ya benim öle gögsümdü karnımdı die ayrım yapamıyorum her yerim kaşınıyor böle bitlenmiş gibi kaşınıyorumda komşumda dedi strestendir ne taktın kafana dedi yoksa benim heryerim mi çatlıcak
İyi akşamlar canımm
alla alla her yerinmi kaşınıyoo o nieee oluo anlamadım canımm
ama bnm ki çatlıcak ondan oluo kesinn:S
ay dur önce bir olsun ne vermesi tövbe tövbeeeegell kızım gel geellll
kuzummm maşallahhh diyelimde nazar değmesinn bnmm göğüs kaşıntılarımm son sürat dewam edioo yarın sonuçlarıı aldıktan sonra kremlre saldırmayı düşünüyorummm
pelissh senin belin agrıodu dimi yanılmıosam bundan önceki haftalarda doktora sormuştun ne demişti sana?
deniz kızı tuttu nen bende kız demiştim sana hatrladınmı vay beee denizkızında tuttu valla dediğim...
miray_172 tahmini : KIZ
Selam kızlarrr annem geldiii ve hemen ambargo koydu pc mee anca ara ara bakabiliyorumm....nazlımdan haber gelmiş pek sevindimmm nazlı kızınaaa...bende bu ara pasoo turşu yiyorum bide limonlu salatalar..anneme göre vücut yapıpda kız gibiymiş kız buda deyip duruyo dün akşamdan berii...haftaya artık bende gidicemm....
kızlar benimle aynı haftalarda olanlar arada karnınızda garip ağrılar oluyomu birde kasık batmaları tekrar basladı sanki
Kızı duyarsan uçarsın öyleeee
eveeet miray sanırım yüzde 80 tutturdun
hala net bişey diyemiyorum ama
canım saoll kız dedin bastan ve böyle oldu hayırlsııı :))
bakalım senınkı nolcak sımdı merak devam aynen
bende oluyor canım yaa hiç geçmediki zaten
cnaım bunu bana yazdın herhalde :)))
aynen kızı duydum havalardayım valla
Kızlar ben çok fenayım. karnım ve yanları, midem çok ağrıyo..
Benimde öyle cnm ama normaldir bence yavaş yavaş genişlicez herhal ondan
bebeğe bişey olmasın da, genişlemeye razıyım. :18:
Tebrik ederim canım, kızın olcakmış.kesin mi? yoksa doktor tahminimi?
kızlaaaaaar naptınızzz
bi yandan geçmişi okuyorum bi yandanda yazayım dedim
ben bugün uçuyoreeeee
Canım yorulduğum zaman genelde bel ağrısı çekiyorum.Özellikle ilk 6 haftada çok çektim geçti..Geçen haftalarda böbreklerim belim ağrıyo demiştim.Bebişin kudurukluğundan dedi.Hissetmesekte hopluyo zıplıyo ya değiyodur dedi.Çünkü idrar tahlillerim normal çıkmıştı
canımmm gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün..kızın oluyormuş. .maşallaaaahhhhh maşalllaaaahhh
çok tebrik ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?