buyur cnm..
http://lbdf.lilypie.com/ICONp2.png
kopyala.. kontrol panelinden profil düzenle de altta çizelge bölümü var oraya yapıştır en alttan kaydet de
huhuuu kızlar ben geldim :)))
2li test sonucumuz çok güzel.. Allah'a şükür riskli grupta diilmişiz..
dr teyzemiz kuzumu evirdi çevirdi o da bi güzel ayırdı bacakları minicik bi pipi gösterdi :))))
oğluşum geliyor teyzoşlar :)))
ben gebzede oturuyodum evlenmeden önce eşim burdan ev istedi ben istemedim benden habersiz gelmiş almış o zaman 1 senedir oturuyorum köpekleride olsa taşınmam heralde kolay kolay burdan çok güzel yerler oluyo artık her yer yeni proje geçen sene bile bu kadar değildi
çocukları tokuşturmak ahahahah geçen viaportta gördüm iki kadın dolaşıyo ikisininde kızı var aynı yaşıt boylar kilolar aynı içimden diyorumki acaba kadınlar klübünde falanmı tanışmışlarda burda geziyolar
çokk teşekkür ederim canımmmm çokkk saollll::))))))))
beklenen doğum 28 haziran tam 11 haftalık senin zevkine bırakıyorum süpriz olsun.şimdiden tşklerimi sunuyorummmm
sarıyeeerrrben oraya gelene kadar zaten saat 12 olur
çok saol canııım ammiinn
ben gebzede oturuyodum evlenmeden önce eşim burdan ev istedi ben istemedim benden habersiz gelmiş almış o zaman 1 senedir oturuyorum köpekleride olsa taşınmam heralde kolay kolay burdan çok güzel yerler oluyo artık her yer yeni proje geçen sene bile bu kadar değildi
çocukları tokuşturmak ahahahah geçen viaportta gördüm iki kadın dolaşıyo ikisininde kızı var aynı yaşıt boylar kilolar aynı içimden diyorumki acaba kadınlar klübünde falanmı tanışmışlarda burda geziyolar
kızlarrr çok uzakta kaldık...:2::2::2:
Hakikaten gelmemiz kimbilir kaç saatt..olsunnn bizde buradan konuşuruz canlarrr...belkii daha sonraları toplanırız.. Mesela ortada bir yerde buluşuruz tanışırız...
ee öyle tabee hilma var daha bir sürü arkdaş var bu ay gitmeyen nerdeyse bi ay olcak...13 haftasında olup bekleyen var daha...
güle güle kullan cnm
buyur cnm,
http://lbdf.lilypie.com/ICONp2.png
herhangi bişeyi değiştirmek istersen söyle değiştirelim hemen
13 haftasinda olup bekleyenmi var daha yavrummm bn 16. Haftama giriyorum yarn 14. Haftamda bilemediler..bnde dayanamiyom artk haftaya carsamba yada persembe gdicm...
kızlar benimle aynı haftalarda olanlar arada karnınızda garip ağrılar oluyomu birde kasık batmaları tekrar basladı sanki
13 haftasinda olup bekleyenmi var daha yavrummm bn 16. Haftama giriyorum yarn 14. Haftamda bilemediler..bnde dayanamiyom artk haftaya carsamba yada persembe gdicm...
ya derinceden olan yok mu hiç izmitten yaa
Tebrikler cnm oğluşunayarın inşallah bana da gösterir kendini heyecan yaptım
cnm bu arada tebrik ederimm oğluşunu sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallahhhhhhh,bende haftaya öğrenirim inşallahhhh
bursa var olmaz mı kuzum?? yakın sayılırız
face ten yazdım ama görmedin sanırım cnmaynını buraya da yazıyorum :))
tşk ederim kuzum.. inşallah seninkini de görür :)) bi daha ki randevum 31 Aralık ta :)) ama değiştirebilirimseninki ne zamana olucak??
aminnnnnnnnnn inşallah cnm... şimdiden bu kadar tatlı geliyolarsa kucağıma aldığımda çıldırırım heralde, kesin yerim ben onuu
16.hafta olmadan kesin konuşmuyolar cnm ama minicik bi tahmin bile yetiyoo bize :)) inşallah seninki de gösterir
cnm benim çizelge kendiliğinden değişti neden kiiii???
cnm benim çizelge kendiliğinden değişti neden kiiii???
face ten yazdım ama görmedin sanırım cnmaynını buraya da yazıyorum :))
tşk ederim kuzum.. inşallah seninkini de görür :)) bi daha ki randevum 31 Aralık ta :)) ama değiştirebilirimseninki ne zamana olucak??
tmm cnm gördüm ben yarın gideyim banada öyle der ayarlarız randevuları tamam mı kuzum taşınmadan tokuşturalım göbişleri
buyur cnm;
http://lbdf.lilypie.com/0XPdp2.png
şimdi deneyelim.. daha önce hiç bööle kendiliğinden değiştiği olmamıştı..
bu defa değişmez sanırım
tmm cnm gördüm ben yarın gideyim banada öyle der ayarlarız randevuları tamam mı kuzum taşınmadan tokuşturalım göbişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?