde yiyemiyorum öğürmekten kasıklarıma sAncılar giriyr artk...

hımm 0,8 yazıyordu bende iyi ozman aklıma takıldı ne alaka bu değer diyee....kediciğide vermiyorum ki üzülürüm şimdi..

şurubu bilmemde bende bitane bulantı hapı var bebişime kıyamıyorum içmeye bişeylerde yiyemiyorum öğürmekten kasıklarıma sAncılar giriyr artk...

o kadar abartmayın kızlar ya
madem bulantınız o kadar çok için ilacı
benim çok olsa içerim yani, doktor da veriyor zaten
yazık canınıza

Geçmiş olsun canım. bulantıya karşı ben kaç gündür ayvayı tuzlayıp yiyorum bana iyi geliyo. // burda Ferdacım söylemişti onu da saolsun // meyve dışında ben de hiç bişey yiyemiyorum. aynı senin durumundayım. öğürmeler mahvetti

benim de bulantım varken iyi geliyordu
deneyin bence de
ayvayı doğrayıp tuzlayıp limonluyodum
iyi geliyordu bana da

alışmışsındır tabi
verme ama çok dikkatli ol tamam mı
dışkısına kesinlikle dokunma, sen temizleme eşin ilgilensin

eldivenle yapıyorum eşim çok yoğun kokor ozman ev...kumu hijyenik zaten ondan aldım dışkı görünmüyor bile kokulu kumu var...

küreği ile temizleniyor poşete atyorum eldiven geçiryorum elime ...ağzımıda örtü ile kapıyorum bişi olmaz herhalde...

tatlım bi duş alsan belki ağrın geçer...bazen bana iyi geliyor ama mide bulantısı için dr una bi sor istersen

o kadar abartmayın kızlar ya
madem bulantınız o kadar çok için ilacı
benim çok olsa içerim yani, doktor da veriyor zaten
yazık canınıza

ranacım sanada teşkrler diğer arkadşlada,,
sağolun kızlar kendi kendime düşünmektense tavsiyeler gerçekten işe yarıyorr
tavsiyeleriniz için çok teşekkürler
bu kadar zormuymuş bu hamilelilk yaaa

Son düzenleme:
Kizlar ben cikiyorumm acayip uyku basti anlatamamm. Kafami tutamaz oldum gozlerimm kapaniyor.

Hepinizi coooooooook opuyorumm bebislerinize iyi bakin.

Biliyorum cnm o duyguyu. InsaALLAH tez zamanda gecer... Sicak dus al hem kasiklarin rahatlar hemde faydasini gorursun kafa agrina iyi gelir insaALLAH

Kızlar ben çıkıyorum şimdilik. biraz evle ilgilencem. akşam giremezsem artık yarın görüşürüz. Dualarınızı eksik etmeyin nolur. yarın benim için çok önemli bi gün. hepinizi çok seviyorum. Allaha emanet olun. Öptüm

hımm 0,8 yazıyordu bende iyi ozman aklıma takıldı ne alaka bu değer diyee....kediciğide vermiyorum ki üzülürüm şimdi..

tatlim sonucu simdi getirdi esim
benim deger 0,05mis
0,8den asagisi negatifmis
0,8-1 arasina cut off demisler o neyse
sen doktoruna gosterdin mi canim sonucu

bak şimdi benimde canım çektiii......uykuummm var ama daha mesai bitmesine 1.30 dk kaldı..üffff bitsede güzel yatağıma kavuşsammmmm....

hoşcakal tatlımmm dikkat et kendine bebişe

Selammlar

Mide bulantısı , tiksinmee ay ne berbatmış yahu..
Bu beniöm 2. hamileliğim 10 yaşında bir kızım var ona hamile iken ne bulantı ne tiksinme ne de uyku hali yoktuuuu..

Bu hamileliğim bambaşka Allah hepimizin yardımcısı olsun

Dünden beri salçalı makarna üstüne yoğurt döküp yiyiorum nasıl iyi geliyor anlatamam...:44:

ayy arkadaşım keşke yiyebilsem artık ilaç aldm bulantı için son çare ne yapayım
allah yardımcımız olsun hepimizinn
geçer inşallah bunlarrr ben birde perşb. günü yolculuğa çıkmam gerekiyor
dua edin kızlar benimde dualarım sizlerle..
:103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…