2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Çok dağınıksa dışardan söyle canım uğraşma o toplamak yetiyo zaten

benim doktorum da geçen yakalayamadı ya güzel pozlar. 23 ünde bakalım ne vercek.

:18: aç kalır tabi minnoşum, annesi bişey yiyomu ki?
aynen annası açç odaa açç zavallı bebiş şuu bulantılarr geçsinn ne ymeekler göndercem ona bennn

ayyy ne güzelll canımm yhaaaa süperr olurr valla beraber arar bulur giderizzzz

ay evet doğru söylüyosun cnm.. dur dediklerini söyliyim oğluşuma da şööle omuzları kabarsın
korusun kızçeni

bide cinsiyetler değişiyormuş sonradan , bak o zman onlar bize güler ne çok güldük benim ki erkekse diyodur şimdi "anne kim kimi koruyo aloooo" senin ki kızsa "ay anne yaa ben yapmam öyle şeyler hıh "

kurtköy mü kız burası

yani içi değil sabiha gökçene yürüsen yürünür

oooo açık adres verdi bende geliom ebrucum bugun sendeyim:)))

gel canıım

Çok dağınıksa dışardan söyle canım uğraşma o toplamak yetiyo zaten

ayneeenn söylicem ya 2 haftadır ütü ütü die meliyorum ama bi başına geçemdim ama kirli çamaşırlarımı bitirdim yıkandı belki bugün otururuuum

bide cinsiyetler değişiyormuş sonradan , bak o zman onlar bize güler ne çok güldük benim ki erkekse diyodur şimdi "anne kim kimi koruyo aloooo" senin ki kızsa "ay anne yaa ben yapmam öyle şeyler hıh "

ay bi de sen babayiğit falan dedin.. kızsa erkek fatma gibi bişi olur o zaman benimki

kızlarrrr 2 gündür giremedim..inşallah herkes çok iyidir.. hepinizi çok özledim annişlerrr...ahahah maşallah cinsiyetler belli olmuş..maşallah maşallahhh
gözdecim oğluşun ne kadar büyümüş..kendini göstermiş ..ben erkekim demiş ..maşallahhhAllah nazarlardan saklasın..
kızlar başka kimlerin cinsiyeti belli oldu?? tebrik edeyim hemen, kimsecikleri unutmayalım...bende cumartesi ssat 15 30 da doktora gidiyorum.inşallah benim kuzumda saklamaz kendini..gösterir annesine babasına cinsiyetini ...inşallaahhh

gel yavrum hemen atlantis askasındaki coşkun kolejinin karşısındaki sitedeyim:):):)

bende sporkent de oturmuştum o civarda birzmanlar... hala birsürü köpek var mı o civarda. sonra çağdaşmodülden ev aldık kiraya verdik,biz gelmedik...komşu komşuuuuuu huuuu

viaporta yakın o zaman valla gündüz çağır geleyim üşenmem..benimde kocam çoğu kez geç geliyor..hatta viaportta buluşup alışverişte yaparız bebişlere

slmm kızlar bende bugün çokk yoruldum yemek yaptım,giysi dolabını topladım evi süpürdüm toz aldım eee yapma yapma biriktiiiiiii.. şimdide oturdum kocişimi bekliyorummm:)))

saoll kuzum teşekkür ederim yazıorum ben sana cinsiyetlerii
dnaz : erkek
rubet : kızzz bademi geliooo
denizkızı : kızz
edavuca : erkek hatrladıklarımm canımmm

slmm kızlar bende bugün çokk yoruldum yemek yaptım,giysi dolabını topladım evi süpürdüm toz aldım eee yapma yapma biriktiiiiiii.. şimdide oturdum kocişimi bekliyorummm:)))

oooh ne güsel ben daha işteyim ya maalesef daha çıkamadım ben çıkışta bazen eşimle bir çıkıyoz onun da işi biterse bazen ben ondan önce evde oluyom bugun çok uykum var nedense 11 gibi yattığım halde uyku almıyom gibi ve ayğıma çok kramp giriyo ya resmen yürümeme engel oluyo

ebrum, milleti parti kisvesi altında ütü yapmaya mı çağırıyon kuzum

canım gelirlerse nie yapiim canım misafirime ütü yaptırırmıyım hiiç

bende sporkent de oturmuştum o civarda birzmanlar... hala birsürü köpek var mı o civarda. sonra çağdaşmodülden ev aldık kiraya verdik,biz gelmedik...komşu komşuuuuuu huuuu

sporkenti bilmiyomda çağdaş modülü biliyorum yakın bizede geleydin ya buraya nie gelmeediiin
ay köpekleri bi türlü halledemediler belediyeyi aradık valiliği falan yok barınak yapılsın die imza topladık şurdan şuraya gidemiyorum tamam bişey yapmıyolar ama yinede korkuyorum eniştem gazetci habertürkte ona söyledik heber yaptırıcaz ondan sonra kalmaz heralde

viaporta yakın o zaman valla gündüz çağır geleyim üşenmem..benimde kocam çoğu kez geç geliyor..hatta viaportta buluşup alışverişte yaparız bebişlere

işte gündüzde ben evde olmuyorum
izinli günüm buluşalım canım viaporta yakın yazın kardeşimle yürüyoruz buluşuruk seninlen alış veriş yaparız biggmallden

cnm benim tabi bebiş uyku yapıyo :))))ben hamile kalmadan önce çokk iş aradım ama bulamadım kafama göre şimdi de evde oturuyorummm işteee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…