2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim öle gögsümdü karnımdı die ayrım yapamıyorum her yerim kaşınıyor böle bitlenmiş gibi kaşınıyorumda komşumda dedi strestendir ne taktın kafana dedi yoksa benim heryerim mi çatlıcak

alla alla her yerinmi kaşınıyoo o nieee oluo anlamadım canımm
ama bnm ki çatlıcak ondan oluo kesinn:S

ay dur önce bir olsun ne vermesi tövbe tövbeeee gell kızım gel geellll

ggeell geeell geeel

kuzummm maşallahhh diyelimde nazar değmesinn bnmm göğüs kaşıntılarımm son sürat dewam edioo yarın sonuçlarıı aldıktan sonra kremlre saldırmayı düşünüyorummm

aayy sorma canıım benim bel kısmımda çok oluyodu karnımın kenarları falan nerdeyse hiç kaşınmadı bugüün

pelissh senin belin agrıodu dimi yanılmıosam bundan önceki haftalarda doktora sormuştun ne demişti sana?

pelissh senin belin agrıodu dimi yanılmıosam bundan önceki haftalarda doktora sormuştun ne demişti sana?

Canım yorulduğum zaman genelde bel ağrısı çekiyorum.Özellikle ilk 6 haftada çok çektim geçti..Geçen haftalarda böbreklerim belim ağrıyo demiştim.Bebişin kudurukluğundan dedi.Hissetmesekte hopluyo zıplıyo ya değiyodur dedi.Çünkü idrar tahlillerim normal çıkmıştı

deniz kızı tuttu nen bende kız demiştim sana hatrladınmı vay beee denizkızında tuttu valla dediğim...

miray_172 tahmini : KIZ

eveeet miray sanırım yüzde 80 tutturdun
hala net bişey diyemiyorum ama

canım saoll kız dedin bastan ve böyle oldu hayırlsııı :))
bakalım senınkı nolcak sımdı merak devam aynen
kızlar benimle aynı haftalarda olanlar arada karnınızda garip ağrılar oluyomu birde kasık batmaları tekrar basladı sanki

bende oluyor canım yaa hiç geçmediki zaten
Kızı duyarsan uçarsın öyleeee

cnaım bunu bana yazdın herhalde :)))
aynen kızı duydum havalardayım valla

Son düzenleme:

Tebrik ederim canım, kızın olcakmış. kesin mi? yoksa doktor tahminimi?

Kızlar ben çok fenayım. karnım ve yanları, midem çok ağrıyo..

Bende resmen surekli sol tarafta bi gerilme hissediyorum. Tamda dovmemin oldugu yer. Allah dovme yaptiran senmisin al sana diyo :) kesin cok garip biseye donusecek o kadar gerilmeden sonra

Tebrik ederim canım, kızın olcakmış. kesin mi? yoksa doktor tahminimi?

sağol canım net bişey yok yüzde 80 kız dedi
ama değişedebilir kimseye söyleme dedi tabi ben dayanamadım o ayrı
bagdaş kurmuş kuzu o yuzden baya bi uğraştık :)))

bu arada benımde kasıklarım ve sanki böbreklerım agrıyo agrıyoda değilde baskı hissediyorum

saol cnm benimde şikayetler aynıda maleseff

kızlarrrrr... yemeğimi yedim mutfakta azıcık işim vardı onları hallettim geldim :80::80::80::80::80:

bugün dr uma çatlak önleyici krem tavsiye etmesini istedim.. ben sanıyorum ki bana pahalı bi marka söyliycek, o reçeteye yazdı..
eczaneden aldım.. çok da ucuza geldi.. kremin adı FİTO..
elevit+fito için 6,5 tl ödedim

bi de bi aktara uğradım kakao yağı istedim.. kavanozda krem gibi bişeydi.. ben sıvı sanmıştım.. sordum kadına.. krem gibi kullanıcaksın didi..

eve geldim göbüşümü açtım kakao yağını süreyim ondan sonra oturayım dedim..
anaa bi baktım kavanozda tuhaf bişee var.. toz gibi desem diil.. krem gibi desem hiç değil.. sallıyorum şişeyi kımıldamıyoo bileee...
acep sulandırmak falan mı gerekiyooo????
ne vermiş o kadın bana kazık mı yemişim göz göre göre ben yaaaa

Kızlar ben çok fenayım. karnım ve yanları, midem çok ağrıyo..

ranacım geçmiş olsun canım ..benimde midem çok fenaaa sorma......üstelikde bugünde 2 defa çıkardım:26:.biri sabah biride 1 saat evvell....offf offff
şu midelerimiz artık bir düzelsede rahat etsekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…