2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

apartman doğum yapıyorum sanar valla
bu arada listeye bebişlerin isimlerinin de eklenmesi çok güzel oldu canım bakalım ben 23 ünde İremle mi gelcem, Ömerle mi.

evet Canım liste çok şirin olduu Ayyy ya ben ya bennn haftaya ya ELA yada EFE bakıcaz artıkk

benim de doktorum ayda bir veriyo randevuyu. 25 kasımda gitmiştim, bu ayın 23 ünde gitcem bi daha.

orayamı yapıyosunuz ya? anlayamadım

o günlere bi gelelim inşallah, onları da konuşuruz

evet canım genıtal bolgeme agda yaptırıyorum ama ben senelerdır yaptırırım hatta kendımı bıldım bılelı desem yerıdır annem alıstırdı sagolsun sımdıde agdasız hayatta rahat edemem doktorum yaptırabılırsın sorun olmaz dedı bazıları bı gerdekte bıde doguma gelırken agda yaptırıyor onlardada rahat kasılması sorunu ıle karsılıyoruz ama sen sureklı yaptırıyorsan devam dedı

cnm 2 ay daha jilete devam sonra komple ağdaya gitcem ben napim baş edemeyizki...

canım bende öyle düşünüyorum hatta şimdi bu aylarda bile başlanabilir ama benim korkum çok acırda kasarım kendimi bebeğe bişey olur diye korkuyorum yoksa hemen başlarım ben yaptıranlar ilk seanslarından bahsedebilir mi acaba çok mu acıyo

Ne bilim... çok acır ya ben yapamam. siz alışıksınız heralde. azalmıştır da zaten, acımıyodur

evet alışkın olmakta bi avantaj.Eğer ki jilet kullanıyosan biraz korku olur içinde.Ama inan yaptıktan sonra jiletten uzak durcaksın:) azalmak ne kelime o kadar fark oluyoki ve jilet gibi hem fazla, güçlü koyu renkli gelmiyo ve geç geliyo.Ve jiletle aldığındaki gibi tüyler çıkarken çok kötü oluyo ya.Öyle de olmuyo avantajı çok yani

canım sımdıye kadar agda yaptırmadıysan hıc yaptırma benım doktorum ozellıkle demıstı yaptırıyorsan devam ama yaptırmadıysan bugune kadar sakın yaptırma cunku rahım kasılmasına neden olabılme ıhtımalı var demıstı sen doktoruna danısmadan yaptırma

tabii satla ilgisi var cnm çin takviminde msela ona göre tutturan var...
ama geç döllenme olduysa kız olmnayabilir yine...

belirtilerede bakyorum sanki erkek ama kız doğyo içime nasılsa....

bence seninkini kız diyelim süpriz erkek olsun güzelleştinmi benim yüzüm nasıl değişti bir görsen güzellik geldi maş.

ewttt yaaa oğlanalraa maşallah sayıları aldı başını gidioooooo
yaaa kesinnnn yanii seninn çok sewindimmm .
bnmkide kesin değil ama değişmicek gibi gelioo banaaa

sağol canım evet haklı olabilirsin ben sorayım da sonra yap derse yaptırırım

evet işte, belirtiler hep erkek gibi ama benim içime de kız doğuyo..
hayırlısı bakalım, haftaya dananın kuyruğu kopacak inşallah :)

valla ben kendimi çok kasarım canım ya. neyse zamanı gelsin de, bakarız.

Miraycım sen bana erkek demiştin, ama belirtilerimi söylememiştim. ve de bende geç döllenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…