saol cnm senide uğraştırdım,oldu mu ki bakalımmmm:))))
eşin çok iyi düşünmüş iyi bir yatırım yapmış bence deben gebzeyi pek sevemedim ne işim olsaa hooop oralardayım hala 3 yıl oldu
çok mu imrenmiştin canım al sana aynı yaş aynı boy olur mu bilmem de
bana 1 ocak dedi ilk sonra tatil olduğunu hatırladı 2 ocak dedi.. ben aralık olsun deyince 31aralık oldu cnm
sana yarını düşünerek gel derse 9ocak demese bari canım yaaa :44::44::44:
ben cinsiyetin kesinleşeceğini düşünerek aralık dedim.. 31 aralıkta 17.hafta oluyor..
muhtemelen senin de cinsiyete kesin bişey diyemez.. sen de bastırırsan aralık olsun diye sana da benimki civarında bişey der
Tamam ben de bastırırım merak etme ayarlarız tmm sen kesin 31 aralıktamı gidiyosun şimdi
evt cnm 31aralık ctesi ye denk geliyor.. eşim dönmüş olursa o da gelsin istiyorum :)) ama eşim gelmezse haftaiçi de olur bana.. sen 31aralık a alırsan ben de o gün giderim cnm :))
Yarın gideyim hayırlısıyla işte bide daha benim testlerde yapılcak ya on gun sonra falan gel derde bilmiom ama yine ayarlamaya çalışırız olmassa da başka yerlerde buluşuruz ::
ayy evt cnm yaa.. ayarlarız sen bi git hayırlısıyla :)) ben senin nerde oturduğunu hatırlamıyorum :26::26:
sorma canım ya 1 senede 25bin karımız var aslında çağdaşmodülün evleri çok güzel biliyorum...
gebzeyi sevmiyorum bende bayramoğlunda oturuyoduk gebzeye bağlı olduğu için mecburen öyle diyosun
imrenmedimde böyle hoşuma gitti kızlar ağlıyo annelerine bişey anlatıyo kadınlar harıl harıl bişeyler konuşuyoçok güldüm o hallerine
Ben yıldırım Emirsultan Camiinin oralarda oturuyorum cnm
Ben yıldırım Emirsultan Camiinin oralarda oturuyorum cnm
kızlar bursada mı oturuyorsunuzzz????
ben de nilüfer altınşehir deyim cnm.. randevularımız denk gelmezse zuzu ya da haber verelim orta bi noktada muhtemelen heykel civarında buluşalım cnm
kızlar bende bursadayım hangi hastaneye gidiyosunuz doktora:)))
ben de nilüfer altınşehir deyim cnm.. randevularımız denk gelmezse zuzu ya da haber verelim orta bi noktada muhtemelen heykel civarında buluşalım cnm
bende bursadayım beşyolda
Tamam cnm olur heykel civarında buluşuruz ama zuzu çalışıyor galiba haftasonu ayarlarız olmassa
bende medicalpark ahmet yılmaz
bende medicalpark ahmet yılmaz
çok imrendim yaaa bizimkilerde doğsun büyüsün sağlıkla sıhhatle inş... çok özledim ben kızımıı onunla mutfağa giricem ayağının altına puf verip poğaçalar yaptırıcam minik elleriyle babasına serviş yapacak sonraaoyyyy kıvıra kıvıra gidicek baaaak babacım bunları ben yaptım bunları annem hangisi güzel olmuş diyecek ... allahım o günleri de görelim inş...hamarat kızım benim.iyice gaza geldim bak
çağdaş modülün en önde ki son yapılan sarı binadan nasip oldu canım bize de almak ama oturmadan hiç kiraya verdik. birde metrobüs sabiha gökçene gelsin o zman doyum olmayacak oralara inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?