2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benim tabi bebiş uyku yapıyo :))))ben hamile kalmadan önce çokk iş aradım ama bulamadım kafama göre şimdi de evde oturuyorummm işteee...

olsun ya sağlık olsun daha sonra da kalıp kalmıycağımız belli dil henüz hayrlısı ayağım çok kasılıyo yürümemi engellio bazen hele bugun çok kasıldı ayağımı ellesen taş resmen

canım oğluşun oluyormuş..hayırlı uğurlu olsun çoooooookkkkkk sevindim çokkk...maşalllahhh

saol canımmm... kıpır kıpır oğluşummm

benimkini de değiştirirmisin erkek olacakmış gibi oldu bnmki zamanında sağolsun arkadaş yapmıştı

tabi yaparım cnm bilgilerini ver sen de.. bi de yazmak istediğin bişi varsa sööle :)))

rubetcim beda'min hayırlı uğurlu olsun ..Allah analı babalı büyütsün...çoookkkk sevindim çooookkkkk

siz bir haber yaptırın kuzu köpekler gitsin, bakalım o zaman duruma... biz şimdilik tübitak lojmanlardayız canım yerimiz rahat. sonrada allah kerim... seviyorum oraları ama net bir fikrimiz yok henüz. gelirsek göbekleri değil ama o zmanda çocukları tokuştururuz ikiside kız nazlı nazlı tokuşturulmazda onlar

saol canımmm... kıpır kıpır oğluşummm

tabi yaparım cnm bilgilerini ver sen de.. bi de yazmak istediğin bişi varsa sööle :)))

beklenen doğum 28 haziran tam 11 haftalık senin zevkine bırakıyorum süpriz olsun.şimdiden tşklerimi sunuyorummmm

rubet cim bende gelmek isterim canım? bende sizleri bekliyorum canlarrr .sarıyer acarlar dayım

sarıyeeerrr ben oraya gelene kadar zaten saat 12 olur

rubetcim beda'min hayırlı uğurlu olsun ..Allah analı babalı büyütsün...çoookkkk sevindim çooookkkkk

çok saol canııım ammiinn

ben gebzede oturuyodum evlenmeden önce eşim burdan ev istedi ben istemedim benden habersiz gelmiş almış o zaman 1 senedir oturuyorum köpekleride olsa taşınmam heralde kolay kolay burdan çok güzel yerler oluyo artık her yer yeni proje geçen sene bile bu kadar değildi
çocukları tokuşturmak ahahahah geçen viaportta gördüm iki kadın dolaşıyo ikisininde kızı var aynı yaşıt boylar kilolar aynı içimden diyorumki acaba kadınlar klübünde falanmı tanışmışlarda burda geziyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…