- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
gel yavrum hemen atlantis askasındaki coşkun kolejinin karşısındaki sitedeyim:):):)
hoooşşş geellddiin caankuuş
ooohh mis gibi yimah yammışsın bende akşam ne yesem die düşünüyorumdışardan söyleyebilirim evin durumuna bağlı dağınıksa dışardan değilse kendim yaparım bişeyler
olarmı canıım yeni başladık haydi tokulşturalım sıkı sıkı
aynen annası açç odaa açç zavallı bebiş şuu bulantılarr geçsinn ne ymeekler göndercem ona bennnbenim doktorum da geçen yakalayamadı ya güzel pozlar. 23 ünde bakalım ne vercek.
:18: aç kalır tabi minnoşum, annesi bişey yiyomu ki?
gözdem, o zamana kadar taşınmış oluruz belki :)) ankara da araştırma yaparız senle güzel görüntüleme merkezi falan buluruz..
bi de bebişin kalp atışını kaydedip oyuncak ayıya yüklüyolarmış.. hani şu koluna karnına falan basınca müzik çalan oyuncaklar var ya onlar gibi...ööle bi şey bulursak yaptırırz canım
ay evet doğru söylüyosun cnm.. dur dediklerini söyliyim oğluşuma da şööle omuzları kabarsın
korusun kızçeni
Çok dağınıksa dışardan söyle canım uğraşma o toplamak yetiyo zaten
kurtköy mü kız burası
oooo açık adres verdi bende geliom ebrucum bugun sendeyim:)))
Çok dağınıksa dışardan söyle canım uğraşma o toplamak yetiyo zaten
bide cinsiyetler değişiyormuş sonradan , bak o zman onlar bize güler ne çok güldükbenim ki erkekse diyodur şimdi "anne kim kimi koruyo aloooo" senin ki kızsa "ay anne yaa ben yapmam öyle şeyler hıh "
ayneeennsöylicem ya 2 haftadır ütü ütü die meliyorum ama bi başına geçemdim ama kirli çamaşırlarımı bitirdim yıkandı belki bugün otururuuum
oyyy oyyy oğuşumunnn 11+6 haftalık resimleriii kızlarrrrrr :))))Eki Görüntüle 303680 Eki Görüntüle 303681 Eki Görüntüle 303682 birindeeee parmağını emiyooo kuzum öbüründe napıoo bilmiommdoktor güzel çekemediii
gel yavrum hemen atlantis askasındaki coşkun kolejinin karşısındaki sitedeyim:):):)
kızlarrrr 2 gündür giremedim..inşallah herkes çok iyidir.. hepinizi çok özledim annişlerrr...ahahah maşallah cinsiyetler belli olmuş..maşallah maşallahhh
gözdecim oğluşun ne kadar büyümüş..kendini göstermiş ..ben erkekim demiş ..maşallahhhAllah nazarlardan saklasın..
kızlar başka kimlerin cinsiyeti belli oldu?? tebrik edeyim hemen, kimsecikleri unutmayalım...bende cumartesi ssat 15 30 da doktora gidiyorum.inşallah benim kuzumda saklamaz kendini..gösterir annesine babasına cinsiyetini ...inşallaahhh
slmm kızlar bende bugün çokk yoruldum yemek yaptım,giysi dolabını topladım evi süpürdüm toz aldım eee yapma yapma biriktiiiiiii.. şimdide oturdum kocişimi bekliyorummm:)))
kızlar bende çizelge yapmak istiyorummm nasıl yapıcammm????
ebrum, milleti parti kisvesi altında ütü yapmaya mı çağırıyon kuzum
bende sporkent de oturmuştum o civarda birzmanlar... hala birsürü köpek var mı o civarda. sonra çağdaşmodülden ev aldık kiraya verdik,biz gelmedik...komşu komşuuuuuu huuuu
viaporta yakın o zaman valla gündüz çağır geleyim üşenmem..benimde kocam çoğu kez geç geliyor..hatta viaportta buluşup alışverişte yaparız bebişlere
oooh ne güsel ben daha işteyim ya maalesef daha çıkamadım ben çıkışta bazen eşimle bir çıkıyoz onun da işi biterse bazen ben ondan önce evde oluyom bugun çok uykum var nedense 11 gibi yattığım halde uyku almıyom gibi ve ayğıma çok kramp giriyo ya resmen yürümeme engel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?