gel yavrum hemen atlantis askasındaki coşkun kolejinin karşısındaki sitedeyim:):):)
yapsan harika olur cnm
cnm benim tabi bebiş uyku yapıyo :))))ben hamile kalmadan önce çokk iş aradım ama bulamadım kafama göre şimdi de evde oturuyorummm işteee...
saoll kuzum teşekkür ederim yazıorum ben sana cinsiyetlerii
dnaz : erkek
rubet : kızzz bademi geliooo
denizkızı : kızz
edavuca : erkek hatrladıklarımm canımmm[/QUOT
maşallah maşalllahhhh
sayfamız şenlendi ...Allah nazarlardan korusun bebişlerimizii...
küçük hanımlar küçük beyler yerim ben onlarıııı yerimmmm
hepinizi kocaman kocaman tebrik ediyorum....
mutlu anneler ve mutlu bebiklerrrrrr
herkes adres verdi bende vereyim sancaktepe belediyesine gelin ben sizi alırım
hemen yapayım cnm.. sat ını ve hafta+gününü söyle.. bi de bişiler yazalım mı???
hemen yapayım cnm.. sat ını ve hafta+gününü söyle.. bi de bişiler yazalım mı???
canım oğluşun oluyormuş..hayırlı uğurlu olsun çoooooookkkkkk sevindim çokkk...maşalllahhh
benimkini de değiştirirmisin erkek olacakmış gibi oldu bnmki zamanında sağolsun arkadaş yapmıştı
canım gelirlerse nie yapiim canım misafirime ütü yaptırırmıyım hiiç
sporkenti bilmiyomda çağdaş modülü biliyorum yakın bizede geleydin ya buraya nie gelmeediiin
ay köpekleri bi türlü halledemediler belediyeyi aradık valiliği falan yok barınak yapılsın die imza topladık şurdan şuraya gidemiyorum tamam bişey yapmıyolar ama yinede korkuyorum eniştem gazetci habertürkte ona söyledik heber yaptırıcaz ondan sonra kalmaz heralde
işte gündüzde ben evde olmuyorum
izinli günüm buluşalım canım viaporta yakın yazın kardeşimle yürüyoruz buluşuruk seninlen alış veriş yaparız biggmallden
sporkenti bilmiyomda çağdaş modülü biliyorum yakın bizede geleydin ya buraya nie gelmeediiin
ay köpekleri bi türlü halledemediler belediyeyi aradık valiliği falan yok barınak yapılsın die imza topladık şurdan şuraya gidemiyorum tamam bişey yapmıyolar ama yinede korkuyorum eniştem gazetci habertürkte ona söyledik heber yaptırıcaz ondan sonra kalmaz heralde
13 eylül son adet tarihimm..12+2 günlük senin yazından yaza bilirizz gök kuşaklı vardı onu istiyorum olur mu cnm:)))
bide senin bebiş resminden:))))
buyur cnm..
http://lbdf.lilypie.com/ICONp2.png
kopyala.. kontrol panelinden profil düzenle de altta çizelge bölümü var oraya yapıştır en alttan kaydet de
saol canımmm... kıpır kıpır oğluşummm
tabi yaparım cnmbilgilerini ver sen de.. bi de yazmak istediğin bişi varsa sööle :)))
rubet cim bende gelmek isterim canım? bende sizleri bekliyorum canlarrr .sarıyer acarlar dayım
rubetcim beda'min hayırlı uğurlu olsun ..Allah analı babalı büyütsün...çoookkkk sevindim çooookkkkk
siz bir haber yaptırın kuzu köpekler gitsin, bakalım o zaman duruma...biz şimdilik tübitak lojmanlardayız canım yerimiz rahat. sonrada allah kerim... seviyorum oraları ama net bir fikrimiz yok henüz. gelirsek göbekleri değil ama o zmanda çocukları tokuştururuz ikiside kız nazlı nazlı tokuşturulmazda onlar
beklenen doğum 28 haziran tam 11 haftalık senin zevkine bırakıyorum süpriz olsun.şimdiden tşklerimi sunuyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?