2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Tebrikler cnm oğluşuna yarın inşallah bana da gösterir kendini heyecan yaptım

eşin çok iyi düşünmüş iyi bir yatırım yapmış bence de ben gebzeyi pek sevemedim ne işim olsaa hooop oralardayım hala 3 yıl oldu
çok mu imrenmiştin canım al sana aynı yaş aynı boy olur mu bilmem de

kızlarrr çok uzakta kaldık...:2::2::2:
hakikaten gelmemiz kimbilir kaç saatt..olsunnn bizde buradan konuşuruz canlarrr...belkii daha sonraları toplanırız.. mesela ortada bir yerde buluşuruz tanışırız...

ee öyle tabee hilma var daha bir sürü arkdaş var bu ay gitmeyen nerdeyse bi ay olcak...13 haftasında olup bekleyen var daha...

13 haftasinda olup bekleyenmi var daha yavrummm bn 16. haftama giriyorum yarn 14. haftamda bilemediler..bnde dayanamiyom artk haftaya carsamba yada persembe gdicm...

kızlar benimle aynı haftalarda olanlar arada karnınızda garip ağrılar oluyomu birde kasık batmaları tekrar basladı sanki

canım benim o haftalarda oluyordu ve inanamadım ama batmaların krampların olduğu yere elimi koyduğumda kalbinin attığını hissettim yanılıyormuyum dedim ama her defasında hissettim bu hafta batmalar kramplar biraz daha azaldı

ya derinceden olan yok mu hiç izmitten yaa

bursa var olmaz mı kuzum?? yakın sayılırız

Tebrikler cnm oğluşuna yarın inşallah bana da gösterir kendini heyecan yaptım

face ten yazdım ama görmedin sanırım cnm aynını buraya da yazıyorum :))

tşk ederim kuzum.. inşallah seninkini de görür :)) bi daha ki randevum 31 Aralık ta :)) ama değiştirebilirim seninki ne zamana olucak??

cnm bu arada tebrik ederimm oğluşunu sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallahhhhhhh,bende haftaya öğrenirim inşallahhhh

aminnnnnnnnnn inşallah cnm... şimdiden bu kadar tatlı geliyolarsa kucağıma aldığımda çıldırırım heralde, kesin yerim ben onuu
16.hafta olmadan kesin konuşmuyolar cnm ama minicik bi tahmin bile yetiyoo bize :)) inşallah seninki de gösterir

cnm benim çizelge kendiliğinden değişti neden kiiii???

tmm cnm gördüm ben yarın gideyim banada öyle der ayarlarız randevuları tamam mı kuzum taşınmadan tokuşturalım göbişleri

bana 1 ocak dedi ilk sonra tatil olduğunu hatırladı 2 ocak dedi.. ben aralık olsun deyince 31aralık oldu cnm
sana yarını düşünerek gel derse 9ocak demese bari canım yaaa :44::44::44:

ben cinsiyetin kesinleşeceğini düşünerek aralık dedim.. 31 aralıkta 17.hafta oluyor..
muhtemelen senin de cinsiyete kesin bişey diyemez.. sen de bastırırsan aralık olsun diye sana da benimki civarında bişey der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…