2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sorma canım ya 1 senede 25bin karımız var aslında çağdaşmodülün evleri çok güzel biliyorum...
gebzeyi sevmiyorum bende bayramoğlunda oturuyoduk gebzeye bağlı olduğu için mecburen öyle diyosun
imrenmedimde böyle hoşuma gitti kızlar ağlıyo annelerine bişey anlatıyo kadınlar harıl harıl bişeyler konuşuyo çok güldüm o hallerine

Tamam ben de bastırırım merak etme ayarlarız tmm sen kesin 31 aralıktamı gidiyosun şimdi

Tamam ben de bastırırım merak etme ayarlarız tmm sen kesin 31 aralıktamı gidiyosun şimdi

evt cnm 31aralık ctesi ye denk geliyor.. eşim dönmüş olursa o da gelsin istiyorum :)) ama eşim gelmezse haftaiçi de olur bana.. sen 31aralık a alırsan ben de o gün giderim cnm :))

evt cnm 31aralık ctesi ye denk geliyor.. eşim dönmüş olursa o da gelsin istiyorum :)) ama eşim gelmezse haftaiçi de olur bana.. sen 31aralık a alırsan ben de o gün giderim cnm :))

Yarın gideyim hayırlısıyla işte bide daha benim testlerde yapılcak ya on gun sonra falan gel derde bilmiom ama yine ayarlamaya çalışırız olmassa da başka yerlerde buluşuruz ::

Yarın gideyim hayırlısıyla işte bide daha benim testlerde yapılcak ya on gun sonra falan gel derde bilmiom ama yine ayarlamaya çalışırız olmassa da başka yerlerde buluşuruz ::

ayy evt cnm yaa.. ayarlarız sen bi git hayırlısıyla :)) ben senin nerde oturduğunu hatırlamıyorum :26::26:

çok imrendim yaaa bizimkilerde doğsun büyüsün sağlıkla sıhhatle inş... çok özledim ben kızımıı onunla mutfağa giricem ayağının altına puf verip poğaçalar yaptırıcam minik elleriyle babasına serviş yapacak sonraa oyyyy kıvıra kıvıra gidicek baaaak babacım bunları ben yaptım bunları annem hangisi güzel olmuş diyecek ... allahım o günleri de görelim inş...hamarat kızım benim.iyice gaza geldim bak
çağdaş modülün en önde ki son yapılan sarı binadan nasip oldu canım bize de almak ama oturmadan hiç kiraya verdik. birde metrobüs sabiha gökçene gelsin o zman doyum olmayacak oralara inş...

ben de nilüfer altınşehir deyim cnm.. randevularımız denk gelmezse zuzu ya da haber verelim orta bi noktada muhtemelen heykel civarında buluşalım cnm

Tamam cnm olur heykel civarında buluşuruz ama zuzu çalışıyor galiba haftasonu ayarlarız olmassa

metrobüs gibi iett var valla 30 dkkda kadıköydesin

aaaayyyyyy ne güseeelll benim koca şimdiden başladı onu ben nası veririm birine diye
dün üskatta oturan bi teyzenin yanına gittim o anlattı çok hoşuma gitti
işte biri erkek çocuk istiyomuş kız olmuş atalım bunu demişler kız çocuk demişki tamam 3 gün kalıyım sizle ondan sonra atın 3.gün olmuş hadi ben gidiyorum demiş yollayamamışlar kız evlat öyleddir diyo bi canım babacım canım annecim desin sonra atmak ne mümkün veremiyosun bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…